VERVOER LUC DE DECKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERVOER LUC DE DECKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.108.865

Publication

27/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.03.2014, NGL 21.03.2014 14070-0301-016
17/12/2013
ÿþlila

Voorbehouden aan het Belgisch staatsbiad

Wad Wa'd'.1.'

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MI

i-tri'Î"s 1 bP,i\M

VAN KOOPHANDEL

-5 DEC. 2013

DEND~~i3eONDE

~~ ~

Ondernemingsnr : 0885.108.865

Benaming

(voluit) ; VERVOER LUC DE DECKER

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Rosstraat 160 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag niet-statutaire zaakvoerder

In de buitengewone algemene vergadering van 30/06/2013 werd met éénparigheid van stemmen het' ontslag als zaakvoerder van mevr. Stephanie De Decker aanvaard en dit met ingang vanaf heden. Er wordt haar ontlasting verleend voor haar uitgevoerd mandaat als zaakvoerder.

Voor éénsluidend afschrift,

De Decker Luc

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

11/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.03.2013, NGL 02.04.2013 13084-0534-016
24/04/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 2 APR 2012

DENDERMeDE,,

V I I 0101 Mril

*12078715*

Voor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

fll

Ondernemingsnr : 885.108.865

Benaming (voluit) : VERVOER LUC DE DECKER

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Rosstraat 160 9200 Dendermonde

Onderwerp akte :Ontslag zaakvoerders - omzetting vennootschap  benoeming niet-statutaire; zaakvoerders - machtiging - volmacht:

Er blijkt uit een akte verleden door ondergetekende notaris Sven Heyvaert, notaris-plaatsvervangers ii te Hamme, op 26 maart 2012 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van dei Vennootschap Onder Firma "VERVOER LUC DE DECKER" met zetel gevestigd te 92001

i Dendermonde, Rosstraat 160, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0885.108.865,; RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen:

Punt 1: Ontslag zaakvoerders van de Vennootschap Onder Firma "VERVOER LUC DES DECKER" - verlening van kwiitinq over hun mandaat:

Aanvaarding van het ontslag van de heer Luc De Decker en mevrouw Stephanie De Decker, beiden; voornoemd, alsook van de heer Jonathan De Decker, met rijksregisternummer 92.08.10-217,16,i wonende te 9200 Dendermonde, Rosstraat 160, als zaakvoerders van de Vennootschap onder Firma "VERVOER LUC DE DECKER", en verlening van kwijting over hun mandaat.

Punt 2: Omzetting vennootschap:

ii -Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de; vennootschap, waarin het voorstel van de te wijzigen rechtsvorm wordt toegelicht, de dato 30 januariti 2012.

Zij heeft hierover geen opmerkingen.

t -Verklaring eveneens voorlezing gekregen te hebben van het verslag van de Besloten Vennootschap;; met Beperkte Aansprakelijkheid "Verheyden, Heyvaert & Co", vertegenwoordigd door de heer Geert;; ii Heyvaert, bedrijfsrevisor aangesteld door het bestuursorgaan van de vennootschap, opgesteld op 26 maart 2012, met aangehechte staat van aktief en passief niet ouder dan drie maanden voor de beslissing tot omzetting, en dit in het kader van de omzetting van de vennootschap in een andereii it vennootschapsvorm (Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid), met navolgende besluitvorming:

"9. BESLUIT

lin overeenstemming met de bepalingen van het artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen;; hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen omvorming van de vennootschap onder Irma "Vervoer Luc De Decker" tot een besloten vennootschap met beperkter aansprakelijkheid.

Wij hebben in ons verslag de aard van de geplande verrichtingen tot omvorming in een beslotene vennootschap met beperkte aansprakelijkheid omschreven, zodat de aandeelhouders zich metii kennis van zaken kunnen uitspreken, Wij hebben onze controlewerkzaamheden uitgevoerd Ine overeenstemming met de "normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een

vennootschap", uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren. ri

ii Wij hebben kennis genomen van het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders, dat alle;i door de wet vereiste inlichtingen bevat, en van het ontwerp van de notariële akte tot omvorming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-' actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, met uitzondering van de verschuldigde belasting op de winst van hef lopende boekjaar, die geraamd kan worden op e 1.872.

Het netto-actief volgens deze staat, na aftrek van bovenvermelde bijkomende schuld, bedraagt e 28.200, 46 en is niet kleiner dan het maatschappelijke kapitaal van e 18.600, 00.

Dendermonde, 26 maart 2012,

VERHEYDEN, HEYVAERT & Co, bvba

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor"

De vergadering heeft hierover geen opmerkingen.

Verklaring van de vennoten voorafgaandelijk een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, alsmede een afschrift van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor met staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden voor de beslissing tot omzetting.

Een exemplaar van deze verslagen zal ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden neergelegd, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

-Beslissing tenslotte om de bestaande vennootschapvorm om te zetten in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, onder dezelfde naam "VERVOER LUC DE DECKER", en dit met ingang vanaf heden.

Deze Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid is de voortzetting van de Vennootschap Onder Firma "VERVOER LUC DE DECKER", voormeld, met dien verstande dat door de omzetting geen enkele wijziging aangebracht wordt aan de activa- en passivaposten van voornoemde omgezette vennootschap.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap blijft ongewijzigd en de duurtijd is eveneens onbeperkt.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap per 31 december 2011, waarvan de staat van activa en passiva opgenomen werd in voormeld verslag van hogervermelde bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door voormelde Vennootschap Onder Firma "VERVOER LUC DE DECKER" worden verondersteld verricht te zijn voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERVOER LUC DE DECKER".

Al de lopende verbintenissen van welke aard ook, inzonderheid wat betreft het opmaken van de jaarrekening (ingevolge wettelijk opgelegde verplichtingen), zullen ten laste of ten bate zijn van voorzegde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERVOER LUC DE DECKER". Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'VERVOER LUC DE DECKER", voornoemd, zal de boekhouding en de boeken die door de Vennootschap Onder Firma "VERVOER LUC DE DECKER" gehouden werden, voortzetten.

Bij de omzetting naar de nieuwe vennootschapsvorm wordt het totaal bestaand aantal aandelen, hetzij honderd (100) aandelen, vertegenwoordigend elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal, niet gewijzigd.

Elke vennoot behoudt ook hetzelfde aantal aandelen, die op naam zullen zijn.

-Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd opstelling van de statuten van de uit de omzetting ontstane Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERVOER LUC DE DECKER" als volgt:

STATUTEN:

TITEL I - VORM VAN DE VENNOOTSCHAP:

RECHTSVORM - NAAM:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

De vennootschap draagt de naam "VERVOER LUC DE DECKER".

WERKELIJKE ZETEL:

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

DOEL:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

7p

Voorbehouden aan het Belgisch 5taàtsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

d+ 4

mod 11.1

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van' derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

-Goederenvervoer langs de weg.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst, zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

-De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend;

-Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat;

-Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen ter zake;

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL EN AANDELEN:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, vertegenwoordigend elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Het kapitaal kan worden verhoogd of verminderd in één of meerdere malen, door een beslissing van een algemene vergadering die zal beraadslagen op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Tot uitschrijving van storting wordt souverein door de zaakvoerder(s) besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die, na een bij aangetekende brief betekende opzegging van een maand nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest, verhoogd met twee ten honderd (2 %) vanaf de eisbaarheid van de storting. Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerder(s) bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerder(s) vrijstaan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd (75 %) van de waarde van de aandelen, zoals hieronder vastgesteld, en verminderd met het nog te storten bedrag dat aan de vennootschap overgeschreven moet worden,

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zal (zullen) de zaakvoerder(s) hem bij aangetekend schrijven aanmanen om

deze formaliteit te vervullen binnen de acht (8) dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zal (zullen) de zaakvoerder(s), na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke gebleven vennoot.

Wanneer effecten (aandelen en anderen) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vruchtgebruiker en de blote eigenaar zullen eveneens door één onder hen moeten worden vertegenwoordigd. Bij afwezigheid van akkoord, zal de vennootschap slechts de vruchtgebruiker erkennen voor alle mededelingen aan de vennoten, alsmede voor de uitoefening van het stemrecht, De overdracht van aandelen zal worden ingeschreven in het register van aandelen. Deze overdracht zal in dit register warden gehandtekend door de overdrager en door de overnemer. De aandelen mogen worden overgedragen aan een vennoot, zijn echtgenoot of aan de afstammelingen van een vennoot.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen aan een derde dan met de toestemming van ten minste de helft van de vennoten, die in het bezit zijn van minstens drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand Is vastgesteld,

Voorgaande bepalingen gelden eveneens in geval van overgang door overlijden.

De overdrachten en overgangen zullen pas tegenstelbaar zijn tegenover de vennootschap vanaf hun inschrijving in het register van aandelen, Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

De weigering toe te stemmen in een overdracht onder levenden kan geen aanleiding geven tot verhaal. De weigerende vennoten kunnen gedurende een termijn van zes (6) maanden vanaf de weigering een koper vinden, bij gebreke waarvan zij gehouden zijn ofwel zelf te kopen ofwel hun toestemming te verlenen tot de overdracht.

De aankoopwaarde is de waarde van de aandelen vastgesteld door de jaarrekening en geldt forfaitair tot aan de goedkeuring van de volgende jaarrekening door de algemene vergadering. De waarde wordt bepaald op gezegde jaarrekening door het netto-aktief zoals omschreven in het Wetboek van Vennootschappen Tot aan de goedkeuring van de eerste jaarrekening van de vennootschap geldt als waarde van de aandelen hun nominale waarde.

Dit bedrag zal betaalbaar zijn ten laatste binnen het jaar volgende op de vraag tot toestemming. De vennoten, hun erfgenamen of de schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatste verzet aantekenen, of zich op enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij mogen niet eisen een inventaris op te stellen van de goederen van de vennootschap, noch de verdeling ervan vragen en zullen zich moeten neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

ZAAKVOERDERS-CONTROLE:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één (1) vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd bij de oprichting of door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat, alsmede hun eventuele bezoldiging zal bepalen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten (aandeelhouders), zaakvoerders (bestuurders) of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (bestuurder) of lid van een directiecomité, in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder (zaakvoerder) of lid van een directiecomité wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan van de besturende vennootschap,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Indien meerdere zaakvoerders worden aangesteld hebben zij de bevoegdheid om ieder alleen de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

Een zaakvoerder kan aan andere personen, al of niet vennoten, binnen de perken van zijn opdracht, beperkte en bijzondere volmachten geven om specifieke handelingen te verrichten,

De controle op de vennootschap zal warden toevertrouwd aan één of meer commissarissen, benoemd en afzetbaar door de algemene vergadering, zodra de vennootschap, voor wat betreft het laatst afgesloten maatschappelijk boekjaar, niet meer voldoet aan de uitzonderingsvoorwaarden vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Zo er geen commissaris wordt benoemd zal iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid hebben die normaliter toekomt aan een commissaris. Hij zal zich mogen laten bijstaan door een extern accountant, mits hiervan zelf de kosten te betalen, tenzij de accountant met instemming van de vennootschap werd aangesteld.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ALGEMENE VERGADERING:

Behoudens hetgeen hierna bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om 18 uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België aangeduid in de oproepingsberichten.

Wanneer deze dag een wettelijke feestdag is zal de algemene vergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), door de eventuele commissaris(sen), en moet samenkomen op vraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals hierna uiteengezet, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de bepaalde dag voor het houden van de vergadering.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris tenminste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan hiervoor sprake, aan de vennoten en aan de eventuele commissaris(sen), een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere vennoot zal zich mogen laten vertegenwoordigen door een ander vennoot, Evenwel, de minderjarigen, de uit hun rechten ontzette personen, en de onbekwamen, zullen vertegenwoordigd zijn door hun wettelijke vertegenwoordigers.

De medeëigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en de pandnemers, moeten zich telkens door een en dezelfde persoon laten vertegenwoordigen, overeenkomstig artikel negen van de statuten en onder voorbehoud van de aldaar desgevallend vermelde sancties.

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door een zaakvoerder, of, bij zijn afwezigheid door een lid van de algemene vergadering door haar aangeduid.

De voorzitter duidt de secretaris aan.

De vergadering kiest twee stemopnemers op voorstel van de voorzitter van de vergadering, tenzij het aantal van de vergadering dit niet toelaat.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris(sen) geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling voor gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie (3) weken uit te stellen, Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. De processen-verbaal zullen worden ondertekend door de voorzitter van de vergadering, door de secretaris, de aanwezige zaakvoerder(s) en door de vennoten die het wensen. De uitgiften en uittreksels van de processen-verbaal van de vergadering zullen worden ondertekend door een zaakvoerder.

Een vergadering kan niet rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die niet op de dagorde staan vermeld.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen zullen de beslissingen genomen worden, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen, bij een gewone meerderheid van stemmen.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING:

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van verlies van maatschappelijk kapitaal en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod tt.t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

naar alle vennoten en naar de eventuele commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de' voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten, De houders van obligaties hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar, om te eindigen op 30 september van flet daaropvolgende jaar.

Op het einde van ieder boekjaar worden de maatschappelijke boeken afgesloten en stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een inventaris op zoals voorgeschreven door het boekhoudkundig plan,

Na te zijn in overeenstemming gebracht met de gegevens van de inventaris, worden de rekeningen samengebracht in een beschrijvende staat genoemd "de jaarrekening",

De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto-winst van de vennootschap uit,

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) bij gewone meerderheid welke bestemming aan het saldo van de netto-winst moet gegeven worden.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen, betreffende de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

ONTBINDING - VEREFFENING:

ln geval van ontbinding van de vennootschap wanneer ook en om welke reden dan ook, zal de algemene vergadering hiervoor één of meer vereffenaars benoemen.

Vervolgens zal zij de bevoegdheden en de vergoedingen van deze vereffenaar(s) vaststellen, alsmede de vereffeningswijze van de vennootschap,

De vereffenaar(s) treedt (treden) in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd,

Na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap, zal het maatschappelijk vermogen in gelijke delen verdeeld worden, tussen alle aandelen.

ALGEMENE BEPALINGEN:

Iedere vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of vertegenwoordiger van de vennootschap, die niet in België woonachtig is, wordt geacht voor de uitvoering van deze akte keuze van woonplaats gedaan te hebben in de werkelijke zetel, alwaar geldig alle mededelingen, assignaties, oproepingen of betekeningen kunnen worden opgestuurd.

Voor al wat niet voorzien is in de statuten wordt verwezen naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT:

Alle bepalingen van de statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. I

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele erfgerechtigde overgaan, vervalt de nalatenschap aan de Staat en wordt de vennootschap van rechtswege ontbonden.

ln dat geval wijst de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel, op verzoek van iedere belanghebbende, een vereffenaar aan.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel zeven van de statuten niet van toepassing.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

ii



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Is de enige vennoot ook de enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde persoon zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals hoger bepaald in de statuten. Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan, de algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten' vati de enige versnoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenômen in 'een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden.

Punt 3: Benoeming niet-statutaire zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERVOER LUC DE DECKER":

Beslissing vervolgens, naar aanleiding van de hogervermelde en doorgevoerde omzetting, de hiernavermelde personen als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap aan te stellen, met name:

1) De heer DE DECKER Lucs geboren te Hamme op 14 augustus 1961, met rijksregisternummer 61,08,14.357.75, echtgenoot van mevrouw Hildegarde Quisquater, wonende te 9200 Dendermonde, Rosstraat 160.

2) Mevrouw DE DECKER Stephanie, geboren te Dendermonde op 18 augustus 1988, met rijksregisternummer 88.08.18-094.09, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Rosstraat 160

3) de heer DE DECKER Jonathan, geboren te Dendermonde op 10 augustus 1992, met rijksregisternummer 92.08.10-217.16, ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Rosstraat 160 Dewelke elkeen verklaard hebben deze functie te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

De duurtijd van hun mandaat is van onbeperkte duur.

Deze opdracht is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, en begint vanaf heden.

Zij zullen alle bevoegdheden kunnen uitoefenen die niet werden voorbehouden aan de algemene vergadering door de wet of door de statuten.

Punt 4: machtiging - volmacht:

-Machtiging van het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen.

-Verlening van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan CVBA De Decker-Hermans, met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten. Voor ontledend uittreksel:

Sven Heyvaert, notaris-plaatsvervanger, te Hamme.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Uitgifte akte wijziging statuten.

-Coördinatie statuten.

-Verslag bestuursorgaan mbt wijziging rechtsvorm dd 30/01/2012

-Verslag bedrijfsrevisor dd 26/03/2012



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2012
ÿþlNndWord 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0885.108.865

Benaming

(voluit) : Vervoer Luc De Decker

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Rosstraat 160, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalsverhoging, statutenwijziging en benoeming zaakvoerder Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering dd. 31-12-2011 blijkt:

1. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zestienduizend zeshonderd euro (16.600,00 EUR), om het te brengen van tweeduizend euro (2.000,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen. Deze kapitaalsverhoging wordt vetwezeniijkt door omzetting van de rekening courant van de vennoten.

2. Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering om artikel 5 van de statuten te vervangen als volgt: Art-5 -- Kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 EUR) is volledig geplaatst, verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en is volledig volstort.

3. De algemene vergadering beslist unaniem om te benoemen als zaakvoerder in VOF Vervoer Luc De Decker vanaf 01-02-2012: -de heer Jonathan De Decker, NN 920810-217-16, wonende te 9200 Dendermonde, Rosstraat 160.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Dendermonde, 31-12-2011

Getekend: de zaakvoerders Luc De Decker en Stephanie De Decker

1IU 1I if1ff hill ff I I Il l III hI

*13036968*

bei'

Be Sta

S,RI.FFiE RECHTi'3A-M#t

VAN KOOPHANDEL

1 FEB 2012

DENDERMONDE

rt r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VERVOER LUC DE DECKER

Adresse
ROSSTRAAT 160 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande