VLOERDER-TEGELZETTER.BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLOERDER-TEGELZETTER.BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.916.189

Publication

03/07/2013
ÿþ"~

Word 11.1

~\l

In de bijlagen b- ~hatBalgimchGtaatsbyaÓbekeodtemaken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



1111

w

behg

dat

Bel Staa

~ ~ JUNI ~D~~

~~~~ ~~~~~~ ~ ~ HN ~M~~

~ / ~--

~~~~ ~~~~~~

---

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-------- ------ ----'------------ ----------- - ------ --'_---_' -------- ~

Ondernemingsnr : I . o\~~. Vc\

Benaming

(voluit) VLOERDER ~TEGELZETTERLBE (verkort):

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Kamerstraat 90B te 9255 Buggenhout

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTINGIngevolge proces-verbaal opgemaakt gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met

standplaats te Dendermonde, de 14 juni 2013, dragende de melding "Geregistreerd 5 bladen geen verzendingen te Dendermonde I de 19 juni 2013. Boek 125 bled 97 vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", blijkt dat:

1.De heer WILLOCX Duvid, Maurice, Pierre, geboren te Hamma op vijftien juli negentienhonderd

zesenzeventig, (rijksregistemummer 78'07 079-49), Buggenhout, Kamerstraat 908' in

huwelijk et Mevrouw Neckebroeck Evy, hiemagenoemdonderh wettelijk stelsel, gewijzigdmetbohoudvon het stelsel bij akte verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op veertien maart tweeduizend en elf;

2'K8avmmwN8CKEBROEOK Evy, geboren te Dendermonde op achtentwintig februari negentienhonderd tachtig,(rijksregisternummer 80.02.28 350-19), wonende te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 90B, in huwelijk met de heerWillocx David, voornoemd.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "VLOERDER TEGELZETTER.BE". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 90B.

Deze gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats België

in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

ledere verplaatsing van de zetel van de vennnnischep, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het

Belgisch St atsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en

agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

- Het bekleden en herstellen van vloeren en wanden met keramische, betonnen, natuurstenen of marmeren

tegels, mozaïek, of elementen van natuursteen of marmer en dit in bedrijven en particuliere woningen;

- Het plaatsen van een vloeronderlaag met chape en isolatie;

- Het plaatsen van vloerverwarming;

Het plaatsen van vloerbedekking in kunststof in het algemeen laminaten in het bijzonden

- Het leggen van parketvloeren en plaatsen van houten wand- en vloerbekleding; Hetoon\uggenvonoph~onan~e0000en''

-

- Groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, zoals zand, grind, cement, bakstenen, vloeren, enz.; - Import en export van bouwmaterialen, zoals zand, end, cement, bakstenen, vloeren, enz.; - Groot- en kleinhandel in sanitaire artikelen; - Import en export van sanitaire artikelen; - De bewerking van door steengroeven geleverde ruwe steen;

- Het bouwen van appartementen en woningen "sleutel op de deur";

- De verhuur van bouwwerktuigen en  machines met en zonder bedieningspersoneel, verhuur voo. machines voor de bouwnijverheid met en zonder bedieningspersoneel, de verhuur van afvalcontainers; Het beheer van de investeringen en de deelname in aile bestaande of op te richten vennootschappen, de uitoefening van beÉuunuhunmÍien, het verschaffen van odWazon, het beheer van ondernemingen, manngamae en andere diensten gelijkaardig aan de activiteiten van de vennootschap. Deze diensten kunnen worden; geleverd op contractuele of statutaire basis en in de hoedanigheid van externe adviseur of orgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheld van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

{ ` ~ De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af_

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het Kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Zijn alhier tussengekomen:

-De heer Willocx David, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van elfduizend honderd zestig euro (¬ 11.160,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort ten belope van drieduizend zevenhonderd twintig euro (¬ 3.720,00) en waarvoor hem zestig aandelen (60) zonder nominale waarde worden toegekend.

-Mevrouw Neckebroeck Evy, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van zevenduizend vierhonderd veertig euro (¬ 7.440,00) door inbreng in speciën, welk bedrag zij op heden volstort ten belope van tweeduizend vierhonderd tachtig euro (¬ 2.480,00) en waarvoor haar veertig aandelen (40) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Landbouwkrediet Bank met zetel te 1070 Brussel, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op tien juni laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen. Zij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten,

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vernield in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere vennoot individueel, en niettegenstaande enige andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand juni om

achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vernield in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem,

Voor behpden aan het Belgisch Staatsblad

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op eénendertig december van ieder jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen warden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één 1 tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren,

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dal blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1, Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden met dien verstande evenwel dat de vennootschap de verrichtingen die vanaf één januari tweeduizend dertien in haar' naam en voor haar rekening overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen werden aangegaan v66r haar oprichting door de oprichters voor haar rekening neemt, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op eenendertig december tweeduizend veertien.

2, De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand juni in het jaar tweeduizend vijftien.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benoeming niet-statutair zaakvoerder,

Onmiddellijk na de oprichting benoemen de oprichters tot zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer Willocx David, wonende te 9255 Buggenhout, Kamerstraat 90B, die zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardt, Zijn mandaat is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Benoeming vaste vertegenwoordigen

De zaakvoerder verklaart aan te stellen tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap, voor het geval de vennootschap een bestuursmandaat of een vereffenaarmandaat opneemt in een andere vennootschap: de heer Willoxc David, voornoemd.

VOLMACHT

Er wordt bij deze bijzondere volmacht verleend, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de Heer Johan VINCKE, boekhouder-fiscalist, te 9220 Hamme, Sint-Annastraat 2'10-242, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dit eveneens bij alle Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergunningen en erkenningen. Hij zal tevens volmacht worden verleend om op te treden in naam van de vennootschap bij controleactiviteiten van de F.O.D. Financiën, administratie B.T.W. en directe belastingen. In dat kader zal hij akkoorden kunnen sluiten met F.O.D. Financiën en geldig ondertekenen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-bankattest





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VLOERDER-TEGELZETTER.BE

Adresse
KAMERSTRAAT 90B 9255 BUGGENHOUT

Code postal : 9255
Localité : BUGGENHOUT
Commune : BUGGENHOUT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande