VEVO-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VEVO-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.549.620

Publication

31/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 29.11.2014, NGL 29.12.2014 14705-0385-012
15/03/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II *13093259* I1I

GF'WF-;F: ,`_ ;G r:tP-1K

\11.-`" N.~rrl.,~l"~r`4~'! IEL

0 0 MARI 2013

DENDERM ONDE

rhfie

Ondernemingsnr : 0508549620

Benaming

(voluit) : Vevo-Invest

(verkort)

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Koewacht 130, 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De aandeelhouders keuren met éénparigheid van stemmen het ontslag van zaakvoerder Dhr. Quirynen

Jeffrey goed, met ingang vanaf 09!04!2093.

De vergadering verleent hem kwijting voor het door hem ultgeoefende mandaat.

De aandeelhouders keuren tevens met éénparigheid van stemmen de benoeming van zaakvoerder Mevr,

Van Overloop Veerle goed, met ingang vanaf 01/04/2013.

Dhr. Quirynen Jeffrey

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

02/01/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de a

GRIFFi

N KC?Qt"~ NP:f..

1 9 DEC 2012. DE:NDEPMC»#C. ï:~,

Griffie

elïll

*13000496*

Ondernemingsnr : 5Og ' Sist 5. 6 ZO

Benaming (voluit) : VEVO-INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

° Zetel : Koewacht 130

9190 Stekene

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op zeventien december tweeduizend en twaalf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1. Mevrouw VAN OVERLOOP Veerle Yvonne, geboren te Sint-Niklaas op elf mei

negentienhonderd achtentachtig, rijksregisternummer 88.05.11-258.34, echtgenote van de heer Quirynen Jeffrey, wonende te Stekene, Koewacht 130.

2. Benaming: een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "VEVO-INVEST"

3. Zetel: te Stekene, Koewacht 130

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1.Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, studie en organisatie van en; aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, acquisitieonderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2.Alle handelingen In verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten.

3.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen rekening.

4.Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assisentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,e

mod 11.1

5.Het uitvoeren van zowel technische als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

6.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of commercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7.Het nemen van participaties in alle mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8.Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks als in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben dan deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening.

9.De groot- en kleinhandel, de import en export, de aan- en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van alle roerende goederen, materialen en gereedschappen.

10.Alle commissieverhandelingen.

11.Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

12.Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

14.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

16.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- ais in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt achten.

16.Het verlenen van diensten in de ruimste zin als apotheker-provisor dan wel als apotheker-niet-provisor, en dit zowel voor kortlopende als langlopende opdrachten, vervangingen.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming of inbreng, overname of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

M

mod 11.1

nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap maag haar doel verwezenlijken zo in België als in het buitenland op alle wijze en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van ver december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het koninklijk besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet zouden mogen doen zonder erkenning als vastgoedmakelaar overeenkomstig het koninklijk besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor bank- en financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de meest ruime zin.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERD VLiFENZEVENTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door driehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/driehonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG 1N SPECIEN.

De aandelen zijn door de oprichter onderschreven tegen pari :

Mevrouw Van Overloop Veerle, voor honderd vijfenzeventigduizend euro, waarvoor haar driehonderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: honderd vijfenzeventigduizend euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van honderd vijfenzeventigduizend euro en is elk aan-tdeel volstort voor minimum een/vijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius bank met nummer BE78 0688 9639 2686.

Het bewijs van deponering, hieraan gehecht, werd door de bank afgeleverd op veertien december tweeduizend en twaalf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf één januari tweeduizend dertien.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke-'lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou-+wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarverga-Idering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoemingen:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo r-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor- Als zaakvoerder voor de duur der vennootschap wordt éénparig benoemd door de oprichter, de heer Quirynen Jeffrey, wonende te Stekene, Koewacht 130, die alhier aanwezig is en aanvaardt. Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

behouden

aan het

Selgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge 10. Volmacht:

Er wordt beslist volmacht te geven aan Accofisc Kortrijk bvba met zetel te Kortrijk, President Kennedylaan 24 bus 2 alsook aan Luminad BVBA vertegenwoordigd door Sabine Holvoet en haar aangestelden, Hoge Voetweg 14, 8560 Gullegem om aile formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de LAATSTE ZATERDAG VAN DE MAAND NOVEMBER OM TWINTIG UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend veertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op zeventien december tweeduizend en twaalf en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde



Dirk Smet, notaris





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VEVO-INVEST

Adresse
KOEWACHT 130 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande