VIVAMAD

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VIVAMAD
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 840.890.327

Publication

21/11/2011
ÿþt {

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden I IIIII llhI 111111111111111 IJIh lII 11111 'f111111

aan het " 11176767*

Belgisch Staatsblad

Oudenaarde

0 8 NOV. 2011

Gregáe

Ondernemingsnr : a $ Li- o . $ 9 0, 3 - -

l8ena nratncg

(voluit) : VIVAMAD

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetei : Hoogdeurnestraat 21 - 9600 Ronse

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit de onderhandse akte d.d. 31 oktober 2011 blijkt dat:

De heer VAN DEN DAELE Vincent, Hoogdeurnestraat 21  9600 Ronse, geboren te Ronse op 19 juli 1968  nat.nr. 68.07.19-197.31, en mevrouw EERDEKENS Eva, Hoogdeurnestraat 21  9600 Ronse, geboren te Gent op 11 juni 1969  nat.nr. 69.06.11-026.68, zijn overeengekomen onder elkaar een Vennootschap Onder Firma op te richten.

STATUTEN

De statuten van deze vennootschap worden vastgesteld als volgt:

Artikel 1: De vennootschap is een Vennootschap Onder Firma en draagt als naam "VIVAMAD".

Artikel 2: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9600 Ronse, Hoogdeurnestraat 21.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, naar om het even welke plaats worden overgebracht in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalige gebied Brussel  hoofdstad.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, stapelhuizen en bijhuizen op te richten in België en in het buitenland.

Artikel 3: De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België als in buitenland:

Het verlenen van adviezen van financiële , technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin met uitzondering van beleggingsadviezen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, management en algemeen bestuur.

Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment.

Aankoop, verkoop van rollend materieel, personenwagens e.a.

Onderhoud en reparatie van rollend materieel, personenwagens e.a.

Horeca, snacks, uitbating taverne-restaurant en aanverwante.

Het bestuur van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen,onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het. deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels -, en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie - ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor eigen rekening, het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarde, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op ter richten vennootschappen.

Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Artikel 4: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur ingaand op 31 oktober 2011.

Artikel 5: De inbreng van de vennoten is in totaal bepaald op 2.500,00 ¬ ( tweeduizend vijfhonderd euro). De heer VAN DEN DAELE Vincent heeft 1.250,00 ¬ (duizend tweehonderd vijftig euro) in speciën ingebracht en mevrouw EERDEKENS Eva heeft 1.250,00 ¬ (duizend tweehonderd vijftig euro) in speciën ingebracht. De vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

Zij zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen.

Artikel 6: De heer VAN DEN DAELE Vincent en mevrouw EERDEKENS Eva worden benoemd tot zaakvoerders, zijn belast met het bestuur van de vennootschap en zullen over de maatschappelijke handtekening beschikken.

Naast de vergoedingen door haar vastgesteld, de representatie- en reisonkosten, kan de algemene vergadering of buitengewone algemene vergadering aan de zaakvoerder(s) vaste wedde of vergoedingen toekennen, vooraf te nemen op de algemene onkosten.

Het mandaat van mevrouw EERDEKENS Eva is onbezoldigd.

Artikel 7: Een algemene vergadering van de vennoten zal ieder jaar gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, op de zetel van de vennootschap.

Bovendien zal telkens wanneer dit nodig blijkt een buitengewone algemene vergadering kunnen bijeengeroepen worden.

Om geldig te kunnen beraadslagen en beslissen moeten alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Alle beslissingen van de algemene vergadering dienen met eenparigheid van stemmen genomen te worden.

Artikel 8: Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Elk jaar zal door de zorgen van de zaakvoerder een jaarrekening van de vennootschap opgesteld worden, die ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de daaropvolgende jaarlijkse algemene vergadering.

Artikel 9: Ingeval van ontbinding van de vennootschap, voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik, zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

Artikel 10: Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De vennootschap zal voortduren tussen de overblijvende vennoot en de erfgenamen van de overleden vennoot. De erfgenamen, de legatarissen en de rechthebbende mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijk inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren.

Artikel 11: De vennoten kunnen, in algemene vergadering verenigd en besluitend met eenparigheid van stemmen, aan onderhavige statuten aile wijzigingen aanbrengen die zij geschikt achten. Zij kunnen ondermeer het doel uitbreiden of beperken, de naam wijzigingen, de vertegenwoordiging van de vennootschap veranderen, het kapitaal verhogen of verminderen, nieuwe vennoten aannemen, de vennootschap vervroegd ontbinden of beslissen tot omzetting in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

Artikel 12: De bepalingen van Titel IX van Boek 111 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de vennootschappen en de bepalingen van Boek V van het Wetboek van Vennootschappen, zijn toepasselijk op deze vennootschap voor zover er in deze statuten niet uitdrukkelijk is van afgeweken.

Evenwel zal elke bepaling van onderhavige statuten waarbij op ongeoorloofde wijze wordt afgeweken van, voormelde wettelijke bepalingen ais ongeschreven moeten worden beschouwd.

DIVERSE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en eindigt op éénendertig december

tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en dertien.

_.2. Alle in naam van de vennootschap 'in oprichting aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Opgemaakt te Ronse, op 31 oktober 2011, in drie exemplaren, één voor elke partij, het derde bestemd zijnde voor de registratie. Iedere partij verklaart een door beide partijen ondertekend exemplaar ontvangen te hebben.

VAN DEN DAELE Vincent EERDEKENS Eva

Zaakvoerder Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VIVAMAD

Adresse
HOOGDEURNESTRAAT 21 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande