VERZEKERINGEN VAN RENTERGHEM & BUYLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VERZEKERINGEN VAN RENTERGHEM & BUYLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.090.607

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 11.08.2014 14415-0591-011
13/08/2012
ÿþi" " Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

*iaiaio4s*

NEERGELEGD 0 2 AU6. 2012

REt ril ANK VAN KOOPS ANOEL TE GENT

Voorbehouder aan liet Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0847.090.607

Benaming

(vota) : VERZEKERINGEN VAN RENTERGHEM & BUYLE

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heilig-Sakramentstraat 5 B - 9910 Knesselare

(volledig adres)

Onderwerp akte QUASI INBRENG

Neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Controleverslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VGD Bedrijfsrevisoren, dd. 11 juli 2012, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Tony Morsels, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de overdracht van vermogensbestanddelen aan de BVBA VERZEKERINGEN VAN RENTERGHEM & BUYLE - quasi inbreng .

Bijzonder verslag van de zaakvoerders van de BVBA VERZEKERINGEN VAN RENTERGHEM & BUYLE' i overeenkomstig de bepalingen van artikel 220 van het wetboek van Vennootschappen dd. 11 juli 2012.

Van Renterghem Ann

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

12/07/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be

a

B

Sb. *1]122813*

NEERGELEGD

~ 3 JULI 202

RECHTBANK %.-"AN

KOOPHAI~i~~~.áEi~lT

Ondernemingsnr: ~~~ o°i a,

Benaming (voluit) : Verzekeringen Van Renterghem & Buyle

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heilig-Sakramentstraat 5 B

9910 Knesselare

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Bij akte verleden voor notaris Ann Chijs te Knesselare op 2 juli 2012, nog te registreren, Werd door:

!;1) Mevrouw VAN RENTERGHEM Ann Margriet Francine, geboren te Beenrem op zes november; negentienhonderd vierenzestig, (identiteitskaart nummer 590-5934040-91 - rijksregister nummer 64.11.06-;: 146.28) en haar echtgenoot,

2) de heer DE NEVE Stefaan Willy André, geboren te Beernem op vierentwintig mei negentienhonderd:: eenenzestig, (identiteitskaart nummer 590-1261383-21- rijksregister nummer 61.05.24-181.27), samenwonendj! te 9910 Knesselare, Heilig Sakramentstraat, 5/B, en

3) Mevrouw BUYLE Kim, ongehuwd, geboren te Gent op zestien augustus negentienhonderdtweeëntachtig,! !, (identiteitskaart nummer 590-6284307-91 - rijksregister nummer 82.08.16-118.16), wonend te 8750 Wingene,, Predikherenstraat 60,

Een vennootschap opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:; ;! onder de benaming "Verzekeringen Van Renterghem & Buyle".

-ZETEL: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9910 Knesselare, Heilig Sakramentstraat 5 B;

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in! hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad. Echter, de wijziging van de zetel van de!! vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen voorgelegd.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het' Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen; !! oprichten, zowel in België als in het buitenland.

-MAATSCHAPPELIJK DOEL :; Het beheer van een verzekeringsportefeuille van de Naamloze vennootschap KBC Verzekeringen met zetel in;!

Leuven en in het algemeen alles wat enig verband met dit beheer houdt.

'! * De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en!!

industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de;, verwezenlijking ervan kunnen bevorderen, onder meer het bemiddelen inzake kredieten, effecten, deposito's of!! verzekeringen ten behoeve van KBC met zetel te Brussel. * Elke wijziging van het doel van de vennootschap wordt vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen!!

meegedeeld.

-DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. -MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (18.600,00,, euro), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het kapitaal is volledig gelaatst en door;; middel van inbreng in speciën voistort zoals volgt

- door mevrouw Van Renterghem Ann ten belope van negenduizend driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00); !; "

- door de heer De Neve Stefaan ten belope van duizend achthonderdzestig euro nul cent (¬ 1.860,00);

!: - door mevrouw Buyle Kim ten belope van zevenduizend vierhonderd veertig euro nul cent (¬ 7.440,00).

!i Ondergetekende notaris bevestigt dat de gelden ten belope van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ ';!

18.600,00), vóór de oprichting van de vennootschap, in overeenstemming met het Wetboek van!;

Vennootschappen, werden gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap inl

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ;s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" º%

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

oprichting bij KBC Bank, met zetel te 1080 Brussel, Havenlaan 2, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op 28 juni 2012.

-BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten, benomed door de algemene vergadering. De zaakvoerders moeten samen rechtstreeks of onrechtstreeks steeds minimum vijfenzeventig ten honderd (75%) van het stemgerechtigd kapitaal bezitten.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering die de duur van hun mandaat bepaalt.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de aigemene vergadering er anders over beslist. Iedere zaakvoerder kan afzonderlijk alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd voor onbeperkte duur.

De effectieve leiding van het KBC-agentschap dient in handen te zijn van voormelde dames Van Renterghem Ann en Buyle Kim.

Voor de overdracht van de effectieve leiding van de vennootschap of voor de vervanging van de zaakvoerders dient vooraf KBC Verzekeringen ingelicht te worden.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheld:

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tweeduizend euro overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.

-DE ALGEMENE VERGADERING:

De algemene vergadering van de vennoten beraadslaagt over alle zaken die de vennootschap aanbelangen en bulten het bestuursrecht van de zaakvoerders vallen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt in plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden telkens de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

De algemene vergadering verkiest onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen, de voorzitter en de secretaris.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de zaakvoerder(s) en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder of de meerderheid der zaakvoerders en de commissarissen indien er zijn.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is, tenzij anders bepaald in de huidige statuten.

Wanneer de vergadering moet beraadslagen over wijzigingen van de statuten, moet de bijzondere meerderheid die de wet hiertoe voorziet inachtgenomen worden.

Met uitzondering van de beslissing te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten! aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

A I º% mod 11.1



Voor- het besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.,

behouden -INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING.

aan het Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari van ieder jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Belgisch De boeken worden dan afgesloten, inventaris en jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting) worden opgemaakt; deze bescheiden worden vijftien dagen vôôr de algemene vergadering neergelegd ter zetel waar ze ter beschikking blijven van de vennoten.

Staatsblad De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

-DIVERSE BEPALINGEN:

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België , geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

Voor al wat niet uitdrukkelijk voorzien is in de tegenwoordige statuten, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen,

De vennootschap verbindt er zich toe alle bepalingen van de bij KBC Verzekeringen onderschreven samenwerkingsovereenkomst te respecteren, evenals zijn eventuele bijlagen en ondergeschikte overeenkomsten.

En onmiddellijk na voorgaande oprichting, hebben de comparanten, handelend als bijzondere algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen:

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen vanaf één juli tweeduizend en twaalf, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging, overeenkomstig artikel 2 §4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting na 30 juni 2012, worden uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd door de bij deze akte opgerichte vennootschap, bij beslissing van de zaakvoerders, die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, dit alles overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Het eerste boekjaar vangt aan op één juli tweeduizend en twaalf om te eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

3. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar tweeduizend veertien.

4. Worden aangesteld als zaakvoerders voor onbepaalde duur:

- Voornoemde mevrouw Ann Van Renterghem, die verklaart de functie te aanvaarden;

Voornoemde mevrouw Kim Buyle, die verklaart de functie te aanvaarden;

5. Er wordt geen commissaris benoemd.

6, Volmachten: de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid SBB Accountants met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2 wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ann CHUS,

Notaris,





Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift oprichtingsakte van 2 juli 2012.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VERZEKERINGEN VAN RENTERGHEM & BUYLE

Adresse
HEILIG-SAKRAMENTSTRAAT 5B 9910 KNESSELARE

Code postal : 9910
Localité : KNESSELARE
Commune : KNESSELARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande