VERWEEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERWEEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.297.211

Publication

10/10/2014
ÿþVoor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

f w In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerieggiing ter griffie van de akte

DN[TEUR BEL ER G L L T

tJlIJ1lllllhJfffl1Uh1llIlllhlJJlfflh1lll1UJ0 -1-

3 z

*14185669* 014 1. i . K VAN GENT

o1SCH STAATSBI,I-ip)n`±1~.3_~'?Gr'IT N

Ondernemingsnr : 0423.297.211

Benaming

(voluit) : VERWEEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9051 Gent (Zwijnaarde), Borluutstraat 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zesentwintig september tweeduizend veertien, aangeboden ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERWEEN", met maatschappelijke zetel te 9051 Gent (Sint Denijs-Westrem), Borluutstraat 24, en met ondememingsnummer 0423.297.211, de volgende beslissingen heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING  VERSLAGEN

De voorzitter geeft de vergadering kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato twaalf september tweeduizend veertien, dat de voorgestelde ontbinding van de vennootschap toelicht, en van de bijgevoegde samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten per twaalf september tweeduizend veertien,

De vergadering onderzoekt vervolgens het verslag van de bedrijfsrevisor de dato tweeëntwintig september tweeduizend veertien, opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Estella Verschueren & C°, Bedrijfsrevisoren met zetel te Lochristi, Dorp-West 8, over de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van BVBA 'Verveen' een boekhoudkundige staat afgesloten op 12 september 2014, opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 292.215,60 EUR en netto-actief van 281.785,62 EUR,

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettovermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 12 september 2014 op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Voor wat de getrouwheid en de volledigheid van het betreffende activa en passiva afgesloten op 12 september 2014 dient ondergetekende een voorbehoud te maken met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de sociale zekerheid en de bedrijfsvoorheffing, voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben we vastgesteld dat voorde schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag de nodige gelden om dit te voldoen werden geconsigneerd bij de Deposito  en Consignatiekas. Bovendien willen we vermelden dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 27.558,83 ¬ , die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering werd geconsigneerd bij de Deposito  en Consignatiekas.

Behoudens het hiervoor weergegeven voorbehoud kan door ondergetekende gesteld worden dat, de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 12 september 2014, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA `Verveen' en het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ Lochristi, 22 september2014

(getekend)

Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441)

Vertegenwoordigd door Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor (A-00651)",

De vergadering stelt vast dat erop de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vergadering. De vergadering besluit daarom zich aan te sluiten bij de conclusies die in de verslagen vervat zijn.

TWEEDE BESLISSING - ONTBINDING

De algemene vergadering beslist tot de ontbinding van de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "VERWEEN", overeenkomstig artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, en spreekt haar in vereffeningstelling uit vanaf heden, zodat de vennootschap enkel nog bestaat voor haar vereffening.

De algemene vergadering beslist geen vereffenaar te benoemen.

DERDE BESLISSING  VASTSTELLING

De algemene vergadering stelt vast dat er geen vereffenaar werd benoemd.

Bijgevolg wordt overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen, de zaakvoerder van de vennootschap aangesteld om over te gaan tot de nodige handelingen en verrichtingen voor de verdere ontbinding en vereffening van de vennootschap.

De Heer Patrick Verween, voornoemd, en handelend als voormeld, zal de meest uitgebreide macht hebben, zoals voorzien in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De Heer Patrick Verween, voornoemd, en handelend als voormeld, wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en wel bepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een wel bepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn. De opdracht is kosteloos.

VASTSTELLINGEN

De zaakvoerder stelt vast dat de vennootschap een balanstotaal opgeeft van tweehonderdtweeënnegentigduizend tweehonderd vijftien euro zestig eurocent (¬ 292.215,60) en een netto-actief heeft van tweehonderdeenentachtigduizend zevenhonderdvijfentachtig euro tweeënzestig eurocent (¬ 281.785,62),

Tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering hebben zich geen wijzigingen voorgedaan die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen, desgevallend werden alle schulden betaald of geconsigneerd.

De aandeelhouders, te weten: de Heer Patrick Verween en Mevrouw Martine De Winter, beiden voornoemd, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal, en dat ze alle activiteiten van de vennootschap definitief wensen stop te zetten.

Om deze redenen wordt beslist de vergadering verder te zetten en over te gaan tot de behandeling van de overige punten van de agenda, namelijk de sluiting van de vereffening van de vennootschap.

Alle aandeelhouders zijn nog steeds aanwezig en zij beslissen de vergadering verder te zetten met behandeling van het vierde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING  SLUITING VEREFFENING EN KWIJTING

De Heer Patrick Verween en Mevrouw Martine De Winter, beiden voornoemd, verklaren dat zij alle schulden van de vennootschap overnemen en persoonlijk zullen instaan voor de betaling ervan, doch door elke aandeelhouder ten belope van hun respectievelijke verhouding in het kapitaal.

De Heer Patrick Verween en Mevrouw Martine De Winter, beiden voornoemd, verzoeken en vorderen vervolgens, Ons ondergetekende werkende Notaris, om op authentieke wijze vast te stellen en te akteren dat de Besloten Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "VERWEEN" ontbonden werd en in vereffening gesteld werd en dat, ingevolge de rechten verbonden aan het eigendomsbezit van aile aandelen van deze vennootschap, de bovenvermelde aandeelhouders het gehele vermogen van zelfde vennootschap in handen hebben en bekleed worden met alle rechten en verplichtingen van deze vennootschap en met het ganse actief en passief vermogen van deze laatste.

Na aanvaarding van het voorgaande, keurt de algemene vergadering de rekening van de vereffening goed en geeft de volledige kwijting, zonder enig voorbehoud noch beperking, aan de Heer Patrick Verween, voornoemd, voor zijn beheer en uitoefening van zijn opdracht overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VERWEEN" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De Heer Patrick Verween en Mevrouw Martine De Winter, beiden voornoemd, besluiten verder dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar, te 0080 Lochristi, Eendenstraat 2 bus 301.

Alle voorgaande beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "R,V.D.H" te 9051 Gent, Borluutstraat 24, voor wie optreedt de Heer Raphaël Van der Heggen, om alle

z-

Voór-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

formaliteiten te vervullen bij de bevoegde dien-'sten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formali-'teiten naar aanleiding van deze akte, met recht van indeplaat-'sstelling.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, verslag van de zaakvoerders met staat van actief en passief, verslag van de bedrijfsrevisor.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 09.09.2014 14581-0538-010
26/10/2012 : GE133318
27/10/2011 : GE133318
02/10/2009 : GE133318
10/10/2005 : GE133318
07/04/2005 : GE133318
07/04/2005 : GE133318
04/04/2005 : GE133318
08/02/2001 : GE133318
10/11/2000 : GE133318
31/10/1996 : GE133318
30/12/1989 : GE133318

Coordonnées
VERWEEN

Adresse
BORLUUTSTRAAT 24 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande