VIDULUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIDULUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.951.817

Publication

03/02/2015
ÿþRechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Meersstraat 23 bus 0201

(volledig adres)

Onderwerp akte : akte oprichting

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Kelly Spelte, te Evergem, op 19 januari 2015 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIDULUM", met zetel te 9000 Gent, Meersstraat 23 bus 0201, werd opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:'

Oprichters:

1. De heer EVERS Andreas Jean José Henri Martin, geboren te Gerit, op , 6 december 1986, met rijksregisternummer 86.12.06-035.26, ongehuwd, wonende te Jette, Tentoonstellingslaan 378 NO10 (bus 51)

2. De heer VAN AUDENHOVE Vadim Willy Roger, geboren te Gent op 15 januari 1986, met rijksregisternummer 86.01.15-191.08, ongehuwd, wonende te Gent, Meersstraat 23 bus 0201,

3. Mevrouw VAN AUDENHOVE Stephanie Tinneke Elisa Cecile, geboren te Wetteren op 24 november 1982, met rijksregisternummer 82.11.24-326.74, ongehuwd, wonende te Merelbeke, Oude Gaversesteenweg 95 bus 102,

1° Naam: VIDULUM

2° Zetel: 9000 Gent, Meersstraat 23 bus 0201,

3° Doel:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening, evenals in naam en voor rekening van derden

Het aanbieden van transport over de weg van bagage van particulieren en professionelen, zowel binnen de Europese Unie als daarbuiten, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Overige diensten die nauw samenhangen met transportdiensten (wegen, laden, lossen, meten, verpakken) De voorgaande opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan, teneinde haar doel te bereiken maar ook met het oog op het opbouwen, uitbreiden, beheren en rendabiliseren van een patrimonium, alle onroerende goederen oprichten, aankopen, verkopen, huren, verhuren en in leasing geven en nemen, zowel in volle eigendom, blote eigendom als vruchtgebruik. Ze kan ook andere zakelijke rechten vestigen en bekomen, zoals recht van opstal en erfpacht alsmede alle handelingen stellen die van die aard zijn de opbrengst van het onroerend vermogen te bevorderen, zoals ondermeer het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing van deze goederen, het aangaan van leningen en het hypothekeren van haar onroerende goederen teneinde alle verhandelingen mogelijk te maken.

De vennootschap mag tevens voor eigen rekening een roerend patrimonium opbouwen en beheren door het beleggen in, het verwerven, beheren en verkopen van ondermeer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet vastrentende effecten, vastgoedoertificaten, certificaten van gemeenschappelijke beleggingsfondsen, orderbriefjes, promessen, termijnrekeningen, onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, juwelen, antiek en ander materiële zowel als immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking komen,

De vennootschap mag op om het even welke wijze deelnemen aan alle verenigingen, vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig maatschappelijk doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De vennootschap mag belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven.

4° Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het ogenblik waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5° Kapitaal

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : d

Benaming

(voluit) : VIDULUM

(verkort) :

Mod word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

5 182801111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk een fractiewaarde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigend en met stemrecht en zijn op naam,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Dit kapitaal wordt onderschreven door 1° de heer Evers Andreas voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), waarvoor 62 aandelen worden toegekend, 2° de heer Van Audenhove Vadim voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), waarvoor 62 aandelen worden toegekend en door mevrouw Van Audenhove Stephanie voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), waarvoor 62 aandelen worden toegekend

Het kapitaal is volgestort voor een bedrag van zesduizend zeshonderd euro (6.600,00 EUR) als volgt :

- door voornoemde heer EVERS Andreas: tot beloop van tweeduizend tweehonderd euro (2.200,00 EUR) ; - door voornoemde heer VAN AUDENHOVE Vadim: tot beloop van tweeduizend tweehonderd euro (2.200,00 EUR) ;

- door voornoemde mevrouw VAN AUDENHOVE Stephanie; tot beloop van tweeduizend tweehonderd euro (2.200,00 EUR);

Het volgestort gedeelte van de inbreng werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting.

6° Aandelen:

De aandelen zijn op naam.

7° Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt.

indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

Elke zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om daden van bestuur en van beschikking

te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hil is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk voor de

alger0ene vergadering zijn voorbehouden.

Voor alle transacties vanaf tienduizend euro is het gezamenlijk akkoord van aile zaakvoerders vereist.

Bijzondere volmachten "

Ander zijn/haar/hun verantwoordelijkheid kan (kunnen) de zaalcvoerder(s) aan personen, volgens zijnlhaarlhun goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ont-vangstbewijzen'af te leveren door of aan het beheer van Spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door de zaakvoerder(s) aangesteld of afgevaardigd.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij algemene vergadering bezoldigd worden.

8° Vertegenwoordiging

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd.

g° Controle:

De verrichtingen van de vennootschap staan onder controle hetzij van ieder vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten" ("I.A.B "), hetzij door een commissaris, lid van het "Instituut der Bedrijfsrevisoren". De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of ïn voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de aigerrhene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen, indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

10° Vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste za-terdag van de maand juni om 18 uur.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeenge-roepen telkens als het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de venno-ten, die samen tenminste één/vijfde van het maat-schappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oe-fent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

Zowel de jaarvergadering als de algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de zaakvoerder.

Deze oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennoten, tenminste vijftien dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarrekening of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

ledere vennoot mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, al dan niet vennoot. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij tenminste vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven verplichte vermeldingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden.

11° Boekjaar

Het boekjaar loopt vanaf één januari tot en met éénendertiig december van het daaropvolgend jaar,

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarreke-ningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op 'de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhan-digt de zaakvoerder de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het ver-slag van de commissarissen en behandelt de balans.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de juiste toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans en wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, wanneer deze in het bijzonder zijn vermeld in de oproeping.

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd, zoals bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, samen met de documenten vermeld in artikel 98 van het Wetboek van Vennootschappen,

12° Bestemming van de winst:

Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf procent ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aan-deelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

13° Ontbinding:

ln geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend ais vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

14° Vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend in hoedanigheid van vereffeningcomité.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dient het voorstel tot vrijwillige ontbinding te worden voorafgegaan door een verslag van de zaakvoerder, waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud is gevoegd. Een bedrijfsrevisor of een externe accountant maakt hierover verslag op.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de vereffenaars jaarlijks een jaarrekening voor te legen aan de algemene vergadering. De jaarrekening dient tevens gepubliceerd te worden. Overgangsbepalingen

1/De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni tweeduizend en zeventien om 18 uur.

2/Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en wordt afgesloten op 31 december 2016.

3/Bij algemeenheid van stemmen en onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door deze vennootschap door neerlegging van het uittreksel ter griffie van de rechtbank, beslist de algemene vergadering:

1.het aantal zaakvoerders vast te stellen op drie;

2,te benoemen tot zaakvoerders:

voornoemde heer EVERS Andreas

voornoemde heer VAN AUDENHOVE Vadim

voornoemde mevrouw VAN AUDENHOVE Stephanie

hier aanwezig en die verklaren dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

De benoeming gebeurt voor een onbepaalde duur.

4Noor het geval de vennootschap zou worden benoemd als bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité zal er optreden als vast vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon x de heer Van Audenhove Vadim

5/ De zaakvoerders geven bijzondere volmacht voor het vervullen van alle formaliteiten inzake Kruispuntbank van Ondernemingen en Belasting over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.)'aan "Rasschaert & partners" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de vorm van een burgerlijke vennootschap, met zetel te Merelbeke, Driekoningenplein 3 bus 102, alsook aan al haar aangestelden, met recht van in de plaats stelling.

6/ De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 oktober 2014. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kelly Spelte

geassocieerd notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

-afschrift van het proces-verbaal mlet bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/04/2015
ÿþ1IIw~u~~ui~i~~~Miiu

1 060802*

Bitrtb In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te makankopie

na neerlegging ter griffie va de IGE RG E LEG D

" 15 APR. 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

I.lad PDF 11.1

Ondernemingsnr : 0568.951.817

Benaming (voluit) : VIDULUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9000 Gent, Meersstraat 23 bus 0201

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Tekst

De zaakvoerder, Mevrouw Stephanie Van Audenhove, heeft beslist om met

ingang van 1 maart 2015 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar

Nekkerputstraat 269 te 9000 Gent

Stephanie Van Audenhove

zaakvoerder

Op de laatste blz. van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VIDULUM

Adresse
MEERSTRAAT 23, BUS 0201 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande