VI-D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VI-D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.770.866

Publication

10/12/2014
ÿþMod Word 1 1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

.A.Tekrudenaarde

v. 1014

Griffie

Ondernemingsvr :

o 5'0 . ""à1:\o 8 E,e,:,

Benaming

(voluit) : VI-D

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonneveld 6, 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 26 november 2014, ter

registratie, dat door de heer VAN ISRAEL Peter Wim, geboren te Ninove op 10 juli 1965, [Rijksregister nummer:

65.07.10-195.461, wonende te 1570 Galmaarden, Kapellestraat 6 en de heer DELBAUF Jurgen, geboren te

Geraardsbergen op 10 maart 1978, [Rijksregister nummer: 78.03.10-043.55], wonende te 9500 Geraards-

bergen (Viane), Zonneveld 6, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met

als:

- naam ; VI-D

- zetel ; 9500 Geraardsbergen, Zonneveld 6.

- doe! : De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België

en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden:

-Het plaatsen van vloer- en wandtegels, ongeacht het materiaal of plaatsingswijze, alsmede het uitvoeren

van overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

-Het ontwerpen, maken en monteren van leidingstelsels, inclusief de verdere bewerking van buizen tot leidingen en leidingstelsels onder druk;

-De bouw van tunnels voor spoorweg- en autoverkeer en van overige ondergrondse doorgangen; -Werkzaamheden van grondverzet, zoals het graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen,

het graven van sleuven en geulen, het verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven; -Werkzaamheden betreffende het verlagen van het grondwaterpeil en drainage van bouwterreinen; -Montage van buiten- en binnenschrijnwerk In metaal, zoals deuren, vensters, kozijnen, trappen,

muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke;

-Het boren en zagen van gewapend beton, fabricatie van betonnen platen en palen voor afsluitingen, het plaatsen van afsluitingen en andere werkzaamheden in de bouw, zoals het bouwrijp maken van" terreinen, het optrekken, afbreken of verbouwen van gebouwen en allerhande bouwwerken;

-Het uitvoeren van allerhande klusssen aan zowel roerende als onroerende goederen;

-Het verwerven en vervreemden op enigerlei wijze van onroerende goederen of zakelijke rechten op ' onroerende goederen, alsmede het huren, verhuren, verpachten of leasen van onroerende goederen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, zij kan tevens borg stellen voor derden alsook zakelijke en persoonlijke zekerheden vestigen ten voordele van derden of andere; ondernemingen,

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achtienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EIJR) en is verdeeld', in achttienduizend zeshonderd (18.600) gelijke aandelen met een nominale waarde van één euro (¬ 1,00) per, aandeel.

Op alle aandelen werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën door de heer Peter VAN ISRAEL voor een, bedrag van negenduizend vierhonderd zesentachtig euro (¬ 9,486,00) en gestort zesduizend vijfhonderd euro (¬ 6.500,00) bij oprichting, waarvoor hem negenduizend vierhonderd zesentachtig (9.486) TEN BELOPE VAN; '..ZESDUIZEND---VlJEHONDERD/NEGENDUIZEND_ _r VIERHONDERD ___ZESENTAOHTIGSTEN___GESTORTE; Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

AANDELEN worden toegekend, en door de heer Jurgen DELBAUF voor een bedrag van negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00) en gestort vierduizend euro (¬ 4.000,00) bij oprichting, waarvoor hem negenduizend honderd veertien (9.114) TEN BELOPE VAN VIERDUIZEND/NEGENDUIZEND HONDERD VEERTIENSTEN GESTORTE AANDELEN worden toegekend De vennootschap beschikt uit dien hoofde van de oprichting af over een bedrag van tienduizend vijfhonderd euro (10,500,00 EUR).

bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van verrnogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen na te leven. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt

Ieder zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, De vennootschap is gebonden door de reohtshandelingen die door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs, Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfentwintigduizend euro overschrijdt alsmede voor deelneming in andere ondernemingen, voor de verkoop en aankoop van onroerende goederen alsmede voor het aangaan van leningen, is het akkoord van alle zaakvoerders vereist Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden. De zaakvoerders kunnen elkaar wel specifieke onderhandse volmacht verlenen voor deze verrichtingen.

De zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen; dit kan geschieden bij onderhandse volmacht.

Werden als eerste niet-statutaire zaakvoerders aangesteld voor een onbeperkte duur: de heer Peter VAN ISRAEL en de heer Jurgen DELBAUF, beiden voornoemd.

-het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december daaropvolgend. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichtingsdatum tot 31 december 2015.

de jaarvergadering wordt gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om 14.00 uur, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats van de gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd Is en die aangeduid wordt in de bijeenroepingsbrieven.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste eenlvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerders) is gericht.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers, ais voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

De eerste jaarvergadering valt in het jaar tweeduizend zestien.

-Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer

verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw

hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd

worden. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-aktief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-aktief meet worden verstaan : het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief.

-Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

t'

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters sedert 1 oktober 2014, waaronder de aankoop van een voertuig lichte vracht,

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap de heer Peter VAN ISRAEL, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling van de vennootschap tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het directiecomité van andere vennootschappen.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountantskantoor De Reuse en haar aangestelden voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten naar aanleiding van de oprichting, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO) en de BTW-administratie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris























Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2015
ÿþ MOtl POF 11.1

F in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1lIi1~~um~iu~~~~uu

151 319

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 8 JULI 2015

Griffie

Ondememingsnr : 0505.770.866

Benaming (voluit) : Vi-D

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zonneveld(Via) 6 - 9500 Geraardsbergen

(volledig adres)

" Ondervrerp(en) akte : Ontslag - Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd 22/07/2015

De vergadering aanvaardt het ontslag vanaf heden als zaakvoerder van Dhr. Jurgen Delbauf. Kwijting wordt enkel verleend onder voorbehoud van een regeling wat betreft de roerende goederen eigendom van de vennootschap VI-D BVBA en/of betrokken partijen. Er wordt geen nieuwe zaakvoerder benoemd.

De zetel van de vennootschap wordt verplaatst naar Kapellestraat 6,1570 Galmaarden en dit met onmiddellijke ingang.

Peter Van Israel

Zaakvoerder

Op de laatste bli van Eialk vermeiden : 'Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(d)h(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VI-D

Adresse
ZONNEVELD 6 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande