VLAAMSE ICT ORGANISATIE, AFGEKORT : V-ICT-OR

Association sans but lucratif


Dénomination : VLAAMSE ICT ORGANISATIE, AFGEKORT : V-ICT-OR
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 479.740.422

Publication

02/12/2013
ÿþ MDD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIE REC1.1T3. +« VAN KO t7=1-)PPr f L

2 0 NOV 2013

DEND~e r;ffre'C9 ND~.

I11lIl1Wli1~~w~~~m

180358

Ondernemingsnr : 0479.740.422

Benaming

(voluit) : Vlaamse ICT Organisatie

(verkort) : V-ICT-OR

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Mosten 13

9160 LOKEREN

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijzigingen raad van bestuur, gemachtigden, dagelijks bestuur en afgevaardigde bestuurder

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 13 juni 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 3 wordt ais volgt gewijzigd:

De vereniging heeft tot doel:

- de deskundigheid in het vakgebied ICT te ontwikkelen en te bevorderen, om zo de professionalisering van

ICT-beroepsmensen in de overheid te ondersteunen,

- de dienstverlening en belangenbehartiging in ruime zin te organiseren voor allen die

professioneel bij het ICT-beleid in de besturen betrokken zijn. Centraal staat het vergroten van het

maatschappelijk belang van het vakgebied 1CT,

een netwerk en forum te vormen voor ontmoeting en uitwisseling tussen allen die op het terrein van ICT in

het lokale bestuur actief zijn,

" een platform bieden aan ICT-verantwoordelijken uit de besturen om zo de drempel voor onderlinge samenwerking en synergie gevoelig te verlagen,

op te treden als motor om de samenwerking tussen de verschillende overheidsniveaus te ondersteunen. Vanuit een klantgerichte opstelling is het immers essentieel dat de verschillende bestuursniveaus en dus ook hun ICT-verantwoordelijken de handen in elkaar slaan en gezamenlijk initiatieven inzake ICT-ontwikkelingen van de overheid nemen of toch minstens intensief meewerken aan ICT-ontwikkelingen die van een ander bestuursniveau uitgaan,

- te functioneren als extern klankbord voor het strategisch belang van ICT in de besturen,

- aankaarten bij beleidsverantwoordelijken, bij collega's uit de eigen organisatie en op het publieke forum, en, werken aan een mentaliteitsverandering en cultuur van open en behoorlijk bestuur door de juiste en voldoende' ICT-investeringen in mensen en middelen.

ARTIKEL 6 wordt als volgt gewijzigd:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging kent effectieve en toegetreden leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene' vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn natuurlijke personen die' tewerkgesteld zijn ten behoeve van de in artikel 3 beschreven doelstellingen binnen een bestuur (stad, gemeente, OCMW, zones voor veiligheidsdiensten (politie, brandweer, ...), scholen en scholengroepen, entiteiten verbonden aan de Vlaamse en federale overheid, vzws, ...) tewerkgesteld zijn of die als zodanig gepensioneerd zijn. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel: van de vereniging wordt bijgehouden. Er kan slechts één effectief lid zijn per juridische entiteit. Toegetreden; leden zijn enkel aangesloten om te genieten van bepaalde activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aahzien van derden te vertegenwootdigen Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

ARTIKEL 8 wordt als volgt gewijzigd:

Het directiecomité kan, onder door haar te bepalen voorwaarden, andere personen als toegetreden leden tot de vereniging toelaten. Toegetreden leden zijn in beginsel al de natuurlijke personen uit de non-profit sector die het doel van de vereniging onderschrijven. Zij zijn aangesloten om te genieten van bepaalde activiteiten van de vzw.

ARTIKEL 13 wordt als volgt gewijzigd:

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde tijd.

ARTIKEL 17 wordt als volgt gewijzigd:

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door het directiecomité of door minstens de helft van de bestuurders.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door een door de raad van bestuur aangeduide

bestuurder die ook lid is van het directiecomité. Indien er geen dagelijkse bestuurder aanwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een bestuurder aangeduid door de raad van bestuur.

ARTIKEL 18 wordt als volgt gewijzigd:

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door twee leden van het directiecomité en die ingeschreven worden in een daartoe bestemd register.

ARTIKEL 19 wordt als volgt gewijzigd:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Aanvaarding van het huishoudelijk regelement en eventuele wijzigingen en/of aanvullingen behoren tot de bevoegdheid van de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder benoemen die de vereniging, in en buiten rechte vertegenwoordigt.

ARTIKEL 20 wordt als volgt gewijzigd:

Het directiecomité stelt gemachtigden aan die taken toegewezen krijgen ter vertegenwoordiging van de vzw. Hun benoeming gebeurt door het directiecomité bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de dagelijkse bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij het directiecomité,

b) door afzetting door het directiecomité bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de dagelijkse bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door het directiecomité moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene. De gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 21 wordt als volgt gewijzigd:

De raad van bestuur stelt voor de goede werking dagelijkse bestuurders aan binnen of buiten zijn leden. Deze dagelijkse bestuurders vormen samen het directiecomité van de organisatie.

Het directiecomité bestaat uit minstens drie en maximum zes directieleden en duidt op zijn beurt een algemeen directeur aan. Daarnaast duidt men minimaal een directeur financiën en een directeur organisatie aan.

De algemeen directeur is tevens de afgevaardigde bestuurder om de vereniging in en buiten rechte te vertegenwoordigen,.

Het directiecomité benoemt en ontslaat het personeel en bepaalt hun bezoldigingen, binnen het kader vastgelegd door de raad van bestuur. Ze staat in voor de dagelijkse werking en praktische organisatie binnen

de vereniging. De benoeming van de dagelijkse bestuurders gebeurt door de raad van bestuur bij gewone meerderheid, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van een dagelijks bestuurder kan geschieden:

a) op vrijwillige basis door zelf zijn schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij gewone meerderheid die hieromtrent geldig beslist indien de

meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen bij aangetekend schrijven ter kennis gebracht worden van de betrokkene.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

De beslissingen genomen door het directiecomité, dat als een college vergadert, worden steeds genomen in collegiaal overleg.

Het directiecomité is ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur. Indien zij hun bevoegdheden te buiten gaan kunnen zij hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de raad van bestuur.

ARTIKEL 22 wordt als volgt gewijzigd:

De algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve leden, en wordt voorgezeten door een lid van het directiecomité of bij ontstentenis door een lid van de raad van bestuur.

Een lid kan door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen via een schriftelijke volmacht. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. Elk lid beschikt slechts over één stem op de algemene vergadering

ARTIKEL 24 wordt ais volgt gewijzigd:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door het directiecomité of door de raad van bestuur

telkens als het doel van de vereniging zulks vereist. De bijeenroeping van de algemene vergadering houdt

steeds

een beslissing in van de raad van bestuur.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van

het

afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

ARTIKEL 27 wordt als volgt gewijzigd:

De oproepingen tot de algemene vergadering moeten om geldig te zijn, ondertekend worden door twee leden van het directiecomité. Alle effectieve leden moeten worden opgeroepen per gewone brief, per fax of per e-mail dit tenminste acht kalenderdagen voorde vergadering.

ARTIKEL 28 wordt als volgt gewijzigd:

De oproepingsbrief, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door het directiecomité. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door 1/20 van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet uiteraard door het 1/20 van de leden ondertekend zijn en tenminste twee werkdagen voor de vergadering aan het directiecomité overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen enkel behandeld warden indien alle leden aanwezig zijn en iedereen hiermee akkoord gaat.

De algemene vergadering heeft op 13 juni 2013 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:

De Meulenaere Kris, Adhemar Borinstraat 29, 2070 Zwijndrecht, geboren op 11/01/1953, te Merksem Hoogewijs Hans, Onze Lieve Vrouwstraat 29, 1785 Merchtem, geboren op 24/02/1953, te Zele

De huidige raad van bestuur is hierdoor ais volgt samengesteld:

Blondeel Christine, Westeindestraat 80, 9990 Maldegem, geboren op 18/10/1972, te Brugge Botteldoom William, Hof-ten-Berglaan 22, 2870 Puurs, geboren op 27/06/1961, te Oudergem Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162, 3080 Tervuren, geboren op 14111/1962, te Leuven De Pauw Hugo, Rietstraat 7, 2880 Bomem, geboren op 14/04/1957, te Bornem Gielen Kris, Kamstraat 49, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel Goethals Marc, Hoevestraat 13, 9940 Evergem, geboren op 21/07/1961, te Gent Hertmans Luc, Acacialel 17, 2830 Willebroek, geboren op 05/03/1969, te Reet Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel Lefevre Dimitri, Meerlaan 57, 8300 Knokke-Heist, geboren op 12/09/1973, te Brugge Massagé Louis, Smissenbosstraat 17, 1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel Stuer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele, geboren op 20/07/1972, te Sint-Niklaas Van der Stock Eddy, Sint-Anna 144, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme Velghe Luc, Losschaardstraat 17, 8550 Zwevegem, geboren op 29/05/1971, te Oostende

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere gemachtigden.

, MOD 2.2

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering,

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Te Lokeren, op 13 juni 2013

Eddy Van der Stock

Voorzitter

De raad van bestuur heeft op 9 oktober 2013 voor de afvaardiging binnen externe organisaties waarbinnen de vzw een mandaat heeft opgenomen uit zijn directiecomité tot afgevaardigde bestuurder benoemd:

Van der Stock Eddy, Sint-Anna 144, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme

De afgevaardigde-bestuurder oefent zijn mandaat alleen uit.

Hij is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur.

Indien hij zijn bevoegdheden te buiten gaat kan hij hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door

de raad van bestuur.

De afgevaardigde bestuurder zal dus tor herroeping tevens optreden als vast vertegenwoordiger voor de vzw.

De raad van bestuur heeft op 9 oktober 2013 het ontslag aanvaard van dagelijks bestuurder.

Stuer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele, geboren op 20/07/1972, te Sint-Niklaas

De huidige samenstelling van het directiecomité is hierdoor als volgt:

Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162, 3080 Tervuren, geboren op 14/11/1962, te Leuven

Gielen Kris, Kamstraat 49, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel

Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel

Massagé Louis, Smissenbosstraat 17, 1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel

Van der Stock Eddy, Sint-Anna 144, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme

Deze dagelijkse bestuurders vormen samen het directiecomité van de organisatie. Zij oefenen hun mandaat uit als college en staan in voor de dagelijkse werking en praktische organisatie binnen de vereniging. Het directiecomité is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van bestuur. Een lid van het dagelijks bestuur die evenwel de collegiale beslissingen te buiten gaat, kan hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de raad van bestuur,

De raad van bestuur heeft op 9 oktober 2013 het ontslag aanvaard van bestuurder.

Stuer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele, geboren op 20/07/1972, te Sint-Niklaas

De huidige raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Blondeel Christine, Westeindestraat 80, 9990 Maldegem, geboren op 18/10/1972, te Brugge

Botteldoorn William, Hof-ten-Berglaan 22, 2870 Puurs, geboren op 27/06/1961, te Oudergem

Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162, 3080 Tervuren, geboren op 14/11/1962, te Leuven

De Pauw Hugo, Rietstraat 7, 2880 Bornem, geboren op 14/04/1957, te Bornem

Gielen Kris, Kamstraat 49, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel

Goethals Marc, Hoevestraat 13, 9940 Evergem, geboren op 21/07/1961, te Gent

Hertmans Luc, Acacialei 17, 2830 Willebroek, geboren op 05/03/1969, te Reet

Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg



MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

"Belgisch

Staatsblad

Massagé Louis, Smissenbosstraat 17, 1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel Van der Stock Eddy, Sint-Anna 144, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme Velghe Luc, Losschaardstraat 17, 8550 Zwevegem, geboren op 29/05/1971, te Oostende

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk

acht.

Te Lokeren, op 9 oktober 2013

Hedwig Daineffe

Bestuurder

Het directiecomité heeft op 24 oktober het mandaat van financieel coördinator herbevestigd van:

De Lausnay Nathalie, Baerdonckstraat la; 9230 Wetteren, geboren op 02/02/1985 te Lokeren.

Het directiecomité heeft op 24 oktober 2013 het mandaat van gemachtigde bestuurder herbevestigd van:

Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162, 3080 Tervuren, geboren op 14/11/1962, te Leuven

Gielen Kris, Kamstraat 49, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel

Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel

Massagé Louis, Smissenbosstraat 17,1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel

Van der Stock Eddy, Sint-Anna 144, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de gemachtigde bestuurders onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor alle financiële verplichtingen hebben de gemachtigde bestuurders en de financieel coördinator een afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 2500 Euro, Boven dat bedrag is de gezamenlijke handtekening van twee gemachtigde bestuurders of van een gemachtigd bestuurder samen met de financieel coördinator vereist. "

Te Lokeren, op 24 oktober 2013

Hedwig Daineffe

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2012
ÿþ"

MOD 2.2

i _ in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

BRUSSEL

21 JUN 2012

Griffie

Voor+

behoud aan h< Beigisl Staatsb

*12116291*

11111



L I

Ondemem in gsnr : 0479.740.422

Benaming

(voluit) Vlaamse ICT Organisatie

(verkort) : V-JCT-OR

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Paviljoenstraat 7-9 ..A°30 S t'

Onderwerp akte : Statutenwijziging - wijziging maatschappelijke zetel - wijzigingen raad van bestuur, gemachtigden en dagelijks bestuur

Uittreksel uit de akten:

De algemene vergadering van 24 mei 2012, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen Inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting" besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 6 wordt als volgt gewijzigd:

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De in artikel 5 vernoemde oprichterswaren de eerste effectieve leden. Een stichtend lidmaatschap is niet overdraagbaar.

Stichtende leden blijven de hoedanigheid van effectief lid behouden zolang zij aan de voorwaarden voor deze voldoen.

De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn natuurlijke personen die op het terrein van de ICT door het lokale bestuur (stad, gemeente, O.C.M.W of lokale politiezone) tewerkgesteld zijn of die als zodanig gepensioneerd zijn. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van bepaalde activiteiten van de vzw, Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden Ingeschreven in een huishoudelijk reglement. Steunende leden behoren tot de toegetreden leden.

ARTIKEL 12 wordt als volgt gewijzigd:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie en hoogstens dertig leden die lid zijn van de vereniging. Bij uitzondering moeten er twee bestuurders zijn indien er maar drie leden zetelen in de algemene vergadering. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De algemene vergadering heeft op 24 mei 2012 beslist de maaschappelijke zetel te verplaatsen van:

Paviljoenstraat 7-9, 1030 Schaarbeek

naar:

Mosten 13, 9160 Lokeren

De algemene vergadering heeft op 24 mei 2012 kennis genomen van het ontslag als bestuurder van:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Guldentops Mark, Nieuwdorpstraat 38, 3450 Geetbets, geboren op 2710511967, te Diest Hae¬ dermans Sven, Korte Heistraat 5, 2800 Mechelen, geboren op 26/10/1972, te Asse Kestens Heidi, Schrijnbroekstraat 67, 3500 Hasselt, geboren 22/07/1966, te Mortsel Stinissen Luc, Schaapsdries 22, 3600 Genk, geboren op 27/10/1966, te Genk

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Van den Bossche Veerle, Nieuwstad 11, 9255 Buggenhout, geboren op 08/09/1970, te Willebroek

De algemene vergadering heeft op 24 mei 2012 tot nieuwe bestuurders benoemd:

Blondeel Christine, Westeindestraat 80, 9990 Maldegem, geboren op 18/10/1972, te Brugge Lefevre Dimitri, Meerlaan 57, 8300 Knokke-Heist, geboren op 12/09/1973, te Brugge

De huidige raad van bestuur is hierdoor als volgt samengesteld:

Achten Bart, Plankenbergstraat 4, 3740 Munsterbilzen, geboren op 20/07/1972, te Bilzen

Blondeel Christine, Westeindestraat 80, 9990 Maldegem, geboren op 18/10/1972, te Brugge

Botteldoom William, Hof-ten-Berglaan 22, 2870 Puurs, geboren op 27/06/1961, te Oudergem

Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162, 3080 Tervuren, geboren op 14/1111962, te Leuven

De Meuienaere Kris, Adhemar Borinstraat 29, 2070 Zwijndrecht, geboren op 110111953, te Merksem

De Pauw Hugo, Rietstraat 7, 2880 Bornem, geboren op 14/04/1957, te Bomem

Gielen Kris, Vlezenbeeklaan 180, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel

Goethals Marc, Hoevestraat 13, 9940 Evergem, geboren op 21/07/1961, te Gent

Hertmans Luc, Acacialei 17, 2830 Willebroek, geboren op 05/03/1969, te Reet

Hoogewijs Hans, Onze Lieve Vrouwstraat 29, 1785 Merchtem, geboren op 24/02/1953, te Zele

Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel

Lefevre Dimitri, Meerlaan 57, 8300 Knokke-Heist, geboren op 12/09/1973, te Brugge

Massagé Louis, Smisseribosstraat 17, 1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel

Stuer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele, geboren op 20/07/1972, te Sint-Niklaas

Van der Stock Eddy, SInt-Anna 93, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme

Velghe Luc, Losschaardstraat 17, 8550 Zwevegem, geboren op 29/05/1971, te Oostende

De raad van bestuur oefent haar mandaat als college uit, maar kan bepaalde bevoegdheden onder haar verantwoordelijkheid overdragen aan één of meer gemachtigden.

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en heeft eveneens alle bevoegdheden die niet bij wet of door deze statuten aan de algemene vergadering worden toegekend en op voorwaarde dat zijn beslissingen genomen zijn binnen de begroting, die werd goedgekeurd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur benoemt zelf elke functie die hij voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk acht.

Het dagelijks bestuur heeft kennis genomen van het ontslag als gemachtigde met ingang van 1 maart 2011 van:

Administratief coordinator: Bollen Liselotte, Doktersstraat 6, 3520 Zonhoven, geboren op 04/06/1985, te Hasselt

Het dagelijks bestuur heeft op 19 juni 2011 tot gemachtigde aangesteld:

Financieel coördinator: De Lausnay Nathalie, Baerdonckstraat la, 9230 Wetteren, geboren op 05/02/1985, te Lokeren

De raad van bestuur heeft op 1 juni 2011 tot nieuwe dagelijkse bestuurder benoemd: Stoer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele, geboren op 20/07/1972, te Sint-Niklaas De huidige samenstelling van het dagelijks bestuur is hierdoor als volgt:

Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162, 3080 Tervuren, geboren op 14/11/1962, te Leuven Gielen Kris, Vlezenbeeklaan 180, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel Massagé Louis, Smissenbosstraat 17,1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel Stuer Ivan, Filip De Pillecynlaan 10, 9111 Belsele, geboren op 20/07/1972, te Sint-Niklaas Van der Stock Eddy, Sint-Anna 93, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme

. . p

MCM 2,2

Luik B - Vervolg

Het dagelijks bestuur oefent zijn, mandaat uit ais college en staat in voor de dagelijkse werking en praktischeorganisatie binnen de vereniging. Hij is evenwel ten allen tijde verantwoording verschuldigd aan de raad van

bestuur, Een lid van het dagelijks bestuur die evenwel de collegiale beslissingen te buiten gaat, kan hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden door de raad ven bestuur.

Het dagelijks bestuur heeft het aantal gemachtigde bestuurders uitgebreid naar de volgende samenstelling:

Daineffe Hedwig, Brusselsesteenweg 162,3080 Tervuren, geboren op 14/11/1962, te Leuven Gielen Kris, Vlezenbeeklaan 180, 1602 Vlezenbeek, geboren op 16/05/1970, te Ukkel Landrie Jean, Gaverstraat 10 B, 9700 Oudenaarde, geboren op 13/04/1957, te Brussel Massage Louis, Smissenbosstraat 17, 1700 Dilbeek, geboren op 29/01/1965, te Ukkel Stuer Ivan, Filip De Pillecyniaan 10, 9111 Belsele, geboren op 2010711972, te Sint-Niklaas Van der Stock Eddy, Sint-Anna 93, 9220 Hamme, geboren op 20/03/1966, te Hamme

Voor alle administratieve verplichtingen hebben de gemachtigde bestuurders onbeperkte en afzonderlijke volmacht.

Voor aile financiële verplichtingen hebben de gemachtigde bestuurders en de financieel coördinator een afzonderlijke volmacht tot een bedrag van 2500 Euro. Boven dat bedrag is de gezamenlijke handtekening van twee gemachtigde bestuurders of van een gemachtigd bestuurder samen met de financieel coördinator vereist.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Te Schaarbeek, op 24 mei 2012

Hedwig Daineffe

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLAAMSE ICT ORGANISATIE, AFGEKORT : V-ICT-OR

Adresse
MOSTEN 13 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande