VPM BUILDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : VPM BUILDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.792.049

Publication

08/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 30.04.2014 14113-0377-014
16/07/2013
ÿþ{

Mod ADF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE REM TSAIÇÏ

VAN KOOPH1A(.!DE 1

5 JULI 2013

DENDEFIráftF !l E 1

*13109939*

Voorbehouden

aan het

laelgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0839.792.049

Benaming (voluit) : VPM Building

(verkort) : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Rechtsvorm :

Zetel : Grote Baan 152 - 9250 Waasmunster

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder heeft beslist, overeenkomstig artikel 2 van de statuten, om met ingang van 30 mei

2013 de maatschappelijke zetel over te brengen naar :

Potterstraat 167 te 9170 Sint-Pauwels

Michel Van Poucke

Zaakvoerder

op de laatste bb, van Luikg vernielden : "Recto : t3âi m eri lindáánigiieid van de instrumenterende notaris, hetzi} van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 29.04.2013 13109-0102-011
04/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11305816*

Neergelegd

30-09-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): VPM BUILDING

0839792049

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9250 Waasmunster, Grote Baan 152

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 29 september 2011, blijkt hetgeen volgt :

1. Vorm - Naam : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VPM BUILDING.

2. Zetel : Grote Baan 152, 9250 Waasmunster.

3. Duur : De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de stichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

4. Vennoten : De heer Michel VAN POUCKE, wonende te 9250 Waasmunster, Grote Baan 152, die op zijn inbreng nog 6.200 euro dient te volstorten.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het kapitaal, volledig geplaatst, bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen zonder nominale waarde.

6. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : Speciën.

7. Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 oktober en eindigt op 30 september daarna. Het eerste boekjaar zal lopen tot 30 september 2012.

8. Reserves - winstverdeling : Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, te benoemen door de vennoten bij de oprichting, of na de oprichting door de algemene vergadering.

Werd benoemd tot gewone niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, de heer Michel Van Poucke, voornoemd.

De zaakvoerder, of iedere zaakvoerder apart indien er meerdere zijn, kan alleen handelen en heeft de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden van beschikking en bestuur te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Ieder zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden en in rechte, als eiser of verweerder.

Door de zaakvoerder(s) mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overgedragen worden aan elke persoon die daartoe bekwaam geacht wordt.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een algemene vergadering hierover anders beslist.

10. Commissarissen : -

11. Doel : De vennootschap heeft tot doel :

Het beheren, aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, promoveren, laten bouwen, laten omvormen, uitbaten, inrichten en in waarde brengen van om het even welke onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, alleen of in participatie, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alsmede het verrichten van alle welkdanige onroerende verhandelingen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

De aankoop en verkoop van woningen in het algemeen of op plan.

De bemiddeling bij aan- of verkoop, evenals de verhuring van onroerende goederen, alle makelarijverrichtingen in verband hiermede, de studie, de organisatie en de raadgeving inzake onroerende goederen en de bemiddeling bij het afsluiten van verzekeringen, leningen en kredieten.

Het uitvoeren, doen uitvoeren, verhandelen, bemiddelen, promoten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van alle werken en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de onderneming van alle bouwwerken, zowel private als openbare, zoals ten titel van voorbeeld kunnen worden

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

vermeld : grondwerken, optrekken van gebouwen, bekistingen en ijzervlechtwerken, algemene bouwonderneming, reinigen van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer en anderszins, plaatsen van alle wand- en vloerbekleding, zowel in hout als in andere materialen, warmte- en geluidsisolering, plafoneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen, plaatsen van ruiten, glas en andere doorzichtige materialen, schilderwerken, plaatsen van verwarmingssystemen, sanitaire inrichtingen, plaatsen van bliksemafleiders.

De verhuring van bedrijfsmateriaal, transportmiddelen voor vervoer te land, te water en in de lucht, met of zonder bemanning en het inrichten van publicitaire acties, gebruikmakend van alle media.

Het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels-, financiële, administratieve, technisch, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen, en het beheer en de controle ervan.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, alsook (financiële) leasing toestaan of in (financiële) leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

Het bevorderen van oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke fysische of intellectuele rechten en/of goederen, kortom de handel van alle mogelijke geproduceerde goederen en rechten, patenten, brevetten, licentie, leasingovereenkomsten en alle handelsformules hoegenaamd.

Het functioneren als managementvennootschap in de ruimste zin van het woord, het verlenen van diensten van beheer, bestuur, leiding, communicatie, public relations aan alle bedrijven, openbare besturen, rechtspersonen of natuurlijke personen in alle sectoren van de economische activiteiten.

Het concipiëren, exploiteren en toepassen van alle beleidstechnieken of  methodes.

Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van alle bijstand inzake de inrichting, die planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

Het voor eigen rekening aan- en verkopen, beheren, het beleggen in en het bemiddelen bij aan- en verkoop van alle portefeuillewaarden.

Het ondersteunen van andere financiële, commerciële of industriële ondernemingen; het deelnemen of bemiddelen als aandeelhoudster in hun oprichting of hun ontwikkeling en het waarborgen van hun verbintenissen.

Het verstrekken van alle technische, boekhoudkundige, bedrijfseconomische, fiscale, sociale, financiële en juridische adviezen en het verlenen van administratieve bijstand op alle gebied.

Het bemiddelen bij instellingen en ondernemingen in deze sectoren.

Het opstellen van technische, administratieve, financiële en juridische rapporten en het voeren van onderhandelingen met alle daarbij betrokken instellingen en ondernemingen.

Het besturen, beoefenen, adviseren, promoveren van alle mogelijke beleggingsvormen en technieken, in het bijzonder, het bestuur van een onroerend en roerend vermogen met uitzondering van bankverrichtingen.

Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om 14.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2013.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan  Ackmo Accountants & Tax Advisers te Borsbeek, Verelstlei 54, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 12.400,00 euro voor de vennootschap in oprichting bij

de naamloze vennootschap Fortis Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
VPM BUILDING

Adresse
POTTERSTRAAT 167 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande