VK CARS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VK CARS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 466.518.827

Publication

07/07/2014
ÿþ Plie 1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afeing Oudenaarde

JUNI 2014

I 1tIlI III II I M 1J

be a

Bst

1 I 1

Ondernemingsnr 0466.518.827

Benaming 1/K CARS

(voluit) : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm: Waregemseweg 62/A - 9790 Wortegem-Petegem

Zetel:

Onderwerp akte

KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Geassocieerd Notaris Jean-

Charles De Witte te Kortrijk, op 19 juni 2014, ter registratie aangeboden, houdende buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VK CARS", waarvan de zetel gevestigd is te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 62 bus A, dat met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:

De vergadering neemt eerst kennis van het verslag van de zaakvoerder

opgemaakt op 12 mei 2014, evenals van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Piet Dujardin, op haar beurt vertegenwoordigd door de, Heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen naar aanleiding van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor in verband met de kapitaalverhoging in natura luiden als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedriffsreviso ren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de BVBA VK CARS door inbreng in natura van de vorderingen die werden toegekend aan de heer Andy Coudyser en aan mevrouw Evelyne Kimpe naar aanleiding van de dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen

uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedriffseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de waarde van de voorraad grondstoffen (ad 302.117,56 EUR) aangezien ik niet in de mogelijkheid was om een fysische voorraadtelling uit te voeren daar ik mijn opdracht pas na balansdatum heb ontvangen.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrierevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in

natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen

ten belope van 175.185,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een

uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de

verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend

worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 1 1 juni 2014

(getekend)

BVBA Bedrierevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

De vergadering stelt vast en bevestigt dat het maatschappelijk kapitaal momenteel nog wordt uitgedrukt in Belgische frank, te weten een bedrag van achthonderd vijftigduizend Belgische frank (850.000 BEF). De vergadering besluit tot een omzetting van het maatschappelijk kapitaal van Belgische frank naar euro. Dit impliceert dat het maatschappelijk kapitaal voortaan wordt gelezen als bedragende eenentwintig duizend zeventig euro vijfennegentig cent (¬ 21.070,95).

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van honderd vijfenzeventig duizend honderdvijfentachtig euro (C 175.185,00) om het te brengen van eenentwintig duizend zeventig euro vijfennegentig cent (C 21.070,95) op honderdzesennegentig duizend tweehonderd vijfenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 196.255,95), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van ieder bestaand aandeel.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng door de vennoten van een schuldvordering ten belope van honderd vijfenzeventig duizend honderdvijfentachtig euro (C 175.185,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van achtenzeventigduizend vijfhonderd euro (¬ 78.500,00) om het te brengen van honderdzesennegentig duizend tweehonderd vijfenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 196.255,95) op tweehonderd vierenzeventig duizend zevenhonderd vijfenvijftig euro vijfennegentig cent (¬ 274.755,95), met creatie van negentwintig (29) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

Deze kapitaalverhoging gebeurt in speciën en is volledig volstort.

De vergadering besluit tot aanneming van een nieuwe tekst van de statuten,

ingevolge aanpassing aan de genomen besluiten en aan de thans vigerende wetgeving

en meer bepaald aan het Wetboek van Vennootschappen en aan de wet.van 2 augustus

2002, na hernummering van de artikelen, als volgt:

RECHTS VORM - NAAM.

ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "VK CARS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem,

Waregemseweg 62 bus A.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

" Het herstellen en bergen van motorvoertuigen en koetswerk;

" Klein- en groothandel, alsmede de in- en uitvoer van motorvoertuigen en onderdelen, tweedehandsauto' s en onderdelen, brandstoffen, smeermiddelen en onderhoudsproducten;

" Het verhuren van diverse materiaal, inclusief motorvoertuigen;

" Kleinhandel en plaatsing van gasinstallaties in motorvoertuigen en alle andere garageactiviteiten die ermee verband houden.

Deze opsomming is enkel aanduidend en mag niet beperkend worden beschouwd.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle industriële, handels-, roerende, onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar nijverheid en haar handel uit te breiden of te begunstigen.

Zij mag op welke ook belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermee samensmelten.

DUUR

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERD VIERENZEVENTIG

DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO VIJFENNEGENTIG CENT

(¬ 274.755,95).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Het wordt vertegenwoordigd door honderd veertien (114) aandelen zonder

vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werd benoemd tot statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer Coudyser Andy Aimé, geboren te Waregem, op 15 september 1970, echtgenoot van Mevrouw Evelyne ICimpe, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 62/A, die heeft aanvaard.

Bij zijn overlijden of onmogelijkheid om zijn functie uit te oefenen, zal hij als statutair zaakvoerder worden opgevolgd door:

Mevrouw Kimpe, Evelyne, Gerda Martine, geboren te Menen, op 4 september 1976, echtgenote van de Heer Andy Coudyser, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Waregemseweg 62/A, die heeft aanvaard.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alléén optredend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE

Voor zover de wet het vereist, wordt de controle op de financiële toestand van de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich hiertoe laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te hare laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand december om vijftien uur in de Gemeente waar de maatschappelijke zetel gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

JAARREKENING - WINSTVERDELING - RESERVE.

Het boekjaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni van het jaar daaropvolgend.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING - VEREFFENING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1. Er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

Indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, gierde lid Wetboek van Vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf.

- Het bestuursorgaan wordt gelast met de uitvoering van de genomen besluiten en

de Notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

.a

i

Voorbehouden, aan del Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.. Geassocieerd Notaris Jean-Charles De Witte,

Tegelijk met deze neergelegd:

- afscluift proces-verbaal

- gecoördineerde statuten.

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik E3 vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 29.01.2014 14022-0477-010
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 27.02.2013 13055-0564-010
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 21.12.2011 11647-0136-009
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 18.02.2015 15043-0242-013
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 03.01.2011 11003-0338-009
04/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 22.01.2010 10023-0229-009
09/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 05.01.2009 09003-0047-009
28/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 08.12.2007, NGL 18.01.2008 08018-0297-009
01/03/2007 : OU045205
29/01/2007 : OU045205
21/03/2006 : OU045205
03/01/2005 : OU045205
10/03/2004 : OU045205
10/02/2003 : OU045205
27/07/1999 : OUA005113
22/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 21.12.2015 15692-0416-013

Coordonnées
VK CARS

Adresse
WAREGEMSEWEG 62, BUS A 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande