VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.418.054

Publication

21/02/2014
ÿþ mod 11.1





i `"t i: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-akte

MONITEUR BELG;:

0 4 rra 2014

t VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

1 4 -oz- 2i;li ELGISCH S'-,AA;

bef aa

Be Staz

111\Metil

Ondernemingsnr 0478.418.054

Benaming (voluit) : VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : PLEIN 35

9970 KAPRIJKE

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNAME DOOR DE VENNOOTSCHAP VOOR 'T LABO CVBA - buitengewone algemene vergadering van de overgenomen vennootschap VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE BVBA.

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering verleden voor Notaris Thibault VAN BELLE, te Zomergem, op 30 januari 2014, afgeleverd voor registratie:

Volgende besluiten werden aangenomen:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op 17 december 2013 door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap "Voor 't LABO - Van Waeyenberghe bvba" en de overnemende vennootschap "Voor 't Labo cvba" en die werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van, koophandel te Gent op 18 december nadien. Deze neerleggingen zijn bij vermelding gepubliceerd geworden de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op twee januari tweeduizend en veertien onder het nummer 14000622; voor wat de overgenomen vennootschap "Voor 't LABO Van Waeyenberghe" betreft en onder het nummer:i 14000621 voor wat de overnemende vennootschap "Voor 't Labo" betreft,

2° Instemming met de verrichting waarbij de CVBA « Voor 't Labo » met zetel te 9900 Eeklo, Kunstdal 21,,; hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de BVBA « Voor 't LABO-Van Waeyenberghe, met zetel 9970 Kaprijke, Plein 35, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering; noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dal de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen?; vennootschap ontbonden zonder vereffening.

3° Aan de vennoten van de BVBA « Voor 't LABO-Van Waeyenberghe » zullen negenendertigduizend;: vijfhonderd veertien (39.514) deels volgestorte nieuwe aandelen van categorie A van de CVBA « Voor 't Labo »;; worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast zoals het werd vermeld in het verslag van de bedrijsrevisor:

"Naar aanleiding van de bepaalde ruilverhouding zal er voor 1 aandeel van de overgenomen vennootschap;; ,, « Voor 't LABO-Van Waeyenberghe » BVBA 637,32 aandelen van de overnemende vennootschap « Voor Labo » CVBA worden uitgereikt. Er wordt geen opleg in geld betaald.

4° De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande aandelen van categorie A en; zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 01 juli 2013.

5° Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 01 juli 2013 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap,

6° Een bijzondere volmacht werd verleend aan mevrouw Stefanie Masschelin, aan mevrouw Stefanie Dei; Neve, aan mevrouw Martine De Vrieze en aan mevrouw Ann De Wilde, die allen keuze van woonplaats doen te;; 8-8800 Roeselare, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, alteen handelend en met bevoegdheid to0 indeplaatsstelling, om de (wijziging/doorhaling van de) inschrijving en alle noodzakelijke formaliteiten te: vervullen bij de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de BTW-Administratie, de Administratie van de Directe Belastingen, de sociale s; verzekeringsfondsen, en om het even welke andere administratieve instanties.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Get.) Notaris THIBAULT VAN BELLE.

Tegelijk hiermede werd neergelegd:

:Refluftgifte scan,hei.pro.ces-Yerb_aal_r~anbuitenge5nrone.algemen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 08.01.2014 14004-0414-018
02/01/2014
ÿþ,...

Mod Word 11.1

LEUF3:

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

1 00622*

Ondernemingsnr : 0478.418.054

Benaming

(voluit) : VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plein 35, 9971 Lembeke (Kaprijke)

(volledig adres)

Onderwerp akte : fusievoorstel

i

NEERGELEGD

18 DEC, 2813

x.>ûcrfi-BA

KOOPHAVllF.I ~I V~*+r

E NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent:

Het voorstel inzake de fusie van de BVBA VOOR T LABO - VAN WAEYENBERGHE' door overneming door de CVBA VOOR 'T LABO', met zetel te 9900 Eeklo, Kunstdal 21, ingeschreven in het RPR te Gent en met BTW-nummer BE 0820.483.804, opgesteld door de bestuursorganen van beide betrokken vennootschappen op 17 december2013, en waarvan hierna een uittreksel volgt:

ZIJN HIER BIJEENGEKOMEN:

1.De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VOOR 'T LABO  VAN WAEYENI3ERGHE, met zetel te 9971 Lembeke (Kaprijke), Plein 35.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Frank De Raedt te Waarschoot op 11 september

2002, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 3 oktober daarna onder nummer 122509. Waarvan de zetel verplaatst werd naar het huidige adres bij beslissing van de zaakvoerders,

bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 10 oktober 2012 onder nummer 167477. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent en met BTW-nummer BE 0478.418.054,

De volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

a)Mevrouw Carmen VAN WAEYENBERGHE, wonende te 9971 Lembeke (Kaprijke), Plein 35.

b)De heer Willy VAN WAEYENBERGHE, wonende te 9900 Eeklo, Kunstdal 21.

Hetzij alle zaakvoerders.

Voornoemde vennootschap `VOOR 'T LABO -- VAN WAEYENBERGHE' wordt hierna ook genoemd de "over te nemen vennootschap".

2.De zaakvoerders van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VOOR 'T LABO', met zetel te 9900 Eeklo, Kunstdal 21.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Frank De Raedt te Waarschoot op 29 oktober 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23 november daarna onder nummer 164168, Ingeschreven in het Rechtspersonen register te Gent en met BTW-nummer BE 0820.483.804.

De volgende zaakvoerders zijn aanwezig:

a)De BVBA `VOOR 'T LABO  VAN WAEYENBERGHE', met zetel te 9971 Lembeke (Kaprijke), Plein 35,

RPR Gent 0478.418.054, vast vertegenwoordigd door mevrouw Carmen VAN WAEYENBERGHE.

b)De heer Willy VAN WAEYENBERGHE, wonende te 9900 Eeklo, Kunstdal 21.

Hetzij alle zaakvoerders..

Voornoemde vennootschap 'VOOR `T LABO' wordt hierna ook genoemd de "overnemende vennootschap".

Op de laatste blz. van Luik B_ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op een fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de BVBA `VOOR 'T LABO -- VAN WAEYENBERGHE', vermeld onder nummer 1, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de CVBA 'VOOR 'T LABO', vernield onder nummer 2, tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap 'VOOR 'T LABO' aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap 'VOOR 'T LABO  VAN WAEYENBERGHE',

De CVBA VOOR 'T LABO' werd in 2009 naast de BVBA VOOR 'T LABO .- VAN WAEYENBERGHE' opgericht, met als doel het aantrekken van externe partnerslflnanclers.

Aangezien de toetreding van die partners niet tot stand gekomen is -- of toch slechts voor een korte duur is het naast elkaar bestaan van de twee vennootschappen, met dezelfde activiteiten, niet meer relevant.

Do voorgestelde fusie beoogt dus een rationalisering van de groepsstructuur. Hierdoor kunnen aanzienlijke besparingen gerealiseerd worden door een daling van de vaste kosten n.a.v. administratieve, boekhoudkundige en wettelijke verplichtingen, Meer in het bijzonder zal er geen afzonderlijke boekhouding meer moeten worden gevoerd en volstaan één jaarrekening, één fiscale aangifte, één BTW-aangifte, ...

Aansluitend kan het besluitvormingsproces door een fusie vereenvoudigd worden, aangezien het niet meer noodzakelijk zal zijn verschillende bestuursorganen en algemene vergaderingen naast elkaar te laten bestaan. ln de betrokken ondernemingen is de samenstelling van de bestuursorganen identiek en het aandeelhouderschap nagenoeg identiek.

De samenvoeging van beide vennootschappen zal leiden tot een rationalisering van de operationele en commerciële inspanningen en kosten.

Er zijn ook voordelen van financiële en boekhoudkundige aard. Zo vermijdt men onderlinge facturetie tussen de twee vennootschappen. Ais gevolg van de fusie zullen onderlinge schulden en tegoeden verdwijnen en worden alle activa, passiva, rechten en plichten van beide vennootschappen, niets uitgezonderd, in één juridische entiteit ondergebracht.

De fusievennootschap zal financieel een sterkere en meer transparante structuur hebben, met een groter eigen vermogen als borg voor de schuldeisers in het algemeen en leveranciers en financiële instellingen in het bijzonder.

Het voorgaande betekent dat geen enkel economisch of juridisch feit de samensmelting van voornoemde vennootschappen in de weg staat. Integendeel, de huidige structuur zou overbodige kosten en inefficiëntie in stand houden.

Wij kunnen bijgevolg concluderen dat de fusie economisch en juridisch wenselijk en verantwoord is,

Om te voldoen aan artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen stellen ondergetekenden dit FUSIEVOORSTEL vast, dat ter goedkeuring aan hun respectievelijke algemene vergaderingen voorgelegd zal worden.

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de te fuseren vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VOOR

'T LABO  VAN WAEYENBERGHE', met zetel te 9971 Kaprijke, Plein 35, heeft als doel;

"Zowel in België, als in het buitenland:

-Het graveren (nummeren, merken, en dergelijke) van voorwerpen en materiaal;

-Het inpakken en verzenden van materiaal;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel;

-Het verlenen van allerhande administratieve en technische dienstprestaties voor alle takken van handel,

distributie, nijverheid, horeca, bouw, fabricage, afbraak enzovoort en dit in de meest ruime zin;

-Import, export, huur en verhuur, klein- en groothandel, vervaardiging van

-Alle labo toestellen, -apparatuur, meet-, test- en precisietoestellen en aanverwanten;

-Alle glaswerk voor labo gebruik of gelijk welk ander doel, eveneens als alle glasbewerkingen;

-Alle labo materiaal, labo toebehoren en aanverwanten;

-Alle kleinmateriaal in kunststof, metaal, porselein, glas, rubber en hout;

-Chemicaliën en aanverwanten;

-Het hierbij en/of op zich:

-Uitvoeren van herstellingen, ijking en kalibratie;

-Het bemiddelen en/of geven van advies betreffende aankoop verkoop, gebruik en verzending van bovenstaande;

-Het inpakken, verzendingsklaarmaken, en aanverwante activiteiten van bovenstaande;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het invullen, printen en verstrekken van documenten, veiligheidsfiches en dergelijke;

-Verhuur van alle roerende en onroerende goederen;

-De vennootschap mag in België alle roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks

of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen;

-De vennootschap kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere

vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, die hetzelfde, een soortgelijk of

samenhangend doel hebben;

-Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken;

-Zij mag ook de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitvoeren. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen."

2,De overnemende vennootschap, zijnde de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

VOOR 'T LABO', met zetel te 9900 Eeklo, Kunstdal 21, heeft als doel:

"Zowel in België als in het buitenland:

-Het graveren (nummeren, merken, en dergelijke) van voorwerpen en materiaal;

-Het inpakken en verzenden van materiaal;

-Het optreden als tussenpersoon in de handel;

-Het verlenen van allerhande administratieve en technische dienstprestaties voor alle takken van handel,

distributie, nijverheid, horeca, bouw, fabricage, afbraak, enzovoort, en dit in de meest ruime zin;

-De import en export, huur en verhuur, klein- en groothandel, vervaardiging van:

oAlle labo-toestellen, -apparatuur, meet-, test- en precisietoestellen en aanverwanten;

oAlle glaswerk voor labo-gebruik of gelijk welk ander doel, eveneens als alle glasbewerkingen;

oAlle labo-materiaal, labo-toebehoren en aanverwanten;

oAlle kleinmateriaal in kunststof, metaal, porselein, glas, rubber en hout;

oChemicaliën en aanverwanten;

-Het hierbij en/of op zich:

oUitvoeren van herstellingen, ijking en calibratie;

oHet bemiddelen en/of geven van advies betreffende aankoop verkoop, gebruik en verzending van

bovenstaande;

oHet inpakken, voor verzending klaar-maken en aanverwante activiteiten van bovenstaande;

oHet invullen, printen en verstrekken van documenten, veiligheidsfiches en dergelijke;

-De verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

De vennootschap mag in België alle roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks

of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen.

De vennootschap Kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen,

ondernemingen, groeperingen of organisaties, die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben.

Zij mag zich hiervoor borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of

andere waarborgen verstrekken.

Zij mag ook de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen uitvoeren.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend

zouden zijn."

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van de over te nemen en van de ovememende vennootschap op basis van de eigen vermogenswaarde per 30 juni 2013 in casu als de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE' bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in tweeënzestig (62) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal van de CVBA 'VOOR 'T LABO' bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen van categorie A met een nominale waarde van elk tien euro (10,00 EUR).

Het variabel gedeelte bedraagt per 30 juni 2013 honderd euro (100,00 EUR) en is verdeeld in tien (10) aandelen van categorie B met een nominale waarde van elk tien euro (10,00 EUR). Op datum van de fusie zal

'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

het variabel kapitaal tweehonderd euro (200,00 EUR) bedragen en verdeeld zijn in twintig (20) aandelen van categorie B met een nominale waarde van elk tien euro (10,00 EUR).

2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de eigen vermogenswaarde per 30 juni 2013 is als volgt:

VOOR 'T LABO  VAN WAEYENBERGHE BVBA

waarde per 30/06/2013 66.383,25 EUR

aantal aandelen 62

waarde per aandeel 1.070,70 EUR

VOOR 'T LABO CVBA

waarde per 30/06/2013 3.139,45 EUR

aantal aandelen 1.870

waarde per aandeel 1,68 EUR

ruilverhouding

Negenendertig duizend vijfhonderd veertien (39.514) volgestorte nieuwe aandelen van de CVBA 'VOOR `T LABO' worden uitgereikt aan de enige vennoot van de BVBA 'VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE' (1.070,70 EUR / 1,68 EUR x 62),

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van categorie A van de overnemende vennootschap.

3.Kapitaalverhoging

In de CVBA 'VOOR 'T LABO' zal het vast gedeelte van het kapitaal verhoogd worden naar aanleiding van de overneming van de BVBA 'VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE', met name voor een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Na de fusie zal het kapitaal van de CVBA 'VOOR 'T LABO' aldus zevenendertig duizend vierhonderd (37.400,00 EUR) bedragen, verdeeld in éénenveertig duizend driehonderd vierennegentig (41.394) aandelen met een nominale waarde van elk tien euro (10,00 EUR), waarvan éénenveertig duizend driehonderd vierenzeventig (41.374) aandelen van categorie A en twintig (20) aandelen van categorie B.

C.De wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap, met name mevrouw Carmen VAN WAEYENBERGHE, voornoemd, toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap `VOOR 'T LABO'. Mevrouw Carmen VAN WAEYENBERGHE is reeds vennoot van de overnemende vennootschap. Bijgevolg is geen aanvaarding van haar toetreding volgens de statuten van de CVBA noodzakelijk.

De aandelen van de overnemende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel 357 van het Wetboek van Vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de vennoot.

D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 juli 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, zoals bepaald in de volgende pa rag raaf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

E.De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verrichtte zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 juli 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De fusie vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva van beide betrokken vennootschappen per 30 juni 2013.

F.De rechten die de ovememende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

In toepassing van artikel 695 § 1, laatste alinea van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat voor de verschillende bij de fusie betrokken vennootschappen geen verslag door een bedrijfsrevisor of externe accountant opgemaakt wordt over dit fusievoorstel, op voorwaarde dat alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee instemmen.

In voormeld geval zullen er wel in toepassing van de artikels 695 § 2 en 423 van het Wetboek van Vennootschappen -- voor wat betreft de overnemende vennootschap -- inbreng in natura verslagen (zowel van een bedrijfsrevisor als van het bestuursorgaan) opgemaakt worden.

Er wordt tevens voorgesteld dat In toepassing van artikel 694, laatste alinea van het Wetboek van Vennootschappen de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen geen fusieverslag opstellen, op voorwaarde dat alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee instemmen.

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

(.Onroerende goederen

De over te nemen vennootschap bezit geen onroerende goederen.

J. Certificaten

De bestuursorganen stellen voor om te verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van

volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen;

-artikel 93undeciesB § 3 van het BTW-Wetboek; en

-artikel 16ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 36 van 27 juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut

der zelfstandigen.

r p "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

K.Algemene voorwaarden

1.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de over te nemen vennootschap betreffende alle rechters en verplichtingen in verband met de in te brengen bestanddelen.

2.Alle roerende en onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële fusieakte(s) zullen bevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

3.AIle taksen en belastingen die de in te brengen bestanddelen bezwaren, worden door de ovememende vennootschap betaald en gedragen vanaf de datum van ingenottreding, pro rata temporis.

4.Vanaf de datum van ingenottreding neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen. Vanaf dat ogenbok betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het verbruik.

5.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen bestanddelen over te nemen en de premies te betalen vanaf de datum van ingenottreding, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

6.AIle kosten, rechten en honoraria die de inbreng opvorderbaar maakt, worden betaald door de ovememende vennootschap.

7.De over te nemen vennootschap verbindt zich ertoe de overnemende vennootschap op de hoogte te brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen.

8.De overnemende en de over te nemen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen van elkaar.

L,Fiscale verklaringen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zijn van mening dat de voorgenomen fusie (belastingvrij) kan plaatsvinden onder toepassing van artikel 211 § 1 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992, van artikel 11 van het BTW-wetboek en van de artikels 117 en 120 van het Wetboek van registratierechten.

M.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

N.Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de bij de fusie betrokken vennootschappen minstens zes weken v5ôr de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel worden neergelegd.

De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat dit fusievoorstel uiterlijk op 18 december 2013 wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel, hetzij voor beide vennootschappen de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is vastgesteld op 30 januari 2014.

4 4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Opgemaakt in zes exemplaren te Eeklo op 17 december 2013.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens alle bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd, een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap en het laatste om aan de notaris te worden afgegeven.

Carmen VAN WAEYENBERGHE

zaakvoerder

~us72.~~,rs~cL

~ ~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.12.2012, NGL 28.01.2013 13020-0144-017
10/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

41111i111111%1011

Vc behc

aar

Belc Staal

-1 OKT. 2012

AECHTBANSrlfeN KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0478.418.054

Benaming

(voluit) : Voor 't Labo-Van Waeyenberghe

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9900 Eeklo, Kunstdal 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerders wordt de maatschappelijke zetel vanaf 1 september 2012 verplaatst naar Plein 35 te 9971 Kaprijke.

Carmen Van Waeyenberghe

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 23.01.2012 12016-0420-017
17/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 21.12.2010, NGL 06.01.2011 11005-0289-018
29/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 08.01.2010 10010-0182-017
16/07/2009 : GEA027800
02/01/2009 : GEA027800
18/02/2008 : GEA027800
02/01/2008 : GEA027800
27/12/2006 : GEA027800
29/12/2005 : GEA027800
03/01/2005 : GEA027800
03/10/2002 : GEA027800

Coordonnées
VOOR 'T LABO - VAN WAEYENBERGHE

Adresse
PLEIN 35 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande