VRIENDENKRING BRANDWEER TEMSE

Association sans but lucratif


Dénomination : VRIENDENKRING BRANDWEER TEMSE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 630.756.158

Publication

03/06/2015
ÿþr 401

A

MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

GRIFFIF RRC:F{TRANK VAN

KOOPHANDEL C,FNT

21 MEI 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

W1111,1,111

III

I

11F

i1!jlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : ;S %O 3-,S6. A 5

Benaming

(voluit) : Vriendenkring Brandweer Temse

(verkort) :

Rechtsvoren : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kasteelstraat 16 - 9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting

Benaming : Vriendenkring Brandweer Temse

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Kasteelstraat 16  9140 Temse

Voorwerp van de akte : Oprichting en benoeming van de onbezoldigd bestuurders van de vereniging en goedkeuring van de statuten

De volgende oprichtingsstatuten werden goedgekeurd

De oprichters:

1_De heer Bolsens Didier, Scheldestraat 24, 9140 Temse, nrr. 69.01.24-323.25

2.De heer De Weggheteire Geert, Kleine Dweersstraat41, 9140 Temse, nnr. 75.07.30-147.92

3.De heer De Sitter Vincent, Potaardestraat 86B, 9140 Temse, nnr. 76.10.20-187.06

4.De heer Van Cleemput Thomas, Blindstraat 33, 9140 Temse, nnr. 82.03.04-067.04

5.De heer Waltens Tom, Parklaan 30, 9140 Temse, nnr. 83.12.14-079.67

6.De heer Maes Mario, Kamiel Wautersstraat 8H, 9140 Temse, nrr 89.06.14-123.10

7.De heer Ampe Martin, Krijgsbaan 171, 9140 Temse, nrr, 60.02.02-349.89

Titel I: Naam, zetel, doel

Art. 1  De vereniging draagt de naam Vriendenkring Brandweer Temse.

Art. 2  De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kasteelstraat 16 te 9140 Temse gelegen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde. De raad van bestuur kan de maatschappelijke zetel wijzigen met gewone meerderheid van de stemmen na publicatie in het Belgisch staatsblad,

Art, 3  Het doel van de v.z.w. is

De vereniging heeft als doel:

Steun aan de vrijwillige brandweer van post Temse en de ontspanning van haar leden door de oprichting van van een centrum voor vriendenvergaderingen, evenals bijkomende activiteiten zoals organiseren van allerlei feestelijkheden.

De vereniging is gemachtigd alle activiteiten uit te oefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen of deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt.

De vereniging kan tot uitvoering van wat hierboven bepaald is onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doei rechtvaardigen. Zij kan in het kader van het realiseren van haar maatschappelijk doel ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan uitsluitend wordt besteed aan haar maatschappelijk doel,

De begeleiding van haar leden en derden, zelfs binnen het kader van andere activiteiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e : + MOD 2.2

De vereniging heeft ook tot doel alle culturele activiteiten en producten die ze interessant acht zowel

administratief te ondersteunen als te promoten, bekend te maken en te verspreiden.

Zij kan activiteiten steunen die tot doel hebben zowel het grote publiek vertrouwder te maken met de brandweer, als het samenbrengen van een gespecialiseerd publiek, ter bevordering van een informatieuitwisseling en uitstraling.

Hier mag in bijkomende orde alle dranken gesleten warden, ten behoeven van de leden

Hulpverlening van alle menslievende en weldoende werken, zonder onderscheid. Deze opsomming is enkel exemplatief en niet limitatief.

De vereniging zal op eender welke manier haar medewerking kunnen verlenen aan of belangen nemen in

elke organisatie of vereniging die een identiek gelijkaardig of verwant doel nastreeft.

De vereniging kan ook de nodige infrastructuur uitbouwen voor het bereiken van dit doel. Om dit doel te bereiken, kan de vereniging beroep doen op bijdragen van de leden, op tussenkomsten of subsidies van de overheid «ven sympathisanten. De Vereniging zal zich onthouden van het terrein der beroepsbelangen, alsmede politiek, taalkunde, filosofische en godsdienstige onderwerpen.

Zij kan alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en kan haar medewerking verlenen aan elke gelijkaardige bedrijvigheid.

Art. 4  De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en neemt een aanvang vanaf heden 11 mei 2015. Ze kan ten alle tijden worden ontbonden, verwijzend naar artikel 25 tem 28.

Titel I I : Leden, lidmaatschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Art, 5  De vereniging kan bestaan uit werkende en niet-werkende leden. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden. Het aantal werkende leden is onbeperkt maar moet minstens 5 bedragen. De ereleden worden aanvaard door de raad van bestuur en ze mogen de algemene vergaderingen bijwonen.

Art. 6 -- De raad van bestuur houdt een ledenregister bij, waarin de leden steunverleners/ donateurs genoegzaam worden geïdentificeerd. De vereniging telt zijn leden, ze zijn degenen die aan het leven van de vereniging een bestendige bijdragen van minimum 130 euro per jaar te leveren, te weten de actieve leden van de vrijwillige brandweerpost te Temse. Sympathisanten zijn de niet statutaire leden die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel, zonder bestendige actieve medewerking. Alleen de statutaire leden hebben stemrecht op de algemene vergadering. Door zich als lid aan te sluiten verklaart men zich akkoord met de statuten,

Art. 7 -- Om als werkend lid toe te treden tot de vereniging moet men: aanvaard zijn door de raad van bestuur en zich neerleggen bij het huishoudelijk reglement dat zich ter zetel bevindt. De raad van bestuur is geen motivering verplicht. Om als niet-werkend lid toe te treden tot de vereniging moet men : aanvaard zijn door de raad van bestuur en zich neerleggen bij het huishoudelijk regelement dat zich ter zetel bevindt. De raad van bestuur is geen motivering verplicht.

De leden betalen een vaste jaarlijkse bijdrage vastgesteld in het huishoudelijke regelement, doch dit bedrag mag de 250 euro per jaar niet overschrijden. Voor donateurs of niet statutaire lede is dit bedrag onbeperkt. Werkende en niet-werkende leden kunnen te allen tijde uittreden en wordt rechtens afgeleid door het schrijven van een aangetekend schrijven naar het bestuur. Alle zaken die toebehoren aan de vereniging en die op het moment van ontslag in bezit zijn van het ontslagnemend lid dienen binnen 48 uur na indiening van ontslag terugbezorgd te worden bij een zittend lid van de raad van beheer. Indien dit niet wordt nageleefd riskeert het lid een geldboete.

Art. 8 -- De werkende en niet-werkende leden kunnen uitgesloten worden wegens niet-naleving van het huishoudelijk reglement; de uitsluiting wordt uitgesproken na geheime stemming, door de meerderheid van 2/3 van de stemmen van de algemene vergadering en zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid, kan de raad van bestuur het lidmaatschap schorsen van de persoon, De schorsing zal per aangetekende brief worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal 6 weken duren, binnen welke termijn de algemene vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting te beslissen. Op deze bijeenkomst van de algemene vergadering behoudt het betrokken lid al zijn lidmaatschapsrechten. Besluit de algemene vergadering niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaats gehad, Het lidmaatschap eindigt automatisch door het overlijden van het lid, of in geval van een lidrechtspersoon, door haar ontbinding, fusie, splitsing of faillissement.

Art. 9  De ontslaggevende, uitgesloten leden en de erfgenamen van overleden leden kunnen geen rechten laten gelden op het vermogen van de vereniging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mop 2,2

Titel III : Raad van bestuur

Art. 10  De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens vijf leden en maximum 8 bestuurders, al dan niet lid van de vereniging. De dienstdoende postoverste is van ambtswege lid van de raad van bestuur. De herkiezing van de overige vier tot zeven bestuurders gebeurt door de leden (de active brandweerlieden). Degene die verkozen warden dienen een anciënniteit bij de vrijwillige brandweer van Temse te hebben van minimum vijf jaar , Zij worden benoemd voor een duur van vijf jaar en zijn herverkiesbaar. Hun mandaat eindigt door overlijden , ontslag , einde termijn of afzetting . De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter , een ondervoorzitter, een secretaris en een penningmeester Beide laatste mandaten kunnen niet gecumuleerd warden. De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden aanstellen am het dagelijkse bestuur te voeren, welke de functie van afgevaardigd bestuurder zullen dragen. De bestuurders zijn niet bezoldigd . In opdracht van de raad van bestuur kunnen onkosten vergoed worden. De dienstdoende postoverste wordt van ambtswege lid van de raad van bestuur.

Benoeming, ontslag, aftreding en afzetting van een bestuurder worden binnen een maand in de bijlagen van het Belgisch staatsblad bekendgemaakt.

Art. 10 bis - Wanneer een bestuurslid niet meer verkozen wordt of ontslag neemt, zal deze alle taken en rechten onmiddellijk overdragen aan zijn opvolger.

Art. 11

A)De raad van bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester. De voorzitter of de secretaris roept de raad bijeen. De voorzitter zit de vergadering voor. In geval van zijn afwezigheid wordt hij vervangen door de oudste aanwezige beheerder.

B)De raad kan slechts geldig beslissen indien tenminste de helft van de bestuurders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de stemmen. Bij staking van de stemmen is de stem van de voorzitter, of van diegene die hem vervangt, doorslaggevend.

C)Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die opgemaakt warden door de secretaris, ondertekend worden door de raad van bestuur en ingeschreven warden in de daartoe bestemt register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een bestuurder.

D)De raad van bestuur vergadert minstens achtmaal per jaar. De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee of meer bestuurders. De oproeping zal schriftelijk of via mail gebeuren ,minstens acht dagen op voorhand en vermeldt dag , uur, plaats en agenda. De vergadering kan slechts doorgaan wanneer minstens de helft van de bestuursleden aanwezig is.

E)De voorzitter zal de vergadering voorzitten, bij zijn afwezigheid treedt de ondervoorzitter, en bij diens afwezigheid de oudste bestuurder als voorzitter op. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen. Een bestuurder mag echter niet over meer dan één volmacht beschikken, De raad beslist met meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend of zijn vervanger, In geval van geheime stemming is bij staking van stemmen het voorstel verworpen,

Art. 12

A)De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt die bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. De raad van bestuur is bovendien bevoegd om alle handelingen van beheer te verrichten, daarin begrepen benoeming, ontslag en bezoldiging van personeel. De raad is bovendien bevoegd om daden van beschikking te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden , en ondermeer het sluiten van alle aankopen, verkopen, ruilingen van roerende goederen , van huur- en verhuurovereenkomsten van welke duur ook, en van alle overeenkomsten, zelfs minnelijke schikkingen, dadingen, compromissen en arbitragebedingen, het aanvaarden en verwerpen van toelagen, schenkingen, legaten, het aanleggen van gelden, aangaan van leningen, verlenen van hypotheken en alle andere waarborgen, verder afstand doen van alle rechten en rechtsvorderingen, opheffingen en machtiging tot doorhaling met of zonder kwijting van alle inschrijvingen, beslag en verzet.

B)Ten aanzien van derden is de vereniging slechts geldig verbonden door de gezamelijke handtekening van twee bestuurders. Bestuurders die namens de raad van bestuur optreden moeten, ten aanzien van derden niet doen blijken van enig besluit of machtiging. De raad van bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor taken van dagelijks beheer, zijn bevoegdheid, of zijn verantwoordelijkheid overdragen aan een dagelijks beheer, aan 1 of meerdere bestuurders.

C)De algemene vergadering beslist over het door de raad van bestuur voorgestelde huishoudelijk reglement. Wijzigingen aan het huishoudelijke reglement kunnen worden opgesteld door de raad van bestuur, doch dienen ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de algemene vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen worden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen, en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles

.

f ~ MOD 2.2

worden opgelegd wat in het belang van de vereniging wordt geacht,

D)De beslissing van de raad van bestuur wordt opgenomen in een procesverbaal, ondertekend door de voorzitter of de ondervoorzitter en secretaris of zijn aangestelde en opgenomen in het notulenboek. Uittreksels, bestemd om te worden voorgebracht in echte of anders, worden ondertekend door de voorzitter of de ondervoorzitter en de secretaris of zijn aangestelde,

Art. 13  De bestuurdersfunctie eindigt door

A)het einde van het lidmaatschap zoals bepaald in artikel 8,

B)het tussentijds uittreden,

C)een beslissing hieromtrent van de overige bestuurders, in aanwezigheid van drie vierde der bestuurders,

met eenvoudige meerderheid der stemmen bij geheime stemming,

D)gedurende 3 opeenvolgende vergaderingen van de raad van bestuur afwezig blijven, zonder

verontschuldigd te zijn

Art, 14 -- in ontstane vacatures wordt voorzien, zo nodig, en worden aangeduid door de raad van bestuur bij gewone meerderheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Art. 15  De vereniging wordt binnen hun bevoegdheidssfeer vertegenwoordigd door de voorzitter of de ondervoorzitter, de secretaris of zijn aangestelde, penningmeester of een bijzonder aangestelde. De bestuurders die namens de raad optreden moeten ten aanzien van derden geen blijk geven van enige beraadslaging of machtiging. Is echter de machtiging van de algemene vergadering tot het verrichten van de voorgenomen handeling vereist dan zal zulks moeten blijken.

Het dagelijks bestuur wordt waargenomen door de voorzitter , de secretaris , de ondervoorzitter, de penningmeester en eventueel bestuurders hiertoe door de raad aangeduid, met dien verstande dat een minimum van drie dient te tekenen. De raad kan tevens een reeks opdrachten op administratief, financieel of technisch gebied opdragen aan één of meerdere bestuurders of aangestelde. Deze aangestelde handelen onder leiding van de raad van bestuur.

Art. 16  De raad van bestuur oefent alle machten uit, behalve deze die door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden

Titel IV : Algemene vergadering

Art. 17  De algemene vergadering bestaat uit aile leden van de vereniging. Ieder lid beschikt over één stem. Een lid mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid. Een vertegenwoordiger mag echter over niet meer dan één volmacht beschikken. De algemene vergadering bezit de macht tot wijziging van de statuten, benoeming en afzetting van bestuurders en commissarissen, tot goedkeuring of verwerping van de begroting en de jaarlijkse rekeningen en tot het uitoefenen van alle machten op grond van de wet of onderhavige statuten,

Art. 18

A)De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen telkens als het doel of het belang van de vereniging zulks vereist. leder jaar wordt een algemene vergadering gehouden voor de leden, en dit op dag , uur en plaats door de raad van bestuur te bepalen in het eerste semester van het jaar. B)De bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan door de raad van bestuur worden samengeroepen telkens het belang van de vereniging het vereist of indien 10 statutaire leden er de raad schriftelijk om verzoekt. In het laatste geval wordt de vergadering gehouden binnen de maand na het indienen van de aanvraag. De leden die om de bijeenroeping van de vergadering verzoeken moeten schriftelijk en op voorhand bij hun aanvraag aanduiden welke punten zij op de agenda willen plaatsen. De raad van bestuur heeft het recht hieraan punten toe te voegen.

C)De oproepingen tot de algemene vergadering moeten, om geldig te zijn, worden ondertekend door 2 bestuurders of leden. Alle werkende leden moeten worden opgeroepen per gewone brief of per e-mail, ten minste 14 dagen voor de algemene vergadering.

D)De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering meldt, bevat de agenda die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door minstens 1/10de leden moet op de agenda worden vermeld. Andere onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen slechts worden behandeld voor zover hierom 2/3de van de aanwezige wordt verzocht.

Art. 19 - In gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, mits tenminste de helft der leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Besluiten I.v.m.. statutenwijziging, uitsluiting van leden of vrijwillige ontbinding kunnen slechts genomen worden mits voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden, zijnde voor statuten-

wijziging. Hierbij moet er twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan enkel aangenomen worden met een twee derden meerderheid van de stemmen van aanwezige of

"

~,'1 4 MOD 2.2

vertegenwoordigde leden. Wanneer de wijziging echter betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op eerste vergadering minder dan twee derden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering bijeen worden geroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. De uitsluiting van een lid kan slechts door de algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, Verder zal de wet van 27juni 1921 in acht worden genomen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend. Indien minstens één der aanwezige leden hierom verzoekt is de stemming geheim. Stemming over personen is steeds geheim.

Art. 20  Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door 2 bestuurders en opgenomen worden in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden geldig ondertekend door 2 bestuurders. Leden en derden die een belang kunnen aantonen hebben het recht om inzage en/of afschriften van de notulen te vragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge Art. 21  De beslissing van de algemene vergadering wordt opgenomen in processen verbaal en ondertekend door de voorzitter of ondervoorzitter en de secretaris of zijn aangestelde. Elk lid kan, zonder, verplaatsing der boeken, inzage nemen in het speciale register van deze processen verbaal waarin deze verplicht bijgeschreven worden, en op kosten uittreksels bekomen. Elk uittreksel wordt verplicht ondertekend door de voorzitter of ondervoorzitter en de secretaris of zijn aangestelde,

Art. 22  De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor

A)het wijzigen van de statuten;

B)het benoemen en ontslaan van bestuurders;

C)het benoemen en uitsluiten van een lid;

D)het vrijwillig ontbinden van de vereniging;

E)het goedkeuren van begrotingen en rekeningen;

F)kwijting verlenen aan de bestuurders en commissarissen

De algemene vergadering heeft verder alle bevoegdheden die de VZW-wet haar toekent en die deze statuten niet bij uitsluiting aan het bestuur opdragen. Op voorstel van de raad van bestuur stelt de algemene vergadering huishoudelijke reglementen vast voor de organisatie en werking van de vereniging.

Titel V  Boekjaar, rekening middelen

Art. 23 -- Het boekjaar van de vereniging loopt van 4 januari tot 31 december. ln afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar van 11 mei 2015 tot 31 december 2016. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering.

Art. 24 -- De middelen van de vereniging bestaan onder meer uit

A)schenkingen en legaten;

B)subsidies;

C)alle andere opbrengsten

Titel VI  Ontbinding

Art. 25  ln geval van vrijwillige ontbinding benoemt de algemene vergadering of bij gebrek daaraan de rechtbank, 9 of meerdere vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheden en de vereffening voorwaarden.

Art. 26  In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft. In geval van vrijwillige of gedwongen ontbinding zal de algemene vergadering door de vereffenaars worden samengeroepen, ten einde aan het patrimonium een bestemming te geven die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waarvoor de vereniging werd opgericht, Indien de algemene vergadering niet tot een besluit komt zal de bestemming in dezelfde geest door de vereffenaars bepaald worden.

Art. 27 Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, blijft de vzw-wet of de wetgeving die deze wet zou vervangen na de oprichting van de vereniging, toepasselijk, de algemene wettelijk bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken ter zake.

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Art. 28  Deze statuten kunnen slechts worden gewijzigd overeenkomstig het bepaalde artikel 8 van de VZW-wet.

Titel Vil - benoeming van onbezoldigd bestuurders

De algemene vergadering heeft heden verkozen tot onbezoldigd bestuurders:

1.De heer Bolsens Didier, Scheldestraat 24, 9140 Temse, nrr. 69.01.24-323.25

2.De heer De Weggheleire Geert, Kleine Dweersstraat 41, 9140 Temse, nnr, 75.07.30-147.92

3.De heer De Sitter Vincent, Potaardestraat 86B, 9140 Temse, nnr. 76.10.20-187.06

4.De heer Van Cleemput Thomas, Blindstraat 33, 9140 Temse, nnr. 82.03.04-067.04

5.De heer Waltens Tom, Parklaan 30, 9140 Temse, nnr. 83.12.14-079.67

6.De heer Maes Mario, Kamiel Wautersstraat 8H, 9140 Temse, nrr 89.06.14-12310

7.De heer Ampe Martin, Krijgsbaan 171, 9140 Temse, nrr, 60.02.02-349.89

De onbezoldigd bestuurders hebben aangesteld ais:

Voorzitter

De heer Bolsens Didier, Scheldestraat 24, 9140 Temse, nrr, 69.01.24-323.25

Ondervoorzitter

De heer De Weggheleire Geert, Kleine Dweersstraat 41, 9140 Temse,

nnr. 75.07.30-147.92

Secretaris

De heer De Sitter Vincent, Potaardestraat 86B, 9140 Temse, nnr. 76.10.20-187.06

Penningmeester

De heer Van Cleemput Thomas, Blindstraat 33, 9140 Temse, nnr. 82.03.04-067.04

Opgemaakt te Temse, 11 mei 2015.

Bolsens Didier De Weggheleire Geert

Voorzitter/bestuurder Ondervoorzitter/bestuurder

De Sitter Vincent Van CleemputThomas

Secretaris/bestuurder Penningmeester/bestuurder

Waltens Tom Maes Mario

Bestuurder Bestuurder

Ampe Martin

Bestuurder

"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
VRIENDENKRING BRANDWEER TEMSE

Adresse
KASTEELSTRAAT 16 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande