VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.866.519

Publication

12/04/2012
ÿþMol Wott311.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANjJ

"VAN KOOPHANDEL

3 0 MAART 2042

DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0835.866.519

Benaming

(voluit) : VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO

(verkort) :

Rechtsvorm : V.O.F,

Zetel : H. Vandemeulebrouckeplein 15 - 9200 DENDERMONDE (volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij algemene vergadering van 10/11/2011 wordt beslist de maatschappelijke zetel over te brengen

naar:

Mandekensstraat 252 te 9200 DENDERMONDE_

Te Dendermonde, 10/11/2011

Smet Gino

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

tIII IIIIV ~ lullp II~II~

*iao~aa~a*

b

AI

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/05/2011
ÿþMop 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

VAN KOOP.iANDEL

2 9. 04, 2011

DENDERMONDE

Griffie

N

1I1 111 I 1111 Il 11 I 11 I I lUI

" 11070998'

Ondernemingsnr : $35 . $ 6 (z, $ Jl `l

Benaming

(voluit) : VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : 9200 Dendermonde, H. Vandemeulebrouckeplein 15

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het jaar tweeduizend en elf op 28 maart.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge ZIJN BIJEENGEKOMEN :

1) Mijnheer SMET Gino, van Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Niklaas op vier november negentienhonderdnegenenzestig, nationaal nummer 69.11.04-063.82, wonende te 9200 Dendermonde, H. Vandemeulenbroeckeplein 15.

2) Mijnheer BAEYENS Patrick, van Belgische nationaliteit, geboren te Zele op tien juli negentienhonderdeenenzeventig, nationaal nummer 71.07.10-123.50, wonende te 9290 Berlare, E. Hertekantlaan 34A2.

HOOFDSTUK 1: OPRICHTING

Aanwezigen richten een vennootschap onder firma op onder de benaming "VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, H. Vandemeulenbroeckeplein 15., waarvan het kapitaal vijfhonderd Euro (500 EUR) bedraagt, gesplitst in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénhonderdste (11100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd ais volgt ingeschreven :

1)) Mijnheer SMET Gino, voornoemd sub 1), titularis van vijfenzeventig (75) aandelen, voor een bedrag van driehonderdvijfenzeventig Euro (375 EUR), waarvan driehonderdvijfenzeventig Euro (375 EUR) volstort.

2) Mijnheer BAEYENS Patrick, voornoemd sub 2), titularis van vijfentwintig (25) aandelen, voor een bedrag van honderdvijfentwintig Euro (125 EUR), waarvan honderdvijfentwintig Euro (125 EUR) volstort.

TOTAAL : honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren dat aldus op het volledig bedrag van het geplaatst kapitaal

werd ingeschreven en dat alle aandelen volstort zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK II : STATUTEN

De oprichters beslissen vervolgens de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals blijkt uit de tekst die volgt.

Artikel 1:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van de vennootschap onder firma.

Haar naam luidt "VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO".

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, H. Vandemeulenbroeckeplein 15.

De zetel kan verplaatst worden bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder.

Artikel 3:

Zonder de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, tenzij aan medevennoten.

Artikel 4:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland; alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

-Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken.

-Het optrekken van gebouwen, ruwbouw en onder dak zetten, alsmede de binnen afwerking.

-Uitvoeren van metselwerk

-Grond- en afbraakwerk

-Plaatsen van vloer- en wandtegels

Grondverzet

-Het vlechten van ijzer en aanbrengen van bekisting

-Uitvoeren van betonwerken

-Het leggen van opritten en terrassen in betonklinkers, kasseien of betondals

Chapewerken

-Renovatie van gevels

-Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

-Reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden

-Onderneming voor het optrekkén en afbreken van steigers en werkplatforms.

De vennootschap za! deze verschillende werkzaamheden mogen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden, of als tussenpersoon of commissionair, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

De vennootschap zal mandaten als bestuurder of zaakvoerder of opdrachten als vertegenwoordiger of lasthebber mogen waarnemen in of voor andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap zal voorschotten of leningen kunnen toestaan aan haar zaakvoerders of haar vennoten, of aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

De onderneming mag onroerende goederen oordeelkundig beheren en het in stand brengen van eigen onroerende goederen. Dit door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten renoveren, laten uitrusten, laten opschikken. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verkocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief.

Zij mag tevens om het even welk burgerlijke, industriële, commerciële en financiële, landbouw, roerende en onroerende, en alle welkdanige andere verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen, door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig, of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Artikel 5:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 2810312011.

De vennootschap wordt niet van rechtswege ontboden bij het overlijden of onbekwaam worden van één der vennoten.

Artikel 6:

ledere vennoot is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft één enkele vennoot namens de vennootschap getekend. Een vennoot kan evenwel niet persoonlijk worden veroordeeld op grond van verbintenissen van de vennootschap zolang de vennootschap zelf niet is veroordeeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

"

Artikel 7:

Elke zaakvoerder kan afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

In alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk vóór of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

Worden tot zaakvoerder benoemd:

1) Mijnheer SMET Gino, van Belgische nationaliteit, geboren te Sint-Niklaas op vier november negentienhonderdnegenenzestig, nationaal nummer 69.11.04-063.82, wonende te 9200 Dendermonde, H. Vandemeulenbroeckeplein 15.

2) Mijnheer BAEYENS Patrick, van Belgische nationaliteit, geboren te Zele op tien juli negentienhonderdeenenzeventig, nationaal nummer 71.07.10-I23.50, wonende te 9290 Berlare, E. Hertekantlaan 34A2.

Bij toepassing van artikel 141, 1° van het Wetboek van vennootschap hoeft de controle op de financiële toestand van de vennootschap niet aan een commissaris te worden opgedragen, en heeft iedere vennoot de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel 8:

De gewone algemene vergadering gaat ieder jaar door op de derde vrijdag van de maand mei om 14:00 uur. De gewone algemene vergadering en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Artikel 9:

Elke vennoot heeft gelijk stemrecht.

Onverminderd de regels van wettelijke vertegenwoordiging kan iedere vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een lasthebber, al dan niet vennoot.

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij een gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Een wijziging van de statuten wordt evenwel alleen genomen met eenparigheid van de aanwezige stemmen.

Artikel 10:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Over de bestemming van de nettowinst zal door de algemene vergadering beslist worden. De verdeling van de winst gebeurt in verhouding tot de deelgerechtigheden der vennoten in de vennootschap.

Artikel 11:

Artikel 183 en volgende zijn van toepassing op de vereffening van de vennootschap. De wijze van vereffening wordt bepaald en de vereffenaars worden benoemd door de algemene vergadering. De besluiten daartoe zijn slechts geldig indien zij worden genomen door de helft van de vennoten, in het bezit van drie vierden van het vennootschapsvermogen; bij gebreke van deze meerderheid, beslist de rechter.

Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden de vennoten - zaakvoerders ten aanzien ven derden als vereffenaars beschouwd.

De vereffenaar(s) zallzullen zonder voorafgaande machtiging van de algemene vergadering alle handelingen kunnen verrichten als opgesomd in artikel 186 tot en met 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun deelgerechtigdheden.

- Artikel 12:

ledere zaakvoerder of vereffenaar die zijn woonplaats in het buitenland heeft, wordt geacht voor de duur van zijn taak woonplaats te hebben gekozen op de zetel van de vennootschap, waar hem alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 13:

Voor al wat niet uitdrukkelijk in deze statuten opgenomen is, wordt verwezen naar het Wetboek van vennootschappen. De bepalingen waarvan in deze statuten niet uitdrukkelijk wordt

afgeweken, worden geacht integraal deel uit maken van deze statuten.

Overgangsbepalingen

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Het eerste boekjaar loopt vanaf 28/03/2011 tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De vennootschap start met de activiteiten vanaf 28 maart 2011.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan BVBA Kantoor Laureys, te Hamme, Kleinhulst 12, evenals aan haar bedienden en aangestelden, teneinde de nodige verplichtingen te vervullen voor de inschrijving en alle latere wijzigingen van het vestigingseenheidsnummer en het ondememingsnummer van de vennootschap bij de kruispuntbank voor ondernemingen of bij een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wijzigingen van het ondernemingsnummer als BTW nummer bij de administratie van de ondernemings- en inkomensfiscaliteit.

In verband hiermee kan deze volmachthouder alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat noodzakelijk of nuttig is.

Opgemaakt te 9200 Dendermonde, H. Vandemeulenbrouckeplein 15, datum als boven, in twee exemplaren, waarvan elke vennoot verklaart er één ontvangen te hebben.

Smet Gino Baeyens Patrick

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffies fi

ve kte ,H r~ Am< \JAN

üVr ,f-A-11 r,v.

17 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : BE 0835.866.519

Benaming

(voluit) : VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Mandekensstraat 252 - 9200 DENDERMONDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

De vennoten Gino Smet, Jaroen Sutanyark en Patrick Baeyens zijn aanwezig en vertegenwoordigen

het geheel van het maatschapellijk kapitaal.

De vergadering voorgezeten door zaakvoerder Gino Smet, kan bijgevolg geldig beslissen over de

punten van de agenda.

De agendat omvat:

" Ontslag van Patrick Baeyens als zaakvoerder op 0110612014.

Na bespreking van deze agendapunten wordt volgende beslissing getroffen met eenparigheid van stemmen:

" Het ontslag van Patrick Baeyens, als zaakvoerder, wordt aangenomen.

Dit ontslag gaat in op 0110612014.

De vennootschap wordt heden bestuurd door 1 zaakvoerder.

Alle punten van de dagorde afgehandeld zijnde wordt de vergadering besloten.

Te Dendermonde, 01/06/2014

Gino Smet Patrick Baeyens

zaakvoerder ontslag nemend zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1

5095662+ I IIt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
31/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
VOEG- EN GEVELWERKEN SMET GINO

Adresse
MANDEKENSSTRAAT 252 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande