VOETBALCONTACT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : VOETBALCONTACT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 538.534.003

Publication

28/01/2014
ÿþ1Nodwad 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0538534003

NEtRutLEGD

17JAN. 2014

RECHTBANdC VAN

I{.00PHANDE%. TE GENT

1I1111NINI

ie

N

A

Bijlagen bij hét Belgisch Staatsblad - 28/R1I2014 - Annexes du Moniteur belgé

VOETBALCONTACT

Vennootschap onder firma

Heiste

NR 24

9850 Landegem

Belgie

STOPZETTING en ONTBINDING

Bijzondere algemene vergadering van Dinsdag 31 december 2013 om 9.30 uur.

Samenstelling van de vergadering:

Zijn aanwezig :

AI de aandeel houders zijn aanwezig die 100% van het kapitaal vertegenwoordigen.

Agenda:

Stop zetten en ontbinden van de vennootschap, welke met eenparigheid van stemmen gebeurt, en dit met ingang van heden 31 december 2013,

Daar er geen schulden zijn word er ook geen vereffening gedaan.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Denzel Basteleus wonende Helste 24 , te Landegem 9850 , die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

De agenda afgehandeld zijnde wordt de vergadering geheven om 10.00 uur

Voor de zaakvoerder,

Denzel Basteleus

Op 17:=. f'I, c,r.'.u.~;i _c :lr.nr-~~11G_dt ugl s!= s`i ~II"I-:il.,r,ll-.Î1i'f?i`, , 71

_ u_ rr. ~r1.~ h,:`.i! ,,c:_ ~~-~r,'_.rL,1;l

bei+6._?Ci de_ tirl 8û1-i;VLf1' 91 s?{ncil k_ %r2.rC" 'c¬ ;zr:' :'x iCiIacR

:111...11'1 11 -

26/11/2013
ÿþr

{yrry,` ~.I~ "'N.,

i l4(

Mal Word 11.1

11111

*13176938*

Ondernemingsnr : 0538534003

Benaming

(voluit) : VOETBALCONTACT

(verkort) :

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ECHGELEGD

1 4 NOV, 2013

RECHTBANK 1¬ AN

KOOPHANDEt_-ITÈ dÈNT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : HEISTE 24 - 9850 LANDEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van

30/09/2013 blijkt wat volgt :

Na bespreking van de agenda wordt met eenparigheid van stemmen besloten tot

`Het ontslag als zaakvoerder van meneer Basteleus Kenny wonende te Heiste 24

te 9850 Landegem met ingang vanaf 01/10/2013.

* Het benoemen als onbezoldigd zaakvoerder van meneer Basteleus Denzel wonende te

Heiste 24 te 9850 Landegem met ingang vanaf 01/10/2013

Voor ontledend uittreksel

zaakvoerder

Basteleus Denzel

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naarn en handtekening.

20/09/2013
ÿþ Modzo

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEEIIGELEGD

11 -09- 2013

RECH'i'l;:~ ti

KOOPFIANDELT5aENT

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i 11111



Ondernemingsnr : ® 53 8 34 00_1

Benaming

(voluit) : VOETBALCONTACT

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Heiste 24 te 9850 Landegem

Onderwerp akte : OPRICHTING

In het jaar 2013 op 15 juli zijn verschenen:

Basteleus Kenny, geboren op 11 september 1991, wonende in de Heiste 24 te ,9850 Landegem, voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna de werkend vennoot genoemd en

" Vellemans Jens, geboren op 31 mei 1994, wonende in de Molenstraat 53 te 1755 Kester , voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijk vennoot, hierna de werkend vennoot genoemd.

Comparanten, die verklaarden akte op te stellen van de statuten van een Vennootschap Onder Firma, die zij als volgt verklaren op te richten:

Artikel I - Bij deze wordt tussen de verschijners een Vennootschap Onder Firma opgericht onder de benaming 'Voetbalcontact".

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd in Heiste 24 te 9850 Landegem. De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in Belgié als in het buitenland op te richten,

Artikel 3 - De vennootschap heeft tot doel:

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

" Ontwikkeling van websites voor voetbalploegen en/of bedrijven

" Ontwikkeling van apps voor voetbaploegen en/of bedrijven

" Organiseren van voetbalstages, voetbalkampen, vakanties in het binnen- en buitenland

" Verdelen van promotiemateriaal voor voetbalploegen

" Tornooien aanbieden

-Boekhoudingen beheren van vortbalploegen en/of bedrijven

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

Artikel 4 - De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven.

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal Is vastgesteld op 100 euro en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, die ieder 1 1100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

" Basteleus Kenny brengt de som in van 50 euro waarvoor hij ter compensatie recht heeft op 50 aandelen.

" Vellemans Jens brengt de som in van 50 euro waarvoor zij ter compensatie recht heeft op 50 aandelen.

Artikel 6 - Het bestuur wordt uitgeoefend door de werkende vennoten voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie. De benoeming van de zaakvoerders wordt beslist door de Algemene Vergadering. De Algemene Vergadering keurt de benoeming van de heer Basteleus Kenny en de heer Vellemans Jens tot onbezoldigde zaakvoerders met algemeenheid van stemmen goed met ingang vanaf datum oprichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7 - Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen.

Artikel 8 - De werkende vennoten zullen al hun tijd en ai hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreekse of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 9 - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op datum oprichtingsakte en eindigt op 30 juni van elk volgend jaar. De werkelijke activiteit start op datum oprichting. Het eerste boekjaar zal afsluiten op dd 30/06 2014. leder jaar op 30/06 zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 11 - De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten, de afschrijvingen, en de belastingen.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat één tiende van het kapitaal wordt bereikt.

Artikel 12 - Bij beslissing van de vennoten met twee derde meerderheid kan aan iedere vennoot bovenop zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 13 - De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 14 - ledere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bij een te roepen, Daartoe moet zij al haar medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste acht dagen vóór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de dagorde vermelden.

De vergadering zal warden voorgezeten door de heer Basteteus Kenny of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel,

ledere vennoot heeft recht op een stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen welk ook het aantal aanwezige vennoten is. De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15 - De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen 50% van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredende lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 16 hierna.

Artikel 16 - De vennootschap blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vóór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen. Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopende jaar, vastgesteld overeenkomstig artikelen 11 en 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap,

De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Artikel 17 - In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 18 - Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in haar vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 16.

Artikel 19 - In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan deskundige vereffenaar(s) aangesteld overeenkomstig artikelen 179 en volgende van de Vennootschappenwet. De bevoegdheid van de vereffenaars wordt door deze voornoemde wetsbepalingen geregeld. Bovendien zullen zij het maatschappelijk vermogen in andere vennoot-schappen mogen inbrengen, zonder dat zij daartoe de instem-ming van de algemene vergadering hoeven te vragen.

Artikel 20 - Bij de ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk vermogen verdeeld worden onder de vennoten volgens de verhoudingen bepaald in artikelen 11 en 12.

Artikel 21 - De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste maandag van de maand september om 18 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 18 uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN

1) Lasten.

Het bedrag van de kosten, uitgaven/ vergoedingen of lasten die ten laste van de vennootschap vallen

ingevolge haar oprichting, bedraagt ongeveer 300 euro.

2) Afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar begint op datum oprichting._en- zal worden afgesloten op 30 juni 2014. De werkelijke activiteit start op datum oprichting. De comparant-oprichters verklaren, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat alle rechten en verbintenissen door hen aangegaan in naam van de vennootschap véér de oprichtingsdatum sinds één augustus tweeduizend en negen, door de bij deze opgerichte vennootschap worden overgenomen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

3) Eerste algemene vergadering zal plaatsvinden om 18u. de laatste maandag van de maand september in het jaar 2014.

Te Gent op 23 augustus 2013 in evenveel exemplaren als oprichters. Elke partij erkent er één van te hebben ontvangen.

Basteleus Kenny Vellemans Jens

Beherend Vennoot Beherend Vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VOETBALCONTACT

Adresse
HEISTE 24 9850 LANDEGEM

Code postal : 9850
Localité : Landegem
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande