VIENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.141.218

Publication

24/12/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

i

*122 64 9*

Ondernemingsnr : 0477.141.218

Benaming

(voluit) : Viens in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : cvba

Zetel : Emiel Lossystraat 19, 9040 Sint-Amandsberg

(volledig adres)

Onderwerp akte : Openbaarmaking van de sluiting van de vereffening

Uit de notulen van twee buitengewone algemene vergaderingen die werden gehouden op 15 november en 30 november 2012 blijkt dat de vereffenaar verslag heeft gegeven over het beheer en het gebruik van de waarden van de vennootschap.

De heer Thyrion Lieven, Golflaan 23, 9830 Sint-Martens-Latem, werd als commissaris benoemd met als opdracht verslag uit te brengen over het beheer van de vereffenaar. Het verslag van de commissaris betreffende de rekeningen van de liquidatie werd aanvaard, de rekeningen van de liquidatie werden goedgekeurd en zonder uitzondering en zonder voorbehoud werd volledige ontlasting verleend aan de vereffenaar, de heer Onghena Herwig, voor zijn beheer als vereffenaar. De vereffening werd afgesloten en er werd vastgesteld dat de vennootschap "Viens cvba" definitief opgehouden heeft te bestaan. De vergadering heeft nog beslist dat de boeken tenminste vijf jaar zullen bewaard worden bij de heer Onghena Herwig, voornoemd, die dit op zich heeft genomen. Voor ontledend uittreksel.

Onghena Herwig

Vereffenaar

Keelei9d : kom, vomi» dd. ÇÀb Pola,,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

13 DEC. 2.012

RECHTBANK VAN

KOOPHANtfeteTE GENT

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 13.07.2012 12304-0231-010
17/11/2011
ÿþ Nod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

0 NOV. 2011

R 1:Ci m3dime-'A.Y

KpOPH:1\'I)E1. rF C>;VT

IIII !III !III !III 11111 HIll IIII 111111111 IJJ

*11173013"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0477.141.218

Benaming

(voluit) : VIENS

Rechtsvorm : Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9040 Sint-Amandsberg, Emiel Lossystraat 19

Onderwerp akte : ONTBINDING EN IN VEREFFENING STELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren te Nazareth, op achtentwintig september tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te DEINZE op negenentwintig september tweeduizend en elf. Boek 505, Blad 22, Vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Voor de ea. Inspecteur, (getekend), Colombie Koen, Adj.-Financieel assistent", dat buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VIENS", met maatschappelijke zetel te 904 Sint-Amandsberg, Emiel Lossystraat 19, en met ondernemingsnummer 0477.141.218, de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, de heer Lieven Delva, vertegenwoordiger van de burgerlijke CVBA PVMD bedrijfsrevisoren, de dato eenentwintig september tweeduizend en elf, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, over de vervroegde ontbinding van de Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VIENS".

Het besluit van de bedrijfsrevisor, de heer Lieven Delva, vertegenwoordiger van de burgerlijke CVBA PVMD bedrijfsrevisoren opgemaakt op eenentwintig september tweeduizend en elf, luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende Lieven Delva, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de burgerlijke CVBA PVMD bedrijfsrevisoren met maatschappelijke zetel te B1020 Brussel, Pagodenlaan 258 en kantoorhoudend te B-9000 Gent, Gustaaf Callierlaan 238, werd schriftelijk aangesteld op 29 juni 2011 door de bestuurders van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Viens", met maatschappelijke zetel te B-9040 Sint-Amandsberg, Emiel Lossystraat 19 en met ondernemingsnummer 0477.141.218, met het verzoek om het controleverslag op te stellen voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van het voorstel tot ontbinding, verklaart dat:

-Onze controleopdracht opgelegd met artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen uitgevoerd werd conform de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle bij het voorstel tot ontbinding van vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid;

-Onder verantwoordelijkheid van de bestuurders de boekhoudkundige staat van activa en passiva per 30 juni 2011 met gebruik van liquidatiewaarden werd opgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap, met een balanstotaal van 5.087,39 euro en een netto-passief van 7.938,66 euro.

-Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de staat van activa en passiva per 30 juni 2011 opgesteld door de bestuurders de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre dat de vooruitzichten van de bestuurders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar(s) en onder voorbehoud dat wij in de onmogelijkheid verkeren van het feit om eventuele risico's in te schatten op fiscaal of sociaal vlak die zouden kunnen voortkomen uit controles verricht door de bevoegde overheden.

Gent, 21 september 2011

(getekend)

Burgerlijke CVBA PVMD Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door Lieven DELVA, bedrijfsrevisor."

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf.

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de vennootschap te ontbinden en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Er komt derhalve van rechtswege een einde aan het mandaat van de zaakvoerders van de vennootschap. Er wordt kwijting gegeven aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel:

-de heer Herwig Onghena, voornoemd.

De heer Herwig Onghena wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen. De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

Ior

Magen bij hef Bélgisch Sfà f"sblàd 17011/2011 Annexes dn 1VTónifeur berge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VIERDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

-vervanging van artikel één, paragraaf één door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en is in vereffening. Haar benaming luidt "VIENS";

-vervanging van artikel drie door de volgende tekst: "De vennootschap bestaat met ingang van tien augustus tweeduizend en elf, enkel nog voor haar vereffening".

Alle voorgaande beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(Getekend) Jozef Verschueren

Notaris te Nazareth

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie, bevestiging benoeming vereffenaar d.d. 1911012011.

~rc.U1~t~ y 204-'

1º%~J~..~ ~ *eA:1 á~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.06.2011 11211-0397-011
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.11.2009, NGL 04.12.2009 09880-0006-011
07/04/2009 : GEA026967
30/10/2008 : GEA026967
28/06/2007 : GEA026967
04/08/2006 : GEA026967
13/07/2006 : GEA026967
17/06/2005 : GEA026967
09/06/2004 : GEA026967

Coordonnées
VIENS

Adresse
EMIEL LOSSYSTRAAT 19 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande