VOLKSKREDIET DE TOREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VOLKSKREDIET DE TOREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 400.254.167

Publication

07/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 0400.254.167

Benaming

(voluit) : Volkskredïet De Toren

(verkort)

Rechtsvorm ; Naamloze vennootschap

Zetel ; 9300 Aalst - Stationsstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming van bestuurders

Gewone Algemene Vergadering van 28 maart 2014 worden benoemd tot Bestuurder tot de Gewone Algemene Vergadering van 2020 de heren,

- De Waele Hugo - Oudenaardsesteenweg 213 - 9420 Erpe-Mere

- Meganck Willy - Ninovesteenweg 48 - 9320 Aalst - Van de Meulebroucke Peter - Kattestraat 15 - 9700 Oudenaarde

4

i

2 3 APIV 2

looi

Vo behc aan Belt Staat

Had Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE R ., .,:all KOOPHANDEf et:

AFDEL1NG DEI\MONDE

Griffie

T

UHIIUIIIaao9

* II

Roger De Roo

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/06/2014
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

*14116074*

03 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Voc behou

aan I

Belgi: Staats

1111



Ondernerningsnr : 0400254167

Benaming

(voluit) VOLKSKREDIET DE TOREN

(verKort)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9300 AALST, STATIONSSTRAAT 18

(volledig adres)

Onderwerp akte SPLITSING AANDELEN-FUS1E DOOR OVERNEMING-AFSCHAFFING VAN DE NOMINALE WAARDE VAN DE AANDELEN-W1JZIGING VAN DE STATUTEN-BENOEMING BESTUURDERS-BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Uit het proces-verbaal opgemaakt door Pascale VAN DEN BOSSCHE, notaris te Aalst, en Jozef DAUWE, geassocieerd notaris te Eeklo, op 19 mei 2014, neergelegd voor registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Stationsstraat 18, ingeschreven in 'het Rechtspersonenregister te Dendermonde bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder ondernemingsnummer 0400.254.167; vennootschap erkend als kredietvennootschap voor sociaal woonkrediet door de Vlaamse regering ingevolge Besluit van de Vlaamse regering van 8 december 2000, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van 21 december 2000 en ingeschreven bij de Autoriteit voor Financiële Diensten & Markten onder nummer FSMA 26030A, waarbij uit de aanwezigheidslijst blijkt dat meer dan de helft van de aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn, met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende besluiten heeft genomen:

-De vergadering besluit de vijftienduizend (15.000) bestaande aandelen te splitsen door een factor van honderd zodat het aantal aandelen van vijftienduizend (15.000) op één miljoen vijfhonderdduizend (1.500.000) wordt gebracht

De vergadering belast de raad van bestuur met de uitvoering van dit besluit en tot aanpassing van de statuten.

Deze opsplitsing van aandelen zal gebeuren door vermelding ervan in het register van aandelen op naam. Tengevolge van voormelde opsplitsing wordt de nominale waarde van elk aandeel gebracht van vijfentwintig euro (25,00) op nul komma vijfentwintig euro (0,25-EUR).

-De voorzitter wordt ervan ontslagen voorlezing te geven van het fusievoorstel en van de verslagen vermeld in de agenda:

Milet voormelde fusievoorstel opgesteld door de raad van bestuur op 28 maart 2014 overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

(2)Het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op 30 april 2014.

Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur zal samen met een gelijkvormig afschrift van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

(3)Het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 door de commissaris, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen KPMG Vies, met maatschappelijke zetel te 1130 Brussel, Bourgetlaan 40, RPR Brussel 0468.571.069 vertegenwoordigd door voornoemde heer Joris Mertens, bedrijfsrevisor, op 30 april 2014.

Dit verslag besluit in volgende termen, hierna letterlijk overgenomen:

"Besluit

Wij hebben het fusievoorstel door opslorping opgesteld door de bestuursorganen van VOLKSKREDIET DE TOREN NV en MEETJESLANDERS EIGEN HUIS NV onderzocht, dat betrekking heeft op de fusie door opslorping van MEETJESLANDERS EIGEN HUIS NV door VOLKSKREDIET DE TOREN NV. Deze verrichting. zal boekhoudkundig in werking treden op 1 januari 2014 om 0.00 uur. De verrichting wordt gerealiseerd volgens een ruilverhouding waarbij 580.000 aandelen van VOLKSKREDIET DE TOREN NV worden toegekend voor' 72.500 aandelen van MEETJESLANDERS EIGEN HUIS NV. De vooropgestelde fusie wordt vergoed door de; uitgifte van 580.000 nieuwe gewone aandelen van VOLKSKREDIET DE TOREN NV, tijdens de Algemene' Vergadering die beslist over de fusie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon len aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam on handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De betrokken vennootschappen werden op identieke wijze gewaardeerd, waarbij aan de methode van de economische waarde een gewicht van 100% werd toegekend. Deze methode heeft geleid tot een waarde van resp. 6.079.012,65 EUR voor VOLKSKREDIET DE TOREN NV en 2.342.300,21 EUR voor MEETJESLANDERS EIGEN HUIS NV.

De ruilverhouding kwam tot stand door de verhouding van de waarde van een aandeel van elk der vennootschappen, zijnde 4,05 EUR voor VOLKSKREDIET DE TOREN NV en 32,31 EUR voor MEETJESLANDERS EIGEN HUIS NV.

Als besluit van de door ons uitgevoerde controlewerkzaamheden, in overeenstemming met de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en meer in het bijzonder deze met betrekking tot de controle van de fusie en splitsing van handelsvennootschappen, zijn wij van mening dat de ruilverhouding redelijk en relevant is.

Dit verslag werd opgesteld in uitvoering van art. 695 van het Wetboek van Vennootschappen en uitsluitend

bestemd is voor de aandeelhouders van de betrokken vennootschappen en enkel in het kader van de

voosobgesteide tse, zoals Werboven beschreven, e ag niet worden gebrutikt voor andere doelelnden. Opgemaakt te Aalst op 30 april 2014

KPMG Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

(handtekening)

Joris Mertens

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de commissaris zal samen met een gelijkvormig afschrift van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd als gezegd, bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van voormeld fusievoorstel en van de voormelde verslagen«

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen bemerkingen te formuleren zijn en dat zij instemt met de besluiten erin vervat.

De voorzitter verklaart in naam van de raad van bestuur van onderhavige vennootschap dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in vermogenstoestand van de onderhavige vennootschap sinds de datum van het opmaken van het fusievoorstel.

-De vergadering keurt voormeld fusievoorstel goed. De vergadering besluit de fusie goed te keuren van de naamloze vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" afgekort "M.E.H.", met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Kerkplein 1, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder ondememingsnummer 0401.033.137 door middel van de overdracht van haar gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, naar de huidige vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" en dit overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel gestelde voorwaarden.

De voorwaarden gesteld in het fusievoorstel bepalen onder meer:

Ruilverhouding aandelen

Als tegenprestatie voor de overdracht van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" zullen de bestaande aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" vijfhonderd tachtigduizend (580.000) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap ontvangen, elk in verhouding tot hun huidig aandeel in de overgenomen naamloze vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS".

Rekening houdend met de waardering van beide bij de fusie betrokken vennootschappen zullen vijfhonderd tachtigduizend (580,000) nieuwe aandelen van de ovememende naamloze vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" gecreëerd worden.

Dit betekent dus dat de vijfhonderd tachtigduizend (580.000) nieuwe aandelen van de overnemende naamloze vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" die aldus gecreëerd worden zullen omgeruild worden voor de tweeënzeventigduizend vijfhonderd (72.500) bestaande aandelen van de overgenomen naamloze vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS", zijnde een afgeronde ruilverhouding van acht (8) aandelen van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" voor (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS".

Voorafgaandelijk aan de fusie-verrichting zullen de aandelen van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" worden gesplitst (totaal van vijftienduizend aandelen wordt een miljoen vijfhonderd duizend aandelen)

De ruilverhouding bedraagt een (1) aandeel in de overgenomen vennootschap voor acht (8) aandelen van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN".

Er wordt geen opleg gegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen in hoofde van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande gewone aandelen.

Er zullen dus in de nieuwe fusievennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Wijze uitkering van aandelen

De inruiloperatie van de aandelen van de overgenomen vennootschap "MEETJELSLANDERS EIGEN HUIS" zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN".

Deze inruiloperatie zal plaatsvinden door aanpassing van het aandelenregister van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" binnen de dertig dagen na goedkeuring van de fusie door de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge e buitengewone algemene vergadering van zowel de overnemende vennootschap VOLKSKREDIET DE TOREN" als de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS".

Datum rechtwinstdeling

De nieuwe aandelen In de overnemende naamloze vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014,

Datum boekhoudkundige verwerking

De verrichtingen van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" zullen boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2014. Bijzondere rechten van de aandeelhouders

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Bezoldiging toegekend aan de commissaris

De bijzondere bezoldiging voor elk van de commissarissen voor de opmaak van het revisoraal fusieverslag zal gelijk zijn aan drieduizend euro (3.000,00) + BTW per vennootschap.

Bijzondere voordelen bestuursorganen

Geen bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN".

De vergadering stelt overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen de gelijkenis vast van het maatschappelijk doel van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" en de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN".

De vergadering stelt overeenkomstig artikel 693,8° van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de fusievoorstellen vast dat geen bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de raad van bestuur van enerzijds de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN".

De vergadering verzoekt mij, ondergetekende notaris, de eigendomsovergang van het totale vermogen van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" naar de overnemende vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en van de wijze waarop het overgaat(...)

Vanuit boekhoudkundig standpunt wordt de totale overdracht van het vermogen gerealiseerd op grond van de stand der activa en passiva van de overgenomen vennootschap afgesloten op datum van 31 december 2013. Al de bewerkingen gerealiseerd in hoofde van de overgenomen vennootschap sinds 1 januari 2014 worden geacht te zijn vervuld voor rekening van de overnemende vennootschap die de overgedragen bestanddelen verkrijgt

Onderhavige vennootschap zef dus de eigendom van de overgedragen goederen hebben te rekenen vanaf heden en het genot ervan met ingang van 1 januari 2014.

De overdracht van de activa en de passiva van de overgenomen vennootschap in de boeken van de overnemende vennootschap wordt verwerkt aan de waarde waarmede haar actieve en passieve bestanddelen alsook haar eigen kapitaal voorkomen in haar eigen boekhouding op datum van de boekhoudkundige toestand per 31 december 2013,

Onderhavige overdracht geschiedt op East voor de ovememende vennootschap om aile belastingen, taksen, contributies te dragen en te betalen evenals premies en verzekeringsbijdragen; in het algemeen alle gewone of buitengewone lasten te dragen die zouden rusten op de overgedragen goederen vanaf 1 januari 2014.

Vergelding van de overdracht

Ter vergelding van de overdraoht van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap "MEEJESLANDERS EIGEN HUIS" tengevolge van de ontbinding zonder vereffening aan de onderhavige vennootschap, besluit de vergadering aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS", vijfhonderd tachtigduizend (580.000) nieuwe aandelen toe te kennen, volledig volgestort, zonder betaling van enige opleg.

Deze nieuwe aandelen zullen van dezelfde soort zijn en zullen dezelfde rechten en voordelen genieten ais de bestaande aandelen van de onderhavige vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN" en zullen in de winst delen vanaf 1 januari 2014.

Deze nieuwe aandelen zullen verdeeld worden onder hen als volgt: acht (8) nieuwe aandelen van de onderhavige vennootschap "VOLSKREDIET DE TOREN" voor één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS".

-De vergadering besluit dat het kapitaal van de onderhavige vennootschap verhoogd wordt met honderd eenentachtigduizend tweehonderd vijftig euro (181.250,00-EUR) om het aldus te brengen van driehonderd vijfenzeventigduizend euro (375.000,00-EUR) op vijfhonderd zesenvijftigduizend tweehonderdvijftig euro (556.250,00-EUR) door de uitgifte van vijfhonderd tachtigduizend (580.000) nieuwe aandelen met een nominale waarde van nul komma vijfentwintig euro (0,25-EUR).

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, en zullen delen in de winst als hiervoor gezegd, Zij zullen worden toegekend aan de onderscheiden aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS", op de wijze als hierboven gezegd.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris er ,akte van te nemen dat de kapitaalverhoging zoals hiervoor besloten, is voltrokken en dat het kapitaal werkelijk werd gebracht op vijfhonderd zesenvijftigduizend tweehonderd vijftig euro (556.250,00,-EUR) en is vertegenwoordigd door twee miljoen tachtig duizend aandelen (2.080.000), elk met een nominale waarde van nul komma vijfentwintig cent (0,25-EUR).

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge -De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat, ten gevolge van de vorige genomen besluiten en rekening houdend met het feit dat de buitengewdne algemene vergadering van de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS" in op heden voor notaris Jozef Dauwe, te Eeklo, en ondergetekende notaris Pascale Van den Bossche, verleden proces-verbaal de fusie heeft goedgekeurd, de overgenomen vennootschap "IVIEETJESLANDERS EIGEN HUIS" heeft opgehouden te bestaan met ingang vanaf heden.

-De vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen.

-De vergadering besluit, in aansluiting met onderhavige fusie, de statuten van de onderhavige vennootschap, te wijzigen als volgt:

-Artikel vijf wordt vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5 - Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFHONDERD ZESENVUFTiGDUIZEND TWEEHONDERDVIJFTIG EURO (666.250,00-EUR).

-Artikel zes: wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 6 - Aandelen,

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in twee miljoen tachtigduizend (2.080.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De aandelen zijn op naam en kunnen niet worden omgezet in aandelen aan toonder. Op de maatschappelijke zetel wordt een register van aandelen bijgehouden.

-Artikel 10  Wijziging maatschappelijk kapitaal wordt gewijzigd door schrapping van paragraaf 4.

-Artikel 12 - Overdracht van aandelen wordt gewijzigd door de schrapping in de eerste paragraaf van de zin: "Deze legt het voorstel voor aan de Vlaamse kamer van de vereniging zonder winstoogmerk Sociaal Woonkrediet," en in de tweede paragraaf van de zin "of de Vlaamse kamer van de vereniging zonder winstoogmerk Sociaal Woonkrediet".

-Artikel 13 raad van bestuur wordt gewijzigd door vervanging van de tekst van §4 door de volgende tekst:

§4.De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een of twee ondervoorzitters en één of meer gedelegeerd bestuurder(s). De functie .van voorzitter van de raad van bestuur is onverenigbaar met die van gedelegeerd bestuurder of directeur,

-Artikel 15  vergaderingen van de raad van bestuur wordt gewijzigd door vervanging van de tekst van §1 eerste alinea door de volgende tekst:

"De bestuurders vormen een college dat vergadert wanneer het belang van de erkende kredietmaatschappij het vereist op uitnodiging van de voorzitter of van twee bestuurders, bij gewone brief, per elektronische post of enig ander communicatiemiddel dat resulteert in een schriftelijk stuk, met vermelding van de dagorde."

-Artikel 23  Algemene bepalingen (aangaande de algemene vergadering van de aandeelhouders) wordt vervangen door de volgende tekst:

Artikel 23 - Algemene bepalingen.

§1.De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de erkende kredietmaatschappij aangaan te verrichten of te bekrachtigen.

§2.De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur of de commissaris en moet worden bijeengeroepen op aanvraag van aandeelhouders, die samen minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In dit geval zullen de aandeelhouders in hun aanvraag de punten moeten vermelden, die op de agenda dienen geplaatst te worden en de raad van bestuur zal de algemene vergadering van de aandeelhouders moeten bijeenroepen binnen de drie weken van de aanvraag. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de erkende kredietmaatschappij of op een andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

§3.De oproeping tot een algemene vergadering dient te gebeuren overeenkomstig de modaliteiten opgenomen in artikel vijfhonderd drieëndertig van het wetboek van vennootschappen. De oproeping dient gestuurd minstens vijftien dagen vádr de datum van de vergadering aan aile aandeelhouders, bestuurders en de commissaris.

Op de algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

§4.Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming moet de raad van bestuur, per aangetekende brief, of per telegram, telefax, telex, elektronische post of enig ander communicatiemiddel, dat resulteert in een schriftelijk stuk, een rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen aan alle vennoten, de leden van de raad van bestuur en eventuele commissarissen, samen met een exemplaar van de stukken die door de wet zijn voorgeschreven, met het verzoek aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en voor akkoord getekend terug te sturen, binnen de aangegeven termijn.

Het akkoord van aile vennoten moet door de vennootschap zijn ontvangen ten laatste op de dag voor het houden van de jaarvergadering of indien een algemene vergadering wordt bijeengeroepen die geen jaarvergadering is, binnen de aangegeven termijn.

Indien bij de procedure van schriftelijke besluitvorming, de goedkeuring van aile vennoten én met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure én met de agenda en de voorstellen van besluit binnen de voormelde termijn en op de voorgeschreven wijze niet zijn ontvangen, dan worden aile voorstellen van besluit geacht niet te zijn genomen,

§5.Elk aandeel geeft recht op één stem. Alle stemgerechtigde aandeelhouders kunnen in persoon of bij volmacht stemmen. De volmacht is slechts geldig voor één algemene vergadering. De volmacht vermeldt datum, plaats en uur van de algemene vergadering alsmede de agenda van de vergadering.

Vo-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

-De vergadering beslist de samenstelling van de raad van bestuur te wijzigen. De vergadering besluit twee bijkomende bestuurders te benoemen:

1. De heer Wilfried van Kerrebroeck, identiteitskaartnummer

591-2503507-39, wonende te 9900 Eeklo, Akkerstraat 8, die verklaart dit mandaat te aanvaarden,

2. De heer Eduard Blomme, identiteitskaartnummer 591-4921297-07, wonende te 9900 Eeklo, Vrombautstraat 12, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Het mandaat van de zonet benoemde bestuurders is kosteloos.

Het mandaat van de aldus benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van tweeduizend en twintig.

-Voorzover ais nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden, met mogelijkheid tot subdelegatie, verleend aan elk lid van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, elk bekleed met de bevoegdheid om afzonderlijk of gezamenlijk te handelen, en meer specifiek met de bevoegdheid:

a) als vergoeding voor de overdracht vijfhonderd tachtigduizend (580.000) nieuwe aandelen volledig volgestorte nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg,

b) deze nieuwe aandelen te verdelen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, en in voorkomend geval, de bijwerking van de registers van de aandelen op naam te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen, worden gedragen door de overnemende vennootschap;

c) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging met of zonder betaling handlichting te verlenen van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels;

d) de overgenomen vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene eigendomsoverdracht ingevolge van de ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap;

e) om alle formaliteiten van doorhaling, randmelding, of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

f) onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun

bevoegdheid afvaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(ondertekend) Notaris Pascale Van den Bossche

Tevens neergelegd: gelijkvormige uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene

vergadering van 19 mei 2014 met de aanwezigheidslijst en 26 volmachten eraan gehecht; fusieverslag van de

raad van bestuur; controleverslag van de commissaris; analytisch uittreksel; coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumentorende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2014
ÿþi

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Warti 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFJF RFCº%--1T3ANK VAN

I II 1111111,111111111111111

KOOPHANDEL GENT

0 5 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

1

Griffie

Ondernemingsnr : 0400254167

Benaming

(voluit) : VOLKSKREDIET DE TOREN

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 9300 AALST, STATIONSSTRAAT 18

(volledig adres)

Onderwerp akte : RAAD VAN BESTUUR - BENOEMING VAN EEN TWEEDE ONDERVOORZITTER

Uit de notulen van de raad van bestuur van de naamloze vennootschap VOLKSKREDIET DE TOREN met

maatschappelijke zetel te 9300 Aalst - Stationsstraat 18, RPR 0400.254,167 Dendermonde, bijeengekomen op

19 mei 2014 blijkt dat de raad van bestuur heeft benoemd tot tweede ondervoorzitter, met ingang vanaf 19 mei

2014

De heer Wilfried van Kerrebroeck, wonende te 9900 Eeklo, Akkerstraat 8.

De heer Wilfried van Kerrebroeck, voornoemd, heeft verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Voor analytisch uittreksel,

(ondertekend)

De heer Roger De Roo

Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte.

sztrilFFIE RECHTBANK I VAN l<C1C1PHANDEL

3 t4ART 201/1

DENDERMONDE

Griffie

I

1111111111.111111.)1111J11

Ondemerningsnr : 0400.254.167

Benaming

(voluit) : VOLKSKREDIET DE TOREN (verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Stationsstraat 18, 9300 Aalst

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte NEERLEGGING VAN HET FUSIEVOORSTEL MET BETREKKING TOT EEN FUSIE DOOR OVERNEMING

Bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel:

NV VOLKSKREDIET DE TOREN

Stationsstraat 18

9300 AALST

B.T.W.-nummer: 0400254.167

FUS1EVOORSTEL

In het kader van een fusie door overneming (Art. 671 W,Venn.),

De Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS en de Raad van Bestuur van de naamloze vennootschap NV VOLKSKREDIET DE TOREN hebben op 28 maart 2014 beslist het onderhavig fusievoorstel voor te leggen aan hun algemene vergaderingen, en dit overeenkomstig de bepalingen van het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen (hierna W.Venn."):

-de over te nemen vennootschap

De naamloze vennootschap "MEETJESLANDERS EIGEN HUIS", met zetel te Eeklo, Kerkplein 1

ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0401.033.137

-de overnemende vennootschap

De naamloze vennootschap "VOLKSKREDIET DE TOREN", met zetel te Aalst, Stationsstraat 18,

ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0400.254.167

De bestuursorganen van voornoemde vennootschappen hebben het initiatief genomen een fusie tot stand te brengen tussen de vennootschappen die de overdracht van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS, zowel de rechten als de verplichtingen, aan de overnemende vennootschap NV VOLKSKREDIET DE TOREN tot gevolg heeft, en dit overeenkomstig de bepalingen van artikel 682 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen verbinden zich wederzijds om alles te doen wat in hun macht ligt met het oog op d& verwezenlijking van de fusie onder de hierna gedefinieerde voorwaarden. Zij leggen bij deze het volgende, fusievoorstel vast dat zal worden onderworpen aan de goedkeuring van de respectievelijke algemene' vergaderingen.

I. IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Art. 693, 1° W.Venn.)



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.1.Identiticatie van de over te nemen vennootschap, NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS 2.1,1 .Oprichting

De vennootschap werd opgericht op 11/8/1898 bij akte verleden voor Meester Aimé Van Hoorebeke, destijds notaris met standplaats te Eeklo.

De oprichtingsakte verscheen bij uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 31/8/1898 nadien, onder nummer 3440.

2.1.2.Statutenwilziging

De statuten van de vennootschap werden gewijzigd als volgt:

- blijkens akten verleden voor notaris Aimé Van Hoorebeke, destijds te Eeklo op 11/11/1898; 27/3/1898 en 22/3/1900 wederkerig bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 30/11/1898 onder het nummer 46 15; 13/4/1898 onder het nummer 1672 en 7/7/1900 onder het nummer 1602

- blijkens akte verleden voor notaris Hippoliet Vermast, destijds te Maldegem 2/3/1922 bekendgemaakt als voor op 27/3 nadien onder het nummer 2833

- blijkens akte verleden voor notaris Albert Dauwe, destijds te Eeklo op 22/5/1924, bekendgemaakt als voor op 13/6 nadien onder het nummer 7655

- blijkens akte verleden voor notaris Albert Dauwe, voornoemd, op 25/7/1928 houdende verlenging van vennootschap bekendgemaakt als voor op 16/8 nadien onder het nummer 11690

- blijkens akten verleden voor voornoemde notaris Albert Dauwe op 17/03/1930, 5/1/1932 en 5/12/1933, respectievelijk gepubliceerd als voor op 14/4/1930 nadien onder het nummer 5170, 23/1/19/32 onder het nummer 579 en 28/12/1933 onder het nummer 15263,

- blijkens akte verleden voor notaris Prosper Bauwens, destijds te Sint-Laureins op 01/8/1950, gepubliceerd als voor op 21 en 22/8/19/50 onder het nummer 19760,

- blijkens akte verleden voor notaris Jean Vermast te Maldegem op 7/7/19/58, gepubliceerd op 28 en 29/7/1952 onder nummer 22351, houdende verlenging van vennootschap,

- blijkens akte verleden voor notaris Roland Bauwens te Sint-Laureins op 25(10/1966, gepubliceerd op elf november nadien onder het nummer 33871

- blijkens akte verleden voor voornoemde notaris Roland Bauwens op negen september negentienhonderd achtenzestig, gepubliceerd als voor op 27/9 nadien onder het nummer 2586/4,

- blijkens akte verleden voor notaris Jacques De Keukelaere destijds te Eeldo op 17/3/1969, gepubliceerd als voor op 11/4/1969 nadien onder het nummer 672-3

- blijkens akte verleden voor notaris Camiel Vanhyfte te Maldegem op 29/6/1970, gepubliceerd als voor op 18/4 nadien onder het nummer 2331-2 en op 24/9 nadien onder het nummer 2729/6bis

blijkens akte verleden voor notaris Willy Bekaert te Watervliet op 11/12/1972, gepubliceerd als voor op 31/12 nadien onder n° 3471-10

- blijkens akte verleden voor notaris Willy Bekaert voornoemd op 18/6/1973, gepubliceerd als voor op 1414 nadien onder nummer 2366-10,

- blijkens akte verleden voor notaris Norbert Goethals, destijds te Eeklo op 15/3/1976, gepubliceerd als voor op 30/3 nadien onder nummer 890-15,

- blijkens akte verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 17/3/1986, gepubliceerd als voormeld op 11/4 nadien onder nummer 860411-54,

- blijkens akte verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo de dato 21/3/1994, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 14/4/1994 onder het nummer 940414-269

- blijkens akte verleden voor notaris Philippe Bauwens te Sint-Laureins de dato 18/3/2002, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad de dato 9/4/2002 onder het nummer 20020409-630

- en voor het laatst blijkens akte verleden voor notaris Frank De Smet te Eeklo de dato 21/02/2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad dd 6/4/2005 onder het nummer 05050932.

2.1.3.Vorm en benaming

De vennootschap werd opgericht als een naamloze vennootschap onder de benaming "NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS".

2.1,4, Zetel

Op heden is de zetel van de vennootschap gevestigd te Eeklo, Kerkplein 1.

2.1.5. Doel

Overeenkomstig artikel 4 van de statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt

De vennootschap is een door de Vlaamse regering erkende kredietmaatschappij in toepassing van art, 78

van de Vlaamse Wooncode

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het uitsluitend maatschappelijk doel is het toekennen en beheren van sociale leningen voor het bouwen, kopen, verbouwen of behouden van een bescheiden woning ten behoeve van de natuurlijke personen die geen andere woning in volle eigendom of vruchtgebruik bezitten en die woning zelf bewonen of zullen bewonen.

De erkende kredietmaatschappij zal dit doel nastreven met in acht name van de voorwaarden voor erkenning en toezicht gesteld door de Vlaamse regering zowel in verband met de werking van de erkende kredietmaatschappij als met de voorwaarden waaraan de ontlener, de bescheiden woning en de lening dienen te voldoen.

1:3innen dit kader zal de erkende kredietmaatschappij eveneens alle gevraagde informatie verschaffen en elle controles aanvaarden van de instanties die krachtens de erkenning en het toezicht door de Vlaamse regering of de wetgeving inzake hypothecair krediet daartoe bevoegd zijn.

2.1 Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt (181.250 EUR), vertegenwoordigd door 72.500 aandelen van 2,50 EUR elk. Het kapitaal was per 31 december 2013 volstort ten belope van 171,826,70 EUR. Inmiddels werden de overige volstortingen opgevraagd.

2.1,7.B,T.W,  Ondernemingsnummer

De vennootschap is ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0401.033.137.

2.2.1dentificatie van de overnemende vennootschap: NV VOLKSKREDIET DE TOREN

2.2;1.0prichting

De vennootschap werd opgericht op 27 mei 1958 bij akte verleden door Meester Jacques Van der Auwermeulen, notaris met standplaats te Erembodegem. De oprichtingsakte verscheen bij uittreksel in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 21 juni 1958, onder nummer 17.470.

2.2.2.Statutenwijziging

Oe statuten van de vennootschap werden gewijzigd als volgt:

- Statutenwijziging (kapitaalsverhoging) blijkens akte verleden voor notaris Jean-Baptist Van den Bossche te

Herzele, op 29 oktober 1959, B.S. 19 november 1959 (nr, 29.232)

Statutenwijziging blijkens akte verleden voor notaris Jacques Van der Auwermeulen te Erembodegem op

18 november 1963, B.S. 7 december 1963 (nr, 32.041)

- Statutenwijziging (kapitaalsverhoging en coordinatie statuten) blijkens akte verleden voor notaris Gaston

van Rossom te Sint-Lievens-Houtem op 24 november 1975, B.S. 13 december 1975 (nr. 4150-1)

- Statutenwijziging ( coördinatie) blijkens akte verleden voor notaris Pierre-Michel De Vuyst te

Herzele/Borsbeke op 20 april 1986, B.S. 141-nef 1986 (nr. 860524-429)

Statutenwijziging (fusie, kapitaalsverhoging en coördinatie) blijkens akte verleden voor notaris Ballaux te

Aalst op 26 maart 1993, B.S. 22 april 1993 (nr. 930422-112)

Statutenwijziging op 11 maart 1994 blijkens akte verleden voor notaris Ballaux te Aalst, B.S. 6 april 1994

(nr. 940406-074)

- Adreswijziging B.S. 7 mei 1999 (nr.990507-447)

- Statutenwijziging (kapitaalsverhoging, wijziging naar euro) blijkens akte verleden voor notaris Pascale Van

den Bossche te Aalst op 30 november 2001, B.S. 25 december 2001 (nr.20011225-341)

- Statutenwijziging op 25 maart 2005 , blijkens akte verleden voor notaris Pascale Van den Bossche te Aalst

B.S. 15 april 2005 (nr.55783)

2.2.3.Vorm en benaming

Oe vennootschap werd opgericht als een naamloze vennootschap onder de benaming "NV VOLKSKREDIET DE TOREN",

2.2.4. Zetel

Op heden is de zetel van de vennootschap gevestigd te Aalst, Stationsstraat 18

2.2.5, Doel

Overeenkomstig artikel 4 van de statuten luidt het doel van de vennootschap als volgt:

De vennootschap is een door de Vlaamse regering erkende kredietmaatschappij in toepassing van art. 78

van de Vlaamse Wooncode.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het uitsluitend maatschappelijk doel is het toekennen en beheren van sociale leningen voor het bouwen, kopen, verbouwen of behouden van een bescheiden woning ten behoeve van de natuurlijke personen die geen andere woning in voile eigendom of vruchtgebruik bezitten en die woning zelf bewonen of zullen bewonen,

De erkende kredietmaatschappij zal dit doel nastreven met in acht name van de voorwaarden voor erkenning en toezicht gesteld door de Vlaamse regering zowel in verband met de werking van de erkende kredietmaatschappij als met de voorwaarden waaraan de ontlener, de bescheiden woning en de lening dienen te voldoen.

Binnen dit kader zal de erkende kredietmaatschappij eveneens alle gevraagde informatie verschaffen en alle controles aanvaarden van de instanties die krachtens de erkenning en het toezicht door de Vlaamse regering of de wetgeving inzake hypothecair krediet daartoe bevoegd zijn.

2.2.6, Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 375.000 EUR vertegenwoordigd door 15.000 aandelen van 25,00 EUR elk. Onmiddellijk voorafgaande aan de fusie-verrichting zal elk bestaand aandeel gesplitst worden in 100 aandelen en zal het totaal aantal aandelen 1.500.000 bedragen en zal de nominale waarde afgeschaft worden.

Het kapitaal was per 31 december 2013 volstort ten belope van 354.730,44 EUR. Inmiddels werden de overige volstortingen opgevraagd.

2.2.7.13.T.W,  Ondememingsnummer

De vennootschap is ingeschreven hij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nummer 0400.254.167.

II. RUILVERHOUDING AANDELEN

(Art. 693, 2° W.Venn.)

Als tegenprestatie voor de overdracht van het gehele vermogen van de NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS, zullen de bestaande aandeelhouders van de NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS nieuwe aandelen van de NV VOLKSKREDIET DE TOREN ontvangen, elk in verhouding tot hun huidig aandeel in de NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS.

Rekening houdend met de waardering van heide hij de fusie betrokken vennootschappen bekomen we een creatie van 580.000 nieuwe aandelen van de NV VOLKSKREDIET DE TOREN

Dit betekent dat de 580.000 nieuwe aandelen van de NV VOLKSKREDIET DE TOREN die aldus gecreëerd worden, zullen worden omgeruild voor de 72.500 bestaande aandelen van de NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS, zijnde een afgeronde ruilverhouding van 8 aandelen van de NV VOLKSKREDIET DE TOREN voor 1 aandeel van de NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS.

Voorafgaandelijk aan de fusie-verrichting zullen de aandelen van NV VOLKSKREDIET DE TOREN worden gesplitst (totaal van 15.000 aandelen wordt 1.500.000).

De ruilverhouding bedraagt 1 aandeel in de NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS voor 8 aandelen in de NV VOLKSKREDIET DE TOREN.

Er wordt geen opleg in geld gegeven.

Het kapitaal van de NV VOLKSKREDIET DE TOREN zal dan vertegenwoordigd zijn door 2.080.000 gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

De 580.000 nieuw gecreëerde aandelen op naam zullen in hoofde van de NV VOLKSKREDIET DE TOREN dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande gewone aandelen.

Er zullen dus in de nieuwe fusievennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

III. WIJZE UITREIKING AANDELEN

(Art. 693, 3° W.Venn.)

,

#

#

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De inruiloperatie van de aandelen van de over te nemen vennootschap tegen aandelen van de overnemende vennootschap zal worden vervuld door en onder verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

Deze inruiloperatie zal plaatsvinden door aanpassing van het aandelenregister van de overnemende vennootschap, binnen de dertig dagen na goedkeuring van de fusie door de algemene vergadering van zowel de overnemende vennootschap als de over te nemen vennootschap.

IV. DATUM R5CHT WINSTDELING

(Art 6934 40 W.Venn.)

De nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap nemen deel in de resultaten van de overnemende vennootschap veuf 01/01/2014,

V. DATUM BOEKHOUDKUNDIGE VERWERKING

(Art. 693, 5° W.Venn.)

De verrichtingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01/01/2014.

VI. BIJZONDERE RECHTEN VAN DE VENNOTEN

(Art. 693, 6° W,Venn.)

Er zijn in de bij de fusie betrokken vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend,

VII. BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN COMMISSARISSEN,

BEDRIJFSREVISOREN OF EXTERNE ACCOUNTANTS

(Art. 693, 7° W.Venn.)

De bijzondere bezoldiging voor de elk van de commissarissen voor de opmaak van het revisoraal fusieverslag zal gelijk zijn aan EUR 3.000,00 (+ BTW) per vennootschap.

VIII. BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURSORGANEN

(Art. 693, 8° W.Venn.)

Geen enkel bijzonder voordeel wordt toegekend aan de bestuurders van de over te nemen vennootschap NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS, noch aan de bestuurders van de overnemende vennootschap NV VOLKSKREDIET DE TOREN.

IX. OVERDRACHT ONROEREND GOED - BODEMATTEST

Ingevolge de fusie voor overneming wordt volgend onroerend goed overgedragen door NV MEETJESLANDERS EIGEN HUIS aan de NV VOLKSKREDIET DE TOREN:

STAD EEKLO (tweede afdeling)

Een building op en met medegaande grond, gestaan en gelegen Kerkplein 1/1, ten kadaster bekend sectie volgens titels deel van nummers 642, 644, 645 en, 646/a met een oppervlakte volgens meting in titels van 116,65m2 en volgens recent kadastraal uittreksel nummer 645/D met een oppervlakte van 01a16ca.

De inhoud van het bodemattest met betrekking tot voormeld onroerend goed, afgeleverd door OVAM d.d. 25

maart 2014 luidt als volgt

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

40

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

X. KOSTEN VAN DE FUSIEVERRICHTING

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Sfaatsblad

De kosten van de fusieverrichting zullen worden gedragen door de overnemende Vennootschap, de NV VOLKSKREDIET DE TOREN,

Xl. VERBINTENISSEN

Ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen

Ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De In het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk,

XII, ALGEMENE VERGADERING

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschap, ten minste zes weken na de neerlegging van de fusievoorstellen ter griffie van de rechtbank van koophandel, zoals voorzien bij artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen. De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat deze termijn wordt gerespecteerd,

Onderhavige tekst werd goedgekeurd op 28 maart 2014 te Eeklo/Aalst , in drie exemplaren per vennootschap, elke versie zijnde gelijkwaardig, met de bedoeling neergelegd te worden ter griffie van de rechtbank van koophandel van GentlDendermonde overeenkomstig artikel 693 W.Venn. (twee exemplaren) en te worden bewaard op de zetel van de vennootschappen (één exemplaar).

Voor de overnemende vennootschap,

de NV VOLKSKREDIET DE TOREN,

de heer Roger de Roo

voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.03.2013, NGL 23.04.2013 13093-0488-035
18/05/2012
ÿþk

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/05/2012 - Annexes dû Moniteur belge

Benaming : Volkskrediet De Toren Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : 9300 Aalst - Stationsstraat 18 Ondememingsnr : 0400.254.167

_Voorwerp akte : Mandaat van de commissaris-revisor

1IIIHI IIIIIUI VIIIVIIIIgl

" 12091087*

GRIFFIE Nrv,-iF;AN:í

VAN I,t7G r~~-'i.>,i'" ,I DEi_

- 7 MEI 2012

Griffie

.~. ,.

~ ~. ,'t: s_. . . , r.. _ 1

bel

az Be Staff

Gewone Algemene Vergadering van 30 maart 2012 wordt de commissaris KPMG ViAS Burg. nv, Keizersplein 44 - 9300 Aalst, herbenoemt voor een termijn van drie jaar.

Roger De Roo

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.03.2012, NGL 17.04.2012 12088-0045-033
12/05/2011
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : Volkskrediet De Toren

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9300 Aalst - Stationsstraat 18

Ondememingsnr : 0400.254.167

Voorwerp akte : Benoeming van bestuurders en ondervoorzitter

Gewone Algemene Vergadering van 25 maart 2011 worden benoemd tot Bestuurder tot de Gewone Algemene Vergadering van 2016, de heren,

A'

*110]1669"

l Hl

VAN KOOPHANDE!_

0Z Z. 2011

DENDERMONDE cariTfie

- Eric Meersseman - Valerius De Saedeleerstraat 28 - 9300 Aalst

- Maurits Ribbens - Tennisstraat 1 - 9620 Zottegem

- Peter Blanckeert - Stationsstraat 70 - 9450 Haaltert

De Raad van Bestuur in vergadering op 11 april 2011, herbenoemt de heer Roger De Roo tot Voorzitter voor dezelfde periode.

Roger De Roo

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik_B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.03.2011, NGL 12.04.2011 11082-0456-034
14/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.03.2010, NGL 09.04.2010 10090-0024-035
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 27.03.2009, NGL 27.03.2009 09096-0349-035
25/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 28.03.2008, NGL 17.04.2008 08110-0379-032
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.03.2007, NGL 26.04.2007 07129-0171-035
26/04/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 31.03.2006, NGL 20.04.2006 06116-0944-026
14/07/2015
ÿþ Mad Word 11.1



IL_ B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Rechtsvorm : Naamloze vennootschap, erkend door de Vlaamse regering onder nr 46 Zetel: 9300 Aalst - Stationsstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Benoeming en ontslag van bestuurders

Op de Gewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van 27 maart 2015 worden benoemd tot Bestuurder tot de Gewone Algemene Vergadering van 2021 de heren,

- Frans Verieysen - Rapidelaan 28 - 9500 Geraardsbergen

- Omer Mussche - Molenstraat 137 bus 2 - 9900 Eeklo

Het mandaat van bestuurder van De Heer Willy Meganck, Steenweg op Ninove 48 te 9320 Erembodegem, dat komt te vervallen met de Gewone Algemene Vergadering van 2020 wordt op zijn verzoek vroegtijdig beëindigd.

Roger De Roo

Voorzitter van de Raad Van Bestuur

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GFNT

-3 JULI 2015

AFDELING I 4U RMONDE



Voor- lIItlihIMupowoou

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Ondernemingsnr : 0400.254.167

Benaming

(voluit) Volkskrediet De Toren

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste biz, van Let )k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

22/04/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 25.03.2005, NGL 20.04.2005 05124-1195-026
04/06/2004 : AA058796
23/04/2004 : AA058796
30/05/2003 : AA058796
14/04/2003 : AA058796
01/04/2003 : AA058796
22/04/2002 : AA058796
25/12/2001 : AA058796
17/05/2001 : AA058796
18/05/2000 : AA058796
20/05/1999 : AA058796
08/05/1999 : AA058796
04/06/1997 : AA58796
07/03/1996 : AA58796
28/11/1995 : AA58796
06/04/1994 : AA58796
01/01/1993 : AA58796
17/06/1992 : AA58796
01/01/1992 : AA58796
24/05/1991 : AA58796
10/07/1990 : AA58796
16/06/1990 : AA58796
10/12/1988 : OU17466
14/11/1987 : OU17466
11/07/1987 : OU17466
01/01/1986 : OU17466

Coordonnées
VOLKSKREDIET DE TOREN

Adresse
STATIONSSTRAAT 18 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande