VITVIN

Société en commandite simple


Dénomination : VITVIN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.353.263

Publication

28/10/2011
ÿþ MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





FIER G

VAN KOOPHANDEL



A 1111 IIuiii

*11163923*

bel II 10. 10. 2011

ai

BE

Sta



DE~N.~ieERMONDE

rE







?y o. 3S3.2GI

Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : VitVin

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Heidebosstraat 7 9310 AALST

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte verleden op 1 juli 2011 blijkt dat :

1.De Heer DE VITS Chris, geboren te Aalst op 1 augustus 1976, wonende te 9310 AALST,Heidebosstraat 7

2.Mevrouw DE RIDDER Ilse, geboren te Aalst op 4 augustus 1980, wonende te 9310 AALST,

Heidebosstraat 7

een GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP hebben opgericht waarvan zij de statuten hebben

vastgesteld als volgt.

I.RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DUUR  DOEL

ARTIKEL 1.

De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een gewone commanditaire

vennootschap, afgekort GCV. Zij draagt de benaming "VitVin".

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 AALST, Heidebosstraat 7. Deze mag, zonder

statutenwijziging worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

ARTIKEL 3.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van neerlegging van

een uittreksel van deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel_

ARTIKEL 4.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, als tussenpersoon, vertegenwoordiger of als commissionair :

" het verlenen van het verstrekken van een geheel van diensten en adviezen aan derden en dit op het vlak van verkoop en marketing, productie, administratie, organisatie, boekhouding, bedrijfseconomische rapportering, budgettering, personeelsadministratie en fiscale verplichtingen. Dit takenpakket is op niet limitatieve wijze opgesomd en behelst alle nodige handelingen voor de goede werking van een bedrijf, zowel op organisatorisch, commercieel, administratief, bedrijfseconomisch, operationeel -technisch en juridisch gebied.

" alle mogelijke advies en/of dienstenfuncties op het commercieel vlak, waaronder verkoop, reclame en marketing, alsook in de vorm van technische expertise en bijstand en in het bijzonder ais ervaringsdeskundige van zonnepanelen en warmtepompen, isolatie-, ventilatie- en vochtbestrijdingstechnieken en systemen.

" alle mogelijke werkzaamheden op het gebied van actuariële expertise en management.

" het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i.v.m. public relations en communicatie

" het verlenen van secretariaatswerken, bureelwerken en administratieve werkzaamheden, en dit in de meest uitgebreide betekenis;

" het zoeken, selecteren, verwijzen en plaatsen van personeel ten behoeve van latere werkgevers of werkzoekers: formuleren van taakomschrijvingen, op geschiktheid testen van sollicitanten, natrekken van referenties, enz...

" het waarnemen van alle bestuurs- en ondernemingsopdrachten in andere vennootschappen en/of ondernemingen, hef uitoefenen van mandaten van zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen

" het verzorgen van interim-management; het voeren van diverse administraties en administratieve taken van handelszaken

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijlét Bëlgïsch'Sta tsblüd 28/10/2011- Annexes dü Mbnitéürbëlge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-de verkoop, verhuur, installatie en onderhoud van computers, servers, computer en communicatienetwerken, alsook adviesverlening met betrekking tot soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software)

" ontwikkeling en update van websites en aanverwante werkzaamheden

" het verlenen van adviezen inzake financiële, boekhoudkundige, fiscale en sociaalrechtelijke aangelegenheden en meer algemeen op alle gebieden waarin ze competent is en dit in de meest uitgebreide betekenis

" het beheer en de uitbreiding voor eigen rekening van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen zowel in het binnenland als in het buitenland, alsmede alle handelingen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals de aankoop en de verkoop, de huur en de verhuur, de ruiling of in het algemeen de verwerving of overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende, het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van goederen, met uitzondering van die verrichtingen die verband houden met de normale activiteiten uitgeoefend door vastgoedmakelaars.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle bewerkingen en verrichtingen doen van commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de uitbreiding of de vergemakkelijking van haar maatschappelijk doel. Zij kan deelnemen of zich op een andere wijze interesseren in allerhande ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is om dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. II.BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

ARTIKEL 5.

De Heer DE VITS Chris is de hoofdelijk aansprakelijke beherende vennoot.

Mevrouw DE RIDDER Ilse is de stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot het beloop van hetgeen hij beloofd heeft in de vennootschap in te brengen.

ARTIKEL 6.

Andere vennoten kunnen slechts na schriftelijke instemming van alle medevennoten toe treden. Ieder vennoot kan zich uit de vennootschap terugtrekken door zijn ontslag aan de overige vennoten bij aangetekend schrijven aan te bieden.

ARTIKEL 7.

De deelbewijzen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder levenden, of overgedragen worden wegens overlijden, dan met de geschreven toestemming van alle vennoten. Voorgaande alinea is niet van toepasselijk op de afstand onder levenden of de overdracht wegens overlijden aan de echtgenote of de afstammelingen van de vennoot, Deze kunnen geschieden zonder enige toestemming vanwege de andere vennoten.

III.MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

ARTIKEL 8.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000,00 euro vertegenwoordigd door 10 deelbewijzen zonder vermelding van nominale waarde en is volstort in speciën ten bedrage van 1.000,00 euro.

De Heer DE VITS Chris, beherende vennoot, stort 800,00 euro. Mevrouw DE RIDDER Ilse, stille vennoot stort 200,00 euro. Als vergoeding voor hun respectieve inbreng werden aan de vennoten volgende deelbewijzen toegekend: aan de heer DE VITS Chris 8 deelbewijzen; aan mevrouw DE RIDDER Ilse 2 deelbewijzen.

ARTIKEL 9.

Comparanten verklaren dat de gelden gestort op rekening van de vennootschap zoals beschreven in artikel 8 eigen fondsen zijn.

IV.sESTUUR - VERTEGENWOORDIGING - CONTROLE

ARTIKEL 10.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die of derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, die hem, eveneens samen handelend, ten alle tijde, zonder hun beslissing te moeten verrechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder en, in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens toekenningen door de algemene vergadering.

ARTIKEL 11.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in aktes, voor dewelke een openbaar ambtenaar of notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de zaakvoerder. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden doorbijzondere gevolmachtigden.

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 12.

Er wordt geen commissaris benoemd. Iedere vennoot afzonderlijk heeft aile onderzoek en controlebevoegdheid, waardoor hij onder meer het recht heeft te allen tijde ter plaatse inzage te nemen van de boeken, brieven, notulen en in het algemeen alle documenten en geschriften van de vennootschap. V.ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 13.

De algemene vergadering - rechtsgeldig samengesteld, vertegenwoordigt alle vennoten. Ieder vennoot heeft recht op één stem.

ARTIKEL 14.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen met instemming van alle aanwezige vennoten. Wijzigingen aan de statuten kunnen slechts met éénparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

ARTIKEL 15.

De jaarvergadering wordt gehouden ieder jaar op de LAATSTE VRIJDAG van de MAAND MEI om TWINTIG UUR op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. ARTIKEL 16.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij gewone brief tot de algemene vergadering worden opgeroepen, de bijeenroeping vermeldt de agenda. Indien alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn moeten er geen oproepingen gebeuren.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone zitting worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist.

De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI.BOEKJAAR - JAARREKENING - RESULTAAT

ARTIKEL 17.

Het boekjaar gaat in op EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER van ieder jaar.

Op één en dertig december van elk jaar wordt een inventaris en de jaarrekeningen opgemaakt conform de wettelijke bepalingen hieromtrent.

ARTIKEL 18.

Het overschot op de balans, na aftrek van de lasten, algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen is de nettowinst van de vennootschap.

Van de nettowinst wordt jaarlijks tenminste vijf procent verplichtend vooraf genomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerders kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgend boekjaar of aanwenden tot het spijzen van reservefondsen van algemene of bijzondere aard.

VII.ONTBINDING - UITTREDING

ARTIKEL 19.

De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, wettelijke onbekwaamheid, verhindering of uittreding van één van de vennoten. De vennootschap kan ten allen tijde ontbonden worden indien de algemene vergadering daartoe beslist met éénparigheid van stemmen.

ARTIKEL 20.

De vennootschap wordt na de ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Met het oog op de vereffeningactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars. Worden geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder of zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaar.

ARTIKEL 21.

Uittredende vennoten en de erfgenamen van overleden vennoten die niet als vennoten worden toegelaten hebben enkel het deel te eisen dat, volgens de aanwijzingen van de laatste balans, hen of hun rechtsvoorganger toekomt.

ARTIKEL 22.

In alle gevallen van ontbinding en van terugtrekking wordt in het netto actief van de vennootschap verdeeld, derwijze dat aan iedere gewezen vennoot, of aan de zich terugtrekkende vennoot, wordt toegekend. VIII.OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk na de oprichting hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij eenparig de

volgende beslissingen genomen

BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap de heer DE VITS Chris, wonende te 9310 AALST, Heidebosstraat 7. Zijn mandaat is onbezoldigd.

De oprichters verklaren dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die de oprichters in haar naam hebben aangegaan en dit met ingang van 1 juni 2011 tot de datum van verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, zijnde de datum van neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

{

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Bijlagen-bliTiét-B-e-lesa-Staifiblad :28/10/Z01i - Annexes du-Moniteur belge

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van een uittrekse van deze akte ter griffie van de

Rechtbank van Koophandel en wordt afgesloten op 31.12.2012.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

NIET BENOEMING COMMiSSARIS

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen daar de vennootschap aan de wettelijke criteria niet

beantwoordt.

DE VITS Chris

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd : de oprichtingsakte.

Op de laatstmblz. van Luik B vernielden : Recto :waam hoedanigheid van de instrunienterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VITVIN

Adresse
HEIDEBOSSTRAAT 7 9310 AALST (BAARDEGEM)

Code postal : 9310
Localité : Baardegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande