VG TUINEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VG TUINEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.265.945

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0171-009
02/02/2015
ÿþmod 11.1

013



; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming (voluit) : VANDICOM

(verkort) :

i

nl

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*150 755

Ondernemingsnr : 0842.265.945

; r ,~,:r. D

~1f

" ,~{ i GrititeF aoh,iifi~ f~aopIiandef t~L ~Q u~ien.

Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

02/02/2015 Zetel : Toekomststraat 21

3404 Landen (Attenhoven)

Onderwerp akte :BVBA: wijziging



Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 14 januari 2015, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. Met ingang van 30 december 2014 is het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap, te weten de heer Steve Vandijck, te Tienen, ten einde gekomen.

Met ingang van dezelfde datum wordt benoemd als zaakvoerder: de heer Nicholas Van

Gremberghe, wonende te 9042 Gent, Sint-Kruis-Winkel, Sint-Kruis-Winkeldorp 30.

2. Wijziging van het doel van de vennootschap als volgt:

De tweede paragraaf onder artikel 3 van de statuten, wordt uitgebreid door toevoeging nà

het tiende streepje van dit artikel, van navermelde tekst:

- "- ontwerp, aanleg, onderhoud van tuinen en parken, landschapsonderhoud, onderhoudswerken en ruimen van (bouw)terreinen

- aanleggen van opritten, terrassen, grondverhardingen gebruik makend van alle mogelijke materialen

- groot- en kleinhandel in bloemen en planten, zaden, meststoffen in de meest brede zin van het woord

- ontwerp en vervaardiging van tuin- en terrasmeubelen, groot- en kleinhandel in tuin- en terrasmeubelen, tuinbouwproducten in de meest brede zin van het woord

- ontwerp en installatie van standen voor showrooms en beurzen in de meest brede zin van

het woord

- algemene renovatiewerkzaamheden

- installatie en onderhoud van apparaten voor klimaatregeling

- exploitatie van manèges, activiteiten van paardensportclubs, activiteiten van

sportwedstrijden met dieren, verzorging en fokken van dieren

- algemene zakelijke dienstverlening

- kinderopvang"

3. Wijziging van de naam van de vennootschap in: "VG TUINEN".

ingevolge dit besluit wordt de eerste paragraaf van artikel één van de statuten geschrapt en vervangen door volgende tekst; "De vennootschap bestaat als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "VG TUINEN';"

4. Verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9042 Gent, Sint-Kruis-Winkel, Sint-Kruis-Winkeldorp 30.

5. Statutencobrdinatie.

6. Volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap "MALSCHAERT-VERBRAEKEN", met maatschappelijke zetel te 2070 Zwijndrecht, Neerbroek 109, bus 18 om voor de vennootschap en in haar naam alle formaliteiten te vervullen welke ingevolge de onderhavige statutenwijziging noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.



















VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

r

w

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zetzate)

gelijktijdige neerlegging:

- bijzonder verslag van zaakvoerder

- Coordinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie oc,

Rechtbank van Koophande. te Leuven, de 2 g DEC. , 2011 DE GRIFFIER

Griffie

III 1111111 111111 I 1I II I IllI yin

*iaoo9osi*

v

beft

aa

Be Sta;

Ondernemingsar : Benaming ÎLIZ . 2,65_ S

(voluit) : VANDICOM

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 3404 ATTENHOVEN (Landen), TOEKOMSTSTRAAT 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Frank BUYSSENS, geassocieerd notaris te Zwijndrecht, provincie Antwerpen op 20 december 2011, ter registratie aangeboden, blijkt:

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door: de Heer VANDIJCK: Steve, wonende te 3404 Attenhoven (Landen), Toekomstraat 21.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en: haar naam luidt: "VANDICOM". De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3404 Attenhoven (Landen),: Toekomstraat 21.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten die verband houden met management in de ruimste zin van het woord.

- Het geven van adviezen en het verlenen van diensten in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer, doch niet beperkend, op het vlak van administratie, 1T, beleid en` bestuur, bedrijfsvoering, management en bedrijfsorganisatie.

Adviesverlening met betrekking tot de creatie en implementatie van standaard- en gepersonaliseerde software en informatietechnologie;

- Gegevensverwerking en aanverwante activiteiten;

- Adviesverlening op het gebied van public relations en communicatie; t

- Adviesverlening aan bedrijven op gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht. - Alle zakelijke dienstverlening;

- Alle activiteiten die verband houden met creatie en exploitatie van een webwinkel; - Alle activiteiten die verband houden met horeca in de ruimste zin van het woord;

- Alle activiteiten die verband houden met het organiseren van evenementen.

- Het beheer, de opbouw en de ontwikkeling van een vermogen bestaande uit roerende en onroerende goederen.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan: ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. Dei vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar; agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden! verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar; maatschappelijk doei, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren; die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip: waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 1 januari 2012.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND. ZESHONDERD EURO en is verdeeld in honderd gelijke aande-len, zonder vermelding van waarde. Ieder der: aandelen is volstort ten belope van twee/derden, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor: twaalfduizend vierhonderd euro volstort is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam erf hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n( en)

en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten. De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel. Indien meerdere zaakvoerders aangesteld warden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder. Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen. De zaakvoerder mag volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. De handtekening van de zaakvoerder verbindt de vennootschap tegenover derden. Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

Ingeval van tegenstrijdigheid van belangen tussen (het college van) zaakvoerder(s) enerzijds en de vennootschap anderzijds dienen de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen te worden nageleefd.

Ieder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Zodra de vennootschap beantwoordt aan de wettelijke criteria waarbij de aanstelling van een commissaris verplicht wordt, zullen één of meerdere commissarissen worden aangesteld aan wie de controle wordt opgedragen op de financiële toestand van de vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde vrijdag van de maand maart om twintig uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart 2014, om twintig uur.

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Behoudens uitgifte van aandelen zonder stemrecht, geeft elk aandeel recht op één stem in de algemene vergadering. De houders van aandelen zonder stemrecht hebben toch stemrecht in de bij de wet bepaalde gevallen. De algemene vergadering beraadslaagt en treft besluiten zoals voorgeschreven door de wet. Het is de vennoten binnen de bij het Wetboek van vennootschappen bepaalde grenzen toegelaten hun stem sch-rif-telijk uit te brengen. Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem rekening gehouden kan worden, moet de vennoot op de oproe-pingsbrief of een door het zaakvoerderschap opge-stelde stembrief eigenhandig de geschreven vermelding aan-brengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming: "voor, tegen, onthouding" en dit document moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor twaalf uur (middag) van de laatste werkdag, voorafgaand aan de dag waarop de vergader-ing gehou-den wordt.

Het boekjaar loopt van één oktober van het ene jaar tot en met dertig september van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt van 1 januari 2012 tot en met 30 september 2013.

Met eenparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd: voornoemde Heer Steve VANDIJCK die deze aanstelling aanvaardt onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 20 december 2011 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 20 december 2011 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennoot-schap. Krachtens artikel 9 van de statuten is hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparant verklaart mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld. De opdracht van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

VOLMACHT

De comparant stelt aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR MALSCHAERT-VERBRAEKEN", met zetel te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 25, verlegen-'woordigd door haar zaakvoerder, Mevrouw Els VERBRAEKEN, wonende te 2070 Zwijndrecht, Richard Orlentstraat 27, alsook de aange-stelden of lasthebbers van voormelde ven-nootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en met macht voor ieder van hen om afzon-derlijk te handelen, om alle verrich-tin-gen te doen tenein-de:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-,tingad-ministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nurn.ra

aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid. De lastgever verklaart

uitdrukkelijk dat hij werd ingelicht over de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UITTREKSEL

De notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

08/05/2015
ÿþMod POF 11.1

r 1<r rç, r" , In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J E.

I1111u1Wui~~i~muui~ium

15 5 49x

I

NEERGELEGD

2 7 APR. 2015

REGFfe K VAN

KOOPHA tTE GELANT

Ondernemingsnr 0842.265.945

Benaming (voluit) : Vg Tuinen

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Kruis-Winkeldorp 30 - 9042 Gent

(volledig adres)

Onderom rp(en) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/02/2015 naar Winkelwarande 71 - 9042 SINT-KRUIS-WINKEL.

Nicolas VAN GREMBERGHE

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Neam én hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heeij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VG TUINEN

Adresse
WINKELDORP 30 9042 SINT-KRUIS-WINKEL

Code postal : 9042
Localité : Sint-Kruis-Winkel
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande