VILLA EMMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VILLA EMMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.703.513

Publication

27/03/2013
ÿþModword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van defeE RG E LEG D

I rl,.., i ~~" 4 "

1 h~

iu

1

*13098979*

bel

ar

Be Sta

1 s MAART 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsvr : 0521.703.513

Benaming

(voluit) : VILLA EMMA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent Wondelgem, Industrieweg 76

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 4 maart 2013, gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap

Kennisname van het ontslag van de heer Peter Balcaen, wonende te Zulte, Bokstraat 91B, als vaste vertegenwoordiger van de NV OTRECO.

Kennisname van de aanstelling door NV OTRECO van de heer Etienne Declercq, wonende te Knokke-Heist, Roodborstjeslaan 9, als nieuwe vaste vertegenwoordiger van de NV OTRECO.

NV OTRECO

zaakvoerder

Declercq Etienne

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het $elgisch Staatsblad -27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301428*

Neergelegd

04-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521703513

Benaming (voluit): Villa Emma

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9032 Gent, Industrieweg 76

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Dirk Declercq met standplaats te Zwevegem op één maart tweeduizend en dertien, neergelegd ter registratie, en waarvan hier een ontledend uittreksel volgt, blijkt :

Dat navermelde rechtspersonen, volgende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht :

1° De naamloze vennootschap « OTRECO », met zetel te 9032 Gent, Industrieweg 76.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0432.483.210 en B.T.W.-nummer BTW BE 0432.483.210.

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche te Knokke-Heist, op zes november negentienhonderd zevenentachtig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vier december nadien onder het nummer 871204-49 en werd omgevormd in een naamloze vennootschap bij procesverbaal verleden voor notaris Jan Boeykens, te Antwerpen, op zesentwintig maart negentienhonderd tweeënnegentig, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig april daarna, onder nummer 920430-533.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor notaris Pascal Denys, te Zwevegem, op vierentwintig september tweeduizend en tien, verschenen in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertien oktober daarna, onder nummer 10150116.

2° De naamloze vennootschap « PARAPHARM PLUS » met zetel te 8500 Kortrijk, Koning Leopold I-straat 22.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0454.447.473 en B.T.W.-nummer BTW BE 0454.447.473.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Henry Van Caillie te Brugge op zeventien februari negentienhonderd vijfennegentig, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna onder het nummer 1995-03-09/207.

Waarvan de statuten tot op heden niet werden gewijzigd.

3° De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « SALDEC », met zetel te 8800 Roeselare, Sint-Alfonsusstraat 26.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0806.774.239 en B.T.W.-nummer BTW BE 0806.774.239.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Lommée te Zedelgem op zesentwintig september tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien oktober daarna onder het nummer 08161432.

4° De commanditaire vennootschap op aandelen « T.R.D. », met zetel te 8500 Kortrijk, Bosstraat

15.

De vennootschap bezit het ondernemingsnummer 0417.053.478 en B.T.W.-nummer BTW BE 0417.053.478.

Opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Yves Ameye te Roeselare op negenentwintig maart negentienhonderd zevenennegentig en werd omgevormd in een commanditaire vennootschap op aandelen bij procesverbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Heyde te Rumbeke/Roeselare op één september tweeduizend, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van éénentwintig september daarna, onder nummer 000410.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Joseph Thiery-Vander Heyde te Rumbeke/Roeselare op dertig juni tweeduizend en tien, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van vijf augustus daarna, onder nummer 10117497.

Naam : De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Villa Emma".

Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9032 Gent-Wondelgem, Industrieweg 76.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- Onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

-Beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening, als voor rekening van derden, en betreffen onder meer:

1. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand, het waarnemen van mandaten als bestuurder of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

2. Advies, bijstand en know-how verlenen in alle domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfs-en financieel beheer, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

3. Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,

managementvennootschap, syndicus, makelaar, aannemer, handelaar, expert, commissionair, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen, voor zoverre daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen.

4. Land- en tuinbouwgronden verpachten of zelf land- en tuinbouwbedrijven uitbaten.

5. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, serviceflats, rusthuizen, winkels, horecauitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

6. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin, met uitzondering van de activiteiten die vallen onder het toepassingsgebied van de kaderwet van één maart negentienhonderd zesenzeventig tot reglementering van de beroepstitel en het Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig; alle bemiddeling; dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; agent en/of makelaar in verzekeringen, eveneens voor Belgische en voor buitenlandse vennootschappen; leasing, financieringen en leningen; verwerven, bouwen, ruilen, laten bouwen, verbouwen, in huur geven of nemen, onderhuren of -verhuren, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten, beheren van alle onroerende goederen in de breedste zin, zoals, appartementen, kantoren, winkels, woningen, studentenhomes, gronden, wouden, waters en domeinen.

Bovenstaande opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag deze handelingen verrichten voor eigen rekening en/of in eigen naam en/of voor rekening van derden.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

In zoverre de wet dit niet verbiedt; om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontroleerd door de Commissie voor Bank-, Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het verlenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Samenstelling van het kapitaal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZESHONDERDDUIZEND EURO (600.000,00 EUR). Het

wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen op naam zonder nominale waarde, die

ieder één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen, hetzij :

- honderdtachtig (180) aandelen van de categorie A

- honderdtwintig (120) aandelen van de categorie B

- honderdvijftig (150) aandelen van de categorie C

- honderdvijftig (150) aandelen van de categorie D

Het kapitaal werd bij de oprichting volgestort, ten belope van honderdtwintigduizend euro, te weten op elk aandeel één/vijfde.

De ondergetekende notaris bevestigt dat het kapitaal werd volgestort ten belope van honderd twintigduizend euro (120.000,00 EUR) op een bijzondere rekening onder nummer BE44 7380 3782 2645 bij de KBC Bank geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Villa Emma .

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerders worden verplicht voor één/vierde uit een lijst van, minstens twee, kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie A, voor één/vierde uit een lijst van, minstens twee, kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie B, voor één/vierde uit een lijst van, minstens twee, kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie C en voor voor één/vierde uit een lijst van, minstens twee, kandidaten voorgedragen door de vennoten van categorie D gekozen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, vertegenwoordigd door één zaakvoerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstverdeling-reserves-vereffening :

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

Boekjaar : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Jaarvergadering :

De jaarvergadering zal elk jaar gehouden worden de laatste maandag van de maand juni om

elf uur.

Beraadslagingen :

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten.

Overgangsbepalingen :

1/ Het eerste maatschappelijk boekjaar van de vennootschap vangt aan vanaf de neerlegging

van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om

te eindigen op éénendertig december tweeduizend en veertien.

2/ De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en vijftien.

3/ Er wordt thans geen commissaris benoemd.

4/ De vennootschap neemt de verbintenissen op zich die in haar naam en voor haar rekening

werden aangegaan vanaf één februari tweeduizend en dertien.

5/ Tot niet-statutaire zaakvoerders werden benoemd voor onbepaalde duur :

1. De naamloze vennootschap  OTRECO , met als vaste vertegenwoordiger: de heer Peter Balcaen, wonende te Zulte, Bokstraat 9/B; gekozen uit de lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de categorie A;

2. De commanditaire vennootschap op aandelen  P.P.G.-GROUP , met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem, Heulestraat 84, RPR BTW BE0438.020.623, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Potteau, wonende te Wevelgem-Gullegem, Heulestraat 84; gekozen uit de lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de categorie B;

3. De heer Arnold Deceuninck, wonende te Roeselare, Keizer Karelstraat 2; gekozen uit de lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de categorie C;

4. De heer Willy Deceuninck, wonende te 8500 Kortrijk, Dokter Lauwersstraat 16; gekozen uit de lijst van, minstens 2, kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders van de categorie D.

Luik B - Vervolg

6/ Volmacht : Er werd volmacht gegeven aan de heer Peter Balcaen, voornoemd, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden in verband met de BVBA  Villa Emma .

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

VOOR DE VENNOOTSCHAP

NOTARIS DIRK DECLERCQ MET STANDPLAATS TE ZWEVEGEM

Tegelijk hiermee neergelegde stukken :

- afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 09.07.2015 15295-0145-011
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 15.07.2016 16327-0140-012

Coordonnées
VILLA EMMA

Adresse
INDUSTRIEWEG 76 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande