VMF SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VMF SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.476.805

Publication

22/04/2014
ÿþ ?Md Mid 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

- 9 APR, 2014

RECHTBAr~

KOOPi-IANDE NT

Ondernemingsar : 0472476805

Benaming

(voluit) : VMF SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schachterijstraat 15, 9920 Lovendegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; KAPITAALVERHOGING

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMF SERVICES" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9920 Lovendegem, Schachterijstraat 15, opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 28 maart 2014, geregistreerd drie bladen, geen renvooien te Eeklo, boek 51664 blad 89 vak 13 op 31 maart 2014, ontvangen: vijftig euro. (getekend) De eerstaanwezend inspecteur, adviseur ai., T. GAILLEZ, blijkt dat de vergadering volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

Ingevolge dit besluit heeft de vergadering vastgesteld dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist artikel vijf van de statuten een eerste maal te wijzigen door het vervangen van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

"Artikel 5 Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,-

).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en

die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT

Met betrekking tot de voorgestelde kapitaalverhoging hebben alle vennoten bevestigd uitdrukkelijk naar

behoren te zijn ingelicht over de gevolgen van de kapitaalverhoging, in het bijzonder over de financiële

gevolgen die de verrichting heeft voor hen en voor de vennootschap.

Zij erkennen voldoende ingelicht te zijn na kennisname van de hen door de zaakvoerder verstrekte

financiële en boekhoudkundige gegevens.

De vergadering heeft beslist dat de vennoten hun voorkeurrecht dienen uit te oefenen in verhouding tot het

aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

VIERDE BESLUIT

Gelet op het feit:

-dat de kapitaalverhoging wordt doorgevoerd bij wijze van inbreng door alle bestaande vennoten pro rata

hun bestaande belangen in de vennootschap en er bijgevolg geen enkele partij wordt benadeeld;

-dat er niets wijzigt aan de proportionele verdeling met betrekking tot de aandelenparticipaties, de

stemrechten en de rechten op dividend;

-dat de transactie geen benadeling inhoudt voor de eventuele schuldeisers van de vennootschap;

Heeft de vergadering beslist akkoord te gaan met het doorvoeren van een kapitaalverhoging in speciën

zonder het uitgeven van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag

van honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108.630,00) om het te brengen van achttien duizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd zevenentwintig duizend tweehonderd dertig euro. (¬ 127.230,00).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1111111111,11M11111111

Vo

behc aan Bek

Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering heeft beslist dat deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden door inbrengen in speciën, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met een aanpassing van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

INSCHRIJVING

Op de voorgestelde kapitaalverhoging met een bedrag van honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108.630,00) werd door de vennoten ingeschreven in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten:

-De heer MUSSCHE Hendrik Marnix Etienne, geboren te Gent op 14 maart 1967, in huwelijk met mevrouw De Vuyst Brigitte, hierna vermeld, wonend te 9920 Lovendegem, Schachterijstraat 15, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van honderd en vier duizend vijfhonderd eenenveertig euro zevenenzeventig cent (¬ 104.541,77). Hij heeft een bedrag gestort van honderd en vier duizend vijfhonderd eenenveertig euro zevenenzeventig cent (¬ 104.541,77) en is bijgevolg ingevolge zijn voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

-Mevrouw DE VUYST Brigitte Odette Lucienne, geboren te Waarschoot op 14 oktober 1967, in huwelijk met de heer Mussche Hendrik, voornoemd, wonend te 9920 Lovendegem, Schachterijstraat 15, heeft deelgenomen aan de kapitaalverhoging voor een totaal bedrag van vier duizend en achtentachtig euro drieëntwintig cent ( 4.088,23). Zij heeft een bedrag gestort van vier duizend en achtentachtig euro drieëntwintig cent (¬ 4.088,23) en is bijgevolg ingevolge haar voormelde inschrijving niets meer verschuldigd aan de vennootschap.

Tot bewijs van deze deelnames aan de kapitaalverhoging hebben de inschrijvers mij, notaris, een bankattest overhandigd uitgaande van de CRELAN te Brussel gedateerd op 27 maart 2014, waaruit blijkt dat op voormelde datum de som van honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108.630,00) werd gestort op een bijzondere rekening van de vennootschap geopend onder het nummer BE24 8508 2843 2538.

ZESDE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld en heeft de notaris verzocht akte te nemen van het feit

-dat op het totaal bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108,630,00) werd ingeschreven;

-dat er naar aanleiding van de kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven;

-dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid werd verhoogd;

-dat bijgevolg de kapitaalverhoging volledig werd gerealiseerd en het kapitaal van de vennootschap werd gebracht op honderd zevenentwintig duizend tweehonderd dertig euro. (¬ 127230,00),

-dat het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLUIT

Gelet op de gerealiseerde kapitaalverhoging heeft de vergadering beslist artikel vijf van de statuten een tweede maal te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt: "Artikel 5. Kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd zevenentwintig duizend tweehonderd dertig euro. ( ¬ 127.230,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,"

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder alle machten te verlenen tot het uitvoeren van aile door onderhavige vergadering genomen besluiten.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist aan de zaakvoerder een bijzondere volmacht te verlenen tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen van een gecoordineerde tekst van de statuten, zoals voorgeschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist een bijzondere volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Meire Sophie Accountancy" met zetel te 9950 Waarschoot, Molenstraat 58, haar zaakvoerders en aangestelden, met mogelijkheid van in de plaatsstelling, voor het vervullen van alle nuttige en/of noodzakelijke administratieve formaliteiten bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de diensten van de Directe Belastingen, het Ondernemingsloket en de Sociale Verzekeringskas,

TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB92,

De vergadering heeft beslist dat onderhavige kapitaalverhoging wordt doorgevoerd in toepassing van de bepalingen van het artikel 537 WIB92,

In dit verband hebben de vennoten verklaard en heeft de notaris bevestigd:

1/dat bij eenparige en schriftelijke besluitvorming van de vennoten van de vennootschap, gedateerd op 7 maart 2014 werd beslist over te gaan tot het uitkeren van een tussentijds dividend van honderd twintig duizend zevenhonderd euro, ( ¬ 120.700,00),

2/dat de roerende voorheffing verschuldigd naar aanleiding van de toekenning van het tussentijds dividend in totaal twaalf duizend en zeventig euro (¬ 12.070,00) bedraagt, zijnde tien ten honderd van het totale bruto dividend,

3/dat het bedrag van deze roerende voorheffing, zijnde twaalf duizend en zeventig euro (¬ 12.070,00) door de vennootschap gestort werd bij de bevoegde fiscale administratie en binnen de door de wet voorzien termijn.

iVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

4/dat het netto dividend, bedragend honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108.630,00) aan de vennoten werd uitgekeerd in verhouding tot het aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

5/dat het integrale ontvangen tussentijds netto dividend bedragend honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108.630,00) werd aangewend voor het realiseren van de hiervoor doorgevoerde kapitaalverhoging,

6/dat deze kapitaalverhoging werd gerealiseerd volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen,

7/dat deze kapitaalverhoging werd doorgevoerd zo snel mogelijk en zonder vertraging na het toekennen van het tussentijds dividend.

8/dat het bedrag van de kapitaalverhoging, bedragend honderd en acht duizend zeshonderd dertig euro (¬ 108.630,00) bij de inschrijving volledig werd volgestort in speciën.

9/dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd tijdens het belastbaar tijdperk dat afsluit vóbr 1 oktober 2014. 10/dat bijgevolg aan de voorschriften van het artikel 537 WIB92 werd voldaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-coördinatie van de statuten.

De Raedt Frank

notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2014 : GEA024112
07/11/2013 : GEA024112
13/11/2012 : GEA024112
04/11/2011 : GEA024112
19/11/2010 : GEA024112
18/11/2009 : GEA024112
03/12/2008 : GEA024112
09/11/2007 : GEA024112
06/10/2006 : GEA024112
04/11/2005 : GEA024112
04/10/2004 : GEA024112
30/09/2003 : GEA024112
13/11/2002 : GEA024112
09/10/2015 : GEA024112
02/08/2000 : GEA024112
10/10/2016 : GEA024112

Coordonnées
VMF SERVICES

Adresse
SCHATERIJSTRAAT 15 9920 LOVENDEGEM

Code postal : 9920
Localité : LOVENDEGEM
Commune : LOVENDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande