VISHANDEL DE KUST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VISHANDEL DE KUST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.303.812

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.07.2014, NGL 20.08.2014 14442-0411-011
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.07.2012, NGL 21.08.2012 12428-0508-011
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.07.2011, NGL 18.08.2011 11416-0156-009
25/05/2011
ÿþ mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neaergelegd ter griffie vaan ¬ ¬

rechtbank van :oophande; Brugge - afdeling te Oostend

" '3 MEI ~,~Griffie De G"rar

1111

"11079021"







Ondernemingsnr : 0879.303.812

Benaming : Green Pepper

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidstraat 23 te 8434 Middelkerke (Westende)

Onderwerp akte :Statutenwijziging Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Green Pepper r

.r r

Uit het proces-verbaal opgemaakt door ondergetekende notaris Peter De Baets te Koksijde op 9 mei;

r 2011, geregistreerd te Nieuwpoort, vijf bladen, geen renvooien op 11 mei 2011, boek 51110 , blad 54,': vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00 EUR), Voor De Ontvanger (getekend) Kurt VAN LOO,r blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten; rr vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Green Pepper", met zetel te 8434 Middelkerker (Westende), Zuidstraat 23, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Peter De Baets te Koksijde op 7 februari 2006, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 23 februari 2006 onder; rrnummer 06039389, telkens met eenparigheid van stemmen heeft besloten:

`r 1. Eerste besluit

~r De buitengewone vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "VISHANDEL DEr

KUST". .

,r 2. Tweede besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen vang 8434 Middelkerke, Zuidstraat 23 naar 9620 Zottegem, Laurent De Metsstraat 50.

ir 3. Derde besluit

i Volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de doelwijziging die hij voorstelt, in een verslag opgemaakt op vier mei tweeduizend] en elf. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap voorgelegd,

'; afgesloten op éénendertig maart tweeduizend en elf. r

r; Artikel drie van de statuten wordt integraal vervangen door de volgende tekst: ;

"De vennootschap stelt zich in het bijzonder tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden: - de nijverheid van het bereiden van vis, schaal-, schelp- en weekdieren en voor het bevriezen van vis.; ij De groothandel in vis en visconserven, omvattende onder meer de verse, gezouten, gerookte, door: diepvries bewerkte, gedroogde en gepekelde vis en schaal-, schelp- en weekdieren, alsmede der rr toekruiden; - de handel in het groot en in het klein, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, der uitvoer, invoer en transit, de vertegenwoordiging, de commissie, de behandeling, het vervoer, de; conditionering en het opslagen van alle vis, viswaren, visconserven en aanverwante producten, zowelr rr vers, gekoeld als bevroren;

r - de inrichting en de uitbating van één of meerdere vishandels en van alle handelsinrichtingen in; viswaren en aanverwante producten, in het groot en in het klein;

- traiteur in de ruimst mogelijke zin van het woord;

rr - de markt- en straathandel in voedingsmiddelen, inzonderheid groenten en fruit; r

- groot- en kleinhandel, invoer en uitvoer, aan- en verkoop alsmede tussenhandel van en in algemene; :; voedingswaren, groenten, fruit en aardappelen, en dit in de breedste zin van het woord;

rr - Groot- en kleinhandel in water, bieren, frisdranken, wijnen, aperitieven en sterke dranken, elektrische rr verwarmingstoestellen, verlichtingsartikelen, elektrische toestellen, radio- elektrisch materiaal, sanitaire rr artikelen, bouwmaterialen, hout, textielwaren, lederwaren, schoenen, voedingsmiddelen,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

huishoudartikelen, papierwaren, ijzerwaren, loogietersmateriaal, verwarmingsinstallaties, auto's er;' motorrijwielen, fietsen, meubelen, kantoormaterieel, sportartikelen, computers, bloemen en planten, brandstoffen, wand- en vloerbekleding, tweedehandse goederen, koelinstallaties, horecamateriaal. Eveneens de import en de export en de verhuur van bovenvermelde artikelen.

- Onderneming voor het vervaardigen van:

° wijnen, bieren, frisdranken en alle andere soorten dranken.

° textiel- en kledingwaren

° elektrische apparaten

- Restaurant, traiteur, gelagzaal, tearoom.

- Onderneming voor het fabriceren van machines en toestellen voor de koeltechniek, koelinrichting en klimaatregeling

- Onderneming voor de aan- en verkoop en beheer van onroerend goed als de bemiddeling als tussenpersoon in deze zaken.

- Tussenpersoon in de handel

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen aankopen, bouwen, verbouwen, in huur nemen, verkopen, verhuren of ruilen. De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van andere ondernemingen of vennootschappen. De vennootschap mag bestuursmandaten waarnemen in andere vennootschappen.

Dit doel mag verwezenlijkt worden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of gelijk welke wijze. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks en onrechtstreeks verband met het doel van de vennootschap of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen".

4. Vierde besluit

De buitengewone algemene vergadering aanvaardt, met ingang vanaf heden, het ontslag van de heer Blondeel Dirk, voornoemd, als gewone niet-statutaire zaakvoerder.

De buitengewone algemene vergadering beslist daartoe hem volledige kwijting en décharge te verlenen. De buitengewone algemene vergadering beslist, met ingang vanaf heden, te benoemen:

- tot gewoon niet-statutair zaakvoerder, de heer Zeebroek Alfons, voornoemd;

- tot statutair zaakvoerder, de heer Blondeel Dirk, voornoemd;

Zij aanvaarden hun opdracht, onder de bevestiging dat zijn niet getroffen werden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Onder meer in uitvoering hiervan besluit de buitengewone algemene vergadering artikel 9 van de statuten integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De heer BLONDEEL Dirk Fernand, geboren te Nieuwpoort op dertien november negentienhonderd eenenzestig, gedomicilieerd te 8434 Westende (Middelkerke), Zuidstraat 23, wordt als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen worden uitgesproken hetzij met eenparigheid van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statutaire zaakvoerder, alleen optredend, of twee zaakvoerders, gezamenlijk optredend, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder".

5. Vijfde besluit

(. .. )

6. Zesde besluit

(... )

7. Zevende besluit

De buitengewone algemene vergadering beslist de tekst van artikel 17 van de statuten integraal te

vervangen, als volgt, om de statuten in overeenstemming te brengen met de vigerende wetgeving:

"Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffe-

naar(s) benoemen en zijn/hun bevoegdheden bepalen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ÿ:. ~`.

11/ mod 2.1



Deze vereffenaar(s) zal/zulten pas in functie treden na de bevestiging of homologatie van zijn/hun' aanstelling door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het plan van verdeling daartoe moet eerst door de bevoegde rechtbank van koophandel worden goedgekeurd.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen".

8. Achtste besluit

(...)

VOLMACHT

De zaakvoerders geven opdracht aan de heer Devloo Johan, boekhouder, Brouwerstraat 12 te 8660 De Panne teneinde via een ondernemingsloket de nodige formaliteiten te vervullen ter aanpassing van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank der Ondernemingen en bij de administratie over de Toegevoegde Waarde, en ten dien einde ook alle documenten te mogen ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL (getekend) Notaris Peter DE BA ETS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 16.08.2010 10420-0093-010
28/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.06.2009, NGL 22.07.2009 09459-0401-010
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.08.2008, NGL 21.08.2008 08601-0245-011
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.06.2007, NGL 18.07.2007 07431-0039-011
22/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 16.08.2016 16434-0172-011

Coordonnées
VISHANDEL DE KUST

Adresse
LAURENT DE METSSTRAAT 50 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande