VIAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.347.184

Publication

26/11/2013
ÿþMod Word 11.1

I ln de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t(11l1iiuui~i~u~i~uuu~~uiw

13176992

Ondernemingsnr : 0866.347.184

Benaming

(voluit) : VIAX

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aanspralijkheid

Zetel : 9870 Zulte, Drogenboomstraat 51

(volledig adres)

Onderwerp akte KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÈDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 30 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijheid "VIAX", waarvan de zetel gevestigd is te 9870 Zulte, Drogenboomstraat 51, volgende beslissingen heeft genomen:

BERAADSLAGING

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen

Na beraadslaging en met eenparigheid van stemmen worden volgende besluiten genomen ;

Verslag van de bedrijfsrevisor

Dat deze natura-inbreng een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door het verslag de dato 25 oktober 2013, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisor Jacky Godefroidt", vertegenwoordigd door de heer Jacky Godefroidt, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8870 Izegem, Henri Dewaelestraat 11.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt :

"7. BESLUIT

De inbreng In natura bestaat uit:

" Het saldo van de rekening courant door de heer Stephen FRAEYE ad ¬ 445.132,80

" Het saldo van de rekening courant door Mevrouw Sigrid MAES ad ¬ 4.838,40 Na het beëindigen van onze controlewerkzaamheden menen wij te mogen besluiten dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

'De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

'De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De inbreng in natura, gewaardeerd op vierhonderd negenenveertigduizend negenhonderd eenenzeventig euro twintig cent (¬ 449.971,20) is gebeurd volgens verantwoorde normen. De inbreng in natura is gewaardeerd aan nominale waarde en vertegenwoordigt een kapitaalverhoging van ¬ 18.600,00 en creatie van een uitgiftepremie van ¬ 431.371,20. De inbreng wordt vergoed met 186 nieuwe aandelen. Mits goedkeuring van deze kapitaalverhoging zal het kapitaal eveneens verhoogd worden met ¬ 431.371,20 (door incorporatie van voormelde uitgiftepremie) en met ¬ 1.428,80 (door incorporatie van beschikbare reserves) zonder creatie van nieuwe aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Opgemaakt te Izegem op 25 oktober 2013

BV o.v.v.e. BVBA "BEDRIJFSREVISOR JACKY GODEFROIDT"

vertegenwoordigd door

Jacky GODEFROIDT"

Het bedrijfsrevisoraal verslag zal ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent worden neergelegd.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bet,oegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1 4 NOV. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHAN[aff GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

 ,4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Verslag van de zaakvoerder

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerder van de vennootschap omtrent de inbreng in natura, hier voorgebracht. Het zal neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De vergadering deelt mee dat de hierna vermelde eerste en tweede kapitaalverhoging gebeuren in toepassing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013).

Eerste beslissing: Kapitaalverhoging

De algemene vergadering beslist het kapitaal een eerste maal te verhogen met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR), door creatie van honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en in de winsten delend vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk ingeschreven door inbreng in natura door de heer Stephen Fraeye en mevrouw Sigrid Maes van hun beide vorderingen (rekening-courant) ten belope van in totaal vierhonderd negenenveertigduizend negenhonderd eenenzeventig euro twintig cent (449.971,20 EUR).

Ieder nieuw aandeel en de daarbij horende uitgiftepremie zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

Tweede beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe aandelen

De heer FRAEYE Stephen Jimmy Felix Medard, geboren te Waregem op zes september negentienhonderd zeventig (identiteitskaartnummer 591-0606017-63, nationaal nummer 70.09.06-205.81), en zijn echtgenote mevrouw MAES Sigrid Yvonne Rachel, geboren te Kortrijk op eenendertig juli negentienhonderd zeventig (identiteitskaartnummer 591-2344752-73, nationaal nummer 70.07.31-262.36), samenwonende te 9870 Zulte, Drogenboomstraat 51, verklaren in hun hoedanigheid van vennoot van de BVBA "VIAX" volledig kennis te hebben van de huidige kapitaalverhoging en de financiële en boekhoudkundige informatie aangaande de kapitaalverhoging.

De heer Stephen Fraeye, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van zijn vordering ten belope van vierhonderd vijfenveertigduizend honderd tweeëndertig euro tachtig cent (445.132,80 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zullen aan de heer Stephen Fraeye honderd vierentachtig (184) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Mevrouw Sigrid Maes, voornoemd, verklaart na lezing gehoord te hebben van wat voorafgaat inbreng te doen van haar vordering ten belope van vierduizend achthonderd achtendertig euro veertig cent (4.838,40 EUR).

Als vergoeding voor deze inbreng in natura zullen aan mevrouw Sigrid Maes twee (2) volledig volgestorte aandelen zonder nominale waarde worden toegekend, die verklaart te aanvaarden.

Op deze honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen wordt overeenkomstig hetgeen hiervoor vermeld in natura ingeschreven tegen de totale prijs van vierhonderd negenenveertigduizend negenhonderd eenenzeventig euro twintig cent (449.971,20 EUR), waarvan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal en vierhonderd eenendertigduizend driehonderd eenenzeventig euro twintig cent (431.371,20 EUR) als uitgiftepremie.

Derde beslissing: Vaststelling realisatie kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde beslissing :

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal vierhonderd eenendertigduizend driehonderd eenenzeventig euro twintig cent (431.371,20 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd op opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen. "

Vijfde beslissing :

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met vierhonderd eenendertigduizend driehonderd eenenzeventig euro twintig cent (431.371,20 EUR) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van zevenendertigduizend tweehonderd euro (37.200,00 EUR) tot vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd eenenzeventig euro twintig cent (468.571,20 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij vierhonderd eenendertigduizend driehonderd eenenzeventig euro twintig cent (431.371,20 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

Zesde beslissing :

De vergadering stelt vast en verzoekt, ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van vierhonderd eenendertigduizend driehonderd eenenzeventig euro twintig cent (431.371,20 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd achtenzestigduizend vijfhonderd eenenzeventig euro twintig cent (468.571,20 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen, die ieder één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zevende beslissing

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een derde maal te verhogen met duizend

vierhonderd achtentwintig euro tachtig cent (1.428,80 EUR), om het kapitaal van vierhonderd

achtenzestigduizend vijfhonderd eenenzeventig euro twintig cent (468.571,20 EUR) te brengen op vierhonderd

zeventigduizend euro (470.000,00 EUR).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door incorporatie van een deel

van de beschikbare reserves.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

Achtste beslissing

De vergadering stelt vast en verzoekt, ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde derde

kapitaalverhoging van duizend vierhonderd achtentwintig euro tachtig cent (1.428,80 EUR) daadwerkelijk

verwezenlijkt werd en dal het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierhonderd zeventigduizend

(470.000,00 EUR), vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen, die ieder

één/driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist de statuten in die zin aan te passen.

Negende beslissing :

De vergadering besluit om artikel 21 van de statuten inzake de ontbinding en de vereffening aan te passen

aan de gewijzigde wetgeving terzake.

Tiende beslissing

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om voorgaande beslissingen uit te voeren.

Elfde beslissing

De vergadering verleent alle machten aan de notaris voor de coördinatie van de statuten.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte, de gecoördineerde statuten, verslag van de

zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

keh behouden

aarPhet Belgisch Staatsblad

16/09/2013
ÿþOndernemingsnr : 0866.347.184

Benaming

(voluit) : VIAX

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 8790 WAREGEM, JAN BOUCKAERTSTRAAT 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit het besluit van de zaakvoerder de dato 29/07/2013 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9B70 Zulte, Drogenboomstraat 51, en dit met ingang van 29/07/2013.

Stephen FRAEYE

zaakvoerder

R

01

iN

Mod WON 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

05, 09, 2013

1ReCkTE.NK 3'rrriPt-3AtvDEL

~ - n ` z~ t~t,

. . , t~i Ç'rrffit~-" A-~--__

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.10.2012, GGK 13.04.2013, NGL 23.05.2013 13130-0065-013
26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.10.2011, GGK 14.04.2012, NGL 23.04.2012 12090-0452-012
12/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 09.04.2011, NGL 06.05.2011 11106-0563-012
25/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 10.04.2010, NGL 21.05.2010 10123-0375-013
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 11.04.2009, NGL 05.06.2009 09194-0245-013
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 05.04.2008, NGL 25.06.2008 08273-0249-013
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 07.04.2007, NGL 31.05.2007 07167-0391-012

Coordonnées
VIAX

Adresse
DROGENBOOMSTRAAT 51 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande