VLW CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VLW CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.698.153

Publication

14/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.12.2011, NGL 06.06.2012 12161-0441-014
17/04/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisch Staatsbla " iaolaesa

11





Ondernemingsnr : 0889 698 153

Benaming

(voluit) : VLW Construct

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Ambachtenlaan 2 , 9480 Lochristi

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Blijkens bijzondere algemene vergadering van 30 maart 2012 van BVBA VLW Construct werd niet unanimiteit van stemmen volgende punten beslist

- goedkeuring van het verslag van de vereffenaar m.b.t. de sluiting van de vereffening,

- goedkeuring van de verdelings- en vereffeningsstaat per 31/01/2012 zoals voor akkoord verklaard door de,

Rechtbank van Koophandel te Gent op 2 maart 2012,

ontslag en decharge te verlenen aan de vereffenaar, mevrouw Estella Verschueren, wonende te 9080:

Lochristi, Smalle Heerweg 221,

- de vereffening van de vennootschap formeel af te sluiten waardoor BVBA VLW Construct ophoudt te

bestaan,

- de boeken en bescheiden voor een termijn van minstens 7 jaar te bewaren op het adres Ambachtenlaan 2,

9080 Lochristi.

Opgemaakt te Lochristi, 31 maart 2012

Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NeEKübLlrcal..)

-4 APR. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Zzrittie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/12/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Be,

Sta=

1.1





NEERGELEGD

2 3 NOV. 2011

REG I.I.r1.1 \ 1-w % AN

KOOIT-I;*M. 'I-E GENT



Ondernemingsnr : 0889.698.153

Benaming

(voluit) : VLW CONSTRUCT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Ambachtenlaan 2

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 17 oktober 2011 en vervolgens; de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op vierentwintig oktober tweeduizend elf, boek 191 blad 30 vak 10" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) L. MAESSCHALCK », blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde:

1. Eerste besluit.

1. Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voornoemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor worden hierna letterlijk overgenomen :

« 8 BESLUIT

ln het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht hebben de zaak voerders van BVBA 'VLW Construct' een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 augustus 2011,; opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 370 834,61 EUR en een netto-actief van 350 058,85 EUR.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde controleopdracht is na te gaan of de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva de vennoten een inzicht verschaft in de werkelijk held van het netto-vermogen en dit in het perspectief van de realisatie.

Op basis van de controlewerkzaamheden die ondergetekende heeft uitgevoerd overeenkomstig de:. toepasselijke professionele normen, kan ondergetekende bevestigen dat de boekhoudkundige staat, afgesloten op 31 augustus 2011 op een juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennoot-; schap. Voor wat de getrouwheid en de volledigheid van het betreffende activa en passiva afgesloten; op 31 augustus 2011 dient ondergetekende een voorbehoud te maken met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de sociale zekerheid en de bedrijfsvoorheffing, voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten con-troleboekjaren, zijnde de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden ge controleerd en de in de toekomst te betalen vergoeding voor de vereffenaar die niet opgenomen is in de betreffende boekhoudkundige staat van activa en passiva op 31 augustus 2011.

Behoudens de hiervoor weergegeven voorbehouden kan door ondergetekende gesteld worden dat, de tussentijdse boekhoudkundige staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2011, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

Het huidig controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 181 § 1 van`: het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de BVBA; `VLW Construct' en het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Lochristi, 10 oktober 2011

(getekend)

Estella Verschueren & C° Bedrijfsrevisoren BVBA (B-00441)

Vertegenwoordigd door Estella Verschueren

Bedrijfsrevisor (A-00651)»

De twee voornoemde verslagen zullen aan deze notulen gehecht blijven, nadat zij door de compa-i ranten en door ons, notaris, zijn geparafeerd en «ne varietur» ondertekend.

2. Tweede besluit. "

De vergadering besluit tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

voor-bshoud n aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

invereffeningstelling uit.

3. Derde besluit.

De vergadering besluit een enkele vereffenaar te benoemen en stelt in die functie aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Estella Verschueren & C° - Bedrijfsrevisoren te 9080 Lochristi, Dorp-West 8, met als vaste vertegenwoordiger Estella Verschueren.

Hierna «de vereffenaar» genoemd.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De vergadering stelt de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Estella Verschueren & C° - Bedrijfsrevisoren te 9080 Lochristi, Dorp; West 8, met als vaste vertegenwoordiger Estella Verschueren, voornoemd, aan als bijzondere i lasthebber, teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de aanstelling van de vereffenaar op te maken, te ondertekenen en in te dienen bij de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

" 4. Vierde besluit.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide bevoegdheden, bepaald bij de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de daden stellen, bepaald bij artikel 187, zonder om de machtiging van de algemene vergadering te moeten verzoeken ingeval die is vereist en onder meer (het bedrijf of) de handel van de vennootschap voortzetten tot de tegeldemaking, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk vervreemden, inbreng doen van alle activa en passiva, van een of meer bedrijfstakken van de vennootschap in andere vennootschappen en de als vergoeding voor die inbrengen ontvangen aandelen verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap volgens de verhoudingen die ten tijde van die inbrengen zullen worden bepaald.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan afstand doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken en vorderingen tot ontbinding van een overeenkomst, met of zonder kwijting opheffing verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, bevelschriften, verzet of andere beletsels. De vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap.

Hij mag eveneens alle corrigerende of aanvullende akten ondertekenen in geval van vergissing, verzuim of onnauwkeurigheid in de verwoording van de goederen en rechten die door hem in andere vennootschappen zouden worden ingebracht en de modaliteiten bepalen waarop de algemene vereffenings-vergaderingen kunnen worden bijgewoond.

Hij kan, op zijn verantwoording, voor speciale en bepaalde verrichtingen, een door hem bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden voor een door hem bepaalde termijn overdragen aan een of meer' lasthebbers.

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de vereffenaar, die

daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken. "

05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

27/10/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- staat van activa en passiva

- verslag van de bedrijfsrevisor

- vonnis rechtbank benoeming vereffenaar

- publicatielijst









........ -------- -----------------

OpOtedeabeltsie7laaadivibulit aueetttede n iZeRáatciVdaa'atmeirSsédedeigitéicbaaied esFrstrterártetdedectaríaribsttéj.aipnatedeptateeOsti4bn ) bebeegtigtbcíeabtelamendertataaaisxiaraciatedted&a tcectegegemegiggen

Véecas'cN aigaa et3dtahéteitehi}tg ng

05/12/2011
ÿþ~.. 4 x + " ~ Luik B- Vervolg Mori word t t.v

~-- t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

«d y

hlhY Y II~I~II~IYIIII

*11182666"

Voc ashor aan Bergi Staat

NEEIRGELEGD

2 3 NOV. 2011

RECHTB VAN

KOOPHANDrIn GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

------------------------------ " ---------------------------_....._.._..-------------._.._---.._.___..-------------------------- Op~ ~t~~~rv~.aik.~r~9tï~i4ieiRe~t$iá~ ~~4~i~Pl~fie~~rv~ 4f~inë~~i~~ri~tl~tTíiru~~ ~@ti~ff4~NR~}en)

beiztsestenel gigctiteefeMPteitBel rfflai@gntU reiterece erlefteiget}ffleligen VeMes.§.1lábetsa ettrktizierlteiMging

Ondernemingsnr : 0889.698.153

Benaming

(voluit) : VLW CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Ambachtenlaan 2

(volledig adres)

:i Onderwerp akte : VERBETERENDE AKTE

Uit een verbeterende akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 18 november 2011,1 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging;, goedkeurde:

1. Benoeming vereffenaar.

De vergadering stelt vast dat in de akte ontbinding verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op zeventien oktober tweeduizend elf de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten',` vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Estella Verschueren & C° - Bedrijfsrevisoren te 9080; Lochristi, Dorp-West 8, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Estella Verschueren, werd benoemd;; als vereffenaar van de vennootschap.

De algemene vergadering stelt vast dat het om een vergissing gaat en dat zij mevrouw Estella Verschueren, wonende te 9080 Lochristi, Smalle Heerweg 221, en voor de uitoefening van dit mandaat

woonst kiezende te 9080 Lochristi, Dorp-West 8, wensen aan te stellen als vereffenaar. .i

" Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

22/11/2011

Tezelfdertijd neergelegd :

- uitgifte van de akte

02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.07.2011, NGL 26.08.2011 11464-0388-015
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 18.07.2010 10322-0193-016
17/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 11.09.2009 09758-0098-010

Coordonnées
VLW CONSTRUCT

Adresse
AMBACHTENLAAN 2 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande