VIEREL

Société en commandite simple


Dénomination : VIEREL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 500.799.419

Publication

26/11/2012
ÿþMod 2.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1111111J11111011Aell

i NOV. 2032

Rt~CHTBAUK. R1 KOOPhtANDENC~t~ r" jl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 0 0-- SBLIAJ

Benaming

(voluit) : VIEREL

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Baarledorpstraat, 62 te 9031 Drongen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte de dato acht oktober twee duizend en twaalf, geregistreerd te Gent op 5 november twee duizend en twaalfs, zeven bladen, geen verzending, boek 476, blad 63, vak 24, ontvangen vijfentwintig euro, getekend voor de e.a. inspecteur Anja WILLEMS., blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht met de heer Ludo Claeys en mevrouw Linda Van der Stede als gecommanditeerde of beherende vennoten en de heer Lode Claeys en mejuffrouw Lisa Claeys ais commanditaire of stille vennoten

ARTIKEL 1 : Vorm - maatschappelijk doel

De vennootschap neemt de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De" maatschappelijke benaming luidt: " VIEREL ".

De heer Ludo Claeys vermeldt onder sub 1) en mevrouw Linda Van der Stede vermeld onder sub 2) zijn gecommanditeerde vennoten. Zij zijn solidair en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van onderhavige vennootschap.

De heer Lode Claeys vermeld onder sub 3) en mejuffrouw Lise Claeys vermeld onder sub 4) zijn louter commanditaire vennoten of stille vennoten en zijn slechts verantwoordelijk ten belope van hun inbreng.

ARTIKEL 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9031 Drongen, Baarledorpstraat, 62.

Hij kan overgebracht worden naar eender welke plaats in België, door eenvoudige beslissing van de

zaakvoering, te publiceren in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden in België of In het buitenland, alleen of in sPmenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

a) het ondernemen van alle openbare en private bouwwerken en onder meer de grondwerken, de ruwbouw, de algemene bouwwerkzaamheden, de restauratie, de voeg - en pleisterwerken, de schrijnwerkerij, het dakdekken en isoleren, het vloeren, het schilderen, het coordineren van bouwwerken, de binnenhuisinrichting, de sanitaire installaties alsmede de uitvoering van alle montage en constructiewerken.

b) het kopen, verkopen, invoeren, uitvoeren, huren, verhuren, van aile producten, materialen, evenals outillering die betrekking hebben tot de bouwsector in het algemeen. De vennootschap kan handelen in eigen naam of voor rekening van derden of bij deelneming en zowel mag optreden als bouwheer dan als tussenpersoon.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

c) alle werkzaamheden inzake dakdekking, isolering van gebouwen, de metaalconstructie, assemblage, lassing, solderingswerken, afbraakwerken,. Het verfraaien van gebouwen ondermeer de schildering, behangen, binneninrichting en buiteninrichting, de aanleg van opritten, parken, parkeerplaatsen en dergelijke

d) alle werkzaamheden met betrekking tot onderhoud en restauratie van zowel private als openbare gebouwen, terreinen, parken, bossen, sportvelden, vrijetijdsuitrustingen en accommodaties,

e) het organiseren van sportevenementen, vrijetijdsactiviteiten, tentoonstellingen, vertoonactiviteiten,

parades,

culturele manifestaties evenals opleidingen in deze materies e.a.

f) de groot- en kleinhandel, de aan- en verkoop, hetzij rechtsreeks, hetzij als tussenpersoon, de uitvoer en invoer, de verwerking en bewerking van bomen, allerlei hout en houtproducten, van bouwmaterialen en aanverwante producten en onderhoudsmaterialen, de bosontginning, de bosaanplantingen, landbouwuitbatingen en veeteelt in al haar vormen.

g) Het vervoer voor eigen rekening en rekening van derden , van goederen, dieren of andere zaken in het binnenland en het buitenland voor zover de plaatselijke wetgeving het toelaat, evenals de opslag, overslag, expeditie en distributie. Zij kan optreden als tussenpersoon voor gelijkaardige handelingen van ondernemingen met een rechtstreeks of onrechtstreeks doel met betrekking tot transport, materieel of uitrusting aangaande het transport.

h) De aankoop en verkoop van alle levend vee, vleeswaren en aanverwante producten, in het algemeen de handel in alle levende dieren evenals de bijkomende producten zoals dieren- en veevoeders, verzorgingsproducten en -materialen.

i) Het verzorgen van vervoer, opslag, overslag en distributie van aile levend vee en dieren, vlees, vleeswaren en aanverwante producten;

j)De uitbating in het algemeen van alle landbouwbedrijven, landbouwgronden, landbouwproducten, landbouwmachines, landbouwmateriaal en veeteelt in het algemeen.

k)De uitbating van optiek-zaken, winkels, centra, evenals de inrichting, de handel in alle aanverwante

producten

aangaande optiek, didactisch materiaal, organisatie en opleiding

I) De uitbating van haarkapsalons voor dames, heren en kinderen evenals het verstrekken van schoonheidszorgen, gelaatsverzorging, grimeren, geven van massages en alle andere niet-medische zorgen, het verlenen van diensten voor manicure en pedicure. De groot-en kleinhandel in schoonheids- en verzorgingsproducten, kappersproducten, reukwaren, toiletartikelen, kleine fantasieartikelen, fantasiejuwelen, fantasiekledij. e.d. evenals het organiseren van shows en voorstellingen verbonden aan de mode en de kappersbranche.

m) het uitbaten van een atelier voor grafische kennis en doeleinden, het verstrekken van publicaties inzake culturele en vrijetijds manifestaties; het organiseren van shows en voorstellingen verbonden aan de grafische en beeldende kunst; Het maken en ontwerpen van alle vormen van reclame, advertenties en de media communicatie in het algemeen; et uitbaten van alle reclame agentschappen, pers- en media kantoren zijnde in eigen naam of als tussenpersoon; De handel in het algemeen van alle reclame artikels, gadgets en aanverwante producten;

n)De uitbating, het bestuur, het beheer van horeca  zaken, meer in het bijzonder : restaurants, snackbars, eethuisjes, feestzalen, discotheken, clubs ( dancings ), cafetaria's, drankgelegenheden, frituren, e.a.... De organisatie van dienstverlening m.b.t. catering in het algemeen evenals de organisatie van festiviteiten, traiteurdiensten, jaarbeurzen en andere gastronomische evenementen. De uitbating van distributiecentra, winkels of handelsoppervlakten met betrekking tot gastronomie en voeding. De administratieve, technische en logistieke bijstand van commerciële eenheden of ondernemingen uit de voedingssector. De handel in het algemeen van goederen, levensmiddelen, eetwaren, dranken en alle andere voedingsproducten

Zij kan met inbegrip van roerende en onroerende verrichtingen, alle rechtshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van aard zijn dit te begunstigen.

Zij mag ondermeer belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardige of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De. vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordelen van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Dit voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan; kortom, alle verrichtingen te doen van onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven;

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en de verhuring ervan;

Zij mag eveneens alle financiële, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere manier in iedere vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid.

In het algemeen mag zij alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen

bevorderen.

Zij mag de mandaten van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan in het algemeen alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken en te bevorderen.

ARTIKEL 4: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, met ingang van vandaag. Zij wordt niet ontbonden door het faillissement of het onvermogen van de commanditaire of van de gecommanditeerde vennoten.

ARTIKEL 5: Maatschappelijk kapitaal - inbrengen - deelbewijzen

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 20.000,00 Euro. Het wordt vertegenwoordigd door 200 deelbewijzen die elk 11200 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL 8: Overdracht van deelbewijzen

Geen enkele vennoot kan zijn deelbewijzen overdragen, noch zich verenigen met een andere persoon met betrekking tot-zijn deelbewijzen, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de andere vennoten.

ARTIKEL 10: Zaakvoering - bevoegdheden

De heer Ludo Claeys vermeldt onder sub 1) en mevrouw Linda Van der Stede vermeldt onder sub 2) zijn de zaakvoerders van de vennootschap.

Ter dien einde beschikken zij over de bevoegdheid om daden van beheer en beschikking te stellen in de meest ruime zin, om alle daden te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de realisatie van het maatschappelijk doel.

De zaakvoerders kunnen, onder hun eigen verantwoordelijkheid, één of meerdere mandatarissen aanstellen, waarvan zij de bevoegdheid preciseren. Deze mandaten kunnen op elk ogenblik door hun herroepen worden.

Zij kunnen het dagelijks beheer van de maatschappelijke belangen toevertrouwen aan eender welke persoon naar zijn keuze.

De commanditaire vennoot mag, zelfs krachtens een volmacht, geen enkele daad van beheer stellen. De raadgevingen en berichten, de controle en toezichtopdrachten verbinden de commanditaire vennoten niet.

ARTIKEL 11: Handtekening



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke handtekening behoort toe aan de zaakvoerders, en evenwel aan de directeurs volmachthouders aan wie zij gedelegeerd wordt door een zaakvoerder, binnen de grenzen vastgesteld door deze laatste, overeenkomstig artikel 10 hierboven.

ARTIKEL 14: Algemene vergadering

De algemene vergadering bestaat uit de gecommanditeerde of beherende en de commanditaire of stille vennoten.

De gewone algemene vergadering komt bijeen de laatste vrijdag van de februari om 19 uur.

Deze algemene vergadering keurt de balans en de jaarrekening goed en geeft ontlasting aan de zaakvoerders ongeacht het aantal aanwezige aandeelhouders.

. Daarenboven moet de zaakvoering buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens wanneer de belangen van de vennootschap dit vereisen.

De oproeping voor de algemene vergaderingen bevat de dagorde, de plaats, de dag en het uur, waar zij gehouden wordt. Zij worden gedaan door de zaakvoering, tien dagen voor de algemene vergadering, bij middel van een aangetekende brief, of bij gewone brief indien de vennoten hiermee akkoord gaan.

ARTIKEL 16: Aantal stemmen

Elk maatschappelijk deelbewijs geeft recht op één stem.

ARTIKEL.'18: Wijziging van de statuten

De algemene vergaderingen die tot doel hebben :

- statutaire wijzigingen;

- vervroegde ontbinding van de vennootschap;

- wijziging van rechten van de gecommanditeerde of beherende en de commanditaire of stille vennoten; - wijziging van de inbreng;

- beraadslagen bij meerderheid van drie/vierden der stemmen.

ARTIKEL 19: Maatschappelijk boekjaar - verdeling

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 september van elk jaar en sluit af op 31 Augustus van het volgend jaar.

Het positief saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten, noodzakelijke afschrijvingen en de fiscale provisie, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Deze winst wordt verdeeld onder alle vennoten, ten belope van hun deel in het maatschappelijk vermogen. De algemene vergadering, die beraadslaagt met een drie/vierde meerderheid kan echter beslissen :

1)dat het geheel of een gedeelte van de winst aan een reserve- of voorzieningsfonds wordt besteed, of overgedragen wordt naar het volgend boekjaar.

2)óver alle andere aanwending

De niet-overgedragen verliezen, indien deze zouden voorkomen, worden verdeeld over de vennoten, in de mate van hun inbreng, zonder dat de commanditaire vennoten evenwel voor een hoger bedrag dan hun inbreng kunnen gehouden zijn.

OVERGANGSMAATREGELEN

Het eerste boekjaar, dat heden aanvangt, zal afgesloten worden op 31 Augustus 2014 (31.08.2014).

De gewone algemene vergadering komt voor het eerst bijeen in het jaar 2015.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tot nadere beslissing van de algemene vergadering.

Voor zover de statuten van de vennootschap.

Voet-beíiotidén.' aan het Belgisch Staatsblad te gelijkertijd neergelegde statuten

Ludo Claeys

zaakvoerder

Linda Van der Stede zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 _ Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik t3 vernielden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
VIEREL

Adresse
BAARLEDORPSTRAAT 62 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande