VIGAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIGAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.214.963

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 15.07.2014 14307-0313-012
24/07/2014
ÿþill

*14143067

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

14 DDR 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.214.963

Benaming (voluit) : VIGAS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Feelbosstraat 2 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp(en) akte : doelsuitbreiding

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor Meester Philippe

FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, Flamant Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde op 7 juli 2014, neergelegd voor registratie, werden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing: ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014.

De aanwezige vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Tweede beslissing: doelsuitbreiding

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteit: "de studie, uitvinding, ontwikkeling, fabricatie, handel, import en export, aan- en verkoop van apparatuur, toestellen en instrumenten, producten en goederen, implantaten en prothesen, en alle toepassingen daarvan met een chemisch, medisch of biologisch doel of toepasbaar in die domeinen".

Derde beslissing: aanpassing van de statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissing en artikel 3 van de statuten na punt 3 aan te vullen met volgende tekst: "4. de studie, uitvinding, ontwikkeling, fabricatie, handel, import en export, aan- en verkoop van apparatuur, toestellen en instrumenten, producten en goederen, implantaten en prothesen, en alle toepassingen daarvan met een chemisch, medisch of biologisch doel of toepasbaar in die domeinen".

Vierde beslissing: coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse.

Tegelijk hierbij neergelegd:

- de uitgifte van het voormeld PV;

- bijzonder verslag van de zaakvoerders;

- balans afgesloten op 31 mei 2014

- onderhandse lastgeving Siau Gauthier;

- gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/01/2014
ÿþe.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudel

aan het

Belgisch

Staatsbla

Oudenaarde

3 0 DEC. 2013

Griffie

*19010999*

I

Ondernemingsnr : 0832.214.963

Benaming (voluit) : VIGAS

(verkort) :





Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Feelbosstraat 2 - 9690 Kluisbergen

Onderwerpen) akte : statutenwijziging

Tijdens de buitengewone algemene vergadering gehouden voor Meester Philippe

FLAMANT, notaris met standplaats te Ronse, zaakvoerder van de BVBA "Notaris, Flamant Philippe, Notaire", met zetel te 9600 Ronse, Charles Vandendoorenstraat 12, BTW BE 0476.868.232 RPR Oudenaarde op 19 december 2013, neergelegd voor registratie, werden de volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen

Eerste beslissing: Lezing verslagen

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 10 december 2013 met betrekking tot de voorgenomen inbreng in natura in toepassing van artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten hebben tevens kennis genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "BDO Bedrijfsrevisoren ", met zetel te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 -- Blok K vertegenwoordigd door Koen De Brabander, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura. Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

`Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VIGAS, bestaat uit de inbreng van de schuldvordering in rekening-courant, door de vennootschap B&P CONSULTANTS NV, voor een inbrengwaarde van 1.495.679,59 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van de continuïteit en het herstel van de financiële toestand van de vennootschap, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.496 aandelen van de BVBA VIGAS, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA VIGAS en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Merelbeke, 10 december 2013"

Tweede beslissing: Individuele verzaking van het voorkeurkeurecht

Alle =vennoten hier aanwezig of vertegen`wtordigd verklaren individueel 'te'verzaken aan et

voorkeurrecht hun toegekend.

Derde beslissing: Kapitaalverho,ging

a) voorstel kapitaalverhoging

De buitengewone algemene vergadering stelt voor om het kapitaal te verhogen met één miljoen negenhonderdduizend euro (1.900.000,00 EUR) door enerzijds een inbreng in natura van een schuldvordering in rekening courant die de NV "B & P CONSULTANTS" met zetel te 9690 Kluisbergen, Feelbosstraat 2, RPR Oudenaarde 0400.211.310 heeft op de vennootschap ten bedrag van één miljoen vierhonderd vijfennegentigduizend zeshonderd negenenzeventig euro en negenenvijftig cent (1.495.679,59 EUR) en anderzijds een inbreng in geld door zelfde vennootschap NV "B & P CONSULTANTS" voor een bedrag van vierhonderd en vierduizend driehonderd twintig euro en éénenveertig cent (404.320,41 EUR). Deze inbreng wordt vergoed door de gezamelijke creatie van duizend negenhonderd

(1.900) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen;

Het is de uitdrukkelijke wil van zowel de inbrengende partij als de ontvangende partij om de waarde van de aandelen die als tegenprestatie voor deze inbreng in natura worden toebedeeld te bepalen op 1.000,00 euro per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering keurt dit besluit eenparig goed.

b) Verwezenlijking van de inbreng

Is hier tussengekomen : de voornoemde vennootschap "B & P CONSULTANTS", opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Georges Dewinter-Demeesters" bij akte verleden voor notaris Jean Vanimpe te Ronse op vijfentwintig maart negentienhonderd zesenzestig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien april negentienhonderd zesenzestig onder het nummer 9105 en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 9 juli 2010, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 juli 2010, onder het nummer 10112161. Vennootschap ingeschreven in het rechtspersonenregister Oudenaarde met ondernemingsnummer 0400.211.310 en met B.T.W.-nummer BE400.211.310.

Hier vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 14 van de statuten door haar gedelegeerd-bestuurder, de heer Siau Bernard, daartoe benoemd tijdens de algemene vergadering van 30 juni 2008, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 december nadien, onder het 08195822.

Die, na voorlezing van het bovenstaande, verklaart haar schuldvordering ten belope van 1.495.679,59 euro in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Vervolgens verklaart zij tevens een inbreng in geld te doen ten belope van 404.320,41 euro. Deze inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE27 7310 3632 6673 op naam van de vennootschap "VIGAS" bij de KBC Bank, te Brussel, agentschap KBC BC Zuid Vlaanderen, te Kortrijk, zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 18 december 2013.

c) Vaststelling kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is

zodat het kapitaal van de vennootschap wordt gebracht van honderdduizend euro

(100.000,00 EUR) op twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR) vertegenwoordigd door

tweeduizend (2.000) aandelen.

Vierde beslissing: Aanpassing van de statuten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en

artikel 5 van de statuten te veranderen in de volgende tekst:

"Artikel 5.- KAPITAAL.

Voort

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - VArttntn

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twee miljoen euro (2.000.000,00 EUR). Het wordt

vertegenwoordigd door tweeduizend (2.000) aandelen op naam zonder aanduiding van

nominale waarde"._ _

Vijfde besíissint : Volmacht aan de z ákvoerdérg-met" het oog op' cïe t i oér ig" van'de genomen besluiten

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren, met inbegrip van de coördinatie van de statuten, met mogelijkheid van de indeplaatsstelling.

Zesde beslissing: Volmacht administratieve formaliteiten

De vergadering beslist als bijzondere gevolmachtigden aan te stellen: mevrouw Nathalie VAN GASTEL, mevrouw Myriam DIETENS en mevrouw Martin DE VRIEZE, alleen handelend en met bevoegdheid van indeplaatsstelling, allen woonst kiezende te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, kortom alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze kapitaalsverhoging.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe FLAMANT te Ronse.

Tegelijk hierbij neergelegd: de uitgifte van het voormeld PV; de gecoördineerde statuten; het verslag van de bedrijfsrevisor; het verslag van de zaakvoerder; 2 onderhandse lastgevingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 10.07.2013 13293-0572-011
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12320-0557-011
05/01/2011
ÿþ Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Feelbosstraat 2 - 9690 Kluisbergen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe FLAMANT te Ronse op 23 december 2010, neergelegd vóór registratie, blijkt dat:

1. De heer SIAU Bernard Léopold Gustave Jacques, geboren te Ronse op 19 januari 19511 (nationaal nummer 510119-229-85) , echtgenoot van mevrouw DE VEYT Marie-Anne Joseph Marcelle, geboren te Ronse op 14 januari 1954 (nationaal nummer 540114-180-56), wonende te 9690 Kluisbergen, Feelbosstraat 2.

Gehuwd te Ronse op 27 oktober 1978 onder het stelsel der zuivere scheiding van; goederen krachtens huwelijkscontract verleden voor notaris Herman Wierinck te Ronse op 16 oktober 1978, ongewijzigd tot op heden, zoals hij het verklaart.

2. De heer SIAU Vincent Gaston Monique Gustave Georges Bernard, geboren te Ronse op 9 januari 1981 (nationaal nummer 81.01.09-019.61), ongehuwd, gedomicilieerd en wonende te 9690 Kluisbergen, Feelbosstraat 2;

3. De heer SIAU Gauthier Philippe Françoise Léopold Paul Bernard, geboren te Ronse op; 24 december 1985 (nationaal nummer 85.12.24-089.90), ongehuwd, gedomicilieerd en wonende te 1050 Elsene, Kroonlaan 172/b013.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "VIGAS" hebben. opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9690 Kluisbergen, Feelbosstraat 2.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt honderdduizend euro (100.000,00 EUR), verdeeld in honderd .(100) aandelen zonder vermelding van nominale: waarde.

Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van': duizend euro (1.000,00) per aandeel, als volgt:

- door de Heer Siau Bernard: zestig (60) aandelen, hetzij voor zestigduizend euro (60.000,00 EUR);

- door de Heer Siau Vincent: twintig (20) aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (20.000,00 EUR);

- door de Heer Siau Gauthier: twintig (20) aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (20.000,00 EUR);

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd: gedaan ten bedrage van 100% door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij honderdduizend euro (100.000,00 EUR) is gedeponeerd op een bijzondere rekening; nummer 731-0151697-61 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de KBC. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~

IUII llhI llJI 11111 IIII III IIll IIII III II

" iiooaoas"

___..

Ondernemingsnr: ~~3~ ~ily

Benaming

(voluit) : VIGAS

Oudenaarde

2 7 DEC. 2010

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2. het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle

verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De jaarvergadering zal gehouden worden op dertig juni van elk jaar om zeventien uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de laatste werkdag van de maand juni.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een andere communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf vennoot dient te zijn. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslij st, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de .vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Behoudens hetgeen bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.-

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. Indien geen voorzitter aangesteld werd, wordt het college voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder; indien rechtspersonen tot zaakvoerder benoemd werden, is de leeftijd van de vaste vertegenwoordigers determinerend. ln geval van staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Boor-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

. 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de', besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 23 december 2010 en zal worden afgesloten op 31 december 2011.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDERS.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders:

- de Heer Siau Benard, voornoemd;

de Heer Siau Vincent, voornoemd;

- de Heer Siau Gauthier, voornoemd;

Allen hun mandaat uitdrukkelijk aanvaardend.

Het mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer Godefroid Marc, wonende

te 9600 Ronse, Stooktstraat 251, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving

en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank

van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de

BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale

verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Opgemaakt door notaris Philippe Flamant te Ronse.

Hierbij neergelegd een uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIIIRMW 111

Gent

A/deltng Oudenaaede

0 1 JUNI 2015

- Griffie

Ondernemingsnr : BE0832.214.963

Benaming

(voluit) : VIGAS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : FEELBOSSTRAAT 2 , 9690 KLUISBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders dd 19 november 2014.

De Buitengewone Algemene Vergadering bevestigt het einde van het mandaat als zaakvoerders van de heren Bernard Siau, Vincent Siau en Gauthier Siau met ingang van 19/11/2014. De Buitengewone Algemene Vergadering benoemt tot nieuwe zaakvoerder met ingang van 19/11/2014 de BVBA GGDS Consult, Borsbekestraat 41, 9551 Ressegem, met als vast vertegenwoordiger de heer Geert Gijsels.

Getekend : Mr Geert Gijsels, vertegenwoordiger van de zaakvoerder GGDS Consult

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op~de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 18.07.2016 16327-0519-016

Coordonnées
VIGAS

Adresse
FEELBOSSTRAAT 2 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande