VIA BRUGGE


Dénomination : VIA BRUGGE
Forme juridique :
N° entreprise : 547.938.350

Publication

25/04/2014
ÿþmod 11.1

bel

at

Be Ste

1111111NRIMIg1

11

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

REct ITBANK VN

KOOPHANDEL GENT

14 APR. 2014

AFDELING DENDERMONDE

e

1

1

1

1

1

Ondernemingsnr 0547.938.350

Benaming (voluit) :VIA BRUGGE

(verkort):

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

:!

Zetel *. Traget 60

9308 Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging

!i Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 18 maart 2014, geregistreerd te! Dendermonde 1 op 1 april 2014, reg 5 boek 130 bled 61 vak 08, ontvangen vijftig euro, e.a. inspecteur:. !: (getekend) M. Kind ermans, blijkt onder meer het volgende

Dat de buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de naamloze vennootschap "VIA! BRUGGE", met maatschappelijke zetel te 9308 Hofstade (Aalst), Tragel 60, niet ondernemingsnummer! !! 0547.938.350 RPR Dendermonde.

De vergadering heeft na beraadslaging de volgende beslissingen genomen:

Kapitaalverhoging: De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met twee miljoeni ;! driehonderd eenennegentig duizend vierhonderd dertien euro (¬ 2.391.413,00), zodat het kapitaal zal verhoogdi worden van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot twee miljoen vierhonderd tweeënvijftigi I! duizend negenhonderd dertien euro (¬ 2.452.913,00). De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zali verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zef gepaard gaan met de uitgifte van 2.391.413i kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaandei kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk' tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van één euro (¬ 1,00) il per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zef onmiddellijk volgestort worden tot beloop van honderd procent :(100%).

:! »Individuele afstand van het voorkeurrecht En onmiddellijk hebben aile aandeelhouders, elk individueel, > verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

Vaststelling van de kapitaalverhoging Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5, eerste paragraaf, van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen vierhonderd tweeënvijftig duizend negenhonderd dertien !i euro (¬ 2.452.913,00) Het wordt vertegenwoordigd door 2.452.913 aandelen op naam, zonder nominale Waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het aandeelhouderschap van de Aandelen wordt geregistreerd in het register van de relevante Aandelen op naam, zoals van tijd tot tijd I! aangepast. Alle Aandelen hebben gelijke rechten en elk Aandeel geeft recht op één stem. Alle Aandelen zijn en blijven op naam. Ten aanzien van de Vennootschap zijn de Aandelen ondeelbaar. Indien een Aandeel aan! verschillende personen toebehoort of indien de aan een Aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over! !: meerdere personen, mag de Raad van Bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten: totdat één enkele persoon tegenover de Vennootschap als Aandeelhouder is aangewezen.

!i Toekenning van bevoegdheden aan de raad van bestuur De vergadering verleent de raad van bestuur alle! bevoegdheden om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten.

Volmacht De vergadering verleent bijzondere volmacht aan elke bestuurder evenals aan haar bedienden,! aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke

administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de 137W, Ondernemingsloket met! het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, Sociale! Verzekeringskas en de directe belastingen.

:! Voor analytisch uittreksel. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 18.03.2014 gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

re

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Voort 14houden

aan het Belgisch Staatsblad

rrtod 11.1

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

,

18/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14302634*

Neergelegd

14-03-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0547938350

Benaming (voluit): VIA BRUGGE

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9308 Hofstade (Aalst), Tragel 60

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 14 maart 2014 blijkt onder meer het volgende : 1. "ONDERNEMINGEN JAN DE NUL", naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te 9308 Aalst (Hofstade), Tragel 60, met ondernemingsnummer 0406.041.406 (RPR Dendermonde). 2.  DG INFRA+ , private privak naar Belgisch recht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Pachecolaan 44, 1000 Brussel en met ondernemingsnummer 0894.555.972. 3.  INFRAMAN NV , naamloze vennootschap naar Belgisch recht met maatschappelijke zetel te Pachecolaan 44, 1000 Brussel en met ondernemingsnummer 0891.786.920. 4.  ASFALT-, WEGENIS- EN BOUWWERKEN , in het kort  ASWEBO , naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijk zetel te 9031 Drongen (Gent), Booiebos, 4 en met ondernemingsnummer 0405.092.190 (RPR Gent). 5.  ACLAGRO , naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 74, 9032 Wondelgem en met ondernemingsnummer 0415.256.901. 6.  Algemene Aannemingen Van Laere , naamloze vennootschap, met maatschappelijke zetel te Antwerpsesteenweg 320, 2070 Zwijndrecht en met ondernemingsnummer 0405.073.285. 7.  FRANKI CONSTRUCT , naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Chemin des Moissons 10, 4400 Flémalle en met ondernemingsnummer 0463.894.481.

Hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: een naamloze vennootschap met als maatschappelijke naam "VIA BRUGGE".

Zetel : De zetel van de Vennootschap is gevestigd te 9308 Hofstade (Aalst), Tragel 60.

Doel: De Vennootschap heeft tot doel: de investering, samen met een derde, in een projectvennootschap die zal instaan voor het realiseren van het ontwerp, de bouw, de financiering en het onderhoud van het project A11 in Brugge, een hoofdweg van 12 kilometer die een verbinding vormt tussen de gewestwegen N49 (Knokke-Antwerpen) en N31 (Brugge-E40/A10) overeenkomstig een DBFM-overeenkomst die de projectvennootschap zal aangaan met het Vlaams Gewest (de DBFM-Overeenkomst). De Vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken in gelijk welke plaats, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. Zij mag alle nijverheids-, burgerlijke- en handelsverrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of van aard zijn er de verwezenlijking van te vergemakkelijken. Te dien einde mag zij onder meer (zonder dat de volgende opsomming beperkend is) overgaan tot: het houden van deelnemingen in Belgische en buitenlandse vennootschappen (inclusief patrimoniumvennootschappen), verenigingen of bedrijvigheden, onder welke vorm ook; de verwerving door aankoop, inschrijving of op enige andere wijze; alsook de overdracht door verkoop, omruiling of op enige andere wijze van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden; en het beheer, de ontwikkeling en het bestuur van haar portefeuille; het verlenen van financiële, administratieve, commerciële, juridische, fiscale, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen waarin zij (direct of indirect) participeert, en het uitvoeren van alle hiertoe strekkende handelstransacties of financiële verrichtingen, inclusief het verlenen van voorschotten, kredieten, leningen, onder gelijk welke vorm en voor gelijk welk bedrag en duur, en (persoonlijke en/of zakelijke) zekerheden, overname van vorderingen, het uitgeven van en het intekenen op (preferente) obligaties, het uitgeven van andere leningsinstrumenten en waarborgverstrekkingen; en, het verwerven, het in huur geven en nemen, het verkopen van alle onroerende goederen, het verwerven, oprichten, instellen of afstaan van alle instellingen, uitbatingen en handelszaken, het verwerven, aanschaffen, uitbaten, toestaan of verlenen van alle fabriek- en handelsmerken en alle octrooien of vergunningen. De Vennootschap kan zowel tot waarborg van haar eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zich borg stellen en zekerheden verstrekken, van welke aard ook, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De Vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, lid van een directiecomité, mandataris of vereffenaar waarnemen in en toezicht en controle uitoefenen over vennootschappen en verenigingen.

Kapitaal  inschrijving - volstorting: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door 61.500 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst bij middel van inbreng in geld als volgt: 1) door de naamloze vennootschap Ondernemingen Jan De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Nul, voornoemd, voor drieëntwintigduizend negenhonderdvijfentachtig euro (¬ 23.985,00) waarvoor haar 23.985 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

2) door de naamloze vennootschap DG Infra+, voornoemd, voor vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00) waarvoor haar 24.000 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

3) door de naamloze vennootschap Inframan, voornoemd, voor zesduizend zevenhonderdvijftig euro (¬ 6.750,00) waarvoor haar 6.750 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

4) door de naamloze vennootschap Aswebo, voornoemd, voor duizend achthonderdvijfenveertig euro (¬ 1.845,00) waarvoor haar 1.845 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

5) door de naamloze vennootschap Aclagro, voornoemd, voor duizend achthonderdvijfenveertig euro (¬ 1.845,00) waarvoor haar 1.845 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

6) door de naamloze vennootschap Algemene Aannemingen Van Laere, voornoemd, voor duizend achthonderdvijfenveertig euro (¬ 1.845,00) waarvoor haar 1.845 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

7) door de naamloze vennootschap Franki Construct, voornoemd, voor duizend tweehonderddertig euro (¬ 1.230,00) waarvoor haar 1.230 aandelen worden toegekend die elk 1/61.500sten van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volgestort. De gestorte bedragen werden gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap KBC Bank zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 13.03.2014.

Boekjaar: Het boekjaar loopt van één januari tot eenendertig december.

Jaarvergadering : De jaarvergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand maart om 14.00 uur, of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag.

Winstverdeling  reserves: De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf (5) procent voorafgenomen, bestemd tot vorming van een wettelijk reservefonds. Wanneer dit één tiende (1/10) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze voorafneming niet meer verplicht. Dividenden worden uitgekeerd aan de Aandeelhouders in evenredigheid met hun aandeelhouderschap in de Vennootschap.

Bestuur  vertegenwoordiging: De Raad van Bestuur bestaat uit zeven (7) bestuurders, al dan niet Aandeelhouders, die worden benoemd voor een onbeperkt hernieuwbare termijn van vijf (5) jaar, zonder hierbij afbreuk te willen doen aan het recht van de Algemene Vergadering om een bestuurder  ad nutum af te zetten. De Vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders, waarvan één benoemd op voordracht van Jan De Nul en één benoemd op voordracht van DG Infra+ en Inframan, samen handelend. Indien een directiecomité werd opgericht is de Vennootschap, voor alle aangelegenheden die vallen binnen de bevoegdheid van het directiecomité, geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité, waarvan één benoemd op voordracht van Jan De Nul en één benoemd op voordracht van DG Infra+ en Inframan, samen handelend. Voor alle aangelegenheden die vallen binnen het toepassingsgebied van het dagelijks bestuur van de Vennootschap is de Vennootschap geldig vertegenwoordigd door de persoon aan wie de Raad van Bestuur het dagelijks bestuur heeft opgedragen, individueel handelend. De Vennootschap wordt voorts geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, optredend binnen het kader en de grenzen van een hen door de Raad van Bestuur geldig verleende volmacht.

Overgangs- en slotbepalingen.

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap zijn de comparanten in algemene vergadering samengekomen onder voorbehoud dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering:

- de eerste jaarvergadering is vastgesteld op de laatste vrijdag van de maand maart 2015;

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte tot 31 december 2014;

- Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op zeven (7). Overeenkomstig artikel 518, §2 van het Wetboek van Vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd voor een termijn van 5 jaar ingaande op heden:

- op voordracht van Ondernemingen Jan De Nul NV: de heer Jo Roelants, geboren te Gent op 21 september 1968, wonende te 9000 Gent, Vrijheidslaan 8;

- op voordracht van Ondernemingen Jan De Nul NV: de heer Paul Lievens, geboren te Ukkel op 12 december 1958, wonende te 9140 TEMSE, Ruisstraat 75;

- op voordracht van DG Infra+ NV en Inframan NV: de heer Karoy Hornyák, geboren te Alkmaar (Nederland) op 27 november 1975, wonende te 2992 De Krimpen Aan Den Yssel (Nederland), Kustvaart, 13;

- op voordracht van DG Infra+ NV en Inframan NV: mevrouw Nadia Van Hove, geboren te Vilvoorde op 21 mei 1965, wonende te 1850 Grimbergen, d Overschielaan 21;

- op voordracht van Algemene Aannemingen Van Laere NV: de heer Jean-Marie Kyndt, geboren te Oostende op 5 juni 1953, wonende te 8490 Jabbeke, Kerkebeekstraat 88;

- op voordracht van Aclagro NV: Jean-Marie de Buck van Overstraeten, geboren te Gent op 5 maart 1968, wonende te 8301 Knokke-Heist, Eeuwfeestlaan, 31; en

- op voordracht van Asfalt-, Wegenis- en Bouwwerken NV en Franki Construct NV: de heer Johan Ceyssens, geboren te Luluaburg (Congo) op 4 november 1950, wonende te 3520 Zonhoven, Kruisheideweg, 16. Benoeming van een commissaris. De oprichters beslissen tot commissaris te benoemen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1935 Zaventem, Da Vincilaan 9 bus E6, met

Luik B - Vervolg

ondernemingsnummer 0431.088.289, die overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van Vennootschappen als vaste vertegenwoordiger mevrouw Veerle Catry aanduidt en dit voor 3 jaar vanaf heden.

Volmacht: De oprichters en de aangestelde raad van bestuur geven volmacht aan < om alle formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket alsook bij de fiscale en sociale instanties.

Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten dat de vennootschap de verbintenissen aangegaan door de oprichters namens de vennootschap in oprichting overneemt onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel;

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie overeenkomstig artikel 173 Wetboek Registratierechten.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
VIA BRUGGE

Adresse
TRAGEL 60 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande