VESDRIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VESDRIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.968.566

Publication

11/04/2014
ÿþ Mod PF 11.1

r:i_h In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

. 01 APR. 2014

RECHTBANi< VAN

KOOPEGMP,TCE GF.N



1

" Vont behom aan 11 Betgis Staatst 11111111101,11011W11111111 III

Ondememingsnr : 0835.968.566

Benaming (voluit) Vesdria

(verkort) :

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

" Zetel: Brugsesteenweg 190, 9000 Gent, België

, (volledig adres)

OnderwerPteni akte :Uittreksel uit akte ontslag zaakvoerder

Tekst:

De buitengewone algemene vergadering dd 27 februari 2014 heeft de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen:

1. ONTSLAG ZAAKVOERDERS

Er wordt met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen beslist om het mandaat als zaakvoerder van zowel de heer Thomas Smekens als mevrouw Ellen Smekens, te beëindigen. Dit ontslag gaat in met terugwerkende kracht vanaf 31/12/2013 om 24u. Beide ontslagnemende zaakvoerders, zijnde de heer Thomas Smekens en mevrouw Ellens Smekens, aanvaarden hun ontslag.

2. BEVOEGDHEID OM DE WETTELI3KE FORMALITEITEN TE VERVULLEN

De buitengewone algemene vergadering beslist unaniem om REFIBO BVBA, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Tagat, met maatschappelijke zetel te Kerkstraat 106, 9050 Gentbrugge, met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, de bevoegdheid toe om alle handelingen te stellen in naam en voor rekening van de vennootschap die nodig of nuttig zijn om de bovenvermefde besluiten uit te voeren. Concreet houdt dit in dat zij de publicatie, van bovenvermelde besluiten in het Belgisch Staatsblad in orde zullen brengen.

Gwenn Smekens

Aandeelhouder

Zaakvoerder

Op de laatste bi van ván Luik B verinelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif Van dé perso(o)n(enY-

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

gijlagen bij-het 1%-él-gisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

29/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

D,()

IlI II~II I IIIIIII~I10II1111NI

Ondernemingsnr : BE 0835.968.566

Benaming

(voluit) : Vesdria

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kerkstraat 108 - 9050 Gentbrugge

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering -wijziging maatschappelijke zetel - wijziging doel - invoegen goedkeuringsclausule - statutenwijziging

De buitengewone algemene vergadering dd 30 januari 2012 heeft de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen:

1. WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen, wordt beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 1 januari 2013 te verplaatsen van Kerkstraat 108 - 9050 Gentbrugge naar Brugsesteenweg 190 - 9000 Gent.

2. WIJZIGING DOEL

De vergadering beslist het doel van de vennootschap met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen te wijzigen, dit door artikel 7 van de statuten uit te breiden met de activiteiten `algemene bouwactiviteiten in residentiële gebouwen en niet residentiële gebouwen'.

3. GOEDKEURINGSCLAUSULE - OVERDRACHT EN OVERGANG AANDELEN

De vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen, om de onderstaande clausule op te nemen in de statuten:

Artikel 12: Overdracht van aandelen onder de levenden

Elke overdracht van aandelen onder de levenden dient de voorafgaande goedkeuring te bekomen van de aandeelhouders via de algemene vergadering, beslissend met tweederdenrneerderheid van stemmen.

Daartoe moet de betrokken aandeelhouder de voorzitter van de algemene vergadering per aangetekende brief op de hoogte brengen van zijn voornemen tot overdracht evenals van het aantal aandelen dat hij wenst te vervreemden met aanduiding van hun nummers, de prijs die hij ervoor vraagt en de betalingsmodaliteiten van deze prijs, waaronder de termijnen en gebeurlijke rente. In dezelfde aangetekende brief moet de overdrager de identiteit opgeven van de eventuele overnemers. De aandelen mogen enkel worden overgedragen aan de andere aandeelhouders of diens kinderen.

De voorzitter dient zich over dit verzoek uit te spreken binnen de twee maan-'den te rekenen vanaf de datum van het verzoek om goedkeuring, en zo dit niet gebeurt, kan de overdracht vrij plaatsvinden volgens wat in voornoemde kennisgeving te lezen staat.

Indien de algemene vergadering de goedkeuring weigert, kan de overdrager binnen een termijn van drie maanden die ingaat na het verstrijken van de in het derde lid bedoelde termijn, na-ituurlijke personen, al dan niet aandeelhouders, als koper aanduiden, mits deze aanvaard worden als aandeelhouders door de algemene vergadering, beslissend met dezelfde meerderheid als voorzien in lid één.

Deze personen moeten de aandelen binnen voornoemde termijn verkrijgen, hetzij te-gen de door de overdrager gevraagde prijs, of ingeval met de overdrager geen overeenkomst kan afgesloten worden, tegen een prijs die bepaald wordt door een deskundige aangesteld in gemeenschappelijk overleg door de partijen of bij gemis aan overeenstem-ming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel heeft, uitspraak doende in kort geding. Het ereloon van de deskundige is voor rekening van de overdrager.

NEERGELEGD 2 0 MAART 2013

RECH K VAN

KOOPIjA E TE GE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De algemene vergadering kan betalingstermijnen opleggen, die afhankelijk van de prijs re-delijk bepaald moeten worden, maar niet langer dan vijf jaar mogen duren, mits in dit ge-'val op alle openstaande bedragen van rechtswege een rente loopt gelijk aan de wettelijke rentevoet. Zolang de prijs, in hoofdsom en rente, niet volledig gekweten is door de overnemer, heeft de overdrager op de bedoelde aandelen een pandrecht dat ingeval van aandelen op naam zal worden aangetekend in het aandelenregister.

Bij overdracht van aandelen onder de levenden ten kosteloze titel moet de overdrager van de aandelen zich houden aan alle voorgaande verplichtingen en zal de overna- roeprijs vastgesteld worden door een deskundige op de hierboven aangehaalde wijze.

Afwijkend van artikel 1583 B.W. zal de eigendomsoverdracht van aandelen slechts plaatshebben bij de materiële aflevering van de titels.

Elke overdracht van aandelen die in strijd met dit artikel zou gebeuren, is nietig en zal niet tegenstelbaar zijn aan de vennootschap, die derhalve het recht zal hebben om, in geval van aandelen op naam, de overschrijving ervan in het register van aandelen te weigeren.

Daarenboven verbeuren de aandeelhouders die niettegenstaande dit artikel aande-den overgedragen hebben, een schadevergoeding gelijk aan een forfaitair bedrag van 1.000,00 euro per overgedragen aandeel voor elke wederrechtelijke overdracht.

Artikel 13: Overgang van aandelen wegens overlijden

Bij overgang van aandelen wegens overlijden moeten de erfgenamen en/of de legataris-sen van de overleden aandeelhouder de voorzitter van de algemene vergadering inlichten van het overlijden en hem een verzoek richten om als aandeelhouders aanvaard te worden. Enkel de andere aandeelhouders of diens kinderen komen hier enkel voor in aanmerking. Dit moet gedaan worden binnen de drie maanden na het overlijden van de aandeelhouder.

De voorzitter dient zich over dit verzoek tot aanvaarding uit te spreken binnen de twee maanden na het verzoek.

Indien de algemene vergadering de aanvaarding weigert, kan hij binnen een termijn van drie maanden die ingaat na het verstrijken van de in voorgaand lid bedoelde termijn, natuurlijke personen, al dan niet aandeelhouders, als koper aanduiden, mits deze aanvaard worden als aandeelhouders door de algemene vergadering, beslissend met tweederdenmeerderheid van stemmen. Voor de prijsbepaling en het verdere verloop wordt verwezen naar de bedingen bevat in voorgaand artikel dat hier mutatis mutandis van toepassing is.

Wanneer dergelijke clausule opgenomen wordt in de statuten, kan men volgende be-(paling er nog aan toevoegen:

"Dit artikel zal in extenso, met een bijzonder lettertype vermeld worden op het aan-,deel zelf of op een afzonderlijke folio gehecht worden aan ieder aandeel aan toonder".

4, VOLMACHT

Met éénparigheid van stemmen voor en geen stemmen tegen, wordt beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Isabelle Tijtgat, Nieuwgoedlaan 122, 9800 Deinze, met het recht van indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de Ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en eventuele andere administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en aile andere administratieve verrichtingen uit te voeren.

AANNEMING NIEUWE VERSIE STATUTEN:

De vergadering beslist de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie om ze in overeenstemming te brengen met het wetboek van vennootschappen en de hiervoor genomen beslissingen.

Samen met deze publicatie worden de gecoördineerde statuten neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

Smekens Ellen

Zaakvoerder

Aandeelhouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º%

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijiageirb'rJtret-$eígisch-Staatsûíad 29163/2013 = Atrttems tiiï Miiijteüi<$ëigë

13/05/2011
ÿþ)

' r ._

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

.oQ3S .gbe. S66

Vesdria

Vennootschap onder firma

Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge, België

" uo1asa3*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Tussen ondergetekenden :

1.Mevrouw SMEKENS Effen met nationaal nummer 89.10.19-244.58, wonende te 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 61.

2.Mevrouw SMEKENS Gwenn met nationaal nummer 91.07.30-422.56, wonende te 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 61

3.De heer SMEKENS Thomas met nationaal nummer 92.12.18-379.30, wonende te 9000 Gent, Kikvorsstraat 1551

wordt bij deze vanaf 1 mei 2011 een vennootschap onder firma (V.O.F.) opgericht.

De vennootschapsovereenkomst wordt aangegaan onder de volgende voorwaarden, welke als statuten der vennootschap gelden:

Artikel 1: NAAM EN RECHTSVORM

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming "Vesdria". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding vennootschap onder firma, afgekort VOF.

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Kerkstraat 108.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een eenparige beslissing van de

vennoten.

De vennootschap zal overal in België en in het buitenland filialen of exploitatiezetels kunnen oprichten en

uitbaten.

Artikel 3: AANVANG EN DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt niet ontbonden door het; overlijden van één der vennoten of bij ontslagname door één of meerdere vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-3 KM 20.11

_,1ir.i~

~~.^. rw f'" Grïffié. .-7~N_Ià

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend vijfhonderd (1500) euro, vertegenwoordigd door honderd en

vijftig (150) aandelen met elk een waarde van tien (10) euro.

Het maatschappelijk kapitaal is volstort en is ingeschreven in de boeken ten name van :

-Mevrouw SMEKENS Ellen voor vijfhonderd (500) euro, vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen

-Mevrouw SMEKENS Gwenn voor vijfhonderd (500) euro, vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen

-De heer SMEKENS Thomas voor vijfhonderd (500) euro, vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het aandelenregister dat bewaard wordt op de

maatschappelijke zetel.

Artikel 5: BOEKJAAR  WINSTVERDELING

Het boekjaar gaat telkens in op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 1 mei 2011 om te eindigen op 30 juni van het jaar 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in het jaar 2012.

De vennoten verklaren dat de vennootschap bijtoepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overnemen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. Machtiging

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht

Op het einde van het boekjaar wordt er een inventaris en een jaarrekening opgemaakt. Indien dit door de Wet vereist wordt, wordt er een jaarverslag opgemaakt.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering rekening houdende met de wettelijke bepalingen ter zake.

Artikel 6: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door ten minste één zaakvoerder.

Tot niet-statutaire zaakvoerders wordt aangesteld met ingang van heden en voor onbepaalde duur: mevrouw SMEKENS Ellen, mevrouw SMEKENS Gwenn en de heer SMEKENS Thomas, allen voornoemd. Dit mandaat is onbezoldigd. Allen aanvaarden hun toevertrouwde mandaat.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Echter, beslissingen in verband met aanstelling of ontslag van personeelsleden, betreffende het aangaan of opzeggen van huurcontracten ten behoeve van de onderneming, betreffende het aankopen of verkopen van roerende investeringsgoederen en/of onroerende goederen, beslissingen met betrekking tot het hypothekeren, verhuren of met zakelijke rechten belasten van zowel roerende als onroerende goederen, het geven van borgstellingen of het verschaffen van andere zekerheden, zullen door de algemene vergadering moeten genomen worden met eenparigheid van stemmen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7: DOEL

De vennootschap heeft als doel:

-Eetgelegenheden met volledige bediening

-Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, ...

-Vervoerondersteunende activiteiten

-Verzamelen, vervoeren en afleveren van brieven, pakketpost en pakjes door andere bedrijven dan de

nationale posterijen

-Diverse vervoersactiviteiten

-Verspreiden en thuisbezorgen van monsters en reclamemateriaal inclusief streekkrantjes en dergelijke

-Al dan niet permanent verwerken van gegevens met behulp van een eigen programma of een programma

van de klant, invoeren van gegevens, volledige verwerking van gegevens, ...

-Administratieve en ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren en overige zakelijke activiteiten

-Algemene reiniging van gebouwen

-Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële

gebouwen, appartementsgebouwen, ...

-Algemene bouwinstallatie

-Overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen,

-Overige zakelijke dienstverlening

Dit alles in de meest ruime zin van het woord en voor zover de Wet het toelaat. Bovendien zijn de bovenvermelde opsommingen niet limitatief.

Artikel 8: ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal ieder jaar plaatsvinden op de eerste maandag van de maand september om tien (10) uur in de voormiddag op de maatschappelijke zetel. De vennoot die niet aanwezig kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Niemand mag evenwel drager zijn van meer dan één volmacht.

De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief, verstuurd ten minst acht (8) dagen voor de vergadering. Bij de bijeenroeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld.

De bijeenroeping moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ieder der vennoten heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen volgens de hierboven omschreven wijze van oproepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid der vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal der aanwezige vennoten is.

Artikel 9: VENNOTEN

Het aantal vennoten is minimum twee (2) maar onbeperkt. Intrede van een nieuwe vennoot kan slechts gebeuren mits eenparige beslissing van de vennoten. Bij ontslagname of overlijden van één der vennoten heeft de overblijvende vennoten het recht om terug te voorzien in die verplichtingen binnen een termijn van zes (6) maanden.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden aan een vierde partij. Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen worden of overgemaakt worden aan een medevennoot of de nakomelingen in rechte lijn.

Elke vennoot heeft het recht tot opzegging van deel in de vennootschap. De verklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoot de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 10: ONTBÏNDIWG

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel.

Artikel 11: ALGEMENE BEPALINGEN

Aan Refibo BVBA, met maatschappelijke zetel aan de Kerkstraat 106 te 9050 Gentbrugge, vertegenwoordigd door mevrouw Isabelle Tijtgat, gevolmachtigde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, wordt voor onbepaalde tijd volmacht gegeven om alle formaliteiten met betrekking tot maunrijvng, wijziging

en/of schrapping in de Kruispuntbank ngsloket evenals om de

inschrijving vorderen als belastingplichtige Bllm-AdministraUa, evenals voor het

bekomen van vestigingsattesten en welkdanige registratie en/of erkenningnummer en de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds Uæverrichten.

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Aldus opgemaak te Gent op 1 mei 2011 in drie (3) exemplaren, waarvan elk der partijen verklaart één te hebben ontvangen en waarvan één bestemd is voor de neerlegging in het vennootschapsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De vennoten,

Mevrouw SMEKENS Ellen Mevrouw SMEKENS Gwenn

De heer SMEKENS T as

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van !tffl_ vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumentereride notaris, hetzij van de perso(o)n(eri) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

VersQ: Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþMod POF 11.1

krib y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



i

IlMIflIIIIR~lllllflll

*15098 30*

111

, .

NEERGELEGD



2 3 -03- 2015

xtJc~~lifek. VAN

Ondernemingsnr : 0835.968.566

Benaming (voluit) : Vesdria

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen] akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst : zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 20 februari 2015 werden volgende beslissingen genomen:

1, ONTSLAG ZAAKVOERDER

Er wordt met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen beslist om het mandaat als zaakvoerder van mevrouw Gwenn Smekens, te beëindigen. Dit ontslag gaat in op 20/02/2015. Er wordt haar kwijting verleend voor het uitgeoefende mandaat. Mevrouw Gwenn Smekens aanvaardt dit ontslag.

2. BENOEMING ZAAKVOERDER

Er wordt met eenparigheid van de stemmen voor en geen stemmen tegen beslist om mevrouw Ellen Smekens te benoemen als nieuwe zaakvoerder van Vesdria vof en dit met

ingang vanaf heden, 20/02/2015. Mevrouw Ellen Smekens aanvaardt deze benoeming.

Tegelijk hiermee neergelegd: Verslag van de bijzondere algemene vergadering van 20 febuari 2015.

Isabelle Tijtgat

Gevolmachtigde

Vennootschap onder firma

Brugsesteenweg 190, 9000 Gent, België

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nlen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VESDRIA

Adresse
BRUGSESTEENWEG 190 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande