VLERICK & VAN DE WYNKELE

Divers


Dénomination : VLERICK & VAN DE WYNKELE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 861.993.171

Publication

06/10/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI 16 81107*

NEERGELEGD

25 S20111.~, 2~~ i

REG riffleANK VAN

1e/'lrlpw%tof3;. ! Tf= !_^+ ri..}T

Ondernemingsnr : 0861.993.171

Benaming

(voluit) : Vlerick & Van de Wynkele

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9820 Merelbeke, Fraterstraat 86

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Ontbinding zonder aanstelling vereffenaar  notulen buitengewone algemene vergadering

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 19 september 2014 door Meester Francis Lemey, geassocieerd notaris, vennoot van "Lemey & Van Haverbeke geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Gent, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vlerick & Van de Wynkele", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 86, volgende besluiten heeft genomen:

* Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast:

a) op 15 september 2014 heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verstag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

b) op 18 september 2014 heeft de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moore Stephens Audit", met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel (Laken), Esplanade 1 bus 96 (B.T.W. 6E0453.925.059 RPR Brussel) en met kantoor te 9031 Gent (Drongen), Deinsesteenweg 114, hiertoe vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag opgesteld.

Voormeld verslag van de bedrijfsrevisor besluit letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Moore Stephens Audit Burg. CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 1 september 2014 door de zaakvoerder van de BVBA Vlerick & Van de Wynkele, met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Fraterstraat 86, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0861.993.171, gekend op de Rechtbank te Gent, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien in artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA Vlerick & Van de Wynkele, onder zijn verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 15 september 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 270.936,16 en een nettoactief van ¬ 190.749,87.

De boekhoudkundige staat per 15 september 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend.

De staat van activa en passiva bevat een onroerend goed en overige materiële vaste activa voor een totale geboekte waarde van ê 258.600. Deze werden opgenomen aan werkelijke waarde, bepaald door het bestuursorgaan. Aangezien wij geen schattingsverslagen of andere documenten ter staving van de werkelijke waarde van deze goederen hebben ontvangen, kunnen wij geen uitspraak doen of de werkelijke waarde overeenstemt met de opgenomen waarde van ¬ 258.600. Wij kunnen dan ook geen uitspraak doen over een eventuele belastinglatentie die daar uit zou volgen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd door het bestuursorgaan op een bedrag van E 9.074,99, volgens het door ons ontvangen verdeelplan, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan de vennootschap 15 dagen voor de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W. Venn. Het doel van de opdracht is na te gaan of de boekhoudkundige staat de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het nettoactief en dit in principe in het perspectief van realisatie. Dit verslag mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 18 september 2014

Moore Stephens Audit Burg. CVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Mevrouw Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor"

* Notariële wettigheidsverkla ring.

Na onderzoek bevestigt de ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden

nageleefd, .

Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen. bevestigt de ondergetekende notaris eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

* Beraadslaging beslissingen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen.

EERSTE BESLUIT.

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 15 september 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van de ondergetekende notaris.

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding.

De vergadering besluit, gelet, op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, § 5 van het, Wetboek van Vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van Vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft (bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 7 mei 2012) en de wet van 25 april 2014 houdende diverse bepalingen betreffende Justitie (bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 14 mei 2014), tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel 184, § 5 van het Wetboek van Vennootschappen laat de ontbinding en vereffening in een akte toe als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) zijn luidens de staat van activa en passiva besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De vergadering besluit eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zat worden teruggenomen.

Voor zover nodig zou blijken te zijn, bevestigt de enige vennoot dat hij bereid is om alle eventuele toekomstige rechten en verplichtingen, die pas tot uiting zouden komen na de sluiting van de vereffening van de vennootschap te vervullen.

Onroerend goed.

De vergadering verklaart dat de vennootschap eigenares is van de hierna vermelde onroerende goederen

DERDE BESLUIT - Sluiting van de vereffening.

De enige vennoot, aanwezig of rechtsgeldig vertegenwoordigd ais voormeld, besluit, gezien het

voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

R

h Voor-._ behouden aan het Belgisch Staatsblad



Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLUIT - Bewaring van boeken en bescheiden.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: 9820 Merelbeke, Fraterstraat 86.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer Geert Vlerick voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo uit te keren aan zichzelf in zijn hoedanigheid van enige vennoot. VIJFDE BESLUIT,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhouding & Fiscaliteit", te 9300 Aalst, Merestraat 129, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag tot schrapping/stopzetting bij de BTW, het Ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor ontledend uittreksel, afgeleverd vôôr registratie,

Notaris Francis Lemey,

Samen hiermee neergelegd: afschrift van het proces-verbaal, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.10.2013, NGL 10.12.2013 13683-0179-013
06/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.10.2012, NGL 27.11.2012 12653-0505-013
24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.10.2011, NGL 16.11.2011 11611-0582-011
08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.10.2010, NGL 02.12.2010 10623-0129-011
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.10.2009, NGL 27.11.2009 09866-0367-009
13/11/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.10.2008, NGL 06.11.2008 08802-0090-013
29/10/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 15.10.2007, NGL 22.10.2007 07772-0381-014
09/11/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 16.10.2006, NGL 06.11.2006 06867-4693-012
04/11/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 17.10.2005, NGL 31.10.2005 05848-5113-012

Coordonnées
VLERICK & VAN DE WYNKELE

Adresse
Zetel : 9820 Merelbeke, Fraterstraat 86

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande