VISSCHERHART

Société en commandite simple


Dénomination : VISSCHERHART
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 841.297.826

Publication

06/12/2011
ÿþ, nwd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IflhI ill 1ll 1II Iflul liii 1111 ll

*11183316"

Vc behc

aan

Belt Staat

GRIF`IC

VAN KOOPHANDEL

2 4 NOV 2011

DEN DERMONDE

G~lffle

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : VISSCHERHART

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Turfputstraat 3, 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte ; UITTREKSEL VAN DE OPRICHTING VAN EEN GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

A. Vennoten : De Visscher Peter, beherend vennoot, wonende te 9290 Berlare,

Turfputstraat 3

en een stille vennoot

B. Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap met als naam "VISSCHERHART"

C. Zetel: Turfputstraat 3 te 9290 Berlare

D. Duur: Onbepaalde duur.

E. Maatschappelijk kapitaal en inbreng:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EUR 132 000,00 ( honderdtweeëndertigduizend

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 50 aandelen op naam, opgesplitst als volgt:

- 49 aandelen behoren toe aan De Visscher Peter

-1 aandeel behoort toe aan de stille vennoot

De heer De Visscher Peter verklaart 49 hem persoonlijk toebehorende aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Visscher Heating, met zetel te 9290 Berlare, Turfputstraat 3 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0859.674.475, in natura in te brengen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~5- " g2_G

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De stille vennoot doet een inbreng in speciën van EUR 2 640,00 ( tweeduizend zeshonderdveertig euro).

Derhalve bedraagt het totaal van de inbrengen als kapitaal bijeengebracht door overschrijving op een bankrekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC, EUR 2 640,00 ( tweeduizend zeshonderdveertig euro).

F.Doel:

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening

1.Het beheren van vennootschappen.

2.Het uitbouwen van en adviseren omtrent de exploitatie van bedrijven waarvan de activiteit bestaat uit het plaatsen en onderhouden van installaties inzake verwarming, airco en ventilatie, sanitair en zonnepanelen, werfopvolging en coördinatie.

3.Advies- en/of dienstverlening aan bedrijven, privé-personen en instellingen in de ruimste zin van het woord, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van, management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

4.Verlenen van leiding, consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand in de ruimste zin van het woord aan bedrijven, privé-personen en instellingen.

5.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verplichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

6.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

7.Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen en alle andere mogelijke roerende waarden uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut.

8.Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van zaakvoerders- en/of bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, juridische en administratieve bijstand, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

9.Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

10.Het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan al dan niet verbonden ondernemingen.

11.De verhuur van uitrusting en materieel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet limitatief en de termen `vermogensbeheer' of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van fi april 1995 inzake het statuut van en het toezichtbeleggingsondernemingen en dan deze bedoeld door artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 op de op financiële transacties en financiële markten.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal geen activiteiten uitoefenen waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

G. Aanvangsdatum van de vennootschap: 24/11/2011.

H. Boekjaar: Van 01/01 tot 31/12

Eerste boekjaar van 24/11/2011 tot 31/1212012.

I. Bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvend batig saldo:

De algemene vergadering beslist over de aanwending van de winst. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te boeken op een reservefonds. Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van de winst, wordt deze onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, behoudens andersluidende beslissing.

J. Algemene vergadering :

De algemene vergadering komt elk jaar bijeen op de eerste vrijdag van de maand maart om zeventien uur te maatschappelijke zetel. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en dertien.

K. Machten van de beherende vennoot:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere beherende vennoten die hun functie persoonlijk uitoefenen en zich niet kunnen laten substitueren. Zij zijn individueel bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot

"

de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering, en kunnen de individueel de vennootschap verbinden.

Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen door derden aan de vennootschap.

Alle vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap. De beherende vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De vennootschap wordt thans beheerd door de beherende vennoot die tevens de functie van zaakvoerder op zich neemt, zijnde De Visscher Peter, aan wie de exclusieve bevoegdheid toekomt om de vennootschap te verbinden voor alle zaken die haar aanbelangen.

L. Volmacht:

Comparanten geven bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Baker Tilly Belgium, met zetel te 9300 Aalst, Kareelstraat, 122, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, voor de aanvraag van een BTW-nummer en/of bij alle administratieve autoriteiten.

De machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle, beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Tegelijk hiermee neergelegd de oprichtingsakte geregistreerd te Dendermonde op 24 november 2011.

De beherende vennoot - Zaakvoerder

DE VISSCHER PETER

VooR-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VISSCHERHART

Adresse
TURFPUTSTRAAT 3 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande