VOSSENBOS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : VOSSENBOS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 500.504.162

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 26.06.2014, NGL 26.06.2014 14231-0329-013
30/01/2014
ÿþMod Word 11 I.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE NEERGELEGD 23 -01. 201

LGISCH STAATSSLA

RECreilitiNK VAN

KQOPHANJnr CNT

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jacobsnieuwstraat 17 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : adres wijziging

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 9 december 2013 blijkt dat volgende beslissing genomen werd:

De raad van bestuur keurt om praktische redenen de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9000 Gent, Voldersstraat 1 goed

Didier Nachtergaele

Bestuurder

Frank Van Goethem

Bestuurder

Op de laatste blz van Link B vermeiden . Recta . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetcii van de perso(ojntern bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Ondernemingsnr : 0500504162 Benaming

tvoiuit> . VOSSENBOS

fverkortl '

17 -127_2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2013
ÿþ~

Mod Word 91.1

tufie~ f17 In de bijlagen bij het Belgisch. Staatsblad bekend te maken kopie

c na neerlegging ter griffie %,an d~LE D

1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

f 5 MU E013

RECHTGAh!K VAN

KOOPHANDEL T:, GENT

uiig ii u~u~iu

*1311 1

Griffie

Ondernemingsnr : 0500504162

Benaming

(voluit) : Vossenbos

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jacobsnieuwstraat 17 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanvaarding ontslag bestuurder, benoeming van nieuwe bestuurder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 27.juni 2013 blijkt dat

volgende beslissingen genomen werden:

1 Aanvaarding ontslag van de bestuurder:

De vergadering besist om het ontslag te aanvaarden van de huidige bestuurder van de venootschap, met ingang vanaf heden, zijnde:

-Geert Versnick

2 Benoeming van de nieuwe bestuurder

De vergadering beslist te benoemen tot bestuurder, voor de termijn die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 21 mei 2018

-Tine Heyse

Tom Balthazar

Bestuurder

Didier Nachtergaele

Bestuurder

Op de laatste biz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/11/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 OKT. 2012

RECHTBAN

KOOPHANDEL_ NT



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

" iaieasz~*

1,11

Ondernemingsnr : a (DCa 5C)1

Benaming (volult) : Vossenbos

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Sint Jacobsnieuwstraat 17

9000 Gent

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte, verleden Christophe Blindeman, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 25 oktober 2012, blijkt dat

1. Het Autonoom Gemeentebedrijf "STADSONTWIKKELINGSBEDRIJF GENT", in het kort "AG SOB" met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint-Jacobsnieuwstraat 17, met ondernemingsnummer 0367.300.594, RPR Gent.

, 2. De naamloze vennootschap "Grondbank The Loop", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Sint Jacobsnieuwstraat 17, ondernemingsnummer 0867.399.734, RPR Gent.

een naamloze vennootschap oprichten, onder de naam "Vossenbos", met maatschappelijke zetel te 9000 ' Gent, Sint-Jacobsnieuwstraat 17, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding' van nominale waarde.

On deze honderd (100) aandelen wordt als volgt incaeschreven in Geld:

1. het Autonoom Gemeentebedrijf "STADSONTWIKKELINGSBEDRIJF GENT" voornoemd 99

comparant sub 1: negenennegentig aandelen. , 1

2. de naamloze vennootschap "Grondbank The Loop", voornoemd comparant sub 2: één 1

aandeel,

SAMEN: honderd aandelen. 100

Dat elk aandeel volledig is volstort.

Dat het bedrag, ten belope van de volstorting, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE33i, 7310 2710 8946, geopend op naam van de vennootschap in oprichting, overeenkomstig artikel 449 van de Wetboek van Vennootschappen bij de KBC BANK.

Dat de vennootschap thans aldus een bedrag van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) tot haar beschikking heeft.

Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "Vossenbos", Maatschappeliike zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Sint-Jacobsnieuwstraat 17,

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doe!, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, in België als in het buitenland:

Het verrichten van stads- en grondontwikkelingsactiviteiten met betrekking tot de Handelsbeurssite, zijnde het gebied gelegen te Gent tussen de R4, de E40, de spoorlijn en de Kortrijksesteenweg, met inbegrip van het, verwerven van onroerende goederen, de vorming van zakelijke onroerende rechten, de bouw, de renovatie, de, verbouwing, het verhuren of de financieringshuur van onroerende goederen met het oog op de verkoop, de; verhuur, de financieringshuur of andere juridische handelingen betreffende deze onroerende goederen. De vennootschap heeft eveneens tot doel: de studie, de adviesverlening, het aanvragen van vergunningen,` expertise, engineering en elke dienstverlening in het kader van de in dit doel beschreven activiteiten.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die kunnen bijdragen tot de ontwikkeling ervan.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondememingenen dochtervennootschappen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in geld of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland.

De vennootschap mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan. De vennootschap kan zich borg stellen zowel voor haar eigen verbintenissen als voor de verbintenissen van derden, onder andere door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, met inbegrip van haar handelsfonds,

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit tenminste drie leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer bij oprichting of op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit ' slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt ' met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden, zij mag hen te allen tijde afzetten, De bestuurders zijn herbenoembaar.

De functies van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering. De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter en één of meer ondervoorzitters verkiezen.

Bestuur

Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Adviescomité - direct ecomité

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad van bestuur mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad van bestuur, De raad van bestuur bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan,. De raad van bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan dit directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de venncotschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet !id van de raad, het dagelijks bestuur van de ' vennootschap opdragen. Zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid.

DergelijKe beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen.

De persoon aan wie deze bevoegdheden opgedragen zijn, zal de titel van "directeur" voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "dagelijks bestuurder";

Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Artikel 21 Vertegenwoordkiinq

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur ais college, wordt de vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (ondermeer de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij overeenkomstig artikel 522 Wetboek van Vennootschappen door twee bestuurders, die samen optreden;

- hetzij door de gedelegeerd bestuurder, zijnde een lid van de raad van bestuur aan wie de algemene vertegenwoordigingsmacht overeenkomstig artikel 522 Wetboek van Vennootschappen werd overgedragen, alleen handelend;

hetzij overeenkomstig artikel 525 Wetboek van Vennootschappen, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de persoon aan wie dit bestuur is opgedragen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

i Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap tevens vertegenwoordigd worden, binnen de grenzen van de bevoegdheden toegekend aan het directiecomité, door de leden van dit directiecomité, alleen" of samen handelend, zoals besloten door de raad van bestuur.

De hierboven vermelde vertegenwoordigers dienen geen bewijs van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur voor te leggen.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht..

' Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni van elk jaar om 15.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Boekiaar - Jaarrekening- Controleverslag

Het boekjaar begint op één (1) januari van elk jaar en eindigt op eenendertig (31) december van elk jaar. Wettelijke reserve - bestemming van de winst - dividend

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer deze reserve tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Deze voorafneming wordt hernomen wanneer de wettelijke reserve wordt verminderd.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de raad van bestuur, de bestemming ervan bepaalt.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, , zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen,

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de raad van ' bestuur.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

Oorzaken van ontbinding

Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van ' de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Verlies van kapitaal

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, In voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen,

' Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimumbedrag gesteld in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeaoht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tôt aan de sluiting ervan.

Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van Vennootschappen

Benoeming van vereffenaar{s)

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden van de vereffenaar(s), hun bezoldiging alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering,

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

* Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mot 11.1

Behalve in het geval van fusie, zullen na aanzuivering van de passiva, de netto maatschappelijke activa verdeeld worden op de volgende wijze:

- bij voorrang zullen de aandelen, ten belope van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen, terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden,

- het eventueel saldo zal op gelijke wijze over al de aandelen verdeeld worden.

OVERGANGSBEPALINGEN

Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 31 december 2013.

De eerste iaarvergaderinq

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op maandag 16 juni 2014.

Mandaat van bestuurder

De comparanten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren dat de ondergetekende notaris hun

aandacht gevestigd heeft op:

a. de beschikkingen van de wet van negentien februari negentienhonderd vijfenzestig met betrekking tot de uitoefening door vreemdelingen van onafhankelijke beroepsactiviteiten, zoals gewijzigd door de wet van tien ' januari negentienhonderd zevenenzeventig.

b. de bepalingen van artikel 1 van het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, zoals gewijzigd door de wetten van veertien maart negentienhonderd tweeënzestig en vier augustus negentienhonderd achtenzeventig op het verbod bepaalde ambten uit de oefenen.

c. de verschillende onverenigbaarheden met de uitoefening van bestuurdersmandaten In handelsvennootschappen.

d, de bepalingen van de wet van tien februari negentienhonderd achtennegentig en van het Koninklijk Besluit van éénentwintig oktober negentienhonderd achtennegentig, betreffende de inschrijving van de vennootschap op het Handelsregister en, in het bijzonder, op de noodzakelijk tot verkrijging van een bewijs van kennis van het bedrijfsbeheer.

Samenstelling van de organen

Het aantal bestuurders wordt in het begin vastgesteld op 5. Tot bestuurder worden benoemd, voor de termijn, die eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van 18 juni 2018:

- de heer Balthazar, Tom Guy Kamiel, geboren te Gent op 30 november 1962, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Onderbergen 59.

- de heer Versnick, Geert Eugeen Joris Céleste, geboren te Gent op 15 december 1956, gedomicilieerd en verblijvende te 9000 Gent, Korenlei 21.

- de heer Nachtergaele, Didier François Cyriel Remi, geboren te Gent op 13 juli 1958, wonende te 9950 Waarschoot, Veldeken 7.

- de heer Van Goethem, Frank Jerome Palmyre, geboren te Hamme op 6 mei 1963, wonende te 9000 Gent,

Hofstraat 32,

- de heer Lacoere, Peter Roger Germaine, geboren te Oostende op 20 april 1972, gedomicilieerd en

verblijvende te 9000 Gent, Tentoonstellingslaan 98.

Hun opdracht wordt niet vergoed.

Bijzondere volmachten

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan genoemde heer Van Goethem, Frank met de mogelijkheid van

indeplaatsstelling, om de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket en bij de diensten van de

belasting over de toegevoegde waarde aan te vragen.

Voor analytisch uittreksel,

Christophe Blindeman,

Geassocieerd notaris

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- uitgifte van de oprichtingsakte met één onderhandse volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 14.07.2016 16322-0333-014

Coordonnées
VOSSENBOS

Adresse
VOLDERSSTRAAT 1 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande