VITONA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VITONA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 452.225.777

Publication

20/10/2014
ÿþVoorbehoudt aan he Belg isc Staatsbl

Ondernemingsnr : 0462.226.777 Benaming (voluit) : VITONA

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: Booiebos 6

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging

Uit het proces-verbaal verleden voor Jeroen PARMENTIER, geassocieerd notaris in de burgerlijke! vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER 84VAN OOST, GEASSOCIEERDE: NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 6 oktober 2014, eerstdaags te registreren,: blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze! vennootschap "VITONA", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Booiebos 6, BTW BE! :10452.225.777, RPR Gent (afdeling Gent), volgende te publiceren besluiten genomen heeft, met! eenparigheid van stemmen:

KAPITAALVERHOGING IN SPECIËN

.1

!i Openstelling kapitaalverhoging

!! De vergadering beslist over te gaan tot een kapitaalverhoging in geld ten belope van!

vijfhonderdduizend euro 500.000,00) om het kapitaal te brengen van tachtigduizend euro (E!

80.000,00) naar vijfhonderdtachtigduizend euro (E 580.000,00), zonder uitgifte van nieuwel !I aandelen.

!! - Vaststelling van de kapitaalverhoging

!! De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde! kapitaalverhoging in speciën daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk! gebracht werd op vijfhonderdtachtigduizend euro 580.000,00).

KENNISNAME OMZETTING AANDELEN AAN TOONDER IN AANDELEN OP NAAM EN INVOERING! MOGELIJKHEID TOT UITGIFTE VAN GEDEMATERIALISEERDE EFFECTEN EN BEPALING VAN DE !: WIJZE VAN OMZETTING

De vergadering neemt kennis van de omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naami

bij beslissing van de raad van bestuur de dato 28 december 2011 en beslist de statuten in die zin!

:1

i; aan te passen.

De vergadering beslist, in het kader van de wet van 14 december 2005 houdende de afschaffing van! !: de effecten aan toonder, dat de vennootschap vanaf heden ook gedematerialiseerde effecten kan! i: uitgeven.

!! De statuten van de vennootschap zullen in die mogelijkheid voorzien en in die zin aangepastI

1

i1 worden.

:! ACTUALISERING VEREFFENINGS-PROCEDURE

:! De vergadering beslist om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en de vereffening van de

il vennootschap te actualiseren en de statuten in die zin aan te passen. Artikel 38 wordt geschrapt en

!: er wordt een nieuw artikel 38 aangenomen.

STATUTENWIJZIGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

11-aits ..................

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grif akte

II II



*14191536*

 9 OKT. 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL lirriIMNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

J jtp MOd 11.1

3

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering beslist om de volgende artikelen van de statuten te wijzigen om ze in,

overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

De tekst van de eerste alinea van artikel 2 van de statuten wordt geschrapt en vervangen als volgt :

"De zetel is gevestigd te 9031 Gent (Drongen), Booiebos 6."

Het artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen als volgt door het nieuw artikel 5:

"Artikel 5.  Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderdtachtigduizend euro (C 580.000,00) vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde, elk vertegenwoordigend één / duizendtweehonderdvifftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door notaris Jean De Groo, te Gent, op 26 juni 2001, werd het kapitaal verhoogd met één miljoen negenhonderd zevenenzeventigduizend honderd tweeënnegentig frank en vervolgens omgezet naar tachtigduizend euro (¬ 80.000,00).

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, waarvan het proces-verbaal werd opgemaakt door geassocieerd notaris Jeroen Parmentier, te Gent, op 6 oktober 2014, werd het kapitaal verhoogd met vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00)."

Het artikel 8 van de statuten wordt geschrapt en vervangen als volgt door het nieuw artikel 8:

"Artikel 8. - Aard van de effecten

De volgestorte aandelen van de vennootschap zijn op naam of geclematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

Aandelen die nog niet zijn volgestort blijven steeds op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven ln het register van aandelen op naam, dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in dit register, wordt aan de aandeelhouder een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan effectenhouder overhandigd. Gedematerialiseerde aandelen warden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

In geval van een elektronisch register van aandelen zal een nieuwe afdruk gemaakt worden na iedere wijziging. Deze afdrukken zullen op de zetel van de vennootschap bewaard blijven.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven." De laatste alinea van het artikel 14 wordt geschrapt.

Het artikel 26 van de statuten wordt geschrapt en vervangen als volgt:

"Artikel 26. - Oproeping -Vorm

De raad van bestuur roept de algemene vergadering bijeen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vádr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certecaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven).

De aandeelhouders op naam bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde stukken, terwijl de andere effectenhouders slechts die stukken toegezonden krijgen ais zij uiterlijk zeven dagen váór de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

De oproeping tot de algemene vergadering voor de houders van gedematerialiseerde effecten geschiedt door middei van een aankondiging die eenmaal, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering opgenomen wordt in het Belgisch Staatsblad."

Vervolgens wordt een artikel 26bis ingevoegd, luidende als volgt

"Artike126bis. - Toelating - Depot

Om tot de vergaderingen toegelaten te worden, moeten de houders van effecten op naam of hun vertegenwoordigers kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij een gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap, uiterlijk drie dagen voor de datum van de voorgenomen vergadering.

De eigenaars van geclematerialiseerde effecten, moeten binnen dezelfde termijn, bij de instellingen die de raad van bestuur aanduidt, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest neerleggen waarbij de onbeschikbaorheid van deze aandelen tot de algemene vergadering wordt vastgesteld.

De vervulling van deze formaliteit is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering."

Het artikel 38 van de statuten wordt geschrapt en vervangen ais volgt:

"Artikel 38. - Vereffening en benoeming van vereffenaar(s)

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de bevoegde voorzitter van de rechtbank van koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, waarbij voormelde voorzitter tevens oordeelt over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan.

Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend ln hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

In afwijking van het bepaalde hiervoor is een ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte mogelijk mits naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen." Tot slot wordt het artikel 9 van de statuten integraal geschrapt De artikelen 10 tot en met 41 worden bijgevolg hernumnnerd. Zo zal het huidige artikel 10 voortaan artikel 9 van de statuten vormen, het huidige artikel 11 voortaan artikel 10, enzovoort.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Geassocieerd notaris Jeroen Parmentier

Samen hiermee neergelegd: 1) uitgifte van proces-verbaal; 2) gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik vermelden:" Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/09/2013 : GE202169
06/05/2013 : GE202169
05/10/2012 : GE202169
02/09/2011 : GE202169
06/09/2010 : GE202169
15/10/2009 : GE202169
28/08/2009 : GE202169
01/09/2008 : GE202169
29/08/2007 : GE202169
11/09/2006 : GE202169
01/09/2006 : GE202169
23/08/2006 : GE202169
14/04/2006 : GE202169
26/07/2005 : GE202169
03/08/2004 : GE202169
30/07/2003 : GE202169
27/11/2002 : GE202169
07/09/2015 : GE202169
02/10/2015 : GE202169
29/03/2002 : BL635534
15/08/2001 : BL635534
20/07/2001 : BL635534
23/07/1999 : GE172507
19/03/1994 : GE172507
06/09/2016 : GE202169

Coordonnées
VITONA

Adresse
BOOIEBOS 6 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande