VIMAVI

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VIMAVI
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 839.286.857

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 02.04.2014 14081-0261-019
03/11/2014
ÿþ [M'..~1_Evf ~ 81od Wurd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudl aan het Belgiscl

Staatsbla

stop

Ondernemingsnr : 0839.288.857

Benaming

(voluit) : VIMAVI

(verkort) :

1

NEERGELEGD

2 3 OKT. 2014

REE-1TB4l#FMAN KOOPHANpp``ELL,,gh11 GENT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Pontstraat 39 - 9831 beurle

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders

De Bijzondere Algemene Vergadering van 25 september 2014 aanvaardt het ontslag van

- BVBA Pauwels & Partners, met maatschappelijke zetel te 9030 Mariakerke, Kollekasteelstraat 27 en haar

vaste vertegenwoordiger, de heer Paul Pauwels.

In de eerstvolgende jaarvergadering zal hen kwijting worden verleend voor hun uitgeoefend mandaat.

Vervolgens besluit de vergadering, met eenparigheid van stemmen, over te gaan tot de benoeming van nieuwe bestuurders en benoemt tot die functie, met eenparigheid van stemmen, tot na de algemene vergadering van 2020, met ingang vanaf heden:

- NV Moderato, met maatschappelijke zetel te 9040 Sint Amandsberg, Asterdreef 13, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Steven De Lombaerde,

- De heer Bart Luyten, wonende te 2560 Kessel, Torenvenstraat 73A.

De mandaten van hierboven benoemde bestuurders zijn onbezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

De hiervoor benoemde bestuurders, alhier aanwezig, verklaren hun mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van een bestuursmandaat.

Dimver NV

Gedelegeerd bestuurder

met als vaste vertegenwoordiger Dimitri Vermeersch

41

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : rtecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

27/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 26.03.2013 13070-0217-020
26/09/2011
ÿþ11

Mod z.o

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nerd...=ffli

II NEERGELEGD

' 9 e; SEP. 2011

v1N ~`

K{l{?P}1:~?~~~=~i.? F. L~~tiT

Vt'.dû .^,2I!'llrigsilÏ . 83.3. L<<+b " U~~

^'^i:2Ju"r"+i79~r

VIMAVI

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 983. Sint-Martens-Latem, Pontstraat, 39

z,:ua : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche, geassocieerd notaris te Knokke-Heist op 02/09/2011, waarvan huidig uittreksel wordt neergelegd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging op de Rechtbank van Koophandel, blijkt dat de NV VIMAVI naar Belgisch recht met een kapitaal van 331.779,50 euro, vertegenwoordigd door 10.000 aandelen, zonder nominale waarde volledig onderschreven en volstort, werd opgericht.

identiteit van de verschijnende partijen

de heer VERMEERSCH Dimitri Pierre Myriam Martine Eddy, geboren te Deinze, op twee november negentienhonderd drieënzeventig, echtgenoot van mevrouw Stadsbader Marie-France Agnes Maurice, wonende te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39.

handelend in hoedanigheid van vertegenwoordiger van:

De gesplitste Naamloze Vennootschap MEERVER, met maatschappelijke zetel te 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle), Pontstraat 39, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0423.818.140, vennootschap opgericht bij akte verleden door notaris Jacques Van Cauwenberghe, notaris te Deinze, op dertig december negentienhonderd tweeëntachtig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig januari negentienhonderd drieëntachtig, onder nummer 271-20.

De statuten van de vennootschap werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op 22 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari 2011 onder nummer 11017263.

Vennootschap ontbonden zonder vereffening met het oog op deze splitsing door overdracht van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan twee op te richten vennootschappen «JGJ INVEST» en «VIMAVI», waaronder deze vennootschap.

Handelend krachtens een machtiging verleend door de aandeelhouders van deze vennootschap, ingevolge de buitengewone algemene vergadering die tot de splitsing heeft besloten, waarvan de notulen voorafgaandelijk aan deze notulen werden opgesteld door ondergetekende geassocieerd notaris op heden voorafgaandelijk dezer.

Die ondergetekende geassocieerd notaris verzoekt als volgt de authentieke akte op te stellen van de statuten van een handelsvennootschap opgericht ingevolge splitsing.

OPRICHTING

De gesplitste vennootschap heeft overeenkomstig artikel 675 en 758 van het Wetboek van Vennootschappen gebruik gemaakt van de mogelijkheid om te splitsen door overdracht van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, aan een of meer vennootschappen die zij opricht. Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten tot haar splitsing ingevolge de buitengewone algemene vergadering, vastgesteld in de notulen die ondergetekende geassocieerde notaris op 0210912011, heeft opgesteld.

Bijgevolg heeft deze vennootschap besloten om haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, ingevolge het hierna vermelde splitsingsvoorstel, ten gevolge van haar ontbinding zonder vereffening, over te dragen, met name:

 de helft van haar gehele vermogen aan de op te richten vennootschap «VIMAVI» waarvan de oprichtingsakte werd verleden voor ondergetekende geassocieerd notaris op heden voorafgaandelijk dezer; en

 de helft van haar gehele vermogen aan de op te richten vennootschap «JGJ INVEST»;

Tegen uitreiking aan haar aandeelhouders van aandelen van voornoemde op te richten vennootschappen

«VIMAVI» en «JGJ INVEST».

Na deze vaststelling heeft hij verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te leggen:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam VIMAVI.

Iilij!1!111161jU111111

^p !ais?e hl/ vnr" . Luii. b .r.-:rm&.iJ _it " R2ctu : ...ud_migtte:: 'Iàtrar enterer,de notûris hetzij van de pci5olcr;:ate.;

t,;:vaegd Je ie.n van derden te vertegemvooi-dit,7eri

Versa : Naain handtet,c-nu,"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de initialen "NV' worden

voorafgegaan of gevolgd.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9831 Sint-Martens- Latem (Deurle), Pontstraat 39.

Hij kan bij besluit van de raad van bestuur naar elders in België worden overgebracht.

Bij gewoon besluit van de raad van bestuur mag de vennootschap administratieve zetels, bijhuizen,

werkplaatsen, agentschappen en bijkantoren, in België en in het buitenland oprichten.

Elke verandering van de maatschappelijke zetel wordt, door toedoen van de raad van bestuur,

bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel: alle handelingen en diensten die rechtstreeks of onrechtstreekse betrekking

hebben op:

1) de aankoop, verkoop, verhuur, ter beschikking stelling en ruiling van alle roerende activa;

2) het beleggen beheren en uitbaten van roerende waarden en bezittingen, het financieren van investeringen, voor eigen rekening of voor rekening van derden; het toestaan van leningen en kredietopeningen;

3) het onderzoeken, adviseren en besturen van ondernemingen en vennootschappen onder gelijk welke vorm, inbegrepen het aanvaarden en uitoefenen van mandaten;

4) in de meest ruime zin alle werken verrichten, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van de administratie, financiën, verkoop, productie, boekhouding en algemeen bestuur;

5) het oprichten, aankopen, verkopen, ruilen en vervreemden van handelsvennootschappen of bestanddelen ervan.

6) de handel en het beheer, onder gelijk welke vorm, van onroerende goederen, alle werken van onderhoud, verbetering en ontwikkeling hiervan.

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt blijken.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in huur nemen, verhuren en ruilen, alle plaatsingen verrichten in roerende waarden; belangen nemen hij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op elke andere manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zich borg stellen of waarborgen verlenen ten gunste van de vennootschappen of ondernemingen in dewelke de vennootschap belangen heeft of niet.

De algemene vergadering mag, mits naleving van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen, het maatschappelijk doel verklaren, uitbreiden en wijzigen.

DUUR

De duur van de vennootschap is onbepaald.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd eenendertigduizend zevenhonderd negenenzeventig euro vijftig cent (¬ 331.779,50) en is verdeeld in 10.000 aandelen, zonder nominale waarde, die elkeen één / tienduizendste van het kapitaal vertegenwoordigen.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

hetzij door twee bestuurders samen optredend,

hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om negen uur dertig minuten.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet

vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of

commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde

aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De algemene vergadering kan de raad van bestuur ontslaan van de oproepingsfomialiteiten.

VERTEGENWOORDIGING

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door

een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, telex of

telecopie gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De Raad van Bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslijst, te ondertekenen.

BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND

De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle

machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere

machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze

bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

BENOEMING VAN BESTUUR  BIJZONDERE MACHTIGING

Vervolgens komen tussen de aandeelhouders van de opgerichte vennootschap, vertegenwoordigd door

VERMEERSCH Dimitri, die verklaren in algemene vergadering bijeen te komen om het aanvankelijk aantal

bestuurders te bepalen, om hen te benoemen en om de duur van hun mandaat te bepalen.

De vergadering beslist eenparig om het aantal bestuurders op 2 te bepalen en in die functie te benoemen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

ti ehow tien

aan het

Belgisch

Staatsblad

-De naamloze vennootschap DIMVER, met maatschappelijke zetei te Pontstraat 39, 9831 Sint-Martens-

Latem (Deurle), RPR Gent, ondernemingsnummer 0466.570.097 met als vaste vertegenwoordiger de heer

VERMEERSCH Dimitri, voornoemd

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PAUWELS & PARTNERS, met

maatschappelijke zetel Kollekasteelstraat 27, 9030 Mariakerke-Gent, ingeschreven in het Register van de

burgerlijke vennootschappen die de rechtsvorm van een handelsvennootschap hebben aangenomen te Gent,

onder nummer 906 met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul Pieter August PAUWELS, geboren te Gent

op 3 december 1937, nationaal nummer 371203-115-74, wonende te Kollekasteelstraat 27, 9030 Mariakerke-

Gent

Die hebben aanvaard.

Het mandaat voor voornoemde bestuurders verstrijkt onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van

2017.

De algemene vergadering kan aan de bestuurders een vaste of evenredige vergoeding toekennen ten laste

van de algemene onkosten.

EERSTE VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Nu de vennootschap is opgericht, heeft de raad van bestuur waarvan de meerderheid van de leden hier

aanwezig of vertegenwoordigd is, ons verzocht vervolgens om akte te nemen van haar eerste besluiten:

1)De naamloze vennootschap DIMVER, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer

VERMEERSCH Dimitri, voornoemd werd benoemd tot voorzitter van de raad;

2)De naamloze vennootschap DIMVER, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer

VERMEERSCH Dimitri, voornoemd, werd benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Die aanvaard hebben.

Zijn mandaat onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2017.

FISCALE VERKLARINGEN

A)Ondergetekende notaris leest artikel 203, eerste lid van het Wetboek der Registratierechten voor met

betrekking tot de bewimpeling aangaande de prijs of de lasten of de overeengekomen waarde van de goederen

die het voorwerp uitmaken van een overeenkomst vastgelegd in een akte die ter registratie wordt aangeboden,

alsook de artikelen 62, tweede lid en 73 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

Hierna verklaart de verschijnende vennootschap dat zij de hoedanigheid van BTW-belastingplichtige niet

bezit.

B)De inbreng vormt een algemeenheid van goederen.

C)De inbreng wordt uitsluitend met maatschappelijke rechten vergoed.

D)De splitsing gebeurt met het voordeel:

 van de artikelen 117, § 1 en 120, derde lid van het Wetboek der Registratierechten;

 artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

 eventueel van de artikelen 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Valérie Meulebroeck en aan mevrouw Ann De Wilde, die

allen keuze van woonplaats doen te B-9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 (blok K), alleen handelend en

met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de

Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale

verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Er werd vastgesteld dat de voornoemde gesplitste vennootschap met ingang van 02109/2011 ophoudt te

bestaan, onder de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de statuten van NV JGJ Invest.

--- voor eensluidend analytisch uittreksel ---

Worden tegelijk hierbij neergelegd:

- Expeditie van de akte.

- Verslag van een bedrijfsrevisor over de oprichting door inbreng in natura

(getekend) Geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hcetranigheid var de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en) bevoegd de rechtsperso m ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 26.02.2016, NGL 04.03.2016 16056-0533-016

Coordonnées
VIMAVI

Adresse
PONTSTRAAT 39 9831 DEURLE

Code postal : 9831
Localité : Deurle
Commune : SINT-MARTENS-LATEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande