VITTORIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VITTORIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 866.959.373

Publication

27/12/2013
ÿþ MO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Be Sta;

Oudenaarde

1 3 DEC. 2013

Griffie

uIII 1111 I'i I'I1 I1f IIII III 1I IIIi IIIi

*13195157*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar: 0866.959.373

Benaming

(voluit) : VITTORIA

(verkort)

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : MOREGEMPLEIN 26 - 9790 WORTEGEM-PETEGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : VERLENGEN BOEKJAAR EN DATUM JAARLIJKE ALGEMENE VERGADERING

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap op 6 december 2013:

1) Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het huidige boekjaar te wijzigen, zodat het thans loopt vanaf één april van een jaar tot en met eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het thans lopende boekjaar dat is aangevangen op eenendertig december tweeduizend en twaalf, zal eindigen op eenendertig maart tweeduizend en veertien.

2) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 10 van de statuten als gevolg van het voorgaande besluit te wijzigen, door volledige schrapping en vervanging door volgende nieuwe tekst:

"Artikel 10 Het boekjaar loopt van één april van een jaar tot en met eenendertig maart van het daaropvolgende jaar, teder jaar op eenendertig maart zullen een inventaris en een jaarrekening opgesteld worden. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot."

3) Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering de dagstelling van de jaarlijkse algemene' vergadering te wijzigen gezien voormelde beslissing om deze thans te houden op de eerste vrijdag van de' maand september om tien uur en waarbij de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden; worden op de eerste vrijdag van de maand september van tweeduizend en veertien om tien uur op de zetel van; de vennootschap.

4) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 21 van de statuten: als gevolg van het voorgaande besluit te wijzigen, door volledige schrapping en vervanging door volgende; nieuwe tekst:

"Artikel 21: De jaarlijkse algemene vergadering zal elk jaar bijeenkomen op de eerste vrijdag van de maand' september om tien uur op de maatschappelijke zetel."

5) De algemene vergadering heeft aan de zaakvoerder de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten op te (laten) maken,

mevrouw Stefanie Verduyn

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

08/11/2011
ÿþ Moa2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Oudenea rdP

z 5 on un

Griffie

11111111111111 0111111 m

*11168073*

behi aai Bel: Stora

u

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

0866.959.373

VITTORIA

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

MOREGEMPLEIN 26, 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering dd../1.J!1o)...2011:

1) Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering het huidige boekjaar te wijzigen, zodat het thans: loopt vanaf éénendertig december van een jaar tot en met dertig december van het daaropvolgende jaar. Het: thans lopende boekjaar dat is aangevangen op één januari tweeduizend en elf, zal eindigen op dertig december: tweeduizend en twaalf.

2) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de tekst van artikel 10 van de statuten: als gevolg van het voorgaande besluit te wijzigen, door volledige schrapping en vervanging door volgende: nieuwe tekst:

'Artikel 10 Het boekjaar loopt van eenendertig december van een jaar tot en met dertig december van het daaropvolgende jaar. Ieder jaar op dertig december zullen een inventaris en een jaarrekening opgesteld worden. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot."

3) De algemene vergadering heeft aan de zaakvoerder de opdracht gegeven de coördinatie van de statuten? op te (laten) maken.

Zaakvoerder

Mevrouw Stefanie Verduyn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VITTORIA

Adresse
MOREGEMPLEIN (M) 26 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Moregem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande