VERZEKERINGEN DUTRANOIT & DE GROOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN DUTRANOIT & DE GROOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.739.985

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 22.07.2014, NGL 25.07.2014 14338-0561-009
05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.08.2013, NGL 30.08.2013 13504-0542-009
15/06/2012
ÿþ Modword 1i,1

°.l . ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

bE

B

stá

nudenaarde

o ~ :1UNI 2012

Griffie

*iaios1os"

1111

Ondernemingsnr : 0839.739.985

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN DUTRANOIT & DE GROOTE (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 25 te 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Doelswijziging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Bernard DENYS, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem,' Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285), de één juni twee duizend en twaalf, blijkt dat er ondermeer eenparig werd beslist:

1.Verslag van de zaakvoerders overeenkomstig het wetboek vennootschappen betreffende de wijziging van het doel van de vennootschap, en de staat van activa en passiva van minder dan 3 maanden oud.

2.Wijzigen van het doel van de vennootschap en aanpassing van artikel drie van de statuten, zodoende artikel drie als volgt luidt:

"De vennootschap heeft als doel zowel in België als ïn het buitenland alle verrichtingen uit te voeren met name op vlak van verzekeringsbemiddeling, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen, leasing,: enzovoort.

Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van, spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen, alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de: onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering en de verkaveling van alle roerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën,

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel.

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, aire roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook landlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

Onderneming in onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en beheren van verkavelingen; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

Het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zo onder meer het promoveren, coördineren, concipiëren, realiseren, inrichten, renoveren, valoriseren, uitbaten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V*o~

hehouden aan het Beigisch

Staatsblad

en beheren van onroerende goederen, zowel

als onbebouwde, met inbegripde handeionder al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen verkopen, ruilen huren en verhuren, ter beschikking stellen van onroerende goederen enzovoort.

De bemiddeling en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het optreden als vastgoedmakelaar, syndicus en rentmeester.

Deze opsomming is aanhalend en niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden opgevat." /

3.Machtiging aan de zaakvoerder om bbij- de" boxoægde diensten van de kruispuntenbank van de! vennootschappen het nodige te doen voor de uitvoering van de genomen bea|uWan, tot coördinatie van doi statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten, voor zover als nodig.VOOR

ONTLEDEND UI EL

Notaris Bernard DENYS

Tegelijk hiermee neer elegd:

-expeditie van de akte;

-de gecoördineerde tekst der statuten,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzIen van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011
ÿþ Mud 2.1

n;431-Y ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

Z 9 SEP, 201

Griffie

lUII 11H11 UIU IU1 lUhIi u

*11153106*

V

beh

aa.

Bel

Staa

VI



Ondernemingsnr : O tS3J 1319 '5

Benaming

(voluit) : VERZEKERINGEN DUTRANOIT & DE GROOTE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspralijkheid

Zetel : Stationsstraat 25 te 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Denys, notaris ter verblijfplaats Avelgem, notaris zaakvoerder: van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Bernard Denys" met zetel te Avelgem, Oudenaardsesteenweg 141 (RPR 0874.747.285) de zeven en twintig september twee duizend en elf, blijkt dat:

± 1)Heer DUTRANOIT Rik, geboren te Avelgem de veertien maart negentien honderd acht en vijftig (Nationaali

nummer: 58.03.14 277-57 en Identiteitskaartnummer: 591-1235088-89), echtgenoot van Mevrouw Verhiest Myriara Bertha Adrienne, geboren te Oudenaarde de tien februari negentien honderd negen en vijftig, wonende te Kluisbergen, Hoogweg 62.

2)Heer DE GROOTE Franky René, geboren te Gent de vier september negentien honderd drie en zestig (Nationaal nummer: 63.09.04 295-01 en Identiteitskaartnummer: 590-5741766-71), echtgenoot van Mevrouw; Stevens Marijke Ingrid Jeanne, geboren te Gent de vijf en twintig september negentien honderd twee en zestig,' wonende te Zingem, Molendarnstraat 6.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00-¬ ), verdeeld in twee honderd (200) aandelen zonder nominale waarde.

Comparanten verklaren dat op de twee honderd (200) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor: de prijs van per stuk, als volgt:

-door de Meer Rik Dutranoit: honderd negen en zeventig (179) aandelen, hetzij voor zestien duizend zes; honderd zeven en veertig euro nul cent (16.647,00¬ ).

-door de Heer Franky De Groote: één en twintig (21) aandelen, hetzij voor duizend negen honderd drie en; vijftig euro nul cent (1.953,00-¬ ).

Hetzij in totaal: twee honderd (200) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan door

-de Heer Rik Dutranoit ten bedrage van vijf duizend vijf honderd negen en veertig euro nul cent (5.549,00-E) -de Heer Franky De Groote ten bedrage van zes honderd één en vijftig euro nul cent (651,00-¬ )

Is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-0931315-58 geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank ING Bank met zetel te Kluisbergen.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zes duizend twee honderd: euro nul cent (6.200,00-E).

RECHTSVORM EN BENAMING:

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "VERZEKERINGEN DUTRANOIT & DE GROOTE".

ZETEL:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9690 Kluisbergen, Stationsstraat 25.

DOEL:

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland alle mogelijke makelaarsverrichtingen: uit te voeren, met name op het vlak van verzekeringen, financieringen, persoonlijke en hypothecaire leningen,; leasing, enzovoort.

Zij zal eveneens kunnen optreden als tussenpersoon op het vlak van beleggingen en het aantrekken van. spaargelden.

Tegelijkertijd zal zij, in strikte naleving van de Belgische en internationale wetgevingen en reglementeringen,. alle vormen van consultancy kunnen leveren op het vlak van diensten.

Algemeen genomen heeft de vennootschap tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle mogelijke soorten industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderwerp, de studie, de coördinatie, de expertise, de onteigening, de verbouwing, de decoratie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, het beheer, de zaakvoering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

en de verkaveling van alle roerende goederen, alsook de promotie, in België en in het buitenland en in elke mogelijke vorm, inzake immobiliën.

De vennootschap heeft ook de financiering van dergelijke verrichtingen als doel,

Zowel in België als in het buitenland mag zij deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, participatie, inschrijving of op elke andere manier in alle bestaande of op te richten vennootschappen en in alle industriële, financiële of commerciële ondernemingen en verrichtingen die, geheel of gedeeltelijk, op eenzelfde of vergelijkbaar doel als het hare afgestemd zijn of die er de ontwikkeling van kunnen bevorderen.

Zij mag alle daden stellen, alle transacties en ondernemingen uitvoeren, alle roerende en onroerende, civiele of industriële, financiële of commerciële verrichtingen doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of met een onderdeel ervan of die kunnen bijdragen tot het vergemakkelijken, het begunstigen of het ontwikkelen van haar nijverheid of handel.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan, zonder dat enige opsomming beperkend kan worden uitgelegd, ook handlichting geven van alle hypotheken in haar voordeel genomen, met of zonder betaling, en alle handelingen stellen die zelfs maar nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar doel.

Het verwerven en beheren van een roerend en onroerend patrimonium. Het optreden als patrimoniumvennootschap.

Onderneming in onroerende goederen; het bouwen, verbouwen, kapen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en beheren van verkavelingen; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten.

Het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zo onder meer het promoveren, coördineren, concipiëren, realiseren, inrichten, renoveren, valoriseren, uitbaten en beheren van onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, met inbegrip van de handel ander al zijn vormen in onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, ter beschikking stellen van onroerende goederen, enzovoort.

De bemiddeling en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het optreden als vastgoedmakelaar, syndicus en rentmeester.

Deze opsomming is aanhalend en niet beperkend en dient in de ruimste zin te worden opgevat.

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL:

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttien duizend zes honderd euro nul cent (18.600,00-¬ ).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door twee honderd (200) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/twee honderdste (1/200ste) van het maatschappelijk kapitaal.

BESTUUR:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

De duur van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, besturen zij de vennootschap als college voor:

-de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of de vestiging van een hypotheek;

-het afsluiten van contracten;

-enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan twaalf duizend vijf

honderd euro nul cent (12.500,00-¬ ).

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

^

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De controle op de financil toestand, op de

rrekening en op de regelmatigheid

van de' ' en :

weer te geven in de joonmkoning, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vonnoten, onder de |nden, natuurlijke personen nf: naohtspnmonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

' Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennnotochoppen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vannootauhapponindividueel deondeouaka encuntno|ebovne0dheid van een nomminsohs ~ Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en ; dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd banoamd, kan iedere vennoot zich laten ' vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de~

" vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant~

meegedeeld aan de vennootschap. i

ALGEMENE VERGADERING ~ De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

8OEKJAAR:

~ H~~bua~aarvandavennoo~chepgootinu~éénianuaheneindigtupëénendo~|gdecembervan ieder jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening !bostaande uit de bo|ons, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. "

: De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder. WINSTVERDELING: Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; ! deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het

bereikt,moatscheppo|~kho~~oo|heeft maaredoe~indienh~~reaem~bndaomenigeedenaango~aot~ ~ De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de : zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT: Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoo van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

; Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, ken deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Indien er tegenstrijdigheid van belangen ontstaat bij de uitvoering van een verrichting of een beslissing, moet men zich schikken naar artikel 260 en 261 van het wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN:

! 1)Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op één en dertig december twee duizend en twaalf.

! 2)De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede zaterdag van de Maand juni twee duizend

dertien om elf uur. BENOEMING ZAAKVOERDER De oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders,

en dit voor onbepaalde duur: -de heer Rik Dutranoit voornoemd;

-de heer Franky De Groote, voornoemd

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS:

Er werd beslist geen commissaris te benoemen.

VOLMACHTEN

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ! 14oc.kentoor Hirnpe, Lisabeth & Co" te Ronse, coupl'Voie Q. evenals aan haar bedienden, aangestelden en |asthebbora, alsook aan ondergetekende notaris om, met mogelijkheid tot indep|aotuute|Ung, de vervulling van! alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en ' desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie teneinde de neerlegging te bekomen.

Bernard DENYS, notaris

Voor-

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.08.2015, NGL 31.08.2015 15505-0039-009

Coordonnées
VERZEKERINGEN DUTRANOIT & DE GROOTE

Adresse
STATIONSSTRAAT 25 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande