VLAAMSE VERENIGING VAN ZIEKENHUISAPOTHEKERS

Divers


Dénomination : VLAAMSE VERENIGING VAN ZIEKENHUISAPOTHEKERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.978.494

Publication

19/03/2013
ÿþ41 ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

bekend te maken kopie na indiening van de akte bij de

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

11111111

13 950 7 »`11:"

Vooïbehouden F00

Ondernenningsnr : 0476.978.494

Benaming

(voluit) : Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisapothekers

Rechtsvorm : Beroepsvereniging

Onderwerp akte : Wijziging statuten

TStatuten van de Nederlandstalige Vereniging van Belgische Ziekenhuis apothekers zoals goedgekeurd door de oprichtingsvergadering die plaatsvond op

21 november 1989 en gewijzigd bij Algemene Vergaderingen van 28 april 2005 en

22 februari 2011

1.RECHTSVORM, BENAMING, ZETEL, TAAI_ EN DOEL VAN DE VERENIGING Artikel 1

Er wordt een beroepsvereniging opgericht onder de naam Vlaamse Vereniging van Ziekenhuis apothekers ", afgekort VZA en hierna Vereniging genoemd. Haar activiteit strekt zich uit over het grondgebied België Zij heeft haar zetel te Gent, De Pintelaan 185, 9000 Gent

Artikel 2

De taal van de Vereniging is het Nederlands.

Artikel 3

De Vereniging heeft tot doel:

1. de wetenschappelijke opleiding en bijscholing van haar leden te bevorderen.

2. de bescherming en verdediging van de rechten en de beroepsbelangen van haar leden, zowel op collectief als op individueel vlak te ondersteunen.

3, initiatieven te nemen met het oog op een sterke profilering van het beroep van ziekenhuisapotheker in al zijn facetten.

4. direct en indirect bij te dragen tot een goede en verantwoorde gezondheidszorg.

5. bij de leden de geest van collegialiteit en solidariteit te bevorderen.

De leden zullen de eer en de eerbaarheid van het beroep van ziekenhuisapotheker hoog houden door de wetgeving gerelateerd aan het beroep van ziekenhuisapotheker nauwgezet na te leven, zich te richten naar de zedelijke, ethische en deontologische beginselen, en doelbewust de statuten, reglementen en besluiten van de Vereniging na te leven.

2.KATEGORIEEN VAN LEDEN VOORWAARDEN TOT TOETREDING EN ONTSLAG Artikel 4

De Vereniging bestaat uit

-werkende leden,

ereleden,

- studenten,

-sympathiserende leden,

pp de laalste blz.canLtiik Evcrnielden " R~cto : Ne am van C!s° perso(o}n(en) bevoegd om cie beroRpsveiersiqmy tep aanwin »ar oetd E,n ie 4'piitgenïnii)ld3r,En

ilF:)'~Ci ' 131ar7111 et) 3i,xi1Slrekc'7is}g,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

met dien verstande dat het aantal ereleden en sympathiserende leden samen nooit meer mag bedragen dan een vierde van het aantal werkende leden.

Om als werkend lid van de Vereniging te worden aanvaard, moet de kandidaat:

a.houder zijn van het diploma van apotheker en voldoen aan de erkenningvoorwaarden vastgelegd bij K.B. van 11 juni 2003 "houdende vaststelling van een bijzondere beroepstitel voor de beoefenaars van de artsenijbereidkunde" en zijn uitvoeringsbesluiten.

b.voldoen aan het K.B. van 11 juni 2003 "tot vaststelling van de procedure betreffende de erkenning van de bijzondere beroepstitel van ziekenhuisapotheker"

c.de door de Algemene Vergadering bekrachtigde statuten en het huishoudelijk reglement van de vereniging aanvaarden en naleven;

d.jaarlijks zijn lidgeld betalen

e. het beroep van ziekenhuisapotheker uitoefenen in een ziekenhuisapotheek

Kan erelid worden, iedereen die het beroep van apotheker uitoefent of heeft uitgeoefend en bijdraagt tot de bloei van de Vereniging of van het apothekers beroep alsook elke persoon die een bijdrage levert of heeft geleverd tot de ontwikkeling van het beroep van ziekenhuisapotheker. Ereleden worden voorgedragen door het bestuur

Kan sympathiserend lid worden, ieder die zich betrokken voelt tot het beroep van ziekenhuisapotheker en de doelstelling van de vereniging wil helpen realiseren.

Student, iedere apotheker die de bijzondere beroepsopleiding tot ziekenhuisapotheker actief volgt of onder leiding van een ziekenhuisapotheker actief doctoraal onderzoek verricht in een aan het beroep gerelateerd domein.

De bestuursraad, zoals gedefinieerd in artikel 15, beslist over de toetreding van alle nieuwe leden in overeenstemming met de statuten en het intern reglement en dit autonoom en zonder verhaal.

Artikel 5

Enkel werkende leden kunnen deelnemen aan de activiteiten en werkgroepen. Werkende leden kunnen enkel optreden als vertegenwoordiger van de vereniging mits hiertoe gemandateerd door het bestuur. Studenten kunnen deelnemen aan activiteiten en werkgroepen tenzij anders bepaald in het intern reglement. Uitzonderlijk kunnen andere leden of niet leden met uitdrukkelijke toestemming van de bestuursraad deelnemen aan activiteiten en werkgroepen of kunnen zij optreden als afgevaardigde van de vereniging.

Artikel 6

De Algemene Vergadering stelt het lidgeld van alle leden vast.

Dit bedrag moet door alle leden worden gestort voor 1 mei van het lopende jaar.

Niet verantwoorde achterstand van langer dan 1 jaar heeft automatisch de uitsluiting tot gevolg.

Artikel 7

Een lid van de Vereniging die de in artikel 4 gestelde voorwaarden niet vervult, wordt door het feit zelf als ontslagnemend beschouwd.

Artikel 8

Het staat een lid te allen tijde vrij ontslag te nemen uit de Vereniging, Dit ontslag moet schriftelijk aan de voorzitter worden betekend.

Artikel 9

Een lid dat door de Algemene Vergadering aangenomen statuten en een door de bestuursraad

goedgekeurd intern reglement niet naleeft, of de Vereniging of het beroep morele of materiële schade

berokkent, kan ter verantwoording worden geroepen door de bestuursraad.

De bestuursraad mag in voorkomend geval een onderzoek instellen en het lid vermanen of uitsluiten.

Om tot uitsluiting te beslissen moet tweederde van de bestuursleden aanwezig zijn en zich uitspreken bij

tweederde meerderheid.

De betrokkene moet worden verzocht en toegestaan zich te verdedigen.

Artikel 10

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1n geval van uitsluiting of ontslag kan een lid noch zijn lidgeld noch zijn bijdrage noch enig ander door hem ten voordele van de Vereniging gestort bedrag terugvorderen.

Een ontslagnemend of uitgesloten lid verliest elk recht op de voordelen die aan het lidmaatschap van de Vereniging verbonden zijn.

3. ALGEMENE VERGADERING - BESTUURSRAAD

Artikel 11

§ 1. Overeenkomstig de statuten vergadert de Algemene Vergadering tenminste éénmaal per jaar ten laatste voor 1 maart op een door de bestuursraad te bepalen datum.

Deze Algemene Vergadering is gewijd aan het nazicht en de goedkeuring van de rekeningen die op 31 december van het vorige jaar zijn afgesloten. Daarnaast wordt ook het jaarverslag van het voorbije jaar ter goedkeuring vastgelegd.

Aan die Vergadering, waarop alle werkende leden moeten worden uitgenodigd ten minste drie weken voor aanvang van de vergadering, brengt de bestuursraad verslag uit over alle werkzaamheden van het afgelopen jaar en legt hij ter goedkeuring voor de jaarlijkse rekening der ontvangsten en uitgaven, alsook de rekeningen betreffende de verrichtingen, door de vereniging gedaan krachtens nummers 1 tot 5 van artikel 2 van de wet van 31 maart 1898.

§2. De rekeningen worden opgemaakt overeenkomstig het door de regering vastgelegde model. Zij moeten, door toedoen van de penningmeester, op de zetel van de vereniging ter inzage liggen voor nazicht door de leden, gedurende vijftien dagen die aan de algemene vergadering voorafgaat. De rekeningen worden slechts bekendgemaakt met toestemming van de Algemene Vergadering. De aldus goedgekeurde rekeningen worden samen met de andere stukken vermeld in artikel 8 van de wet van 31 maart 1898, door toedoen van de bestuursraad, naar de Federale Overheidsdienst voor Werkgelegenheid, Arbeid en Sociaal Overleg gezonden voor 1 maart van elk jaar,

§3. Indien de voorzitter en de bestuursraad het nodig acht, kan de voorzitter een Algemene Vergadering bijeenroepen.

Indien minstens twintig werkende leden de voorzitter schriftelijk om een.Algemene Vergadering verzoeken, met vermelding van de gewenste agenda, moet de bestuursraad een buitengewone Algemene Vergadering binnen de acht weken bijeenroepen.

Artikel 12

De Algemene Vergadering vergadert rechtsgeldig ongeacht het aantal aanwezige leden, behalve in de gevallen vermeld in artikel 23 en 26. Alle werkende leden worden hiertoe aangeschreven. Zij mogen deelnemen aan de beraadslagingen en stemmingen.

Andere leden kunnen eveneens door de bestuursraad worden uitgenodigd maar hebben geen stemrecht. Een werkend lid kan zich op de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander werkend lid, mits voorlegging van een onderhandse volmacht.

Artikel 13

De besluiten van de Algemene Vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen vermeld in artikel 23 en 26.

In alle gevallen van staking van stemmen, wordt overgegaan op een geheime stemming onder de aanwezige werkende leden. De uitslag van deze stemming is bindend en wordt genomen op basis van een gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen bij de geheime stemming wordt het voorstel niet aangenomen.

Artikel 14

De Algemene Vergadering is bevoegd om:

1.de leden van de bestuursraad, de commissarissen van de vereniging en de scheidrechters te verkiezen volgens respectievelijk de in artikel 15, 24 en 28 bepaalde procedure.

2.te beraadslagen en zich in een stemming bij gewone meerderheid uit te spreken over het door de bestuursraad voorgelegde verslag van de activiteiten van de vereniging tijdens het afgelopen jaar en over de rekeningen, die nadat ze werden nagezien door de commissarissen, door de penningmeester worden voorgelegd.

3.te beraadslagen en te stemmen bij gewone meerderheid over een huishoudelijk reglement dat zij noodzakelijk acht voor de goede werking van de Vereniging,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1111.1.0

4.te beraadslagen en te stemmen bij tweederde meerderheid over elke wijziging van de statuten of de ontbinding van de Vereniging, volgens de procedure bepaalt in artikel 21 en 25. Tweederde berekening wordt bij een niet geheel getal steeds herleid naar de hogere eenheid, dit is geldig voor alle artikels van de statuten.

5.te beraadslagen en te stemmen bij gewone meerderheid over aile onderwerpen die in het belang van dé Vereniging ter bespreking worden voorgelegd door de bestuursraad.

Artikel 15

De Vereniging wordt bestuurd door een bestuursraad deze bestaat uit ten minste zes en ten hoogste twaalf werkende leden.

Voor het geval het aantal bestuursleden kleiner is dan zes, zal de Algemene Vergadering één of meerdere werkende leden aanduiden als bestuurslid, een gewone meerderheid van stemmen volstaat voor deze aanduiding. In geval van staking van stemmen, zal de procedure gevolgd worden van art 13. Het aangeduide lid heeft geen verhaal tegen zijn aanstelling.

Om de twee jaar heeft de verkiezing plaats. De uittredende bestuursleden zijn herverkiesbaar en dienen zich daartoe opnieuw kandidaat te stellen Wie zich kandidaat stelt moet de voorzitter van de Vereniging hiervan bij aangetekend schrijven in kennis stellen, en dit tenminste zes weken voor de daartoe uitgeschreven Algemene Vergadering.

De voorzitter zendt naar elk werkend lid een stembrief, waarop de namen van de kandidaten vermeld staan. De stembrieven moeten aan de voorzitter worden teruggestuurd, onder dubbele omslag, ten laatste acht dagen voor de dag van de Algemene Vergadering. De poststempel geldt als datum.

Indien het aantal kandidaten niet groter is dan het aantal te begeven mandaten, dan zal er geen stemming worden georganiseerd.

De Algemene Vergadering moet zijn instemming geven met de voorgedragen kandidaten bij gewone meerderheid van stemmen en ongeacht het aantal aanwezige leden.

De leden van de bestuursraad worden door de Algemene Vergadering aangesteld voor een periode van vier jaar.

Artikel 16

Na de verkiezing verkiest de bestuursraad uit zijn midden, voor een termijn van twee jaar:

- de voorzitter;

- de ondervoorzitter;

- de secretaris;

- de penningmeester.

Een bestuurslid mag niet twee functies gelijktijdig uitoefenen.

Een bestuurslid kan maximaal voor 2 opeenvolgende mandaten van 4 jaar dezelfde functie uitoefenen

binnen de bestuursraad,

Bij overlijden of ontslag van een bestuurslid, waarbij het aantal bestuursleden kleiner wordt dan zes, dan zal

de Algemene Vergadering, daartoe bijeengeroepen binnen vier maanden na de datum van overlijden of ontslag,

een vervanger aanduiden.

Het nieuw aangeduide bestuurslid zal het mandaat van zijn voorganger voleindigen.

Artikel 17

Zowel de Algemene Vergadering als de gewone vergaderingen van de bestuursraad worden geleid door de voorzitter. De voorzitter stelt de agenda samen.

Bij afwezigheid van de voorzitter neemt de ondervoorzitter, zoniet het oudste lid van de bestuursraad het voorzitterschap waar.

De voorzitter verzekert en waakt over de uitvoering van de statuten en van de bijzondere reglementen. Hij staat in voor de orde tijdens de vergaderingen; hij neemt de nodige maatregelen voor de uitvoering van de beslissingen van de bestuursraad; hij ondertekent samen met de secretaris aile akten, besluiten of beslissingen van de vereniging en vertegenwoordigt de vereniging ten overstaan van derden. Hij vertegenwoordigt de vereniging in rechte, hetzij ais eiser, hetzij als verweerder binnen de grenzen van de wet van 31 maart 1898, behoudens wanneer de raad van bestuur mandaat verleent aan een ander persoon. Hij roept de bestuursraad en de Algemene Vergadering bijeen.

De ondervoorzitter staat de voorzitter in zijn taak bij. Zo nodig vervangt hij hem en deze kan zijn bevoegdheid tijdelijk op hem overdragen, inclusief de vertegenwoordigingsbevoegdheid tegenover derden.

Artikel 18

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

111111.00,

De secretaris houdt de notulen bij van de Algemene Vergadering en van de vergaderingen van de bestuursraad.

Zijn taak is het alle documenten van de Vereniging op schrift te stellen en het archief en de verzamelingen bij te houden,

Na afloop van elke vergadering van de bestuursraad zal de secretaris binnen de week een verslag bezorgen aan de bestuursleden.

Hij houdt de lijst van de leden bij overeenkomstig artikel 9 van de wet van 31 maart 1898 en legt de aanvragen tot toetreding aan de bestuursraad voor.

Artikel 19

De penningmeester is belast met de boekhouding en het bijhouden van de rekeningen van de Vereniging deze worden afgesloten op 31 december van elk jaar. Boekhouding en rekeningen van de Vereniging worden na afsluiting grondig nagekeken door tenminste twee commissarissen (zie artikel 24), en nadien voorgelegd ter goedkeuring aan de Algemene Vergadering.

Hij int de bijdragen en de lidgelden en de andere aan de vereniging verschuldigde of door haar te ontvangen bedragen en geeft er kwijting van en voert alle betalingen uit in uitvoering van de beslissingen van de bestuursraad.

De penningmeester is gemachtigd tot overschrijvingen en elektronische betaalopdrachten van middelen die aan de Vereniging toebehoren in uitvoering van beslissingen van de bestuursraad.

De penningmeester is bevoegd om hiertoe financiële rekeningen te openen.

De voorzitter en de secretaris hebben eveneens volmacht voor deze rekeningen.

Alle betalingen gebeuren op basis van ten minste twee handtekeningen van de

hierbij genoemde volmachtdragers van de rekening(en): van de penningmeester enlof" de voorzitter, enlof de secretaris.

Elke betalingsverrichting geschiedt hetzij op papier hetzij via elektronische bankverrichting met kwijtschrift, die op de bestuursvergadering wordt voorgelegd aan de bestuursleden.

Artikel 20

Alles wat niet uitdrukkelijk voorbehouden is aan de Algemene Vergadering behoort tot de bevoegdheid van de bestuursraad.

De bestuursraad heeft de meest uitgebreide bevoegdheden wat het beheer en het bestuur van de Vereniging, met inbegrip van het dagelijkse bestuur, aanbelangt. De bestuursraad stelt een intern reglement op voor de Vereniging.

De bestuursraad treft zijn beslissingen bij gewone meerderheid van de minimum vereiste aanwezige

bestuursleden (zie art 22). Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De bestuursleden kunnen bezoldigd worden voor hun prestaties.

Artikel 21

De bestuursraad vergadert op uitnodiging van de voorzitter of zijn vervanger, tenminste acht maal per jaar. De bestuursraad is verplicht binnen de drie maanden te vergaderen, wanneer twee leden de bestuursraad schriftelijk, met opgave van de redenen, de voorzitter erom verzoeken.

Artikel 22

De bestuursraad zal rechtsgeldig stemmen indien ten minste tweederde van de bestuursleden aanwezig is. Indien geen tweederde aanwezig is, dan zal een nieuwe vergadering binnen de twee weken plaats vinden waarbij rechtsgeldig gestemd wordt bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

4, HET VERMOGEN VAN DE VERENIGING

Artikel 23

Het vermogen van de Vereniging omvat: de lidgelden, bijdragen, giften van particulieren of rechtspersonen, toelagen, en alle winsten voortvloeiend uit het beheer van haar vermogen.

De niet gebruikte fondsen van de Vereniging moeten op haar naam worden gestort op een Belgische rekening bij een erkende krediet- of verzekeringsinstelling. Zij kunnen ook op haar naam worden belegd bij erkende krediet- of verzekeringsinstellingen in producten met kapitaalsgarantie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Over andere beleggingsvormen beslist de Algemene Vergadering binnen de grenzen bepaald bij de wet van 31 maart 1898. De beslissing wordt genomen bij tweederde meerderheid van de aanwezige stemgerechtigden leden.

In geen geval mag de Vereniging in delen of aandelen beleggen in handelsvennootschappen, Artikel 24

Twee commissarissen aangesteld voor de controle van de boekhouding, worden door en op de Algemene Vergadering verkozen bij gewone meerderheid van stemmen onder de aanwezige werkende leden voor een termijn van één jaar..

5.WIJZIGING VAN DE STATUTEN, ONTBINDING VAN DE VERENIGING, VEREFFENING Artikel 25

Wijziging van de statuten of ontbinding van de Vereniging kunnen alleen rechtsgeldig geschieden tijdens de hiertoe uitgeschreven buitengewone Algemene Vergadering, waarop ten minste de helft van het aantal werkende of gevolmachtigde leden aanwezig zijn en bij drievierde meerderheid van stemmen.

Indien een Algemene Vergadering, bijeengeroepen om de ontbinding van de Vereniging uitte spreken of om haar statuten te wijzigen, rechtstreeks of bij volmacht niet de helft van de werkende leden vertegenwoordigt, zal de voorzitter een nieuwe vergadering met hetzelfde doel bijeen roepen, hiertoe worden alle werkende leden opnieuw aangeschreven. Deze tweede bijeengeroepen Algemene Vergadering kan geldig beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of bij volmacht vertegenwoordigde leden.

Artikel 26

De Algemene Vergadering die de ontbinding uitspreekt, benoemt de vereffenaars en omschrijft duidelijk hun bevoegdheid.

Na vereffening van de schulden, wordt het vermogen van de Vereniging als volgt verdeeld;

Het bedrag van de giften en legaten wordt aan de beschikker of aan zijn erfgenamen of rechtsverkrijgenden overgemaakt, indien het recht op terugneming in de akte van vestiging van de bevoordeling bedongen is geweest en de vordering ter zake wordt ingesteld binnen het jaar dat volgt op de bekendmaking op de akte van ontbinding. Het netto actief, na eventuele aftrek van de aan de Vereniging gedane schenkingen en legaten, wordt toegekend aan een door de Algemene Vergadering aangeduide of verknochte instelling.

De aanduiding treedt alleen in werking, indien de bestemming van de goederen gekozen wordt overeenkomstig de wet

6. ARBITRAGE BETWISTING

Artikel 27

in gewoon overleg met de tegenpartij, zal de bestuursraad naar de middelen zoeken om elk geschil dat de Vereniging aanbelangt te beslechten, hetzij door verzoening, hetzij door arbitrage,

Artikel 28

In de schoot van de Vereniging ontstane betwistingen omtrent de naleving en toepassing van de statuten, of omtrent onderwerpen die niet uitdrukkelijk vermeld staan in de statuten, zullen worden beslecht door drie scheidsrechters, waarvan één aangeduid is bij stemming door de bestuursraad volgens de regels van artikel 20 en twee aangeduid door een Algemene Vergadering bij gewone meerderheid van stemmen,

Het besluit van de scheidsrechters is definitief.

Artikel 29

Deze statuten worden van kracht de tiende dag na afkondiging in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 30;

Bij beslissing van de Algemene Vergadering kan de vereniging zich aansluiten bij een federatie van beroepsverenigingen, onder de voorwaarden bepaald in artikel 18 van de wet van 31 maart 1898.

door Luik B - Vervolg

' `15,-ho ïîb i Artikel 31:

aan hot F lgisch Staatsblad De bestuursraad stelt een huishoudelijk reglement op tot uitvoering van deze statuten. Alvorens te worden toegepast, moet het door de Algemene Vergadering zijn goedgekeurd. Dezelfde procedure wordt in acht genomen voor eventuele wijzigingen van dat reglement.

Aldus aangenomen te Gent in Algemene Vergadering, gehouden op 21 november 1989 en gewijzigd bij Algemene Vergadering van 28 april 2005 en 22 februari 2011.

De secretarisDe voorzitter

Buyle FrankyVerhelle Katy

ekst

C1i de laatste blz. van Lurk ,,eimelden Recto . Naam ian rae r,rr5o(o)pr,enj bevnee con de, hert+eptverr:r7igim ierr t3.~. iizrE:n van +ic rrter -rerteyenvroorcren

Verso : Naam e13 handtekening

10/10/2011
ÿþ Pr(--77;%7r7é7i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

bekend te maken kopie na indiening van de akte bij de

FOD Economie, K.M.O., Middenstand en Energie

1

li

II

II

III

*11152450*

bel

8/

Be Sta

. czi .2.0Vprbehouden FOD

Ondernemingsnr : 0476.978.494 Benaming

(voluit) : Vlaamse Vereniging van Ziekenhuisapothekers

Rechtsvorm : Beroepsvereniging Onderwerp akte : Benoeming bestuursleden

De hierna vermelde bestuursleden werden benoemd bij de algemene ledenvergadering van 22 februari 2011.

Verhelle Katy Swartenbroekx Jo Buyle Franky van Krieken jens Collier Hilde

De Broe Sarah De Rouck Katrien De Rijdt Thomas Deryckere Koen De Schepper Marc Reyntens Johan Verbeke Sofie

Verhelle Katy Voorzitter

Oc de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam van de perso(o)n(en) bevoegd om de beroepsvereniaing ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
VLAAMSE VERENIGING VAN ZIEKENHUISAPOTHEKERS

Adresse
DE PINTELAAN 185 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande