VLOERBEDEKKING HANSELAER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLOERBEDEKKING HANSELAER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.804.050

Publication

15/04/2014
ÿþ Md Word 11.1

ke In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr 0416804050

Benaming

(voluit) : VLOERBEDEKKING HANSELAER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9270 Laarne (Kalken), Heirweg 29

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging - Kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vomi heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonte3me Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812317.491 op 17 maart 2014, geregistreerd ter Registratiekantoor Wetteren de 24 maart 2014, boek 451, blad 44, vak 3, 14 bladen, geen verzending, ontvangen 50 euro, De Ontvanger (getek,) Ilse De Neef, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VLOERBEDEKKING ELANSELAER, waarvan de zetel gevestigd is te 9270 Laame (Kalken), Heirweg 29. Ondememingsnummer 0416.804.050  RPR Dendermonde- BTW nr BE0416.804.050. Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Paul D'Hooghe alsdan te Overmere op 21 januari 1977, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 09 februari daarna onder nummer 513-15, waarbij met algemeenheid van stemmen navolgende beslissingen werden getroffen:

Eerste beslissing

Verslagen.

Met eenparigheid van stemmen heeft de vergadering de voorzitter ontslagen van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op vijftien februari tweeduizend veertien; alle aanwezige aandeelhouders erkenden daarenboven een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Tweede beslissing:

Uitbreiding van het maatschappelijk doel.

De vergadering besliste om het maatschappelijk doel uit te breiden met de volgende activiteiten: handelsbemiddeling in verf en vernis, porselein, glaswerk, behang en vloerbedekking. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

plaatsen van behang, stores, zonnewering, lichtreclames, uithangborden, vloer- en wandtegels uit allerlei materialen zoals steen, hout, kurk. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

- kleinhandel in behang, verf, vernis, porselein, glaswerk. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

- detailhandel via postorderbedrijven of internet

- koerierdienst

- schilderen van gebouwen

- aanbrengen van glas, spiegels

- afwerking van gebouwen

reinigen van allerlei gebouwen, zowel interieur als exterieur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Baan: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il IIl MI 11111111

1 GRIFFIE RECHTAN

KOOPHANDEL GENT

03 APR. 2014 AFDELlergeIDERM

ONre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- waterdicht maken en isoleren van muren, daken en terrassen

- voegwerken, metselwerken, chapewerken, stukadoorswerken, schrijnwerk, gevelreiniging, metaalconstructies

- alle bezit en beheer van onroerende en roerende goederen, materieel en inrichtingen alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het verwerven, vervreemden, verhuren, huren, aankopen, in leasing nemen en geven, in vruchtgebruik nemen en geven, verpanden en hypothekeren, in pacht geven en nemen, ruilen ervan.

- het verwerven en/of aanhouden onder eender welke vorm van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen, deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren - Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrente waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of

anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake

portefeuille- of kapitaalsbestuur.

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

- in het raam van haar thesauriebeheer, het verwerven en verkopen van financiële vaste activa, aandelen,en obligaties

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen, hypotheelanaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Alle activiteiten als tussenpersoon en alle handelingen in. de vastgoedsector alsmede het beheer van onroerend vermogen en de huurfmanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het bouwen, verbouwen, onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag dus en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, in vruchtgebruik nemen en geven, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, besturen, toezicht uitoefenen, alle studies ontwerpen en plannen opvatten, laten maken en laten uitwerken, optreden als verhuring- en verkoopagent, als bestuurder of gerant, van flatgebouwen of alle vastgoedcomplexen, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken laten bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken. Dit alles ter uitsluiting van alle activiteiten die aan een wettelijke erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort als tussenpersoon in de handel

DIENOVEREENKOMSTIG AANPASSING VAN ARTIKEL DRIE VAN DE STATUTEN ALS VOLGT:

De vennootschap heeft tot doel:

Handel, aan- en verkoop van tapijten; vloer- en muurbekleding en plaatsen ervan; aan- en verkoop van kunst- en siervoorwerpen. Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

handelsbemiddeling in verf en vernis, porselein, glaswerk, behang en vloerbedekking. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de lnstrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

- plaatsen van behang, stores, zonnewering, lichtreclames, uithangborden, vloer- en wandtegels uit allerlei materialen zoals steen, hout, kurk. Deze op-somming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

- kleinhandel in behang, verf, vernis, porselein, glaswerk. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

- detailhandel via postorderbedrijven of internet

koerierdienst

schilderen van gebouwen

- aanbrengen van glas, spiegels

afwerking van gebouwen

- reinigen van allerlei gebouwen, zowel interieur als exterieur

- waterdicht inaken en isoleren van muren, daken en terrassen

- voegwerken, metselwerken, chapewerken, stukadoorswerken, schrijnwerk, gevelreiniging, metaalconstructies

alle bezit en beheer van onroerende en roerende goederen, materieel en inrichtingen alsmede de beschikking erover zoals ondermeer het verwerven, vervreemden, verhuren, huren, aankopen, in leasing nemen en geven, in vruchtgebruik nemen en geven, verpanden en hypothekeren, in pacht geven en nemen, ruilen ervan.

- het verwerven en/of aanhouden onder eender welke vorm van participaties in bestaande en nog op te richten vennootschappen, deze participaties beheren, ten gelde maken en valoriseren - Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrente waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen.

- in het raam van haar thesauriebeheer, het verwerven en verkopen van fman-ciële vaste activa, aan delen,en obligaties

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en fmanciële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk

voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen, hypotheekmaatschappij en en

kapitalisatieondernemingen.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriee duurzame activa.

- Alle activiteiten als tussenpersoon en alle handelingen in de vastgoedsector alsmede het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtsreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen zoals het bouwen, verbouwen, onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. De vennootschap mag dus en zonder dat deze opsomming beperkend weze alle onroerende goederen, gebouwen en gronden, aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren, in vruchtgebiuik nemen en geven, verkavelen, uitbaten, in waarde brengen, besturen, toezicht uitoefenen, alle studies ontwerpen en plannen opvatten, laten maken en laten uitwerken, optreden als verhuring- en verkoopagent, als bestuurder of gerant, van flatgebouwen of alle vastgoedcomplexen, alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken laten bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken. Dit alles ter uitsluiting van alle activiteiten die aan een wettelijke erkennings- eh inschrijvingsregime onderworpen zijn.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort als tussenpersoon in de handel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materiaal en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreekse of onrechtstreeks, geheel off gedeeltelijk verband, met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

STEMMING: deze beslissing wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Derde beslissing: Voorafgaande verslagen:

De vergadering heeft de Voorzitter ontslagen van, de voorlezing van:

a) het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel van de vennootschap op 03 maart 2014 en waarbij volgende beslissingen werden genomen:

1. uitkering van de belaste reserves van de vennootschap in de vorm van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W1B.

2. de netto dividenden die betaalbaar zijn aan de aandeelhouders, in de boekhouding op te nemen in de hoedanigheid van een vordering-srecht van de aandeelhouders op de vennootschap.

3. unanieme verklaring van de aandeelhouders dat ze wensen dat de totaliteit van de vorderingsrechten onmiddellijk het voorwerp uitmaken van een verhoging van het kapitaal van. de vennootschap door middel van een inbreng in natura.

b) het verslag opgesteld door het bestuursorgaan op 03 maart 2014 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in. natura en de kapitaalverhoging

c) het verslag van mevrouw Saeys Inge, Bedrijfsrevisor van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter-Saeys & C° Bedrijfsrevisorenkantoor met kantoor te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, in datum van 4 MAART 2014 bevattende een beschrijving van de inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten verklaarden voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

De conclusies van het verslag van mevrouw Saeys Inge, Bedrijfsrevisor van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Van Cauter-Saeys 84 C° Bedrijfsrevisorenkantoor met kantoor te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, aangesteld door de zaakvoerder, luiden als volgt:

VIL CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 268.200,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA VLOERBEDEKUNG HANSELAER bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering _van belaste niet betaalde reserves aan de heer Noël Hanselaer en mevrouw Monique D'Hotu'.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud dat de nominale waarde wordt afgeschaft:

a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 3/03/2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die, aan de oorsprong ligt van het ingebrachte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen "

Verso,: Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura:

a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgeivaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.592 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA VLOERBEDEKKING HANSELAER en worden toegekend aan de heer Noël Hanselaer ten belope van 1.728 aandelen en mevrouw Monique D 'Hom' ten belope van 864 aandelen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst,

Op el maart 2014

(Getek)

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrierevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA I. SAEYS bedrijfsrevisor,

vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys -zaakvoerder

Vierde beslissing: Kapitaalverhoging

Beslissing:

De vergadering besliste, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro om het van drieëntwintig duizend euro te brengen op tweehonderd éénermegentig duizend tweehonderd euro, door de uitgifte van tweeduizend vijfhonderd tweeënnegentig (2.592) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering besliste dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door alle vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag Van de Bedrijfsrevisor.

Vijfde. Verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

Beslissing:

Tussenkomst- Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging,

Zijn vervolgens tussengekomen, alle vennoten met name:

- de heer Hanselaer Noël, wonende te 9270 Laarne, Heirweg 29;

- mevrouw D'Hont Monique, wonende te 9270 La.ame, Heirweg 29;

die hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van

de Vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering

hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van

de Bedrijfsrevisor. Na deze uiteenzetting verklaarden alle voornoemde vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering 'lot uitkering van het tussentijds dividend ten belope van tweehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werden ingehouden en reeds doorgestort. Vergoeding voor de inbreng:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoed anigheld van de Instrumenterende noiaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de 2592 nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend en wel als volgt:

aan vennoot sub 1, de heer Hanselaer Noël : 1.728 aandelen

- aan vennoot sub 2, mevrouw D'Hont Monique: 864 aandelen

De vergadering erkende volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WM, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Zesde beslissing: Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelde vast en verzocht genoemde notaris De Lafonteyne, akte te nemen van het feit dat de vciormelde kapitaalverhoging van tweehonderd achtenzestig duizend tweehonderd euro daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd éénennegentig duizend tweehonderd euro, vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd tweeënnegentig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zevende beslissing: Wijziging van artikel vijf van de statuten overeen-komstig de genomen besluiten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, besliste de vergadering artikel zes van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ARTIKEL 6.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd éénennegentig duizend tweehonderd euro, vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderd tweeënnegentig aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zij vertegenwoordigen elk één/drieduizend vierhonderd tweeënnegentigste deel van het kapitaal." Achtste beslissin2:

De vergadering besliste met eenparigheid van stemmen nieuwe statuten aan te nemen om deze in overeenstemming te brengen met het nieuwe Wetboek van Vennootschappen.

Negende beslissing: Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder.

De vergadering verleende elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte statutenwijziging dd. 17/03/2014

verslag van de zaakvoerder mbt de doelsuitbreiding dd15.0.2.2014 met aangehechte staat van

actief en passief per 31.12.2013

- verslag van de zaakvoerder mbt de kapitaalverhoging dd 03.03.2014

bedrijfsrevisoraal Verslag Burg bvba Van Cauter-Saeys 84 C° te Aalst dd 04.03.2014

betreffende de inbreng in natura

- gecoördineerde statuten

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491.

r

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 26.08.2013, NGL 23.09.2013 13592-0179-013
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.08.2012, NGL 03.09.2012 12551-0309-013
19/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 22.08.2011, NGL 13.09.2011 11544-0020-013
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 23.08.2010, NGL 27.08.2010 10492-0480-013
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 24.08.2009, NGL 10.09.2009 09755-0170-012
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 25.08.2008, NGL 04.09.2008 08723-0165-012
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 27.08.2007, NGL 18.09.2007 07727-0082-011
03/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 28.08.2006, NGL 30.10.2006 06858-1923-014
28/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 22.08.2005, NGL 26.09.2005 05714-1535-014
01/04/2005 : DE032144
29/10/2004 : DE032144
29/09/2003 : DE032144
17/10/2002 : DE032144
03/10/2000 : DE032144
13/10/1999 : DE032144
05/12/1997 : DE32144
01/01/1992 : DE32144

Coordonnées
VLOERBEDEKKING HANSELAER

Adresse
HEIRWEG 29 9270 KALKEN

Code postal : 9270
Localité : Kalken
Commune : LAARNE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande