VINI

Divers


Dénomination : VINI
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 431.876.365

Publication

25/06/2012
ÿþ Mot! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

«111" 1" 1111M.41.1.»

Pt »NI 10I2'

RECHTSAneVAN JiOQ2HAtD>'l:. TE f;;NT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

1111111 0111111 n

*12111600*







Ondernemingsnr :0431.876.365

Benaming (voluit) :VIN!

(verkort): *

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel :9880 Aalter, Wingenestraat 58

(volledig adres)

Onderwerp{en) akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Roel MOUDELAERS, notaris met standplaats te Aalter, op 6 juni 2012, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap VINI, waarvan de zetel gevestigd is te 9880 Aalter, Wingenestraat 58, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0431.876.365, rechtbank Gent, B.T.W.-nummer BE 0431.876.365, onder andere volgende beslissingen heeft genomen:

1/ Wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap door de tekst van het huidig artikel 3 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

1. Verkoop, verhuur en beheer van energie installaties in de ruimste zin van het woord.

2. Vervaardiging van metalen constructiewerken en delen daarvan.

3. Vervaardiging van batterijen en accumulatoren.

4. Reparatie van producten van metaal, machines en apparaten.

5. Produktie - transmissie - distributie en handel in electriciteit.

6. In pandname van groene stroomcertificatenplaatsing.

7. Energie en electriciteitsmaatschappij in de ruimste zin van het woord.

8. Ontwerp, installatie, montage en coordinatie van windturbines, zonnepanelen, opvolging van bouwprojecten en renovaties met diverse onderaannemers in de ruimste zin van het woord.

9. Detailhandel in textiel, meubilair, decoratie, kleding, schoeisel en lederwaren in de ruimste zin van het woord.

10. De handel, aan- en verkoop, verhuur, herstelling (nieuw en tweedehands), fabricatie en installatie van alle multimedia materialen & accessoires, audio, visuele (TV-apparaten, monitoren, projectoren) computer,- klank, foto en video, licht- en lasersystemen, electro, domotica, electriciteits- en netwerken lan/wan, internet, telefonie, schotelsatelliet, alarmsystemen, parlofonen en videofonie, interieur en tuinverlichting, architectural lighting, special effect lighting en vuurwerk, stage techniek, electrische verwarming, ventilatie, verkoop en herstelling van alle huishoudtoestellen en toebehoren in de ruimste zin van het woord.

11. De aan- en verkoop, verhuring, herstelling van alle roerende en onroerende goederen.

12. De handel, import en export, aan- en verkoop, verhuring van alle soorten wagens, vrachtwagens en ander aanverwanten.

13. Het optreden als aan- en verkoopcommissionaris, vertegenwoordiging en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" Verso : Naam en handtekening,

a

Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het Be1gisàh

agentuur inzake allerhande wagens en andere aanverwanten.

14. De fabricage en verhuur van flight-cases, klankkasten, light- en andere constructies podium, decorstandenbouw, en aanverwanten.

15. De groothandel in en verkoop en distributie via alle mogelijke kanalen, van CD's, DVD's alle videomateriaal, vinylplaten, dia's, fotomateriaal, in alle foto, muziek of videoformaten in de ruimste zin van het woord.

16. De aan- en verkoop, distributie en fabricatie van videoapparatuur, het maken van video en allerhande beeldmateriaal en montages ervan, entertainment, reclame studiowerk, het opmaken van fotosessies, het componeren van allerhande muziek, het uitbaten van een opname studio.

17. Het verrichten van administratieve diensten, consulting en desktoppublishing. Ontwerp- en reclamebureau, het uitbaten van een koopcentra, dit alles in de ruimste zin van het woord.

18. De ontwikkeling, aankoop en verkoop, distributie van import en export van allerhande softwareprodukten in de ruimste zin van het woord.

19. Research en development, ontwikkeling, design van computersysteem, in de ruimste zin van het woord (systeembouw en ontwikkeling van onderdelen).

20. Verdeler van internet systemen, hardware en software, internetprovider, hostings, verdeler van domeinnamen, enzovoort in de ruimste zin van het woord.

21. Het verhuren van DJ/VJ sets, klant-, licht-, video-, computer-, podium, decor-, materialen, allerhande displays, TV-schermen en projectoren op lange en korte termijn, met of zonder Dj/Vj, met of zonder muziek/cd of beeldmateriaal video/dvd enzovoort in de ruimste zin van het woord.

22. Erkend aannemer voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, en passieve woningen.

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtreeks of onrechtreeks met haar doel verband houden of die van aard zouden zijn de verwezenlijking of uitbreiding ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap mag in België en in het buitenland, in eigen naam en voor rekening, bijstand verlenen, advies en leiding geven aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitende op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing .en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door een bestuurder of elke andere derde vertegenwoordiger, om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam : het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, dé ruil, de verkaveling en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtreeks of onrechtstreeks betrekking hebben of het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw-of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coordinatie van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelname aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van de technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is van de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere vennootschappen of ondernemingen. Ze kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen."

2/ Verplaatsing van de zetel naar het volgend adres: Groothertogdom Luxemburg, 4222 Esch/Afzette, 209 rue de Luxembourg.

3/ Bijzondere machtiging 1/ aan de bestuurders om de voorgaande beslissingen uit te voeren, 2/ aan de heer Decock Christiaan, met kantoor te 8730 Oedelem (Beernem), 34, J. Creytensstraat, alleen handelend, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren ten opzichte van alle administraties, inbegrepen Kruispuntbank en de BTW administratie en 3/ aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt en uitgereikt uitsluitend ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel.

(Getekend)

R. MONDELAERS

Notaris

Werden gelijktijdig neergelegd:

l.een uitgifte van de akte statutenwijziging;

2.het verslag van de raad van bestuur inzake de wijziging van het doel;

3.gecoSrdineerde tekst van de statuten.

08/03/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

TEERGELEGD

2 4 -02- 2012

R ECHTB I I&.VAN

KOOPHA~1 g GENT

iII 1111111111111111111111

*12052165*

iu

Ondernemingsnr : 0431.876.365

Benaming

(voluit) : VINI

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel : Wingenestraat 58 - 9880 aalter

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming gedelegeerd bestuurder - Benoeming bestuurders -

Met eenparigheid van stemmen heeft de Algemene Vergadering volgende beslissing genomen Herbenoeming van de heer Geert Devisch als gedelegeerd bestuurder voor een termijn van 6 jaar.

Benoeming van Mevrouw Carmen Matthys, wonende te Gapaardkouter 6 te 9031 Drongen als bestuurder voor een termijn van 6 jaar, om de vennootschap te verbinden voor alle beslissingen mbt het dagelijks bestuur van de vennootschap. Deze functie is bezoldigd. Zij zal de vennootschap in dit kader rechtsgeldig vertegenwoordigen met de titel van Financieel Directeur.

Volgende bijzondere volmachten worden verleend :

- de organisatie van het werk in de vennootschap, plaatsen van bestellingen

- het personeel aanwerven en ontslaan

- het ondertekenen van de dagdagelijkse briefwisseling, andere zendingen, al dan niet aangetekend.

- het ontvangen van alle bedragen die aan de vennootschap verschuldigd zijn en er kwijting aan te geven

- het onbeperkt uitvoeren van alle financiële verrichtingen

- het vertegenwoordigen an de vennootschap ten overstaan van alle fiscale besturen, alle publiekrechterlijke

en privérechterlijke besturen, administraties, verenigingen en organisaties

- het treffen van alle maatregelen met het oog op de uitvoering van de beslissingen en aanbevelingen van de Raad van Bestuur.

Benoeming van de Heer Eduardus De Nijs, wonende te Spanje, Calle Ametlers 22, 03740 Gata de Gorgos (Alicante) als bestuurder voor een termijn van 6 jaar, aangesteld om de vennootschap rechtsgeldig te verbinden voor alle verrichtingen en daden die de vennootschap aanbelangen en die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. Hij mag de vennootschap vertegenwoordigen zowel in België als in het buitenland. Alle beslissingen zijn in samenspraak met een tweede bestuurder of met de gedelegeerd bestuurder.

Ieder bestuurder mag aan een ander lid van de Raad schriftelijk volmacht geven om hem te vertegenwoordigen,

Opgemaakt, 1 februari 2012

Geert Devisch

Gedelegeerd-bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/12/2011 : GE148079
21/06/2005 : GE148079
21/06/2005 : GE148079
21/06/2005 : GE148079
21/06/2005 : GE148079
10/03/2001 : GE148079
25/01/2001 : GE148079
31/10/2000 : GE148079
31/10/2000 : GE148079
31/10/2000 : GE148079
31/10/2000 : GE148079
12/09/1995 : GE148079
29/07/1994 : GE148079
04/10/1990 : GE148079

Coordonnées
VINI

Adresse
WINGENESTRAAT 58 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande