VIDSOME

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIDSOME
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 558.978.633

Publication

22/08/2014
ÿþModWord 11.1

lie ILI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : OS.% 633

Benaming

(voluit) : VIDSOME

(verkort) :

11111,1M0

NEERGELEGD

12 AUG. 20%

RECHT eelle VAN

KOOPHAMEUTE GENT

Hill

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Oude Houtlei 118, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting VIDSOME BVBA

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Angélique VANDAELE, te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 11 augustus 2014 voor registratie.

Vennoten:

1. Mevrouw LEMAHIEU Eveline Emille Laure, wonende te 9000 Gent, Brioolstraat 3 bus 2.

2, De heer VAN dEN EECKHOUT Jan, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brandstraat 29.

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "Vidsome".

Zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Oude Houtlei 118.

Duur:

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zelfstandig of in samenwerking met

derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1) Het verlenen van assistentie, advies en ondersteuning met betrekking tot video diensten, meer in het bijzonder maar niet beperkt tot cane video diensten.

2) Het beoefenen van uitvoerende kunsten zoals, maar niet beperkt tot, grimeren in functie van onder andere het maken van video's.

3) Het verlenen van assistentie, advies en ondersteuning met betrekking tot marketing diensten, meer in he bijzonder maar niet beperkt tot internet marketing diensten,

4) Projectbeheer voor internet en elk ander elektronisch distributieplatform, waaronder onder meer het verlenen van advies, analyse/audit van het project, het verrichten van haalbaarheidsstudies, het opstellen van het lastenboek, het beheer van ontwikkeling, de aanpassing, de opvolging en de gebruikersondersteuning,

5) Aile activiteiten in verband met film en video, internet, aile intemettoepassingen, waaronder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

6) Het geven van opleidingen en lessen met betrekking tot aile hoger vermelde activiteiten en diensten waaronder onder meer het geven van opleidingen en lessen inzake internettoepassingen, in het gebruik van computerhardware, computersoftware en aile aanverwante zaken.

7) Tussenpersoon in de handel, uitgezonderd de gereglementeerde werkzaamheden,

8) Het verstrekken van raad en advies in de ruimste zin van de maatschappelijke behoeften.

9) Studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake technische aangelegenheden; alsmede bureau voor controle van goederen en materiaal en bureau voor nijverheidsstudies.

In het algemeen mag zij elle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de rechtstreekse verwezenlijking van haar doei zowel in België als in het buitenland en dit zowel voor eigen rekening als voor

_sekening_van_derclen..

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal alle roerende, onroerende, burgerrechtelijke, industriële, commerciële en financiële handelingen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Daarenboven mag de vennootschap, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, beroepsverenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België ais in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doei nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in cie vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bestand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap kan optreden, als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordelen van derden, bestuurders en/of aandeelhouders alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Tevens kan de vennootschap optreden ais raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer in het algemeen inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

Deze opsomming is niet limitatief en mag niet beperkend geïnterpreteerd worden.

De algemene vergadering van de aandeelhouders kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke bepalingen terzake.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling:

Het geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 eur).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met stemrecht zonder vermelding van waarde.

Op het maatschappelijk kapitaal wordt ingeschreven in speciën als volgt

door mevrouw Lemahieu Eveline, voornoemd, op vijftig (50) aandelen van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,60) elk, hetzij voor een bedrag van negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00).

2, door de heer Van den Eeckhout Jan, voornoemd, op vijftig (50) aandelen van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,60) elk, hetzij voor een bedrag van negenduizend tweehonderdvijfenzeventig euro (¬ 9.275,00).

Totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 eur) of de integraliteit van het maatschappelijk kapitaal, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen van honderdvijfentachtig euro vijftig cent (¬ 185,50) elk.

Comparanten verklaren en bevestigen dat het kapitaal en ieder aandeel volgestort is voor het in artikel 223 Wetboek van Vennootschappen bepaalde minimum.

Aldus werd een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 eur) gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Het bewijs van deponering werd afgeleverd op zes augustus tweeduizend veertien en zal in het dossier van ondergetekende notaris bewaard blijven.

Tijdstip waarop de venncotschap begint te werken:

Vanaf haar oprichting.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat zal vaststellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering der vennoten zal altijd nieuwe zaakvoerders mogen benoemen zonder hierom de voorgeschreven vormen en vereisten voor de wijzigingen aan de statuten te moeten naleven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

In geval van benoeming van nieuwe zaakvoerders door de algemene vergadering zal deze hun bevoegdheid, bezoldiging en de duur van hun mandaat vaststellen.

Omvang van de bevoegdheid van de zaakvoerder(s) en de wijze waarop hij deze uitoefent;

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, alleen handelend, aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in recht als eiser en verweerder,

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen ervan overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Winstverdeling:

Het batig saldo van de resultatenrekening na aftrek van de algemene en uitbatingkosten, maatschappelijke lasten, nodige afschrijvingen en voorzieningen, maakt de nettowinst van het boekjaar uit.

Van deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij moet evenwel warden hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt aangesproken.

Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvcering, over zijn aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Indien geen enkel voorstel tot aanwending der winsten de eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen bekomt, dan worden deze geboekt als reserves.

Ontbinding en vereffening:

De vennootschap is niet ontbonden door het faillissement, de ontzetting, het kennelijk onvermogen of de

dood van een vennoot of zaakvoerder.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 181 en 182 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij enkele meerderheid van stemmen.

Na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst dienen tot het toekennen aan de vennoten van het volstort en nog niet terugbetaald bedrag van hun aandelen; het overschot zal onder de vennoten verdeeld worden, naar rato hunner respectieve maatschappelijke aandelen, dewelke ieder gelijke recht zullen geven.

Jaarvergadering vennoten:

Een gewone algemene vergadering zal jaarlijks van rechtswege plaats hebben in de gemeente der

zetelplaats van de vennootschap, in de maatschappelijke zetel of in gelijk welk lokaal in de bijeenroepingbrief

aangeduid de derde dinsdag van de maand maart om zeventien uur.

Indien deze datum op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de gewone vergadering plaats de

eerstvolgende werkdag om hetzelfde uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien.

Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgende kalenderjaar.

Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend vijftien.

Benoeming zaakvoerder:

1. Mevrouw LEMAH1EU Eveline Emilie Laure, voornoemd, wonende te 9000 Gent, Brioolstraat 3 bus 2.

2. De heer VAN dEN EECKHOUT Jan, voornoemd, wonende te 9830 Sint-Martens-Latem, Brandstraat 29,

worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur.

Deze benoemingen zullen slechts effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

Hun mandaten zijn onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VOLMACHT

Volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'De Prol Consulting", met zetel te 9000 Gent, Oude Houtlei 118-120, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer De Prol Rudy, of één van zijn medewerkers om aile formaliteiten te vervullen en aile documenten te tekenen die nodig zijn om de vennootschap te laten inschrijven in de Kruispuntbank Ondernemingen en bij de BTW-administratie en om alle wijzigingen aan te brengen aan deze inschrijvingen en ten dien einde alles te doen wat nuttig of noodzakelijk is.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie oprichtingsakte de dato 11 augustus 2014

Notaris Angélique Vandaele

15/05/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mad Woid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 a

1II IluiublMn II

,

NEERGELEGD

- 5 MEI 2015

RECHTBAekti N

in,run1AMnci TF (~FNT

Ondernemingsnr: 0558.978.633

Benaming

(voluit) : Vidsome

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Oude Houtlei 118 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders d.d. 18 april 2015

"Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders op 18/04/2015 wordt de maatschappelijke zetel per

18/04/2015 verplaatst

Van: Oude Houtlei 118, 9000 Gent

Naar: Notarisstraat 1, 9000 Gent"

Jan Van den Eeckhout

Zaakvoerder

Eveline Lemahieu

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VIDSOME

Adresse
OUDE HOUTLEI 118 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande