VREDE EN BROEDERLIEFDE

Divers


Dénomination : VREDE EN BROEDERLIEFDE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 408.145.514

Publication

16/06/2014
ÿþna neerlegging van de akte ter gr

ffie NEERGELEGD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch St.: : - " " - , -nd te maken kopie

Ondernemingsnr : 0408.145.514

Benaming

(voluit) : Vrede en Broederliefde

(verkort) :

Rechtsvoren : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Poel 8, 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging samenstelling Raad van Bestuur

In haar vergadering van 13-04-2013 heeft de Algemene Vergadering van Vrede en Broederliefde vzw beslist tot volgende wijziging"in de samenstelling van de Raad van Bestuur :

neemt ontslag:

Bartholomeus Vandendriessche, Boskapeliaan 12 te 9080 LOCHRISTI, RN 530508 053 79

wordt aangesteld tot bestuurder:

-- Jean-Paul Corin, Hovenierstraat 1 te 9940 EVERGEM, RN 670129 181 72

In haar vergadering van 13-04-2013 stelt de Raad van Bestuur Vrede en Broederliefde vzw Jean-Paul Corin aan tot dagelijks bestuurder.

Getekend

29-04-2014

Jean-Paul Corin bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

141 7351*

oi it1111 2014

KOOPHA DÉL TE GENT

NT

Griffie

09/06/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-`E NEERGELEGa

ON

M11 2.0 ME! 2011

3 1 -05-

NOfqI-FEtY~ DIR E C-i'

Ondernemingsnr : 408.145.514

Benaming

(voluit) : Vrede en Broederliefde

1II II J llI I 1111 IIII M II! JI

*iioesa3s"

_L r3F.a rl

R :CHTI3A\'K VAN

BE-GISCH STi.+AlS3K~-Ci~'Hri\'DEbilifieE\jT~

(verkort)

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Poel 8, 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging van de Statuten

De Algemene Vergadering van VZW Vrede en Broederliefde dd 24-03-2011 keurde volgende statutenwijziging goed:

De vereniging werd opgericht onder de naam van 'Vrede en Broederliefde', vzw op 1 juli 1954 met zetel Poe! 8 te 9000 Gent en waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 juli 1954.

" Artikel 11.De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vereniging het vereist. Hij wordt bijeengeroepen door de voorzitter. Hij moet worden bijeengeroepen telkens twee bestuurders er om vragen.

De bestuurders worden opgeroepen per brief, per fax of door middel van ieder geschreven elektronisch communicatiemiddel.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt deze vervangen door de oudste aanwezige bestuurder.

Artikel 12. De raad van bestuur vergadert slechts rechtsgeldig indien minstens de helft van zijn leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd bij volmacht.

" Een bestuurder die verhinderd is kan per brief, per fax of door middel van ieder geschreven elektronisch communicatiemiddel een ander bestuurder machtigen om hem te vertegenwoordigen. Een bestuurder kan slechts één andere bestuurder vertegenwoordigen.

De beslissingen worden getroffen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger beslissend.

Onthoudingen worden niet meegerekend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden aangenomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders dat zij kunnen laten kennen per brief, per fax of door middel van ieder geschreven elektronisch communicatiemiddel. Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening. Gezegd besluit zal geacht worden aangenomen te zijn de dag waarop alle documenten, inhoudend het akkoord van de bestuurders op de zetel van de vereniging zijn toegekomen.

Artikel 14.De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur alsook de vertegenwoordiging van de vereniging wat dat bestuur aangaat, met uitzondering van het bepaalde in artikel 13, derde lid toevertrouwen aan een dagelijks bestuurder.

De dagelijks bestuurder, alleen optredend, kan de vereniging verbinden tegenover derden. De raad van bestuur kan ook alle bijzondere bevoegdheden opdragen aan eender welke volmachtdrager volgens zijn keuze.

De dagelijks bestuurder en de eventuele volmachtdrager van de raad van bestuur brengen steeds verslag uit aan de raad van bestuur over de uitvoering van de hun vertrouwde opdracht.Deze personen kunnen te allen tijde hun ontslag per brief bij de raad van bestuur indienen. Die volmachten kunnen ook te allen tijde door de raad van bestuur ingetrokken worden.

Artikel 18.De Algemene vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen. Zij wordt bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer minstens twee leden erom vragen.

De leden worden minstens acht dagen voor de vergadering opgeroepen per brief, per fax,of door middel van ieder geschreven elektronisch communicatiemiddel.

De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. Elk voorstel ondertekend door een lid wordt op de agenda geplaatst.

Artikel 19. De algemene vergadering vergadert slechts rechtsgeldig indien minstens de helft van de leden aanwezig is of vertegenwoordigd bij volmacht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011- Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : notaris,

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa: Naam en handtekening

Indien niet de helft van do leden aanwezig of vertegenwoordigd is, wordt een tweede vergadering

samengeroepen, ens de modaliteiten bepaald in artikel 18. die dan rechtsgeldig kan vergaderen ongeach

het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een lid dat verhinderd is kan per brief, per fax of door middel van ieder geschreven elektronisch communicatiemiddel een ander lid machtigen om hem te vertegenwoordigen. Een gevolmachtigde kan slechts één ander lid van de vereniging vertegenwoordigen.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de

stem van de voorzitter of van zijn plaatsvervanger beslissend. Onthoudingen worden niet meegerekend. Van de agenda kan alleen worden afgeweken wanneer alle aanwezige leden het hiermede eens zijn.

Artikel 21. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, bij zijn

afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Artikel 25. In geval van ontbinding wordt het netto overblijvend actief, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de batan, overgemaakt aan VZW Patrimo [Niddan'V|aondnron, voor zover haar huidige doelstelling blijft gevrijwaard, binnen de huidige regio als tak van de Christelijke Arbeidersbeweging.

Artikel 26. Voor al wat door de statuten niet uitdrukkelijk geregeld iu, is de wet van 27 juni 1921 van toepassing.

Gent, 19-04-2011

Getekend

Vandendriessche Bart

Dagelijks bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

vonp'  behouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
VREDE EN BROEDERLIEFDE

Adresse
Zetel : Poel 8, 9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande