VIRMAT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VIRMAT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 820.912.681

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 27.08.2014 14471-0209-015
09/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i



Oudenaarde

2 7 BEC. 2813

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.912.681

Benaming (voluit) : VIRMAT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Winston Churchillplein 1 - 9600 Ronse

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Valerie GOEMINNE te Ronse op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft

EERSTE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING

a) De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000) om het te brengen van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000) op VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van tweehonderd (200) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tweehonderd vijftig euro per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volledig volgestort worden.

b) Onmiddellijk hebben alle aandeelhouders elk individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

c) Vervolgens hebben de aandeelhouders voormeld sub 1 en 2, verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap VIRMAT en in te schrijven op tweehonderd nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap tegen de prijs van tweehonderd vijftig euro (¬ 250) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

- de heer Mathieu VERSCHUEREN, aandeelhouder sub 1, verklaart in te tekenen op honderd vijftig (150) kapitaalaandelen

- de heer Yves VERSCHUEREN, aandeelhouder sub 2 verklaart in te tekenen op vijftig (50) kapitaalaandelen.

De voorzitter verklaart dat er een volstorting plaatsvond ten belope van honderd procent. De sommen, samen VIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 50.000), werden gestort door de huidige aandeelhouders in verhouding tot hun huidig aandelenbezit, en gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE30 7805 9074 9211 bij BELFIUS Bank geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bankattest afgegeven door deze instelling op drieëntwintig december tweeduizend en dertien, welk attest wordt afgegeven aan de instrumenterende notaris om het te bewaren in haar dossier.

d) De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijftigduizend euro (¬ 50.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op vijfenzeventigduizend euro (¬ 75.000), volledig volgestort.

TWEEDE BESLISSING: AANPASSING STATUTEN CONFORM WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vergadering beslist tot aanpassing van de artikelen éénentwintig (21) en tweeëntwintig (22) van de statuten betreffende de ontbinding en vereffening van de vennootschap overeenkomstig het wetboek van vennootschappen, en beslist de bestaande bepalingen te vervangen door volgende tekst:

"Ontbinding.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nakans, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2014 - Annexes du Moniteur belge ~ De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot.

Vereffening.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tct de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homclogatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vocraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van kocphandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

DERDE BESLISSING: AANPASSING STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLISSINGEN

De vergadering gaat over tot herwerking van de statuten, rekening houdend met de genomen beslissingen,

IN UITVOERING VAN VOORGAANDE BERAADSLAGING EN STEMMING, BESLIST DE VERGADERING VERVOLGENS:

A. VOLGENDE WIJZIGINGEN AAN TE BRENGEN IN DE STATUTEN:

- het statutaire artikel 5 met betrekking tot het kapitaal van de vennootschap wordt aangepast ais volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000), Het is verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste (l/300ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen." - het statutaire artikel 21 met betrekking tot de ontbinding van de vennootschap wcrdt aangepast als volgt

"De vennootschap wordt niet ontbonden door de dood, het faillissement, de ontzetting of de uitsluiting van een vennoot."

- het statutaire artikel 22 met betrekking tot de vereffening van de venncotschap wordt aangepast als volgt:

"ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Luik B - vprünto

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt eveneens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd,

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft."

ViERDE BESLISSING : BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering beslist om als bijkomende niet statutaire en onbezoldigde zaakvoerder te benoemen: Mevrouw SPILEERS Carole Berthe Carine Marine Jeannine, geboren te Ronse op vierentwintig april negentienhonderd éénenzestig, (met rijksregister nummer 61.04.24-252.46), wonende te 7911 Frasnes-lez-Buissenal (Frasnes-lez-Anvaing), Rue Grandrieu 30B.

Hier eveneens aanwezig en verklarend dit mandaat te aanvaarden en dit onbezoldigd te zullen uitoefenen.

VIJFDE BESLISSING: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, na lezing te hebben gehoord van de gecoördineerde tekst van de statuten, zoals deze voortvloeit uit de hierboven genomen beslissingen, deze goed te keuren.

Deze gecoördineerde tekst van de statuten zal samen met een expeditie dezer neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Voormelde beslissingen worden genomen met eenparigheid van stemmen en voor zoveel als nodig, wordt aan de zaakvoerder(s) alle machten tcegekend om alle voorgaande beslissingen verder uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Valerie GOEMINNE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering

- gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van L ik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

r k ~

xoor-

t3ehCSlydetl aart het Bélgisch

Staatsblad

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 26.08.2013 13455-0062-015
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 29.08.2012 12456-0545-015
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 31.08.2011 11502-0369-015
24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 21.08.2015 15442-0248-015

Coordonnées
VIRMAT

Adresse
WINSTON CHURCHILLPLEIN 1 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande