VIC AVIATION

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIC AVIATION
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 880.117.424

Publication

24/09/2014
ÿþ ModWordili.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte



Gent

Afdeling Oudenaarde

1 2 SEP. 2014

Griffie

*14175025*

UW

bah aai Bel staa

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Cindernemingsnr : 0880.117.424

Benaming

(voluit) : Vic Aviation

(verkort) :

Rechtsvorm: nv

Zetel: Wedekensdriesstraat 5, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte: Fusievoorstel (art. 719 Wetboek van vennootschappen)

Op 12 september 2014 werd het fusievoorstel, inzake de fusie door overname van de NV VIC AVIATION (over te nemen vennootschap) door de NV VEDESCA (overnemende vennootschap) goedgekeurd door de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

Vic Aviation voerde recent gesprekken met een leverancier met het oog op de aankoop van een nieuwe helikopter binnen de groep Sea Coast. Hoewel Vic Aviation alle negotiaties voerde met de leverancier van de helikopter, wenste deze  gelet op de financiële toestand van Vic Aviation  niet met Vic Aviation te contracteren en werd de voormelde helikopter uiteindelijk in allerijl aangekocht door een andere vennootschap binnen de groep.

Binnen de groep Sea Coast werd  na de voormelde aankoop beslist om alle verdere activiteiten die verband houden met helikopters in de toekomst te organiseren in Vedesca en niet langer in de vennootschap Vic Aviation, daar de financiële toestand van deze vennootschap dat (klaarblijkelijk) niet toelaat. In dit verband zal de het eigendomsrecht van de helikopter die recent werd aangekocht, dan wel een gebruiksrecht met betrekking tot deze helikopter aan Vedesca worden overgedragen, zodanig dat de voormelde doelstelling (om alle activiteiten die verband houden met helikopters te organiseren binnen Vedesca) daadwerkelijk kan worden gerealiseerd.

Aangezien alle activiteiten die verband houden met helikopters voortaan door Vedesca zullen worden uitgeoefend, heeft Vic Aviation geen actief nut meer binnen de groep en wenst men deze vennootschap binnen de groep te elimineren

Een ontbinding van Vic Aviation is evenwel niet aangewezen gezien hierdoor een deficitaire vereffening moet doorgevoerd worden. Een fusie door opslorping van Vic Aviation dringt zich aldus

De NV VIC AVIATION zal worden ontbonden zonder vereffening, met het oog op de fusie door overneming door de NV VEDESCA. De fusie zal gebeuren door de inbreng door de NV VIC AVIATION van al haar activa en passive in de overnemende vennootschap NV VEDESCA.

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal uitgevoerd worden mits volgende modatiteiten: - Aangezien er geen nieuwe aandelen warden uitgegeven, dienen er geen bijzondere modaliteiten inzake winstdeelname in de NV VEDESCA te worden bepaald.

- Alle verrichtingen met betrekking tot het over te dragen vermogen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf de datum van de buitengewone algemene vergadering die zal beslissen over de geruisloze fusie zoals beschreven in onderhavig fusievoorstel.

- In geen enkele van de betrokken vennootschappen zijn er aandelen of andere effecten die recht geven op bijzondere rechten.

- De leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zullen geen enkel bijzonder voordeel ontvangen in het kader van deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting.

- De kosten van de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. De overnemende vennootschap zal de over te nemen vennootschap vrijwaren van elk verhaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

éehowjen aan het Belgisch

Staatsblad

De NV VEDESCA zal op deze wijze zuiver en eenvoudig rde Plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de NV VIC AVIATION.

Uit fiscaal oogpunt wordt de fusie gerealiseerd met vrijstelling van registratierechten, btw en

vennootschapsbelasting onder toepassing van;

- Artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratie-, Hypotheek-, en Griffierechten;

- Artikelen 11 en 18, §3 van het btw-Wetboek;

-Artikelen 183bis, 211, 212 en 213 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992.

De algemene vergaderingen die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen na het verstrijken van de termijn van zes weken na de neerlegging en bekendmaking van het fusievoorstellen.

Onderhavig fusievoorstel wordt door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschap neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht





MYLECKE NV, vertegenwoordigd door dhr. Hendrik Danneels, gedelegeerd bestuurder;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Hierbij neergelegd ter griffie: het fusievoorstel dd. 12 september 2014 inzake de fusie door overname van de NV VIC AVIATION door de NV VEDESCA.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0880.117.424

Benaming

(voluit) : Vic Aviation

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Wedekensdriesstraat 5 - 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING (GELIJKGESTELDE VERRICHTING)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Peter De Baets te Koksijde op 30 oktober 2014, geregistreerd te Veurne op 5 november 2014, register 5 boek 449 blad 050 vak 0005, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap Vic Aviation met zetel te 9770 Kruishoutem, Wedekensdriesstraat 5, opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 16 maart 2006, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 maart daarna, onder nummer 06058964, met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

(a) VERSLAGGEVING

De notaris geeft lezing van het fusievoorstel van twaalf september tweeduizend veertien dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van Oudenaarde op zelfde datum, en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op vierentwintig september daarna onder nummer 14175025. Een exemplaar van dit fusievoorstel wordt voorgelegd, alsmede het bewijs van neerlegging afgeleverd door de griffie.

De enige vennoot verklaart van voormeld fusievoorstel kennis te hebben genomen, en uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten van verkrijging en inzage ervan, zoals voorgeschreven door artikel 720 van het Wetboek van vennootschappen.

(b) GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL

De enige vennoot keurt het fusievoorstel goed, en besluit dienovereenkomstig tot fusie door overneming; door de naamloze vennootschap "VEDESCA" met zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert I-laan 98, en met: ondernemingsnummer 0433.290.189, door overdracht, tengevolge van haar ontbinding zonder vereffening, van de algeheelheid van de activa en passiva van haar vermogen niets uitgezonderd noch voorbehouden, op basis; van de vermogenstoestand afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

Aan de bestuurdersorganen van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere; voordelen toegekend.

Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap vanaf heden, zullen warden geacht, vanuit boekhoudkundig en fiscaal standpunt, te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Overeenkomstig artikel 726, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen geeft deze overneming geen aanleiding tot enige toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de overgenomen vennootschap toebehoren aan de overnemende vennootschap,

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap als hierna omschreven worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

(c) OMSCHRIJVING VAN HET OVERGEDRAGEN VERMOGEN EN VOORWAARDEN VAN DE

OVERDRACHT

De enige vennoot en de bestuurders, verklaren wat hierna volgt:

- dat het overgegane vermogen van de naamloze vennootschap "VIC AVIATION" bestaat uit de activa en passiva voorkomend in de tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien, en het bruto actief gewaardeerd wordt op ¬ 17.519,54 (zeventienduizend vijfhonderd negentien euro vierenvijftig cent), hetzij een netto-actief van ¬ 8.927,73 (achtduizend negenhonderd zevenentwintig euro drieënzeventig cent);

- dat het overgedragen vermogen geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten, noch een; authentiek huurcontract voor een looptijd van meer dan negen jaar, omvat;

- dat het overgedragen vermogen geen intellectuele noch industriële eigendomsrechten omvat;

Voor- NII

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

1111111 IIII111111

*14217600*



Gent

Afdeling Oudenaarde

2 5 NOV. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti~esQr behouden

aan Tet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

- dat in het overgedragen vermogen geen in pand gegeven handelszaak begrepen is.

De overdracht omvat alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en bultengerechtelijke rechtsvorderingen, administratieve verhaalmiddelen, persoonlijke, zakelijke of andere waarborgen, waarvan de overgenomen vennootschap geniet of om enigerlei reden titularis van is, ten overstaan van derden, de administraties inbegrepen.

De overdracht gebeurt op last van de overnemende vennootschap om de geheelheid van de schulden van de overgenomen vennootschap tegenover derden te dragen, en alle verplichtingen en verbintenissen van de overgenomen vennootschap uit te voeren; om alle akkoorden en verbintenissen na te leven die de overgenomen vennootschap heeft afgesloten tegenover derden of tegenover haar personeel, haar bestuur, en haar werknemers; om aile belastingen, taksen, contributies, premies en verzekeringsbijdragen, in het algemeen alle gewone en buitengewone lasten die de overgedragen goederen bezwaren of zullen bezwaren, te dragen.

De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

(d) ONTBINDING -- BEEINDIGING MANDAAT VAN DE BESTUURDERS

De enige aandeelhouder stelt vast wat hierna volgt tengevolge van het besluit tot fusie, onder de opschortende voorwaarden van (1) het door, de buitengewone algemene vergadering van de overnemende vennootschap te nemen besluit tot fusie, en (2) de vaststelling van de tengevolge van de fusie gewijzigde statuten van de overnemende vennootschap:

1/ de ontbinding zonder vereffening van de naamloze vennootschap VIC AVIATION;

2/ de beëindiging van het mandaat van de voornoemde (gedelegeerd) bestuurders,

ln uitvoering van artikel 727, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen zal over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat, beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap,

TWEEDE BESLUIT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap, met recht van in de plaatstelling, om de verdere formaliteiten van de fusie te vervullen, waaronder de formaliteiten van openbaarmaking, alsmede zorg te dragen voor de doorhaling van inschrijving in het rechtspersonenregister van de ontbonden vennootschap.

VOOR ANALYTISCH 1.11TTREKSEL

(getekend) Geassocieerd notaris Liselotte De Kock

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013
ÿþa ~ ;k

Mod Word 11.1

'1le ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 8 JULI 2013

Griffie

~I~~IIRIIIIIIIII

1311ffi65*

l

111I

Ondernemingsnr : 0880.117.424

Benaming

(voluit) : Vic Aviation

(verkort) :

Rechtsvorm : Neamloze vennootschap

Zetel : Wedekensdriesstraat 5, 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

De algemene vergadering dd. 25/05/2013 heeft met eenparigheid van stemmen beslist om, volgende bestuurder te ontslaan met onmiddellijke ingang:

Holdekor BVBA, Fazantenlaan 8, 8790 Waregem, BE 0458.005.888, vertegenwoordigd door dhr. Van Den;

Bossche Steven,

Er wordt kwijting verleend aan de bestuurder voor het uitoefenen van zijn mandaat tot op heden.

De algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurder te. benoemen vanaf 25/5113 tot de jaarvergadering van 2015:

- Mylecke NV, Wedekensdriesstraat 5, 9770 Kruishoutem, BE 0892.860.749, vertegenwoordigd door Dhr.i Danneels Hendrik

Onmiddellijk na de algemene vergadering is de raad van bestuur samengekomen om Mylecke NV te benoemen als gedelegeerd bestuurder,

Denro BVBA

Vertegenwoordigd door

Dhr. Danneels Hendrik

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 17.07.2013 13321-0448-010
17/12/2012
ÿþn Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 6 DEC. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0880.117.424

Benaming

(voluit) : VIC AVIATION

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Wedekensdriesstraat 5 - 9770 Kruishoutem

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 12 oktober 2012, geregistreerd te Nieuwpoort, vier bladen, één renvooi op 15.10.2012, boek 5/114, blad 29, vak 06. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) E. VANDERMEIRSCH, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VIC AVIATION", met zetel te 9770 Kruishoutem, Wedekensdriesstraat 5 opgericht blijkens akte verleden voor notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op 16 maart 2006, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 31 maart daarna, met eenparigheid van stemmen heeft besloten :

EERSTE BESLUIT

Bij beslissing van de algemene vergadering de dato vijfentwintig september tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van negentwintig oktober daarna onder nummer 10159895 werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar huidig adres.

Hierbij bevestigt de algemene vergadering uitdrukkelijk deze zetelverplaatsing en besluit artikel twee van de statuten in die zin aan te passen.

De eerste alinea van artikel twee wordt bijgevolg vervangen door volgende tekst:

"De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem, Wedekensdriesstraat

5."

TWEEDE BESLUIT- VERSLAGEN.

Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren sedert meer dan 15 dagen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben, met name:

a) Verslag opgesteld op tien september tweeduizend en twaalf door de bedrijfsrevisor, de cooperatieve= vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS", met zetel te 8800 Roeselare, Boomgaardstraat 17, vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Vansteenlandt Sven, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de raad van bestuur aangesteld.

De conclusies van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de NV VIC AVIATION met zetel te Kruishoutem, Wedekensdriesstraat 5, RPR Oudenaare 0880.117.424, voor een totale inbrengwaarde van 2.781.009,26 EUR, bestaat uit:

- de schuldvordering van 935.000,27 EUR die de BVBA HOLDEKOR bezitten laste van de vennootschap; - de schuldvordering van 1.846.008,99 EUR die de BVBA DANRO bezit ten faste van de vennootschap.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel

-dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-dat, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

a

' i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a

,

lk vestig de aandacht op het feit dat de vennootschap zich, zelfs na de voorgenomen kapitaalverhoging, in ;

de toestand bevindt zoals beoogd door artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet In bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de

aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet

voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 10 september 2012,

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

Sven VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

b) Verslag opgesteld op tien september tweeduizend en twaalf door de raad van bestuur overeenkomstig

artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

De aandeelhouders nemen inzage in voormelde verslagen en verlenen ontslag aan de voorzitter om

voorlezing ervan te geven.

Na onderzoek ervan stelt de vergadering vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden

geformuleerd door de aandeelhouders, waarna de vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om zich

aan te sluiten bij de verslagen erin vervat,

Het origineel van beide verslagen zal, na "ne varietur" ondertekend te zijn door de aandeelhouders en de

notaris, neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, samen met een

eensluidend afschrift van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT- KAPITAALVERHOG1NG DOOR INBRENG 1N NATURA.

a) De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met twee miljoen zevenhonderd eenentachtigduizend negen euro zesentwintig cent (2.781.009,26 EUR), om het kapitaal van zeshonderd negenendertigduizend euro (639.000,00 EUR) te brengen tot drie miljoen vierhonderd twintigduizend en negen euro zesentwintig cent (3.420.009,26 EUR) door inbreng in natura van een schuldvordering, door creatie van tweeduizend achthonderd eenenzeventig (2.871) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen en die in de gerealiseerde winst zullen delen vanaf de onderschrijving.

b) De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door volgende inbreng in natura van een

gedeelte van hun schuldvordering ten laste van de vennootschap:

1/ door de BVBA HOLDEKOR voor een bedrag van negenhonderd vijfendertigduizend euro zevenentwintig

cent (935.000,27 EUR);

2/ door de BVBA DANRO voor een bedrag van één miljoen achthonderd zesenveertigduizend acht euro

negenennegentig cent (1.846.009,26 EUR).

WIJZE VAN VERGOEDING

Als vergoeding voor de hiervoor beschreven inbreng worden volgende aandelen toegekend ais vergoeding

voor hun inbreng:

1/aan de BVBA HOLDEKOR, negenhonderd vijfenzestig (965) aandelen;

2/ aan de BVBA DANRO, duizend negenhonderd en zes (1.906) aandelen,

c) De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akte ren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is en waarbij het kapitaal daadwerkelijk op drie miljoen vierhonderd twintigduizend en negen euro zesentwintig cent (3.420.009,26 EUR) is gebracht en is vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd eenendertig (3.531) identieke en volledige volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

VIERDE BESLUIT - AANPASSING ARTIKEL BETREFFENDE HET KAPITAAL,

De vergadering besluit het desbetreffende artikel van de statuten met betrekking tot het kapitaal aan te passen, als volgt:

"Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen vierhonderd twintigduizend en negen euro zesentwintig cent (3.420.009,26 EUR).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd eenendertig (3.531) gelijke aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/drieduizend vijfhonderd eenendertigste (1/3.531ste) in het kapitaal.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft dienvolgens volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/12/2012 - Annexes du Moniteur belge









(getekend) Notaris Peter DE BAETS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging dd 12/10/2012, een expeditie van de gecoordineerde statuten dd 12/10/2012, verslag van de bedrijfsrevisor dd 10/09/2012, verslag van de raad van bestuur dd 10/09/2012







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 06.10.2011 11573-0091-012
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 24.08.2010 10441-0245-009
28/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 24.08.2009 09628-0185-008
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 28.08.2008 08683-0337-008

Coordonnées
VIC AVIATION

Adresse
WEDEKENSDRIESSTRAAT 5 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande