VERZEKERINGEN BERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN BERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.877.353

Publication

23/06/2014
ÿþ , Mod 'Nard III

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14121217*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

12 JUNI 2014

AFDELIteeNDERMONIDE

Ondernemingsnr : 0442.877.353

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN BERT

(verkort);

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9473 DENDERLEEUW, STEENWEG 75

(volledig adres)

Onderwerp akte: NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Uittreksel fusievoorstel ingevolge vereniging van alle aandelen van BVBA Verzekeringen Bert in handen van; NV Advieskantoor Walravens - De Dender

, Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in

overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W.Venn.) zijn de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VERZEKERINGEN BERT en de bestuurders van de naamloze vennootschap ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER op 10 juni 2014 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zai worden voorgelegd aan de respectievelijk algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing van de Wet van 8 januari 2012.

Zijn hier bijeengekomen:

1.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER",; met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, ingeschreven in het rechtspersonenregister te, Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0463.504.107.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

-BVBA A&D Group, met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, Ingeschreven in het. rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0478.905.133, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Didier Walravens, gedelegeerd bestuurder;

-BVBA Verzekeringskantoor De Dender, met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Albertlaan 200, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0469.834.643,

" hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Marc Van den Haute, gedelegeerd bestuurder,

Voornoemde naamloze vennootschap "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

2.De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN BERT', met maatschappelijke zetel te 9473 Denderleeuw, Steenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer 0442.877.353, de heer Jozef Bert, Keppestraat 31, 9320 Erembodegem.

Voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN BERT" wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

Comparanten verklaren een voorstel te doen betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna: fusie), waarbij het gehele vermogen van BVBA "VERZEKERINGEN BERT', vermeld onder nummer 2, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat op NV "ADVIESKANTOOR WALRAVENS  DE DENDER", die houdster is van aile 750 aandelen (100%) van de BVBA "VERZEKERINGEN BERT'.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen- bii1iet-Be1gisch-Staatsb1ad--23146/2014--Annexes-du-Moniteur belge

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen ondergetekenden volgend

A e,

FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene

vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing kan worden gemaakt van de Wet van 8 januari 2012 waarin werd opgenomen dat onder vastgelegde voorwaarden een naamloze vennootschap kan overgaan tot een geruisloze fusie zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de algemene vergadering.

A. Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd dom

1.De overnemende vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "ADVIESKANTOOR VVALRP,VENS  DE DENDER', met maatschappelijke zetel te 9400, Ninove, Albertlaan 200, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermo ride onder het nummer 0463.504.107.

Maatschappelijk doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge "De vennootschap heeft tot doel In België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het beheer van verzekeringsportefeuilles, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Het verrichten van aile handelingen die normaal behoren tot het domein van de verzekeringstussenpersoon;

-het beheer van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door beheersdaden, zoals het huren en verhuren, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van aile daden in verband met alle onroerende, gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet-gemeubelde goederen;

-het deelnemen in, het financieren van, het voeren van directie over of de administratieve en het waarnemen van bestuursmandaten van andere ondernemingen, het verlenen van diensten, het verstrekken van adviezen aan andere ondernemingen, het beheren en begeleiden van ondernemingen, mede in franchiseverband;

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen;

-het te leen opnemen of te leen geven van gelden, in de mate toegelaten door de wet, onder welke vorm ook, met of zonder zakelijke en/of persoonlijke zekerheden;

-het verstrekken van garanties enfof andere zekerheden jegens derden voor eigen verplichtingen en/of voor verplichtingen van derden;

-het verrichten van alle handelingen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn,

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van of die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel staan.

De vennootschap mag op om het even welke wijze betrokken zijn in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die hetzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel hebben of waarvan het doel in enig verband met het hare staat"

2. De over te nemen vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERZEKERINGEN BERT', met maatschappelijke zetel te 9473 Denderleeuw, Steenweg 75, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer BE 0442.877.363.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de activiteit van verzekeringsproducent, de vertegenwoordiging van aile lenings- en financiële maatschappijen, alsmede aile handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

De vennootschap is gerechtigd, betreffende allerhande roerende en onroerende goederen, materiaal en installatie, aankopen te doen, huurcelen af te sluiten, te bouwen, te verkopen of te ruilen.

Zij mag door inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke andere wijzen ook deelnemen aan ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijbehorend doel nastreven.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij zal daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks mogen deelnemen aan de werking van andere vennootschappen of bedrijven met een zelfde, gelijkaardig of aanverwant voorwerp of die een dergelijke activiteit uitoefenen dat samenwerking met deze vennootschap of onderneming nuttig kan zijn en dit door inbreng, versmelting, samenwerking, participatie of op gelijk welke andere wijze

6, De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (boekhoudkundige retroactiviteit)

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ADVIESKANTOOR VVALRAVENS  DE DENDER'', wordt met retroactieve werking vastgesteld op 1 januari 2014k

Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Diverse bepalingen

1. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

2. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

D. Statutenwijziging

Ter gelegenheid van de fusie zullen de statuten van de verkrijgende vennootschap "ADVIESKANTOOR VVALRAVENS  DE DENDER" aangepast worden aan de vigerende wetgeving en meer in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en de wijzigingen hieraan aangebracht.

E. Slotverklaring

De bestuursorganen van respectievelijk de overnemende en de over te nemen vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het VV.Venn. om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elke der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Opgemaakt in zes exemplaren te Ninove op 10 juni 2014.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om ln het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd en een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap. Een laatste zef aan de notaris worden afgegeven.

Jozef Bert

Zaakvoerder

Gelijktijdig hiermee neergelegd: fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Reeo Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/07/2014
ÿþ[Miel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mal Word 11.1

Ondernemingsnr : 0442877353

Benaming

(voluit) ; Verzekeringen Bert

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Steenweg 75 - 9473 Welle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming niet-statutaire zaakvoerders

(Uittreksel uit notulen van bijzondere algemene vergadering van vennoten d.d. 30 juni 2014)

Na overleg worden volgende beslissingen getroffen:

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- de heer Marc Van den Houte, wonende te 9400 Ninove, Roslaer 56. Dit mandaat is onbezoldigd. De heer Marc Van den Houle verklaart dit mandaat te aanvaarden.

- de heer Didier Walravens, wonende te 9400 Ninove, Langemuren 106. Dit mandaat is onbezoldigd. De heer Didier Walravens verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

Marc Van den Houte Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14142074*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

1 1 MU 2014

AFDELINerintlIDERMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2014 : DE059350
04/07/2011 : DE059350
16/07/2010 : DE059350
29/07/2009 : DE059350
25/07/2008 : DE059350
25/07/2007 : DE059350
11/07/2006 : DE059350
18/10/2005 : AA059350
13/07/2005 : AA059350
20/07/2004 : AA059350
25/07/2003 : AA059350
26/07/2002 : AA059350
12/07/2001 : AA059350
11/07/2000 : AA059350
01/01/1993 : AA59350
11/07/1992 : AA59350

Coordonnées
VERZEKERINGEN BERT

Adresse
STEENWEG 75 9473 WELLE

Code postal : 9473
Localité : Welle
Commune : DENDERLEEUW
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande