VLEESWARENFABRIEK BRACKENIER LBC

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VLEESWARENFABRIEK BRACKENIER LBC
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.668.358

Publication

30/09/2014 : GE118202
10/11/2014
ÿþmod 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

{

Vol

beh o i

aan

Belgi

Staat:

i i R







Ondernemingsar : 041 5.668.358

Benaming (voluit) : Vleeswarenfabriek Brackenier LBC

(verkort) :

RechtsVorrn : naamloze vennootschap

Zetel : Scheurbroek 20

9860 Oosterzele

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrickx te Brugge op achtentwintig oktober tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel v6Or registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VLEESWARENFABRIEK BRACKENIER LBC", met zetel te 9860 Oosterzele, Scheurbroek 20, BTW BE 0415.668.358, RPR Gent, afdeling Gent, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: INBRENG IN NATURA

Verslagen

1. Ingevolge toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen heeft PwC Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Filip Lozie, aangesteld door de naamloze vennootschap Vleeswarenfabriek Brackenier LBC het verslag, gedateerd op 28 oktober 2014, opgesteld.

Dit verslag besluit in volgende bewoordingen:

4. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de Vennootschap Brackenier LBC NV, bestaat uit de inbreng van de volle eigendom van een half open bebouwing, aanhorigheden en medegaande grond gelegen te 9860 Oosterzele  Scheurbroek 20, gekend ten kadaster 9ste afdeling  sectie B thans nr. 638V (vroeger nr.636Z2), met een oppervlakte ten 4.063 mz en niet geïndexeerd kadastraal inkomen van EUR 9.873. Als tegenprestatie voor de inbreng in natura van het onroerend goed, wordt het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap verhoogd met een bedrag van 460.000,00 EUR om het te brengen van 124.000 EUR op 584.000 EUR door uitgifte van 2.179 nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

zijn van oordeel dat:

- de Raad van Bestuur van de Vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van de vergoeding toegekend als tegenprestatie voor de inbreng in natura;

- de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de Normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng, zoals uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren;

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste

overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandeel zodat de

inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

1Mj willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Onderhavig verslag heeft uitsluitend betrekking op de vereisten van artikel 602 van het Wetboek van

vennootschappen en is niet bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 28 oktober 2014

PwC Bedrijfsrevisoren bcvba

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Filip Lozie*

Bedrijfsrevisor

*Flip Lozie BVBA

Lid van de Raad van Bestuur, vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger, Filip Lozie"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen voordigen

Verso Naam en handtekening

gen-trij-hel Belgi

med 11.1

2. Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen heeft het bestuursorgaan op 28 oktober 2014, een bijzonder verslag opgemaakt, waarin zij uiteenzet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap, en waarbij niet van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt afgeweken.

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 75 van het Wetboek van vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent.

De vergadering heeft beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in natura, ten bedrage van vierenvijftigduizend en negenendertig euro twintig cent (¬ 54.039,20) om het kapitaal te brengen van honderd vierentwintigduizend euro (¬ 124.000,00) op honderd achtenzeventigduizend negenendertig euro twintig cent (¬ 178.039,20) en mits een uitgiftepremie van in totaal vierhonderd en vijfduizend negenhonderd zestig euro tachtig cent (¬ 405.960,80), door inbreng in natura door de naamloze vennootschap "BRACKIMMO", met zetei te 9860 Oosterzele, Scheurbroek 20, BTW BE 0439.483.541, RPR Gent, afdeling Gent, met betrekking tot het goed zoals verder beschreven.

Het totaal bedrag van de uitgiftepremie zal geplaatst worden op een bijzondere onbeschikbare rekening, die zoals het kapitaal het onderpand van de schuldeisers zal uitmaken. Zij kan niet worden verminderd of afgeschaft dan met een beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten handelend in de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

De intekenaars hebben verklaard en de leden van de vergadering hebben erkend dat de aandelen volstort zijn.

De naamloze vennootschap Brackimmo, voornoemd, heeft verklaard de inbreng in natura door inbreng van nabeschreven onroerend goed ten opzichte van de vennootschap te bevestigen.

Ter vergelding van deze inbreng waarvan alle leden van de vergadering hebben verklaard volledig kennis te hebben, wordt aan de naamloze vennootschap Brackimmo, voornoemd, tweeduizend honderd negenenzeventig (2.179) nieuwe aandelen toegekend, zonder nominale waarde, met dezelfde rechten en voordelen als de thans bestaande aandelen.

Notaris Dirk Hendrickx, te Brugge, werd verzocht te akteren dat de kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat de nieuwe aandelen volstort zijn, en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op honderd achtenzeventigduizend negenendertig euro twintig cent (¬ 178.039,20), vertegenwoordigd door zevenduizend honderd negenenzeventig (7.179) aandelen en zonder nominale waarde met gelijke rechten.

De vergadering heeft hierna beslist het kapitaal te verhogen ten bedrage van vierhonderd en vijfduizend negenhonderd zestig euro tachtig cent (¬ 405.960,80) door incorporatie van de bijzondere onbeschikbare rekening-uitgiftepremle zonder het creëren van nieuwe aandelen om het kapitaal te brengen van honderd achtenzeventigduizend negenendertig euro twintig cent (¬ 178.039,20) op vijfhonderd vierentachtigduizend euro (¬ 584.000,00).

Tot slot heeft de vergadering vastgesteld dat de kapitaalverhoging zoals hiervoor vermeld werd voltrokken. TWEEDE BESLUIT: BESCHRIJVING VAN DE INBRENG

De naamloze vennootschap Brackimmo, voornoemd, heeft verklaard een onroerend goed gelegen te Oosterzele, Scheurbroek +20, in de huidige vennootschap in te brengen:

DERDE BESLUIT: VERVANGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd door de bestuurders het verslag de dato achtentwintig oktober tweeduizend en veertien opgemaakt, in uitvoering van het artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per eenendertig augustus tweeduizend en veertien, hetzij minder dan drie maanden vóór de datum van dit verslag.

Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. VIERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst, om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- Artikel 3 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

'Het doel van de vennootschap is:

- het slachten van dieren en het verslagen van vlees voor menselijke en dierlijke consumptie, zowel van vers vlees als diepgevroren vlees en vleesconserven;

- de uitbating van een groot- en kleinhandel in vlees en vleeswaren in wild en gevogelte;

- nijverheid voor de bereiding van vlees en bereide vleeswaren;

- de kleinhandel in algemene voedingsartikelen uitgezonderd tabakswaren en alcoholische dranken;

- de onderneming van catering en leveringen ten huize;

- vervoer van vlees en voedingswaren;

- alle industriële en commerciële activiteiten in verband met de vleesindustrie en -handel in de meest brede zin van het woord.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zin de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa . Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad - 10/i1/2014 --Annexes cin Mbnituür be1-ge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

.e w-,, x "4

mod111

Zij mag ook door inbreng, samensmelting, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen aan vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar activiteiten te ontplooien en uit te breiden."

- Artikel 5 van de statuten werd gewijzigd als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd vierentachtigduizend euro (E 584.000,00). Het wordt vertegenwoordigd door zevenduizend honderd negenenzeventig (7.179) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zevenduizend honderd negenenzeventigste (1/7.179ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen."

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING

De bestuurders werden gemachtigd om aile voorgaande besluiten uit te voeren, ondes meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Bijzondere volmacht werd verleend aan VGD accountants en belastingconsulenten, kantoorhoudend te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de kruispuntbank voor ondernemingen en de bijhorende ondernemingsloketten en desgevallend bij de administratie van de BTW te verzekeren.

Tegelijk hiermee neergelegd :

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28 oktober 2014

" verslag van de raad van bestuur dd. 28 oktober 2014

Dirk Hendrickx, Notaris

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad -i6/ti/2014 _ Annexes du Moniteur-bare

Op de Laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

07/10/2013 : GE118202
23/01/2015 : GE118202
28/11/2012 : GE118202
02/02/2012 : GE118202
30/11/2011 : GE118202
19/03/2015 : GE118202
05/10/2010 : GE118202
27/03/2015 : GE118202
06/10/2009 : GE118202
28/08/2008 : GE118202
30/08/2007 : GE118202
05/09/2006 : GE118202
27/10/2005 : GE118202
02/09/2005 : GE118202
20/07/2005 : GE118202
14/07/2015 : GE118202
19/07/2004 : GE118202
07/08/2003 : GE118202
06/03/2003 : GE118202
03/10/2002 : GE118202
11/09/2015 : GE118202
08/02/2001 : GE118202
22/11/2000 : GE118202
18/12/1999 : GE118202
02/03/1993 : GE118202
09/07/1988 : GE118202
07/04/2017 : GE118202

Coordonnées
VLEESWARENFABRIEK BRACKENIER LBC

Adresse
SCHEURBROEK 20 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande