VOLKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOLKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.830.709

Publication

27/04/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het uitbaten van een verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijkingen ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgisch als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven van brevetten en andere intellectuele rechten. Zij zal zelfs alle verrichtingen kunnen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met de exploitatie van brevetten, merken en octrooien. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of deelneming met derden. De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden overal en op gelijk welke manier alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bij te dragen tot de verwezenlijking ervan. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, pachten, verpachten, in leasing nemen of in leasing geven, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in dit verband alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden

vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland.

Dit alles in de meest ruime zin.

De lijst is exemplatief en niet beperkend.

Deze aanduiding en opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

ARTIKEL VIJF:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,-), vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, maar met een fraktiewaarde van 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL ZES:

Op deze aandelen wordt in speciën ingeschreven als volgt :

1/ door voormelde Heer Koyuncu Nihat, op vijftig aandelen

2/ door voormelde Heer Koyuncu Hüseyin, op vijftien aandelen

3/ door voormelde Heer Aleksandrov Yasen, op vijftien aandelen

4/ door voormelde Heer Eralp Ilhan, op twintig aandelen

SAMEN: honderd aandelen of de geheelheid van het maatschappelijk kapitaal. Ieder ingeschreven aandeel werd voorafgaandelijk volgestort voor 1/3 door storting in speciën op een bijzondere rekening nummer.

ARTIKEL VIJFTIEN:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer bezoldigde of onbezoldigde statutaire of niet-statutaire zaakvoerders en in dat laatste geval voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering steeds een einde kan gesteld worden. De zaakvoerders moeten niet noodzakelijk vennoot zijn en kunnen een natuurlijk persoon of een rechtspersoon zijn.

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Een zaakvoerder, alleen handelend, heeft de meest uitgebreide machten om alle handelingen van intern bestuur en externe vertegenwoordiging van de vennootschap te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG:

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de vierde vrijdag van juni om 18.00 uur.

ARTIKEL ACHTENTWINTIG:

Het maatschappelijk jaar begint jaarlijks op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL DERTIG:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit. Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

ARTIKEL EENENDERTIG:

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. De vereniging van alle aandelen in één hand heeft niet tot gevolg dat de ven-nootschap van rechtswege of gerechtelijk ontbonden wordt.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Zijn geen vereffenaars benoemd, dan worden zaakvoerders overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars beschouwd. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

SLOT- EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN.

1° Eerste boekjaar en gewone algemene vergaderingen: Het eerste maatschappelijk jaar begint op 21.04.2015 en zal eindigen op 31.12.2016. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2017. 2° Aanvang activiteit: De comparanten verklaren dat de activiteiten van de vennootschap een aanvang nemen op 21.04.2015.

3° Zaakvoerder:

Wordt tot zaakvoerder van de vennootschap benoemd voor onbepaalde duur de Heer KOYUNCU Hüseyin, voornoemd, die aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van oprichting dd. 21.04.2015 en bankattest

17/06/2015
ÿþ4

" -,

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 UNI i

NEERGELEGD

0 8 !UNI 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHGr fe TE GENT

©ndernemingsnr : 0628.830.709

Benaming

(voluit) : VOLKS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Sleepstraat 99 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag 1 benoeming zaakvoerder

Op de buitengewone algemene vergadering van 31/05/2015 zijn de hiernavolgende beslissingen genomen

- het ontslag van Dhr. Koyuncu Huseyin als zaakvoerder is met ingang van 31/05/2015 aanvaard tot nieuwe zaakvoerder is vanaf 01/06/2015 Dhr. Eralp Ilhan benoemd

Koyuncu Huseyin Eralp ilhan

ontslagnemend zaakvoerder zaakvoerder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VOLKS

Adresse
SLEEPSTRAAT 99 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande