VICON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VICON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.683.794

Publication

04/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-06-2015

Griffie

*15309227*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631683794

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

VICON

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke op achtentwintig mei 2015, afgeleverd voor registratie, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  VICON opgericht werd met volgende kenmerken:

1. Zetel: 9820 Merelbeke, Jozef Hebbelynckstraat 27.

2. Duur: Onbepaalde duur.

3. Oprichter: De heer D'HOSSCHE Jordi Pierre Lisette, wonende te 9820 Merelbeke, Jozef

Hebbelynckstraat 27.

Mevrouw DE WITTE An, wonende te 9820 Merelbeke, Jozef Hebbelynckstraat 27.

4. Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 18.600,00, verdeeld in 186 aandelen op naam zonder nominale waarde.

Voornoemde heer Jordi D Hossche heeft ingeschreven op 93 aandelen. Elk aandeel werd voor minstens 1/3 volstort.

Voornoemde mevrouw An De Witte heeft ingeschreven op 93 aandelen. Elk aandeel werd voor minstens 1/3 volstort.

Ondergetekende notaris bevestigt dat dit bedrag van ¬ 6.200,00 voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd bij KBC Bank (attest afgeleverd op 22/05/2015).

5. Boekjaar: van 1 januari tot 31 december.

6. Reserves  winst  vereffening: Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten en kosten van de vereffening.

7. Zaakvoerders: Tot niet-statutaire zaakvoerder is zonder beperking van duur benoemd: voornoemde heer Jordi D Hossche.

8. Vertegenwoordiging: Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten en in rechte. Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen.

9. Commissarissen: geen.

10. Doel: De vennootschap heeft als doel:

1. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

- de verhuur van roerende goederen en materialen, in het bijzonder afvalcontainers en de hiermee

Onderwerp akte :

Jozef Hebbelynckstraat 27 9820 Merelbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

gepaard gaande werkzaamheden inzake transport, afvalverwerking, transport van containerafval

enz....

- de verhuur van kinderanimatietoestellen, springkastelen, trampolines, speeltuinen, tenten en

attracties en dit in de meest ruime zin,

- het uitvoeren van kleine renovatiewerken, grondwerken, drainagewerken, saneringswerken,

- het uitvoeren van dakwerken,

2. Uitsluitend voor eigen rekening:

- het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; het verwerven, beleggen in, intekenen op, verhandelen en beheren van eender welke titels, rechten, aandelen, deelbewijzen en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk karakter;

- het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten omvattende de aan- en verkoop, het bouwen, het oprichten, uitrusten, ombouwen, afbreken, verkopen, uitbaten, verhuren, verdelen en beheren, met inbegrip van het aangaan in welke hoedanigheid ook van huur-, leasing-, opstal-, erfpacht- en vruchtgebruikcontracten van alle onroerende goederen van welke aard ook; - het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen en/of vennootschappen aangegaan, hen hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag te dien einde al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

3. Algemeen:

De vennootschap mag alle industriële, com¬merciële en financiële, roerende en onroe¬rende handelingen verrichten en alle verrich¬tingen doen die rechtstreeks of onrecht¬streeks verband houden met het doel van de vennoot¬schap of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemak¬kelijken, uit te breiden of te bevorde¬ren.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschap of ondernemingen.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastge¬ving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

11. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van juni om veertien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopste-ken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

12. Overgangsbepalingen:

1. Het eerste maatschappelijk jaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van juni van het jaar 2017 om veertien uur( zijnde 02/06/2017).

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: de heer Jordi D Hossche, voornoemd, die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

4. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan:

- de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135,

- mevrouw Marian Van den Broucke, accountant, wonende te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135,

- de Heer Alain De Kezel, accountant, wonende te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135,

ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden, wordt volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de administratie der B.T.W. en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

directe belastingen, de diensten van het A.O.I.F., alsook tegenover de kruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingsloketten en sociale kassen, teneinde daar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en schrappingen en alle andere administratieve verplichtingen van de vennootschap uit te voeren met inbegrip van controles, inregelstellingen en het afsluiten van akkoorden.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd voor registratie en uitsluitend bestemd voor de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris L. Vermeulen

Tesamen neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VICON

Adresse
JOZEF HEBBELYNCKSTRAAT 27 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande