VESTA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VESTA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 836.465.939

Publication

03/06/2011
ÿþMol 2.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ill

" 11083359"

V, beh, aai Bel, Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o PS . .1,1 6 s" 939

Benaming

(voluit) : VESTA

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Staatsbaan 60, 9991 /.t e

Onderwerp akte : OPRICHTING

Tussen de ondergetekenden :

- De Heer Karaman Vedat, geboren te Gent op veertien oktober negentienhonderd zevenenzeventig,

wonende te 9991 Maldegem, Staatsbaan 60, NN 77.10.14-031.72

- Mevrouw Adam Ruth, geboren te Gent op elf juni negentienhonderd achtenzeventig,

wonende te, 9991 Maldegem, Staatsbaan 60, NN 78.06.11-184.02

Is besloten een vennootschap onder firma aan te gaan met volgende statuten :

Artikel 1 : Naam

De vennootschap is onder firma en draagt de naam : Vesta

Artikel 2 : Zetel

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te 9991 Maldegem, Staatsbaan 60 en kan door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, zonder statutenwijziging, worden overgebracht naar elke andere plaats in België

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren, verhuren, doen bouwen of verbouwen, promotie van en makelen in onroerende goederen (hieronder zijn zowel begrepen het volle eigendomsrecht van onroerende goederen als alle andere zakelijke rechten betreffende onroerende goederen, zoals het recht van vruchtgebruik, het recht van opstal enz.) evenals, alle onroerende :`. transacties en verrichtingen in de meest ruime zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Als algemene onderneming de bedrijvigheden in de bouwsector coördineren van voltoo ingswerken voor onderaannemers.

Het beheren van haar patrimonium, zowel roerend als onroerend, bij de oprichting ingebracht of later verkregen.

Het uitvoeren van private of openbare werken, meer bepaald in bouwwerken, bestaande uit aile ruwbouwwerken, het waterdicht maken van bouwwerken, dakwerken, metsel- en betonwerken, slopingswerken, grond- en nivelleringswerken, voegwerken en gevelreiniging, vloeren en tegelzetting, het plaatsen van schrijnwerk in hout, metaal of kunststof, het uitvoeren van schilder- en behangwerken, elektriciteits- en sanitaire werken, het plaatsen van centrale verwarming, het plaatsen van parket, scheidingswanden en plafonds in hout, metaal en kunststof, evenals het laten uitvoeren van bovenstaande werken door derden.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle industriële en handelsverrichtingen uitvoeren.

Verder mag zij alle verhandelingen van roerende, onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten:

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen aan bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde of verwant doel, door inbreng, fusie of hoe dan ook.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 4 : Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Haar activiteiten nemen een aanvang op heden.

Artikel 5 : Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van Art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één mei tweeduizend en elf.

Artikel 6 : Inbreng

Beide vennoten brengen hun nijverheid in en doen elk een geldelijke inbreng die als volgt is bepaald :

- De Heer Karaman Vedel : 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd euro) ¬

- Mevrouw Adam Ruth : 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd euro) ¬

Artikel 7 : Kapitaal - aandelen

Het kapitaal bedraagt 5.000,00 (vijfduizend euro) ¬ . Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam met een nominale waarde van 50,00 (vijftig euro) ¬ , die elk één twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn op naam en dienen te worden ingeschreven in het register der aandeelhouders dat op de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 8 : Overdracht van aandelen

De aandelen kunnen enkel aan vennoten worden overgedragen.

Artikel 9 : Toetreding van nieuwe vennoten

De vergadering van vennoten beslist over de aanvaarding van nieuwe vennoten, zonder dat zij de redenen van haar beslissing hoeft kenbaar te maken. Bij aanvaarding van nieuwe vennoten zal de vergadering van vennoten, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, beslissen hoeveel aandelen zullen moeten onderschreven worden en tegen welke prijs.

Artikel 10 : Bevoegdheden van vennoten en zaakvoerders

De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschap aan één of meer onder hen, die de zaakvoerders worden van de vennootschap. De zaakvoerders zijn bevoegd alle daden van bestuur en beschikking te stellen, nodig of dienstig tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders beschikken alleen over de maatschappelijke handtekening zonder dat zulks moet blijken uit het akkoord van de andere vennoten.

Artikel 11 : Overlijden van vennoten

Het overlijden van een van de vennoten geeft geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap.

In voorkomend geval zal de vennootschap worden verder gezet door de overlevende vennoot of vennoten

samen met de erfgenamen van de overleden vennoot.

De erfgenamen van de overledene of zijn vertegenwoordiger(s) nemen als vennoot gezamenlijk en

onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger.

Artikel 12 : Zaakvoerder(s)

Ingeval de zaakvoerder tijdelijk verhinderd is zijn/haar functie uit te oefenen zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, bij éénparigheid, aan één onder hen alle beheersbevoegdheden delegeren voor een periode van maximum twee jaar.

Ingeval de onbekwaamheid tot het uitoefenen van het mandaat van zaakvoerder zich uitstekt over een periode van meer dan twee jaar, zal hij of zij ertoe gehouden zijn, zijn of haar aandelen over te dragen volgens de regels vermeld in artikel 9.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd tenzij de vergadering van de vennoten hierover anders zou beslissen.

Mevrouw Adam Ruth, voornoemd, wordt aangesteld als niet statutair zaakvoerder.

Artikel 13 : Winsten / verliezen

De jaarlijkse vergadering van de vennoten beslist de winsten te verdelen en/of te reserveren.

Een mogelijke verdeling van de winsten zal gebeuren naar evenredigheid van de inbreng van de vennoten.

Eventuele verliezen zullen door de vennoten worden gedragen naar evenredigheid van hun inbreng.

Voorbehouden -aan het 'Belgisch Staatsblad

" Artikel 14 : Reservefonds

Met het oog op de vorming van een verplicht reservefonds zal elk jaar, vóór de verdeling en/of vrije reservering, waarvan sprake in Artikel 13, 10% worden voorafgenomen tot een bedrag van 1.855,00 (duizend achthonderd vijfenvijftig) ¬ is bereikt.

Artikel 16 : Vergadering van de vennoten

Jaarlijks wordt een vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, op de derde zaterdag van de maand juni om tien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De jaarlijkse algemene vergadering zal, op voorstel van de zaakvoerder(s), beslissen over de bestemming van het resultaat van het afgelopen boekjaar.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien. De statuten kunnen slechts worden gewijzigd dan door een beslissing van een bijzondere algemene vergadering. In voorkomend geval zal deze beslissing bij gewone meerderheid worden genomen. Ieder aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering.

Artikel 17 : Controle & toezicht

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle ui te oefenen op de verrichtingen van de vennootschap. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen in de boekhouding, en alle geschriften opgesteld door en gericht aan de vennootschap.

Artikel 18 : Boekjaar

Elk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en eindigt op eenendertig december juni tweeduizend en twaalf.

Bijzondere volmacht :

Onder opschortende voorwaarden van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte bij de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden aan de Heer Debuysere Bart, boekhouder - fiscalist, wonende te 9040 Sint-Amandsberg, Asterdreef 44 A, de nodige volmachten verleend om alle formaliteiten die uit de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren.

Het betreft meer in het bijzonder de formaliteiten nodig voor het inschrijven van de vennootschap in de KBO en in het algemeen om alle nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zulten toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met de macht tot in de plaatsstelling

Opgemaakt in drie exemplaren te Maldegem op twintig mei tweeduizend en elf.

Adam Ruth

Vennoot-zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VESTA

Adresse
STAATSEBAAN 60 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande