VG PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VG PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 861.697.322

Publication

04/07/2014
ÿþk

Mod Wafd 11.1

iLfeb j in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 5 JUNI 2014

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

*14129577*

be a

st

Ondernemingsnr : 0861697322

Benaming

(voluit) : VG PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: MOLENSTRAAT 22, 9260 WAASMUNSTER

(volledig adres)

Onderwerp aide VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel zal met ingang van 23 juni 2014 verplaatst worden

van Molenstraat 22

9250 Waasmunster

naar Bookmolenstraat 95

9111 Belsele

BVBA VO PROJECTS

ZAAKVOERDER

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, Chris Coppejans

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 02.08.2013 13393-0507-014
02/10/2012 : DEA010221
06/09/2012 : DEA010221
08/08/2011 : DEA010221
28/12/2010 : DEA010221
05/10/2010 : DEA010221
06/08/2010 : DEA010221
14/04/2015
ÿþMM 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

-1 APR. 2015

AFDELII~f'a~~DERMONDE

11111111J1111111

Ondernemingsnr : 0861.697.322

Benaming

(voluit) : VG PROJECTS

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bookmolenstraat 95 - 9111 Belsele

Onderwerp akte : Fusievoorstel

De bestuursorganen van de BVBA "VG PROJECTS" en de BVBA "VG BOUWTEAM" hebben beslist om aan de vennoten van de voornoemde vennootschappen voor te steilen om over te gaan tot de fusie door overneming van "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - met "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap.

De betreffende activa en passiva, rechten en verplichtingen hierna vermeld, zullen boekhoudkundig per 1 januari 20'15, op basis van de financiële toestand afgesloten per 31 december 2014, overgedragen worden door "VG BOUWTEAM" BVBA aan "VG PROJECTS" BVBA.

De twee voormelde vennootschappen bezitten geen aandelen van elkaar.

Het fusievoorstel strekt ertoe een voorstel te doen tot fusie waarbij het geheel vermogen van de BVBA "VG PROJECTS" - overnemende vennootschap - behouden blijft en waarbij het gehele vermogen zijnde alle activa en passiva, rechten en verplichtingen van "VG BOUWTEAM" BVBA als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op "VG PROJECTS" BVBA.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap "VO PROJECTS" BVBA,

Net onderhavig voorstel van de bestuursorganen wordt geformaliseerd in het onderhavig fusievoorstel dat werd opgesteld overeenkomstig het artikel 671 verwijzend naar de artikelen 682 - 692 en de artikelen 693 tot en met 704 van het Wetboek van Vennootschappen inzake een fusie door overneming. Het betreffend fusievoorstel zal neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde door de overnemende vennootschap BVBA "VO PROJECTS" en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde door de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA. Het fusievoorstel zal eveneens bij uittreksel gepubliceerd worden door de beide voornoemde vennootschappen in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

L ALGEMENE BEPALINGEN INZAKE DE FUSiE

Ter gelegenheid van de opstelling van het nieuw Wetboek van vennootschappen dat met ingang van 6 februari 2001 in werking is getreden is de fusie opgenomen onder de hoofding "herstructurering van vennootschappen". De bepalingen betreffende de fusie door overneming zijn opgenomen in de artikelen 670 en 671 en 693 tot en met 704 van het Wetboek van vennootschappen.

De voorgenomen fusie houdt ondermeer in dat van rechtswege en gelijktijdig de fusie de volgende gevolgen heeft

" Het gehele vermogen, zijnde de activa en de passiva alsmede alle rechten en verplichtingen van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA gaan over op de overnemende vennootschap "VG PROJECTS"

BVBA;

" De vennoten van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA worden vennoten van de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA overeenkomstig de in het fusievoorstel vermelde

verdeling.

De beslissing om tot een fusie over te gaan, moet worden genomen door een buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de betrokken vennootschappen "VG PROJECTS" BVBA enerzijds en "VG BOUWTEAM" BVBA anderzijds.

l

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De verantwoording voor de fusie kan als volgt worden weergegeven :

-De fusie door overneming van "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap - naar "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap  vindt plaats in het kader van het vereenvoudigen van de structuur aangezien de overkoepelende activiteit geen aparte vennootschappen vereist.

-De fusie door overneming is tevens ingegeven in het kader van een optimalisatie van de operationele en administratieve kosten,

De procedure van fusie dient te worden gevolgd en omvat:

1.De bestuursorganen van de vennootschap "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - enerzijds en "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap - anderzijds stellen bij onderhandse akte het gemeenschappelijk fusievoorstel op. Dit gemeenschappelijk fusievoorstel zal uiterlijk 6 weken voor de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de BVBA "VG PROJECTS" enerzijds en "VG BOUWTEAM" BVBA anderzijds door elk aan de fusie deelnemende vennootschappen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waartoe de vennootschap behoort worden neergelegd en zal tevens door de beide voornoemde vennootschappen bij uittreksel worden gepubliceerd in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad;

2.De buitengewone algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA en de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA beslissen elk bij authentieke akte over de fusie

3.De akte tot de vaststelling van de fusie door de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA enerzijds en de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA anderzijds worden na het verlijden van de akten van de beide voornoemde vennootschappen neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waartoe de vennootschap behoort en bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

4,Vanaf de datum van de bekendmaking van de fusieakten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad is de fusie tegenwerpelijk aan derden, Deze bekendmaking vervangt de verplichtingen die normaal voor overdracht van activa en passiva, rechten en verplichtingen moeten worden vervuld. Er wordt slechts een uitzondering gemaakt in bepaalde gevallen zoals bij de overdracht van rechten van intellectuele en industriële eigendom zoals weergegeven in het artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuursorganen verklaren dat er geen goederen zijn die in aanmerking komen voor de specifieke vermelde bepalingen inzake de overdracht van rechten van intellectuele of industriële eigendom.

De procedure met betrekking tot de fusie kan weergegeven worden in de volgende "indicatieve vooropgestelde tijdstabel" waarbij het belangrijk is dat :

" Het gemeenschappelijk opgesteld fusievoorstel wordt neergelegd later dan 6 maanden na het einde van het laatst door een algemene vergadering goedgekeurd boekjaar van "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA waardoor een tussentijdse financiële staat dient te worden opgesteld die niet ouder is dan 3 maanden. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben een tussentijdse staat van activa en passiva opgesteld op datum van 31 december 2014;

" Het gemeenschappelijk fusievoorstel wordt neergelegd door aile aan de fusie deelnemende vennootschappen zijnde "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waartoe de vennootschap behoort, minstens 6 weken vóór de datum van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA die over de fusie moet beslissen.

Aandachtspunten

1.Overeenkomstig de bepalingen opgenomen in het Wetboek van vennootschappen dienen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen een omstandig schriftelijk verslag op te stellen zoals bepaald in het artikel 694, 1 ste lid, van het Wetboek van vennootschappen. Echter wordt door de bestuursorganen voorgesteld dat, overeenkomstig het artikel 694, 2de lid, vrijstelling kan worden verleend waarbij het artikel 696, Iste lid, niet dient te worden toegepast, voor wat betreft het verslag van de bestuursorganen. Hierbij dient op de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA enerzijds en de vennoten van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA anderzijds uitdrukkelijk te worden gestemd over het niet vervullen van deze formaliteiten, overeenkomstig het artikel 696, 2de lid, van het Wetboek van vennootschappen.

2.Tevens wordt door de bestuursorganen voorgesteld om, overeenkomstig de bepaling van het artikel 695, laatste lid, van het Wetboek van vennootschappen, af te zien van het controleverslag van de bedrijfsrevisor of externe accountant over het fusievoorstel, zoals bedoeld in het artikel 695, 1 ste lid, van het Wetboek van

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschappen. Ter zake dient op de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten van "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA die over de fusie mceten besluiten door alle vennoten met unanimiteit uitdrukkelijk afstand van het controleverslag over het fusievoorstel te worden verricht bij afzonderlijke stemming.

2. INFORMATIE FUSIEVOORSTEL

Het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen bepaalt dat in een fusievoorstel ten minste moet worden opgenomen

1.De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen 1.1. De overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA

De overnemende vennootschap is "VG PROJECTS" BVBA met zetel van de vennootschap heden gevestigd te 9111 Belsele, Bookmolenstraat 95, ingeschreven in het register RPR Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer BE 0861.697.322.

De voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VG PROJECTS" werd opgericht bij akte verleden voor Meester Raf Van Der Veken, notaris met standplaats te Belsele op 4 juni 2003, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 juni daarna onder het nummer 2003-0625/0070779.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd op 7 december 2010 blijkens de akte verleden voor Meester Raf Van Der Veken, notaris met standplaats te Belsele. Deze statutenwijziging werd gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 december daarna onder het nummer 2010-12-28/0188719.

De vennootschap "VG PROJECTS" BVBA heeft op datum van heden tot volgende maatschappelijk doel :

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

3. Alle activiteiten die verband houden met het inrichten, organiseren en uitbaten van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend lichaams- en gelaatsverzorging, epileren, manicure en pedicure, het plaatsen van kunstnagels, massages, thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden en solariums.

4. Het verlenen van advies en begeleiding op het gebied van schoonheidszorgen en gezichtsverzorging en alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met schoonheidszorg.

5, De import en export van, de groot- en kleinhandel en de handelsbemiddeling in cosmetische en schoonheidsproducten, geschenkartikelen, parfums en andere reukvaren, kledingaccessoires, lederwaren, sieraden en fantasiejuwelen en aanverwante toestellen, producten en goederen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Deze opsomming is niet limitatief."

Op heden is de heer Coppejans Chris, wonende te 9111 Belsele, Bookmolenstraat 95, benoemd als zaakvoerder.

De voormelde vennootschap "VO PROJECTS" BVBA heeft de volgende vennoten

Identificatie van de vennoten Aantal aandelen

-De heer Coppejans Chris, voornoemd 185

,e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De heer Coppejans Willy, wonende te 9111 Belsele, Hoge Bokstraat 187 1

Totaal 186

Het maatschappelijk kapitaal van "VG PROJECTS" BVBA bedraagt heden ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 186 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De statuten van de vennootschap bepalen dat het boekjaar begint op de lste januari en eindigt de 31ste december van ieder jaar,

1.2. De over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA

De over te nemen vennootschap is "VG BOUWTEAM" BVBA met zetel van de vennootschap heden gevestigd te 9111 Belsele, Bookmolenstraat 95, ingeschreven in het register RPR Gent, afdeling Dendermonde onder het nummer BE 0883.110.764.

De voormelde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VG BOUWTEAM" werd opgericht bij akte verleden voor Meester Raf Van Der Veken, notaris met standplaats te Belsele op 10 augustus 2006, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 augustus daarna onder het nummer 2006-083110136952.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA heeft op datum van heden tot volgende maatschappelijk doel :

"De vennootschap heeft tot doel :

-het optrekken van gebouwen, metsel- en betonwerken (ruwbouw en het onder dak zetten), evenals de

bekisting en het ijzervlechtwerk.

-de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur";

-het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

-de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

-het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden,

enzomeer;

-overige werkzaamheden in de bouw;

-projectontwikkeling voor woningbouw;

-projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

-grondverkavelingen;

-handel in onroerend goed voor eigen rekening;

-beheer van overig onroerend goed.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie,

in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking

van haar doel.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die

rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van

derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,"

Op heden zijn de heer Coppejans Chris, voornoemd, en de BVBA "VG Projects", voornoemd, benoemd als zaakvoerder.

De voormelde vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA heeft de volgende vennoten :

Identificatie van de vennoten Aantal aandelen

-De heer Coppejans Chris, voornoemd 99

-De heer Coppejans Willy, voornoemd 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Totaal 100

Het maatschappelijk kapitaal van "VO BOUWTEAM" BVBA bedraagt heden E 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

2. De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Overwegende dat het een fusie betreft door overneming met een kapitaalverhoging in "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - zullen aan de vennoten van de BVBA "VG BOUWTEAM" - over te nemen vennootschap - die alle 100 aandelen bezitten van "VG BOUWTEAM" BVBA, alle 747 nieuwe aandelen van "VG PROJECTS" BVBA worden toebedeeld.

Ter zake wordt door de bestuursorganen van "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA voorgesteld om de 747 nieuw uit te geven aandelen proportioneel aan de huidige vennoten van "VG BOUWTEAM" BVBA toe te wijzen naar rato van 747 nieuwe aandelen "VG PROJECTS" BVBA aan de vennoten van "VG BOUWTEAM" BVBA voor 100 bestaande aandelen van "VG BOUWTEAM" BVBA

Na de voormelde fusie door overneming door "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - van "VG BOUWTEAM' BVBA - over te nemen vennootschap - zullen de huidige vennoten van "VG PROJECTS" BVBA de 186 aandelen behouden van "VG PROJECTS" BVBA en zullen 747 nieuwe aandelen "VG PROJECTS" BVBA worden toegekend aan de vennoten van "VG BOUWTEAM" BVBA pro rata het aandelenbezit van de vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA.

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

3. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

Zoals hiervoor vermeld zullen de huidige vennoten van "VG PROJECTS" BVBA die alle 186 aandelen van "VG PROJECTS" BVBA bezitten hun 186 aandelen behouden en zullen proportioneel de 747 nieuwe aandelen van "VG PROJECTS" BVBA die zullen uitgegeven worden naar aanleiding van de kapitaalverhoging worden toegewezen aan de vennoten van "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap. De 747 nieuwe aandelen van de vennootschap "VG PROJECTS" BVBA zullen naar aanleiding van de kapitaalverhoging van "VG PROJECTS" BVBA ingeschreven worden in het aandelenregister van de vennootschap "VG PROJECTS" BVBA.

4, De datum vanaf welke deze nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit reoht

De 747 nieuwe aandelen van "VG PROJECTS" BVBA, die zullen worden uitgegeven naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging in de vennootsohap "VG PROJECTS" BVBA door de inbreng in natura in het kader van de fusie door overneming door "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - met "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap - zullen boekhoudkundig deelnemen in de winst vanaf 1 januari 2015.

5. De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De fusie wordt verricht op basis van de tussentijdse staat van activa en passiva van "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA afgesloten per 31 december 2014. De handelingen van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA naar aanleiding van de fusie met "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht vanaf 1 januari 2015.

6.De rechten die de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap "VO BOUWTEAM" BVBA, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Naar aanleiding van de voorgenomen fusie door overneming met kapitaalverhoging in "VG PROJECTS" BVBA zullen geen bijzondere rechten worden toegekend aan de vennoten van de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA noch aan de vennoten van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA,

t 1 1 t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

7.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag

Zoals hiervoor vernield wordt door de bestuursorganen van "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - enerzijds en "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap - anderzijds overeenkomstig de bepaling van het artikel 695 § 1, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen vrijstelling gevraagd van de formaliteiten zoals opgenomen in het artikel 695 § 1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen en zal enkel een verslag dienen opgesteld te worden met betrekking tot de inbreng in natura overeenkomstig de bepaling van het artikel 695 § 2 dat verwijst naar het artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot het opstellen van het controleverslag inzake de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging naar aanleiding van de fusie door overneming in "VG PROJECTS" BVBA.

Ter zake dient gesteld te worden dat dit controleverslag inzake de inbreng in natura dient opgesteld te worden met inbrengwaarden die overeenstemmen met de boekhoudkundige waarde van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA overeenkomstig het "continu teitsprincipe",

Derhalve zal er geen bezoldiging worden toegekend aan een bedrijfsrevisor of een extern accountant met betrekking tot het opstellen van het in het artikel 695 § 1 bedoelde controleverslag over het fusievoorstel omdat er geen controleverslag over het fusievoorstel wordt opgesteld door een bedrijfsrevisor of externe accountant.

8. leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Ter zake wordt uitdrukkelijk door de bestuursorganen van "VG PROJECTS" BVBA - overnemende vennootschap - enerzijds en "VG BOUWTEAM" BVBA - over te nemen vennootschap - anderzijds gesteld dat er geen bijzondere voordelen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen, zowel van de overnemende vennootschap "VG PROJECTSI' BVBA als van de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA.

.Bijkomende informatie

Overeenkomstig het artikel 697 van het Wetboek van vennootschappen wordt in elke vennootschap die aan de fusie deelneemt het fusievoorstel en de verslagen bedoeld in de artikelen 694 en 695 op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten gehouden samen met de jaarrekeningen over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn. Overeenkomstig het artikel 697 § 3 kan iedere aandeelhouder eveneens kosteloos een afschrift verkrijgen van het fusievoorstel en de betreffende verslaggeving.

Overeenkomstig het artikel 700 dient in elke vennootschap die de fusie aangaan de notulen van de algemene vergaderingen van de vennoten waarin tot de fusie wordt besloten op straf van nietigheid te worden opgesteld bij authentieke akte, Onmiddellijk na de besluiten tot fusie worden eventuele wijzigingen van de statuten zoals ondermeer de kapitaalverhoging in "VG PROJECTS" BVBA vastgesteld volgens de regels van aanwezigheid en meerderheid zoals vereist door het Wetboek van Vennootschappen. De fusie is slechts voltrokken zodra alle betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen. De betreffende notariële akten met de vaststellingen van de besluiten tot fusie zullen neergelegd worden op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van de respectievelijke rechtsgebieden en bij uittreksel bekend gemaakt worden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA zal zelf de formaliteiten inzake de openbaarmaking van de overgenomen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA verrichten.

De bestuursorganen duiden nogmaals op het voorstel, overeenkomstig het artikel 694, 2de lid van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de vrijstelling van de verplichting om een omstandig schriftelijk verslag van de bestuursorganen op te stellen, zowel voor de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA als van de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA.

De bestuursorganen duiden eveneens op het voorstel om overeenkomstig het artikel 695 om vrijstelling van de verplichting om een controleverslag te laten opstellen door een bedrijfsrevisor of een extern accountant over het fusievoorstel overeenkomstig de bepaling van het artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen in de twee voormelde over te nemen en overnemende vennootschappen.

Ter zake dient in de agenda van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennoten te worden vermeld dat de vennootschappen -- zowel de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA enerzijds en de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA anderzijds -- voornemens zijn deze vrijstellingsbepalingen toe te passen.

Fiscale verklaringen

De onderhavige fusie door overneming zal verricht worden met de toepassing van:

.Artikel 117, 115 en 120 van het Registratiewetboek zodat de verrichting beantwoordt aan de vereisten voor de vrijstelling van het evenredig registratierecht op de inbreng in natura;

" Artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en;

" Artikel 211 en volgende van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992.

Aldus opgesteld te Belsele op datum van 25 maart 2015 waarbij in het totaal 8 originelen worden getekend : door de bestuursorganen van "VG PROJECTS" BVBA en "VO BOUWTEAM" BVBA zijnde 1 origineel voor elke vennootschap, 1 origineel voor elke zaakvoerder van "VG PROJECTS" BVBA en "VG BOUWTEAM" BVBA en 3 originelen voor de notaris waarbij 1 origineel zal worden neergelegd voor elke vennootschap door de notaris op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het respectievelijk rechtsgebied voor de overnemende vennootschap "VG PROJECTS" BVBA en voor de over te nemen vennootschap "VG BOUWTEAM" BVBA.

"VG PROJECTS" BVBA "VG BOUWTEAM" BVBA

De heer Coppejans Chris De heer Coppejans Chris

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4 Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

02/07/2009 : DEA010221
26/02/2009 : DEA010221
15/10/2008 : DEA010221
20/08/2008 : DEA010221
30/08/2007 : DEA010221
06/08/2007 : DEA010221
12/04/2007 : DEA010221
27/07/2006 : DEA010221
26/07/2005 : DEA010221
13/07/2015
ÿþ4 mod 11.1







~ . " ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





1111111111

'1510028

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 2 JULI 2015

AFDELING DENDegNDE

Ondernemingsnr : 0861.697.322

Benaming (voluit) : VG PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bookrnolenstraat 95

9111 Sint-Niklaas (Belsele)

;j Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN EEN FUSIE DOOR OVERNEMING  DOELSWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele  Sint-Niklaas op 30 juni 2015 waarin de algemene vergaderingen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM ~j en VG PROJECTS werden gehouden, blijkt hetgeen volgt:

VASTSTELLING VAN DE VERVULLING VAN DE WETTELIJKE FORMALITEITEN:

i Er werd vastgesteld wat volgt:

1) De bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTSI :1 en VG BOUWTEAM hebben het fusievoorstel opgesteld, hierna "het voorstel", dat de gegevens bevat zoals ij vereist door artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

,, Dit fusievoorstel werd twee maal op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, afdeling; Dendermonde, neergelegd op één april tweeduizend vijftien, hetzij meer dan zes weken voor de algemene; vergadering van 30 juni 2015 (artikel 693 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen) en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 april 2015 onder nummer 15053828 voor dej besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VO BOUWTEAM en onder nummer 15053829 voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS. 2)Alle vennoten van de aan de fusie deelnemende vennootschappen beslisten uitdrukkelijk voorafgaandelijk; vrijstelling te verlenen overeenkomstig artikel 694 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen van dej verplichting tot het opstellen van de omstandige schriftelijke verslagen door de zaakvoerders vereist door artikel]

694 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen. j

Er werd vastgesteld dat overeenkomstig artikel 697 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, het, fusievoorstel, alsmede de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van elk van de bij de fusie betrokken; vennootschappen, de verslagen van de zaakvoerders over de laatste drie boekjaren en de tussentijdse cijfers; omtrent de stand van het vermogen van éénendertig december tweeduizend veertien reeds meer dan een I maand ter inzage liggen op de zetels van de aan de fusie deelnemende vennootschappen.

De vennoten verklaarden evenzeer reeds meer dan een maand een afschrift te hebben toegezonden gekregen van het fusievoorstel.

3) Alle vennoten van de aan de fusie deelnemende vennootschappen beslisten uitdrukkelijk; voorafgaandelijk vrijstelling te verlenen overeenkomstig artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van; Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen over het fusievoorstel door de; I; commissaris, hetzij een bedrijfsrevisor of een extern accountant voorzien door artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

4) De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&F Bedrijfsrevisoren, bedrijfsrevisorenkantoor met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, bedrijfsrevisor, heeft op twee juni tweeduizend vijftien een schriftelijk verslag opgesteld, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de kapitaalverhoging door inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid VG PROJECTS ingevolge de fusie door overneming van de besloten vennootschap met'i, I; beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen. De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

il "6. Besluit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

mod 11.1

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de' Bedrijfsrevisoren, verklaren wij, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "A & F Bedrijfsrevisoren", hier vertegenwoordigd door Geert Van Hemelryck, dat:

" de intentie geuit is om in het kader van een fusie door overneming van "VG BOUWTEAM" BVBA een kapitaalverhoging door te voeren in de bestaande vennootschap "VG PROJECTS" BVBA;

" het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor inbreng in natura;

" de waardering van de bestanddelen van de inbreng in natura bepaald geweest is rekening houdend met de bepalingen van artikel 213 WIB 1992, namelijk de waarde waarvoor zij in de boekhouding van de over te nemen vennootschap voorkwam op datum van 31 december 2014;

" de beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden verantwoord is; rekening houdend met de in dit verslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context in het kader van de voorgenomen fusie operatie;

" de vermogensbestanddelen, deel uitmakend van de inbreng in natura, naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd, gebaseerd op het continuïteitsprincipe;

'de waarde van de ingebrachte activa en passiva bestanddelen van "VO BOUWTEAM" BVBA wordt bepaald op EUR 30.921,16;

'ais vergoeding voor de inbreng in natura worden er 747 nieuwe aandelen van de BVBA "VG PROJECTS" zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/933ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend toegekend. De aandelen worden toegekend aan de vennoten proportioneel hun aandeelhouderschap in de over te nemen vennootschap.

de als tegenprestatie verstrekte vergoeding komt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de toe te kennen aandelen;

den gevolge van de inbreng in natura zal het kapitaal van "VG PROJECTS" BVBA worden verhoogd met EUR 18.600,00.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Opgemaakt te Sint-Niklaas op datum van 2 juni 2015,

A & F Bedrijfsrevisoren Burg. BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Geert Van Hemeiryck

Bedrijfsrevisor"

De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS heeft op twee juni tweeduizend vijftien een bijzonder verslag opgesteld, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura, waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

5) Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op 30 juni 2015 hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en passiva van de vermogens van de bij de fusie betrokken vennootschappen,

6) Het fusievoorstel (zoals vermeld onder 1) (artikel 697 § 1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen) en de verslagen bedoeld in de artikelen 313 van het Wetboek van Vennootschappen werden in de agenda van deze algemene vergaderingen vermeld.

BERAADSLAGING  BESLISSINGEN

De vergaderingen van de aan de fusie deelnemende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS en VG BOUWTEAM, vatten de agenda aan en namen na beraadslaging ieder afzonderlijk, volgende beslissingen:

1. Met eenparigheid van stemmen beslisten de vergaderingen de voorzitter te ontslaan van de vooriezing van de documenten en verslagen hiervoor genoemd.

De vergaderingen verklaarden met eenparigheid kennis genomen te hebben van de inhoud van deze documenten.

De vergaderingen beslisten vervolgens met eenparigheid een afschrift van het fusievoorstel, en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder inzake de inbreng in natura (opgesteld overeenkomstig artikelen 313 van het Wetboek van Vennootschappen) toe te vertrouwen aan notaris Raf Van der Veken te Belsele.

2, Met eenparigheid van stemmen verzochten de algemene vergaderingen notaris Raf Van der Veken te Belsele te acteren dat de gegevens van het voormelde fusievoorstel van vijfentwintig maart tweeduizend vijftien dienen gewijzigd te worden in de hierna bepaalde mate:

-Op pagina 7 van het fusievoorstel werd bij de beschrijving van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VO BOUWTEAM verkeerdelijk vermeld: "Op heden zijn de heer Coppejans Chris, voornoemd, en de BVBA "VG Projects", vocrnoemd, benoemd als zaakvoerder." ln deze zin dient "de heer Coppejans Chris" vervangen te worden door "de heer Willy Coppejans".

-Voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM werd verkeerdelijk vermeld dat de heer Chris Coppejans het fusievoorstel ondertekend had als zaakvoerder, terwijl hij dit -fusievoorstel- had. ondertekend. in-zijn -hoedanig heid-van -vaste vertegenwoordigervan-de-besloten vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

reehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS, die optreedt als zaakvoerder van de besloten vennootschap' met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM.

3. Met eenparigheid van stemmen beslisten de algemene vergaderingen uitdrukkelijk voorafgaandelijk vrijstelling te verlenen overeenkomstig artikel 694, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de omstandige schriftelijke verslagen door de bestuursorganen voorzien door artikel 694, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen

De vergaderingen stelden wel vast dat overeenkomstig artikel 697 §2 van het Wetboek van Vennootschappen, het fusievoorstel, alsmede de jaarrekeningen van de laatste drie boekjaren van elk van de bij de fusie betrokken vennootschappen, de verslagen van de zaakvoerders over de laatste drie boekjaren en de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen van éénendertig december tweeduizend veertien reeds meer dan een maand ter inzage lagen op de zetels van de aan de fusie deelnemende vennootschappen.

De vennoten verklaarden evenzeer reeds meer dan een maand een afschrift te hebben toegezonden gekregen van het fusievoorstel.

4. Met eenparigheid van stemmen beslisten de algemene vergaderingen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen uitdrukkelijk voorafgaandelijk vrijstelling te verlenen overeenkomstig artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen van de verplichting tot het opstellen van de verslagen over het fusievoorstel door de commissaris, hetzij een bedrijfsrevisor of een extern accountant voorzien door artikel 695§1 van het Wetboek van Vennootschappen.

5.Uit de verklaring van 30 juni 2015 gedaan door de zaakvoerders van de aan de fusie deelnemende vennootschappen overeenkomstig artikel 696 van het Wetboek van Vennootschappen bleek dat er zich tussen de datum van opstelling van het fusievoorstel en de algemene vergaderingen van 30 juni 2015 geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van de vermogens van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

6. A.Goedkeurinq van de fusie door overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS

Met eenparigheid van stemmen beslisten de algemene vergaderingen het aangekondigde fusievoorstel, met de vermelde amendering, te aanvaarden.

Zij besloten aldus met eenparigheid dat het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS, overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Bijgevolg luiden de voorwaarden voor de fusie als volgt:

a. De ruilverhouding van de aandelen werd bepaald als volgt:

Zevenhonderd zevenenveertig (747) nieuw uit te geven aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS werden uitgereikt aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM pro rata hun aandelenbezit in de overgenomen vennootschap, hetzij zeven komma vier zeven één drie (7,4713) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS tegen één (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM of een omwisseling van zevenhonderd zevenenveertig (747) nieuwe aandelen tegen de honderd (100) aandelen van de overgenomen vennootschap, en meerbepaald als volgt;

-aan de heer Chris Coppejans, wonende te 9111 Belsele  Sint-Niklaas, Bookmolenstraat 95: zevenhonderd veertig (740) aandelen;

-aan de heer Willy Coppejans, wonende te 9111 Belsele -- Sint-Niklaas, Hoge Bokstraat 187: zeven (7) aandelen;

Er werd geen opleg in geld betaald.

b. De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, werd bepaald op één januari tweeduizend vijftien. De fusie werd verricht op basis van de tussentijdse staat van activa en passiva van de aan de fusie deelnemende vennootschappen afgesloten per éénendertig december tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen sinds één januari tweeduizend vijftien door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS, en de sindsdien verworven resultaten zullen aldus in de rekening van de overnemende vennootschap gebracht worden,

c. De datum vanaf dewelke de aandelen van de overnemende vennootschap VG PROJECTS recht geven te delen in de winst is bepaald op één januari tweeduizend vijftien.

d. De aandelen uitgereikt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS zullen door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder van deze vennootschap worden ingeschreven in het aandelen reg ister.

B.Beschriivino van liet overgedragen vermogen

Ingevolge voormelde besluiten, verzochten de algemene vergaderingen notaris Raf Van der Veken te Belsele, de eigendomsovergang onder algemene titel van het gehele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS, met het oog op de hierna vermelde kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, door inbreng in natura, vast te stellen en eveneens akte te nemen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

Het overgedragen vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM omvat bij wijze van samenvatting de volgende activa- en passivabestanddelen op datum van éénendertig december tweeduizend veertien:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r , , meid 11.1



I Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ACTIVA: HONDERD VIJFTIEN DUIZEND DRIEÉNTWINTIG EURO EN DRIEENTWINTIG CENT'

(¬ 115.023,23):

Immateriële vaste activa: tweeduizend honderd en tien euro (¬ 2.110,00)

Financiële vaste activa: vijf euro (¬ 5.00)

Vorderingen op ten hoogste één laar : tweeënzeventig duizend honderd tweeënzeventig euro en

achtenzeventig euro (¬ 72.172,78)

Handelsvorderingen : zevenduizend achtendertig euro en negenenzeventig cent (¬ 7.038,79)

Overige vorderingen ; vijfenzestig duizend honderd drieëndertig euro en negenennegentig cent (¬ 65.133,99)

Liquide middelen : zevenendertig duizend vijfhonderd vijfentachtig euro en viifenveertig cent (¬ 37.585,45)

Overlopende rekeningen : drieduizend honderd vijftig euro (¬ 3.150.00)

PASSIVA:

Eigen vermogen: dertig duizend negenhonderd éénentwintig euro en zestien cent (¬ 30.921,16):

Kapitaal: geplaatst kapitaal :achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.800,00)

Reserves : -wettelijke reserve: zeshonderd euro (¬ 800,00)

-beschikbare reserves: drieduizend achthonderd drieëntachtig euro en negenentwintig cent

(¬ 3.883,29)

Overgedragen verlies : min vijftienduizend drieënveertig euro en drieëntwintig cent (¬ 15.043,23)

Resultaat van het boekjaar tweeduizend veertien : tweeëntwintig duizend achthonderd éénentachtig euro en

tien cent (¬ 22.881,10)

Schulden : Schulden on ten hoogste één laar: vierentachtig duizend honderd en twee euro en zeven cent

(¬ 84.102,07):

Handelsschulden : leveranciers : drieëntachtig duizend negenhonderd en drie euro en drieëntwintig cent

(¬ 83.903,23)

Schulden met betrekking tot belastingen, bezoldigingen en sociale lasten: belastingen : vijftien euro en

vijfenzeventig cent (¬ 15,75);

Overige schulden : honderd drieëntachtig euro en negen cent (¬ 183,09).

Voor wat de verdere beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de

overnemende vennootschap wordt verwezen naar voorschreven fusievoorstel.

7.De algemene vergaderingen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen beslisten, met

eenparigheid van stemmen het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertig duizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00), door het creëren van zevenhonderd zevenenveertig (747) aandelen zonder nominale waarde.

Deze aandelen, zullen de zelfde rechten en voordelen hebben ais de bestaande aandelen en nemen deel in de winst vanaf één januari tweeduizend vijftien Zij zijn volledig geplaatst en zullen worden afbetaald in natura,

Zij werden toegekend aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM, op de wijze als hierboven gezegd.

Inbreng in natura.

De vergaderingen beslisten dat de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS werd verwezenlijkt door de Inbreng in natura van het hiervoor beschreven vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM met een netto-inbrengwaarde van dertig duizend negenhonderd éénentwintig euro en zestien cent (¬ 30.921,16).

8. Het doel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS werd gewijzigd ais volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam :

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen;

- Het optrekken van gebouwen, metsel- en betonwerken (ruwbouw en het onder dak zetten), evenals de

bekisting en het ijzervlechtwerk;

- De bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur";

- Het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

- De bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur";

- Het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, voor landbouwdoeleinden,

enzomeer,

- Overige werkzaamheden in de bouw;

- Projectontwikkeling voor woningbouw;

- Projectontwikkeling voor de bouw van appartementsgebouwen;

- Grondverkavelingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële

tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is' met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Deze opsomming is niet limitatief,

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden."

9. Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met hogergemelde beslissingen, werden de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS aangepast.

10.Aan de vergadering van de overnemende vennootschap werd de tussentijdse jaarrekening van de overgenomen vennootschap over de periode van één januari tweeduizend veertien tot éénendertig december tweeduizend veertien ter goedkeuring voorgelegd.

De vennoten erkenden dat zij van dezepdocumenten kennis hadden kunnen nemen, op de wijze bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De tussentijdse jaarrekening per éénendertig december tweeduizend veertien werd vervolgens goedgekeurd.

11. De vergadering van de overnemende vennootschap besloot kwijting te verlenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat tot op 30 juni 2015.

12. Gelet op het voorgaande, werd vastgesteld dat de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VO BOUWTEAM door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG PROJECTS verwezenlijkt was en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VG BOUWTEAM opgehouden heeft te bestaan.

13. Aan de zaakvoerders werden aile machten verleend tot uitvoering van de hiervoor genomen beslissingen.

14. De vergaderingen verklaarden volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A & F Services met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de administratie van de belastingen en andere administratieve diensten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder, de gecoördineerde statuten.



Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2005 : DEA010221
25/11/2003 : DEA010221
25/06/2003 : DEA010221
27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 22.06.2016 16208-0046-016

Coordonnées
VG PROJECTS

Adresse
BOOKMOLENSTRAAT 95 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande