VLK INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLK INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.018.823

Publication

25/09/2014
ÿþMod Word 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'i imiiii I 1.1I1

*14175366*

NEERGELEGD

I SEP. 201ii

RECHTBANK VAN

Koor-HA:r.pr.--, TF orclzyi-

crefie----. " "

Ondernemingsnr : 0828018823

Benaming

(voluit) : VLK INVEST

" (verkort):

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Steenvoordestraat 166 -9070 Destelbergen, Heusden (volledig adres)

Onderwerp akte: Vrijwillige ontbinding en vereffening volmacht(en)

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren ;

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN,

Op elf september.

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoot/vennoten van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid n/LK INVEST', met zetel gevestigd te 9070 Destelbergen, Heusden,:

Steenvoordestraat 166, ingeschreven in het rechtspersonenregister Gent onder het ondememingsnummer:

0828.018.823 en met BTW-nummer BE0828.018.823.

Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen, te Wetteren op 19 juli 2010;

gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 augustus daarna onder nummer 2010-08-.

03/0115941.

De statuten werden naderhand niet gewijzigd.

De vergadering wordt geopend om achttien uur dertig minuten onder het voorzitterschap van de heeri

Hoffman Koen, nagenoemde enige vennoot.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

Is alhier aanwezig, de enige vennoot van de vennootschap, met name:

De heer HOFFMAN Koen (enige voornaam), geboren te Aalst op 6 november 1968, thans niet gehuwd,

echtgescheiden en bevestigend een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd met mevrouw

Ortiz Ferdinandus Alejandra, wonende te 9070 Destelbergen, Heusden, Steenvoordestraat 166.

Houder van honderd (100) aandelen, de totaliteit vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal van

de vennootschap.

HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

De heer HOFFMAN Koen voornoemd, niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

In die hoedanigheid benoemd onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, er samen mee.

gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad ais voormeld.

Alhier aanwezig,

DE VOORZITTER ZET UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda:

AGENDA VAN DE VERGADERING:

1)Bespreking van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het ' bestuursorgaan van de vennootschap de dato 11 september 2014, met staat van actief en passief afgesloten per 31 augustus 2014.

2)Bespreking van het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, de dato 11 september 2014, en dit in het kader van de vervroegde ontbinding en vereffening van de vennootschap, overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

)Vaststelling van de vereffening "de facto' van de vennootschap goedkeuring van de

vereffeningsverrichtingen, uitgevoerd door de enige zaakvoerder van de vennootschap,

4)Kwijting aan de enige zaakvoerder van de vennootschap, voor wat betreft de door hem uitgevoerde

vereffeningsverrichtingen.

5)Defrnitieve ontbinding van de vennootschap en sluiting van de vereffening.

6)Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap - consignatiemaatregelen.

7) Volmacht(en).

B) Verzaking:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

j. j.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voornoemde heer Hoffman Koen, alhier aanwezig, heeft voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C)Voomoemde heer Hoffman Koen verklaart voor zoveel ais nodig en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, dat er geen commissaris in functie is, en dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit.

D)Bijkomende verklaringen door de voorzitter en bespreking:

De Voorzitter verklaart en de vergadering stelt nà bespreking van a) het voorstel tot ontbinding van de vennootschap, zoals toegelicht in het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, en b) het daarbij horend verslag van de aangewezen bedrijfsrevisor, in het kader van de vervroegde ontbinding en vereffening van de vennootschap, en overeenkomstig de van toepassing zijnde bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, vervolgens vast:

-Dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheidl/LK INVEST' voornoemd, niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

-Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve wenselijk is.

-Dat de vereffening van gemelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VLK INVEST', voornoemd, "de facto" bewerkstelligd werd door de heer Hoffman Koen, enige zaakvoerder van de vennootschap, en dat de vennootschap thans als volledig vereffend moet beschouwd worden.

-Dat de heer Hoffman Koen, voornoemd, aan de vergadering de volgende documenten en/of stukken heeft voorgelegd: een overzicht van de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen met de erbij horende stavingstukken en een verslag, door hem opgesteld op 11 september 2014, waarin toelichting wordt gegeven omtrent de toestand van de vennootschap, met aangehechte boekhoudkundige staat van actief en passief, toestand per 31 augustus 2014.

-Dat uit deze boekhoudkundige staat van actief en passief, rekening gehouden met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, blijkt dat er een netto-actief beschikbaar is ten belope van honderd achtentwintigduizend negenhonderd zevenenzeventig euro één cent (128.977,01 euro).

-Dat geen belastingen verschuldigd zijn voor het lopende boekjaar en of dat hiervoor een voorziening is aangelegd en dat er eveneens een voorziening werd aangelegd voor de kosten van de vereffening.

-Dat aan de heer Hoffman Koen, voornoemd, voor zover als nodig, kwijting dient verleend te worden voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen en dat deze vereffeningsverrichtingen zouden goedgekeurd worden.

-Pat er alhier akte genomen wordt van de conclusies van het verslag, opgemaakt op 11 september 2014, door de heer Bart Van Steenberge, optredende voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VRC Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te Torhout, zijnde de bedrijfsrevisor aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap, met navolgende besluitvorming over de staat van activa en passiva, toestand per 31 augustus 2014, en dit conform de bepalingen van artikel 181 paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

"5. E3ESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de bvba VLK Invest een staat van activa en passive, afgesloten op 31 augustus 2014, opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 130.378,70 EUR en een netto actief van 128.977,01 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft. Wij maken evenwel een algemeen voorbehoud voor eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, sociale zekerheid en eventuele latente schulden of geschillen die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend, maar die wel tijdens of na de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan of aan het licht komen.".

Op grand van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile gekende schulden aan derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald. Wij wijzen er op dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

-Dat een afschrift van voormelde verslagen, met voormelde steak van activa en passive, en voorzegd overzicht van de vereffeningsverriohtingen met de daarbij horende stavingstukken ter beschikking en ter kennis zijn van de enige vennoot die verklaart hierover geen opmerkingen te hebben.

E)Bevestiging door de notaris:

Om te voldoen aan de bepalingen van artikel 181 §4 van het Wetboek van Vennootschappen, bevestigt ondergetekende notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 §1 gehouden is.

Voormelde verslagen van het bestuursorgaan van de vennootschap, met staat van actief en passief, en de aangestelde bedrijfsrevisor zullen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris.

'

IL

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Na voormelde vaststellingen en verklaringen, die juist worden bevonden, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING VAN DE AGENDA:

EERSTE en TWEEDE BESLISSING

De vergadering verklaart op de hoogte te zijn dat de vennootschap voor haar ontbinding reeds feitelijk vereffend werd door de heer Hoffman Koen hogergenoemd, en heeft daarbij kennis genomen van de in de agenda vermelde stukken.

Gelet op de eenvoud van de vereffeningsverrichtingen, wordt er bij deze verzaakt aan de termijn en de formaliteiten voorzien in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen en de enige vennoot bevestigt voldoende kennis te hebben van alle stukken en documenten, voorgelegd door voornoemde heer Hoffman Koert, en dit in verband met de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

° De vergadering beslist deze voorgelegde stukken zonder enig voorbehoud of reserve goed te keuren. DERDE BESLISSING

, De enige vennoot verklaart dat de terugname van het resterend netto-actief van de vennootschap door , hemzelf zal gebeuren en de vergadering verleent zonder enige beperking en voorbehoud aan de heer Hoffman Koen voornoemd, volledige kwijting voor wat betreft de door hem uitgevoerde vereffeningsverrichtingen.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist vervolgens dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VLK iNvEsr, met zetel gevestigd te 9070 Destelbergen, Heusden, Steenvoordestraat 166, wordt ontbonden en dit te rekenen vanaf heden.

De vergadering verklaart voldoende en volledig ingelicht te zijn over de gevolgen van de beslissing dat zij onmiddellijk wil overgaan tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Toch beslist zij dit te willen doem.

Zij verklaart daarbij volledig kennis te hebben en voldoende ingelicht te zijn over de inhoud van de Ministeriële Circulaire, opgesteld door Mevrouw Laurette ONKELINX, Minister van Justitie, op veertien november tweeduizend en zes, en van de gevolgen van de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap,

De vergadering verklaart hierbij te voldoen aan de voorwaarden in gemelde circulaire gesteld, am te besluiten tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening.

Dit besluit tot sluiting heeft van rechtswege de overdracht tot gevolg van het maatschappelijk bezit van de ° vennootschap aan de enige vennoot.

De vereffening wordt hierbij afgesloten en de vergadering verklaart tenslotte nog dat de vennootschap geen eigenares is van onroerende goederen en/of zakelijke rechten.

VIJFDE BESLISSING:

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar neergelegd en bewaard zullen worden te 9070 Destelbergen, Heusden, Steenvoordestraat 166, en dit door de heer Hoffman Koen, voornoemd.

De gelden en de waarden toekomende aan schuldeisers of aan de vennoten en waarvan de afgifte niet kon worden gedaan, dienen in bewaring te worden gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas. Er dient geen inbewaargeving te geschieden.

ZESDE BESLISSING - VOLMACHT(EN):

De vergadering verleent bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de hierna vermelde persoon, met name: de heer Carl Steenhaut, optredende voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1N-BO-FISC, met zetel te 9420 Erpe-Mere, Leedsesteenweg 67B, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering ' genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle nuttige, ' noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de ' Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook voor zoveel als nodig al het ' nodige te doen bij aile Federale Overheidsdiensten.

Voor zoveel als nodig wordt volmacht gegeven aan de heer Hoffman Koen voornoemd op de bankrekening(en) van de vennootschap teneinde na de sluiting van de vereffening de nog te doene betalingen/afsluitingen uit te voeren.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Christiaan UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd

-uitgifte akte

-verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passive

-verslag van de bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 30.11.2013, NGL 24.01.2014 14018-0073-008
23/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 15.01.2013 13011-0003-008
26/03/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be II ~V

a ~i st,

*iaoeass7*



Ondernemingsnr 0828.018.823

Benaming

(voluit) . VLK INVEST

Rechtsvorm . BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel . Krabbegem 8 A, 9260 Wichelen

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uittreksel uit het proces-verbaal der bijzondere algemene vergadering van 22 december 2011

Ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 22 december 2011 werd unaniem

besloten het adres van de maatschappelijke zetel te wijzigen van Krabbegem 8 A,

te 9260 Wichelen naar Steenvoordestraat 166 te 9070 Neusden.

Alle aandeelhouders waren aanwezig.

nRIFF1E REOI

VAN KOOPHANDEL

1 4 NE 2012

DENDERMONDE

Griffie " " ." " " " " " " " " ..16

Annexes du 1Vi:oniteu belge

Hoffman Koen

Zaakvoerder

Oa de laatste bi: ,ran Luk 3 vei mulder', Racto Naam an hoedanigheid van de Instrumenterenda notaris heizl van da personen)

Bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenviacrdigen

Verso Naam an nandtakanjng

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.11.2011, NGL 20.12.2011 11642-0589-009

Coordonnées
VLK INVEST

Adresse
STEENVOORDESTRAAT 166 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande