VESTING FINANCE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VESTING FINANCE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 872.761.161

Publication

19/05/2014
ÿþt

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VESTING FINANCE BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders ten maatschappelijke zetel gehouden op 22 augustus 2013:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen:

- om het mandaat als bestuurder van dhr. Herman De Knijf, wonende te 1700 Dilbeerk, De Bergen 31, met onmiddellijke ingang te beëindigen;

- om de voorgestelde benoeming als bestuurder van de vennootschap InVesting BV, statutair gevestigd te Nederland, 1213 VH Hilversum, Bonairelaan 4, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Gooi-, Eemen Flevoland onder nummer 32115452 en vast vertegenwoordigd door dhr, Willem Bommeljé, wonende te Nederland te 3055 ZL Rotterdam, Borchsatelaan 80 te aanvaarden en dit voor een periode van zes jaar met onmiddellijke ingang,

Cash On Stage bvba

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Mevr. Martine Van daele

Mod Wo d 1 i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na heerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 7 MEI 2014

REc3jiffff 1K VAN KOOPHANDEL TE GENT

-i~~.'<:~

0872/61.161

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijFie BelgïscdiStaatsblad -19/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2014
ÿþ1

Ondernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : Vesting Finance België

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg (volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

De Raad van Bestuur legt een voorstel van fusie door overneming neer in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel voorziet in de overname van de naamloze vennootschap Vesting Finance NV, met maatschappelijke zetel te Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg en met ondernemingsnummer 0448.847.506 door de naamloze vennootschap Vesting Finance België NV, met maatschappelijke zetel te Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg en met ondememingsnummer 0872.761.161.

Fusievoorstel dd. 12 juni 2014:

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de bestuursorganen van VESTING FINANCE BELGIË NV en VESTING FINANCE NV in onderling overleg volgend fusievoorstel opgemaakt, dat zij aan hun respectievelijke algemene vergaderingen zullen voorleggen.

Dit fusievoorstel voorziet de overname van de naamloze vennootschap VESTING FINANCE (hierna ook de "Overgenomen Vennootschap") door de naamloze vennootschap VESTING FINANCE BELGIË (hierna ook de "Overnemende Vennootschap") zodat het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van VESTING FINANCE NV naar VESTING FINANCE BELGIË NV overgaat. Naar aanleiding van deze fusie door overname, verkrijgt VESTING FINANCE BELGIË NV eigen aandelen. Deze eigen aandelen zullen onmiddellijk ne de fusie warden vernietigd.

De bestuursorganen van VESTING FINANCE NV en VESTING FINANCE BELGIË NV zetten dan uiteen als volgt:

1.RECHTSVORM  NAAM - DOEL - ZETEL

1,1, VESTING FINANCE BELGIË NV

De Overnemende Vennootschap is de naamloze vennootschap VESTING FINANCE BELGIË.

De Overnemende Vennootschap werd opgericht onder de naam "IUSTUS", bij akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op drieëntwintig maart tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op vijf april tweeduizend en vijf onder nummer 0505255.

De Overnemende Vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

- Activiteiten uit te oefenen en consultancy te verlenen op het gebied van het innen van schuldvorderingen en het verstrekken van kredietinformatie, deelnemingen te verwerven in aanverwante vennootschappen en alle andere financiële en commerciële handelingen te stellen, de studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, sociale en economische gelegenheden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod word 11 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

*14124901*

1~9

11

NEERGELEGD

18 -05- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANiGFLfI E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het aankopen van alle uitstaande facturen van ondernemingen waarbij de factoring-eenheid alle risico's overneemt en aan de ondernemingen het totaal bedrag van de factuur minus een procentuele vergoeding uitbetaalt.

Zij mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

De maatschappelijke zetel van de Overnemende Vennootschap is gevestigd te Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg.

De Overnemende Vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0872.761.161.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overnemende Vennootschap bedraagt 112.000 EUR vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

1.2. VESTING FINANCE NV

De Overgenomen Vennootschap is de naamloze vennootschap VESTING FINANCE.

De Overgenomen Vennootschap werd opgericht onder de naam "UNIVERSUM CREDIT MANAGEMENT", bij akte verleden voor notaris Marc De Graeve te Antwerpen op drie december negentien honderd tweeënnegentig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 921229-928.

De Overgenomen Vennootschap heeft tot doek

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland :

- alle incasso-activiteiten, het ondernemen van invorderingsactiviteiten en het recupereren van gelden en alle daarmee verbandhoudende activiteiten, zowel ten behoeve van de particuliere als de zakelijke markt;

- het leveren van gespecialiseerde diensten op het gebied van debiteurenvorderingen, zoals het verzorgen van debiteurenadministratie, het beheer, de overname, overdracht, aankoop, verkoop en incasso van alle mogelijke lichamelijke roerende goederen, rechten, waarden en schuldvorderingen, de bewaking en financiering van debiteurenportefeuilles en het overnemen van het risico van niet-betaling op afnemers;

- studie-, organisatie-, raadgevend en informatiebureau inzake financiële, handels-, fiscale of sociale aangelegenheden;

- het deelnemen in alle vennootschappen als holding; het optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het beleggen in eigen naam in alle roerende en onroerende goederen;

- het beheer, het aan- en verkopen en het toestaan van zakelijke rechten of het huren en verhuren van onroerende goederen voor eigen rekening als voor rekening van derden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van : het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak?

De maatschappelijke zetel van de Overgenomen Vennootschap is gevestigd te Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg.

De Overgenomen Vennootschap heeft als ondernemingsnummer 0448.847.506.

Het maatschappelijk kapitaal van de Overgenomen Vennootschap bedraagt 5.240.000 EUR vertegenwoordigd door 96.250 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

2.RUILVERHOUDING  OPLEG IN GELD

2.1. RUILVERHOUDING

De bestuursorganen van de vennootschappen hebben 2 waarderingsmethoden in overweging genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.Net Equity waarde (boekhoudkundig eigen vermogen)

2.Fractiewaarde

" De net equity waarde van VESTING FINANCE BELGIË NV per 31 december 2013 bedraagt 263.024 EUR. De waarde per aandeel bedraagt derhalve 2.630,24 EUR.

De net equity van VESTING FINANCE NV per 31 december 2013 bedraagt 8.322.832 EUR. De waarde per aandeel bedraagt derhalve 86,47 EUR.

" De fractiewaarde per aandeel van VESTING FINANCE BELGIË NV bedraagt 1.120,00 EUR. De fractiewaarde per aandeel van VESTING FINANCE NV bedraagt 54,44 EUR,

De methode op basis van fractiewaarde is niet de meest geschikte methode om de ruilverhouding te berekenen, aangezien VESTING FINANCE NV beschikt over aanzienlijke reserves/overgedragen winsten daar waar VESTING FINANCE BELGIË NV slechts in beperkte mate hierover beschikt. De methode op basis van de Net Equity waarde houdt hiermee wel rekening.

Enkel de methode op basis van de Net Equity waarde wordt bijgevolg weerhouden. Aan deze waarderingsmethode wordt derhalve een betrekkelijk gewicht toegekend van 100 tegenover een betrekkelijk gewicht van 0 aan de methode op basis van de fractiewaarde.

De hoger vermelde weerhouden waarderingsmethode leidt tot de volgende waardering van aandelen:

-VESTING FINANCE BELGIË NV heeft 100 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 2.630,24 EUR (263.024 EUR 1100 aandelen).

-VESTING FINANCE NV heeft 96.250 aandelen wat de waarde per aandeel brengt op 86,47098182 EUR (8.322.832 EUR 196.250 aandelen).

Op basis van het voorgaande wordt de volgende ruilverhouding vastgesteld: 1 aandeel VESTING FINANCE NV geeft recht op 0,0328757 nieuwe aandelen VESTING FINANCE BELGIË NV, berekend als volgt:

Ruilverhouding per aandeel: VESTING FINANCE NV VESTING FINANCE BELGIË NV

Bij deze ruilverhouding dienen ter vergoeding van de 96.250 aandelen VESTING FINANCE NV bijgevolg 3.164 nieuwe aandelen VESTING FINANCE BELGIË NV te worden uitgegeven, berekend als volgt:

96.250 X 0,0328757 = 3.164,286149 aandelen oftewel afgerond 3.164

De aandeelhoudersstructuur van VESTING FINANCE NV ziet er op heden als volgt uit:

Aandeelhouders Aantal aandelen

InVesting B.V. 96.249

Universum Inkasso B.V. 1

TOTAAL 96.250

Dit heeft als gevolg dat de nieuwe aandelen die zullen worden uitgegeven, in principe op volgende wijze worden toebedeeld aan de aandeelhouders:

Aandeelhouders Aantal aandelen

InVesting B.V. 3.163

Universum Inkasso B.V. 1

TOTAAL 3.164

2.2. OPLEG IN GELD

Er zal geen opleg in geld toegekend worden aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap.

EUR 86,47098182

 0,0328757

EUR 2.630,14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

3.UITREIKING VAN DE AANDELEN

De 3.164 nieuwe aandelen VESTING FINANCE BELGIË NV zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van VESTING FINANCE BELGIË NV,

Zij zullen rechtstreeks worden uitgereikt aan de aandeelhouders van VESTING FINANCE NV,

4.DATUM VOOR DEELNAME IN DE WINST

De nieuw uit te geven aandelen zullen recht geven te delen in de winst vanaf 1 januari 2014.

5.BOEKHOUDING

Vanuit boekhoudkundig oogpunt, worden de handelingen van de Overgenomen Vennootschap vanaf 1 januari 2014 geacht te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap, derhalve niet boekhoudkundige retroactiviteit.

6.RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN / ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

Er zijn geen aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap die bijzondere rechten hebben. Er worden door de Overnemende Vennootschap dan ook geen rechten toegekend aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap.

Er zijn ook geen andere effecten dan aandelen.

7.BEZOLDIGING BEDRIJFSREVISOR

De bezoldiging die zal worden betaald aan Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA, kantoor houdende te Joe Englishstraat 52, 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door Robert Boons, bedrijfsrevisor, voor het opstellen van de bijzondere verslagen bedoeld in artikel 695 Wetboek van vennootschappen bedraagt 3.000 EUR:

" Voor VESTING FINANCE BELGIË NV: 1.500 EUR;

" Voor VESTING FINANCE NV: 1.500 EUR.

8.BIJZONDERE VERGOEDING BESTUURDERS

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

9.BODEMSANERING

De Overgenomen Vennootschap bezit geen onroerend goed waarop de reglementering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams Geweest, Waals Gewest of andere decretale wetgeving inzake bodemsanering van toepassing is.

10.OVERIGE INFORMATIE EN BIJZONDERE VOLMACHT

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen van aandeelhouders zo snel mogelijk na het verstrijken van de termijn van 6 weken vermeld in artikel 693 Wetboek van vennootschappen onderhavig fusievoorstel betreffende de fusie door overname van VESTING FINANCE NV met inbegrip van al haar activa en passiva, door VESTING FINANCE BELGIË NV voorleggen met het oog op het verlijden van de notariële akte.

De bestuursorganen van bovenvermelde vennootschappen beslissen om volmacht, met recht van indeplaatsstelling, te verlenen aan:

Lindsey Clare, advocaat, of Lieven Bultinck, advocaat, van HVG ADVOCATEN-AVOCATS BCVBA, De Kleetlaar. 2, 1831 Diegeen



OF

AD-Ministerie BVBA, Brusselsesteenweg 70A, 1860 Meise, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 75/1

om in hun naam te handelen en de vennootschappen, qualitate qua, te vertegenwoordigen bij het rechtspersonenregister en de ondememingsloketten teneinde daar een verzoek om inschrijving van gezegde vennootschappen neer te leggen en dienvolgens alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen dat nodig of nuttig zou zijn in het kader van de neerlegging van huidig fusievoorstel.

Getekend te Ledeberg op 12 juni 2014,

Lindsey Clare

Bijzonder gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd: origineel getekend fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 05.07.2014 14276-0404-025
20/08/2014
ÿþOndernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : "VESTING FINANCE BELGIË"

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9050 Ledeberg, Bellevue 1-3

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL - VERSLAGEN - FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP `VESTING FINANCE" - KAPITAALVERHOGING - NAAMWIJZIGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris te 2000 Antwerpen, Amerikalei 163, op eenendertig juli tweeduizend veertien,

BLIJKT DAT:

de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "VESTING FINANCE BELGIË", gevestigd te 9050 Ledeberg, Bellevue 1-3, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Gent, inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0872.761.161 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige,

ONDERMEER BESLIST HEEFT:

1.De vergadering beslist tot fusie, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel, door overneming van het volledig actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de naamloze vennootschap "VESTING FINANCE", gevestigd te 9050 Ledeberg, Bellevue 1-3, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Gent, Inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het ondernemingsnummer 0448.847.506 en geregistreerd als B.T.W; plichtige (overgenomen vennootschap), door de naamloze vennootschap "VESTING FINANCE BELGIË", gevestigd te, 9050 Ledeberg, Bellevue 1-3, in het rechtsgebied van de rechtbank van koophandel van Gent, afdeling Gent,: Inge-schreven in het rechtspersonenregister van de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het- ondememingsnummer 0872.761.161 en geregistreerd als B.T.W.-plichtige ,(overnemende vennootschap), op: grond van een balans afgesloten per 31 december 2013.

Alle sedert 1 januari 2014 door de overgenomen vennootschap gestelde verrichtingen zullen voor rekening: zijn van de overnemende vennootschap, op last voor deze vennootschap:

1 laan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap drieduizend honderdvierenzestig (3.164)' nieuwe volledig volgestorte aandelen "VESTING FINANCE BELGIË", zonder vermelding van waarde, toe te kennen, die van dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen, en die in de winst zullen delen vanaf 1 januari 2014; bedoelde aandelen zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap "VESTING FINANCE", als volgt:

-aan de vennootschap naar Nederlands recht "lnVesting B.V.": drieduizend honderddrieënzestig (3.163) aandelen;

-aan de vennootschap naar Nederlands recht "Universum Inkasso B.V.": één (1) aandeel;

21al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, [asten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de fusie en de bestuurders van de overgenomen ven-pootschap te vrijwaren tegen elke vorde-ring.

2.De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van drie miljoen vijthonderddrieënveertigduizend zeshonderdtachtig euro (¬ .3.543.680,00), om het van honderdentwaalfduizend euro (¬ .112.000,00) te brengen op drie miljoen zeshonderdvijfenvijftigduizend zeshonderdtachtig euro: (¬ 3.655.680,00), dit door uitgifte van drieduizend honderdvierenzestig (3.164) nieuwe aandelen die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winst zullen delen vanaf 1 januari 2014.

Deze aandelen zullen worden uitgegeven tegen de waarde van duizend honderdtwintig euro (¬ .1.120,00) per aandeel, zijnde de frac-tie-waarde van de bestaande aandelen.

Om tegelijk, in toepassing van artikel 78, §4 van het Koninklijk besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, rekening houdend met de ruilverhouding in het kader van deze fusie door overneming en met de fractiewaarde van duizend honderdtwintig euro (¬ _1.120,00) van de als vergoeding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 8 AUG. 2014

RECH are VAN KOOPHANDEL TE GENT

toegekende drieduizend honderdvierenzestig (3.164) aandelen, het verschil van een miljoen zeshonderdzesennegentigduizend driehonderdtwintig euro (¬ .1.696.320,00) tussen, enerzijds, het bedrag van vijf miljoen tweehonderdveertigduizend euro (¬ 5.240.000,00) van het overgedragen kapitaal en, anderzijds, het bedrag van deze kapitaalverhoging van drie miljoen vijfhonderddrieënveertigduizend zeshonderdtachtig euro (¬ ,3.543.680,00), te boeken op de onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die op dezelfde wijze als het, kapitaal de waarborg van derden uitmaakt, en waarover, behoudens de mogelijkheid tot omzetting in kapitaal, slechts kan worden beschikt met inachtneming van de voorwaarden gesteld voor de wijziging van de statuten.

3. De vergadering verzoekt de ondergetekende geassocieerd Notaris te notuleren dat het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "VESTING FINANCE" overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap "VESTING FINANCE BELGIË".

4.De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van een miljoen zeshonderdzesennegentigduizend driehonderdtwintig euro (¬ .1.696.320,00), om het van drie miljoen zeshonderdvijfenvijftigduizend zeshonderdtachtig euro (¬ .3.655.680,00) te brengen op vijf miljoen driehonderdtweeënvij4tigduizend euro (¬ .5.352.000,00), dit door omzetting in het kapitaal van gezegd bedrag afgenomen van de rekening "Uitgiftepremies" en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

5.Na vaststelling dat de vennootschap ingevolge het besluit tot fusie en door de overgang onder algemene titel van het volledig vermogen van de overgenomen vennootschap "VESTING FINANCE" eigenares is geworden van negenennegentig (99) eigen aandelen, beslist de vergadering om een onbeschikbare reserve te vormen voor een bedrag van een miljoen vijfhonderdvierentachtigduizend euro (¬ .9.584.000,00), dit door afneming van dit bedrag van de rekening "Overgedragen winst".

Het globaal bedrag van een miljoen vijfhonderdvierentachtigduizend euro (¬ .1.584.000,00) vertegenwoordigt de waarde waarvoor de verkregen eigen aandelen in de inventaris van de overgenomen vennootschap waren ingeschreven.

Zolang de eigen aandelen in bezit zullen zijn van de vennootschap, worden alle daaraan verbonden rechten, met inbegrip van het dividendrecht, geschorst.

6. De vergadering beslist om de negenennegentig (99) eigen aandelen te vernietigen en om tegelijk de geboekte onbeschikbare reserve ten bedrage van een miljoen vijfhonderdvierentachtigduizend euro (¬ .1.584.000,00) op te heffen.

7. De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "VESTING FINANCE".

8. De vergadering beslist:

-om de tweede zin van Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM. van de statuten te wijzigen, als volgt:

"Zij draagt de benaming "VESTING FINANCE".";

-om de tekst van Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL. van de statuten aan te passen aan de nieuwe

toestand van het kapitaal en van de aandelen, als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijf miljoen driehonderdtweeënvijftigduizend euro

(¬ .5.352.000,00).

Het is verdeeld in drieduizend honderdvijfenzestig (3.165) aandelen zonder vermelding van nominale

waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.".

9. Voor zover als nodig wordt bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-MINISTERIE", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70 A, met ondernemingsnummer 0474.966.438, vertegenwoordigd door de heer Adriaan De Leeuw, en zijn gevolmachtigden, teneinde alle formaliteiten te vervullen om de wijziging van de inschrijving van de vennootschap te vorderen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan KIEBOOMS, geassocieerd Notaris -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 31 juli 2014, met in bijlage : bijlage met beschrijving van aotiva en passiva bestanddelen, twee volmachten, gecoordineerde statuten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Voor-.behouden aan het "' Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) . _. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2014
ÿþ}

Mad Word 17.1

1n de bijlagen bij het Be gisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffi

11 IIIRRE1J i II

Ondernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : Vesting Finance NV

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bellevue 3, 9050 Ledeberg-Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 28 oktober 2014' om 11 uur op de maatschappelijke zetel

De vergadering besluit unaniem Deloitte Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, met zetei te Berkenlaan 8b, 1831 Diegem, als commissaris te benoemen voor een periode van drie jaar, voor de boekjaren 2014, 2015 en 2016,' hetzij tot en met de gewone algemene vergadering van 2017.

De termijn van het mandaat strekt zich dus niet uit tot en met boekjaar 2017 zoals in de Gewone Algemene Vergadering van 11 juni 2014 beslist.

Als vertegenwoordiger van Deloitte Bedrijfsrevisoren zal de heer Jurgen Kesselaers optreden. De bezoldiging van de commissaris zal bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering worden vastgesteld in akkoord met de raad van bestuur.

Martine Van daele

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.07.2013, NGL 14.09.2013 13583-0159-022
07/08/2013
ÿþna neerlegging ter griffie y

,i r-r.~z,o-7-4 m.~"



2 9 JULI 2013

REOI-i-i'EAKx VAi'J.. KOOPHAz=~ifiTi c-r.+T

Mod wam l l.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voor- I1111ad1R~iiWiuuiiudi IID

behouden 23805

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : VESTING FINANCE BELGIE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Bellevue 1-3, 9050 Ledeberg (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders ten maatschappelijke zetel gehouden op 16 juli 2013:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen:

- om het mandaat als bestuurder van dhr. Klaus De Pillecyn, wonende te België te 9111 Belsele,. Biekorfstraat 7, met onmiddellijke ingang te beëindigen.

Cash On Stage bvba

Gedelegeerd bestuurder

Vast vertegenwoordigd door

Mevr. Martine Van daele

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/01/2013
ÿþMac' Nard 1i.t

Op de laatste brz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

:'""". *130125

NEERGELEGD

g

1 O 3A43, 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDarif iESENT

Ondernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : VESTING FINANCE BELGIE (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dorp 226 - 9840 De Pinte (volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de Raad van Bestuur dd, 10/12/2012:

De Raad van Bestuur beslist met éénparigheid van stemmen:

- De maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Crepain Building, Bellevue 1-3 te 9050 Ledeberg en dit met ingang vanaf 15112/2012.

Dhr. Klaus De Pillecyn Bestuurder

05/12/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

1011 11111111 Ill

*12196792*

Ondernemingsnr : 872.761161

Benaming (voluit) : VESTING FINANCE

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

A



NEERGELEGD

2 s 11OV. 2012

RE('HTBAM-KAN

KOOPHA`;DFL TF r,FN1T

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9840 De Pinte, Dorp 22 bus B

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te Antwerpen, Broederminstraat 9,

op twintig november tweeduizend twaalf, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op

de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de

aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VESTING FINANCE", gevestigd te 9840 De Pinte, Dorp 22,3

bus B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met ondernemingsnummer 0872.761.161, beslist:

heeft de naam van de vennootschap met onmiddellijke uitwerking te wijzigen in "Vesting Finance België".;:

Derhalve wordt artikel I van de statuten gewijzigd als volgt

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de benaming "Vesting;

Finance België:"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte;

- volmacht;

- gecoi rdineer-

de statuten

Op de laatste blz. van i.ujK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 16.08.2012 12422-0167-022
27/07/2012
ÿþ Mod wond 19i

wi -ü tt _ _r ~4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~:~



NEERGELEGD

1 3 lUL4 2012

RECHTBerTiffikAN

KOOPHANDEL EGENT

*1213312gx

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

0872.761.161

VESTING FINANCE

Naamloze Vennootschap Dorp 22B - 9840 De Pinte

Benoeming commissaris

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 05/01/2012: De bijzondere algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen:

- Het voorstel tot benoeming van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA (BTW BE 0446.334.711 --Lidmaatschapnummer B00160), met maatschappelijke zetel te 2140 Borgerhout, J. Englishstraat 52, vertegenwoordigd door dhr. Boons Robert, bedrijfsrevisor (Lidmaatschapnummer A01165) als commissaris te aanvaarden voor een periode van drie jaar ter controle van de jaarrekeningen over de boekjaren 2011, 2012 en 2013.

Dhr, Kiaus De Piltecyn

Bestuurder

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012
ÿþ Mod Word 11,1

refe'~~1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-behoude 11111111111 II II III b

aan het *12128513*

Belgisch

Steatsbla





j

E k4" t:~. ., .

G ~~ ~..~: G 3rj

1 1 ;Kl: 2612

RECf; ,3AiiÍK VAN Giiffie~Prr-'°^

i

Ondernemingsar : 0872.761.161

Benaming

(Voluit) : VESTING FINANCE

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dorp 22B - 9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de Algemene Vergadering dd. 15/0612012:

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen:

-De benoeming van dhr. Herman De Knijf, wonende te 1700 Dilbeek, De Bergen 31; als bestuurder van de vennootschap te aanvaarden en dit voor een periode van zes jaar, vanaf heden. Het mandaat is onbezoldigd behoudens anders luidende beslissing van de algemene vergadering.

Dhr. Klaus De Pillecyn

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

12/12/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ ~R~~~-sí.~.~N~

-01- 2M

REcHTe~

,A,v~~L

-1 Kv6Pr .r. _ .

CII ll II II II INN I II IIV~E

*11166364*

bel ar

BE

Sta

, Ondernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : IUSTUS SERVABILIS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 9840 De Pinte, Dorp 22B

Onderwerp akte : NAAMWIJZIGING

Er blijkt uit een authentieke akte opgesteld op 22 november 2011, door Meester

Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap

"IUSTUS SERVABILIS", met zetel te 9840 De Pinte, Dorp 22B, BTW BE 0872.761.161

RPR Gent; volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de huidige maatschappelijke benaming,;

"IUSTUS SERVABILIS", te wijzigen in "VESTING FINANCE".

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de statuten aan te passen als volgt;

om deze in overeenstemming te brengen met de hierboven genomen beslissingen en de wet

der vennootschappen:

"Artikel 1

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de'

benaming " VESTING FINANCE ". "

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist opdracht en volmacht te geven aan de bestuurders tot:

uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan',

tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van

Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de authentieke akte dd. 22 november 2011;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.

A._b.-..;1)1/¬

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijtagen birhet iteígisch Staatsbiuù i211i/2ür1ÿÿ Amexe-s -dfalanitëür1setv

17/08/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Q ~ AUG. 2011

RECti'I,'iir,lt ,\N

KOOpHA1e1!ffer. GENT

Ondememingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : IUSTUS SERVABILIS

Rechtsvorm : NV

Zetei : Dorp 22 - 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Partiële splitsing, ontslag (gedelegeerd) bestuurders, benoeming (gedelegeerd) bestuurders

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering dd. 01 augustus 2011:

De Buitengewone Algemene Vergadering van de vennootschap lustus Servabilis NV (BTW BE 0872.761.161) en de vennootschap Cash On Stage BVBA (BTW BE 0899.973.423) heeft met éénparigheid van; stemmen besloten niet in te gaan op het splitsingsvoorstel dd. 10 juni 2011, neergelegd ter griffe van d& Rechtbank van Koophandel te Gent, respectievelijk Antwerpen dd. 24 juni 2011 en beiden gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad dd. 06juli 2011.

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 02 augustus 2011:

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen:

- Het ontslag als bestuurder en als gedelegeerd bestuurder van mevrouw Martine Van daele; wonende te. Dienstweg Havengeul 35, Bus 0402 te 8620 Nieuwpoort; te aanvaarden en dit met ingang vanaf heden;

- Het ontslag als bestuurder van mejuffrouw Sofie Verschraegen; wonende te Hendrik Consciencelaan 55,: 3de Verdieping te 2640 Mortsel; te aanvaarden en dit met ingang vanaf heden;

- De vennootschap Cash On Stage BVBA met maatschappelijke zetel te Louisweg 41 te 8620 Nieuwpoort en ondernemingsnummer 0899.973.423; vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger mevrouw Martine Van daele, wonende te Dienstweg Havengeul 35, Bus 0402 te 8620 Nieuwpoort; te benoemen als bestuurder'' en dit voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden;

- De heer Klaus De Pillecyn; wonende te Biekorfstraat 7 te 9111 Belsele; te benoemen als bestuurder en dit,, voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden;

Hun mandaten worden niet vergoed.

In een daaropvolgende vergadering beslist de Raad van Bestuur de vennootschap Cash On Stage BVBA te benoemen als gedelegeerd bestuurder, eveneens voor een periode van zes jaar met ingang vanaf heden.

Cash On Stage BVBA

Gedelegeerd Bestuurder,

Vast vertegenwoordigd door

Mevr. Martine Van daele

111111111Ï1111.111A1Uillailill il

Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 15.06.2011, NGL 02.08.2011 11373-0292-016
06/07/2011
ÿþ/01.2\ Mod 2.5

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111

" Z11020Z5

NEERGELEGD

2 4 JUNI 2011

RECKOOPHANDEL N~ G~NfT

Ondernerningsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : lustus Servabilis

Rechtsvorm : NV

Zetel : Dorp 22B - 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Partiële splitsing - neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging van het splitsingsvoorstel in toepassing van artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen' in het kader van een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overneming (partiële splitsing), waarbij de; vennootschap lustus Servabilis NV (BTW BE 0872.761.161) een deel van haar vermogen afsplitst naar de; verkrijgende bestaande vennootschap Cash On Stage BVBA (BTW BE 0899.973.423), zonder dat de eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden (artikel 677 Wetboek van Vennootschappen).

Mevrouw Martine Van daele

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2011- Annexes du Moniteur belge

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 06.07.2010, NGL 31.08.2010 10508-0331-016
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.06.2009, NGL 21.06.2009 09310-0258-015
08/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 15.06.2008, NGL 29.08.2008 08701-0385-017
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 24.08.2007 07587-0361-012
23/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

WEIN

I

0

be

a

Br st~

NEERGELEGD

121NI2W5

RECHTBANK VAN

KOOFHAN ~~" ~ G~NT

Ondernemingsnr : 0872361.161

Benaming

(voluit) : Vesting Finance NV

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bellevue 3, 9050 Ledeberg-Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 13 februari 2015 om 11 uur op de maatschappelijke zetel

1.Ontslag vast vertegenwoordiger

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van vast vertegenwoordiger door

Willem Somme!jé. Dit ontslag gaat in op 12 februari 2015.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

2.Benoeming van nieuwe vaste vertegenwoordiger

De Algemene Vergadering beslist als nieuwe vaste vertegenwoordiger te benoemen voor Investing BV:

van Rens Joost

Het mandaat van de nieuwe vaste vertegenwoordigers is onbezoldigd.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Martine Van daele

Gedelegeerd Bestuurder

Bijlagen bill& Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/06/2015
ÿþ Mod wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 1111.11,1,11 ji,1111111 id



NEwPIGk,Lr7.471D

12 JUNI 2015

RrcHTiQ3:ffife`VA N

KOOPHAiv:t'aEi.. -rE GENT

Ondernemingsnr : 0872.761.161

Benaming

(voluit) : Vesting Finance NV

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Bellevue 3, 9050 Ledeberg-Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van 1 juli 2014 om 11 uur op de maatschappelijke zetel

1.Benoeming gedelegeerd bestuurder

Martine Van daele

Het mandaat van de nieuwe gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

Martine Van daele

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz, van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VESTING FINANCE

Adresse
BELLEVUE 3 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande